Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:51 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Wszyscy o wszystkim

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Jak wyglądasz dobrze i ładnie, to zakładaj jak najczęściej kochana... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kobiecość jest w gestach, sposobie poruszania się, mówienia, w sposobie porozumiewania się z innymi ludźmi :) Prawda?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To ja się teraz przyznam do swoich wszystkich kompleksów.Jako mała dziewczynka zawsze byłam gruba lecz wtedy mi to specjalnie nie przeszkadzało.Gdy stałam się nastolatką to stało się moim największym kompleksem.Naszczęście dużo schudłam i pokochałam swoje ciało,ale nie na długo zaraz zauważyłam że jestem płaska i mam trądzik i to duży.To były moje największe kompleksy.Uważam siebie za obrzydliwą.Naszczęście wyrosłąm mój biust do dzisiaj nie jest imponujący,nosze 75b ale jest ok.Trądziku już nie mam.i przyznam że niem mam już kompleksów,przynajmniej tak mi się wydaje w domu przed lustrem a jak stoje z koleżankami to mam wrażenie że nadal jestem najbrzydsza.Jak zawsze zaczne lamentować i żalić się to wszyscy mi mówią że jestem ładna ale ja zawsze uwazam że to z grzeczności no co powiesz że ktoś jest brzydki jemu w oczy?nie.Myślałąm ze to tylko ja mam problem tego że uważam siebie za brzydką ale widze że nie tylko ja.Szczerze mówiąc to odrazu poprawił mi się humor.A to o polkach to też słyszałam że są najładniejsze,ale zawsze dochodziłam do wniosku że skoro rzadko kiedy wygrywamy miss uniwerse itp.to jakiś banał.Ja na codzien przyznam że tylko maluje się do pracy i na ważnejsze wyjścia nie lubie się malować.A w domu i koło domu na spacerki czy do spożywczaka to chodze w moim ulubionym dresie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cytuj:
ale zawsze dochodziłam do wniosku że skoro rzadko kiedy wygrywamy miss uniwerse itp.to jakiś banał.

To trochę nie tak. W innych częściach świata są piękne kobiety, bardzo piękne kobiety. Ale w Polsce na każdym kroku można spotkać piękną kobietę. A w innych krajach trzeba się nawysilać, żeby taką zobaczyć.

No i wychodzi nam na to, że piękno to brak kompleksów :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wiesz co Xezbeth myślę ze coś w tym jest, skoro inni widzą nas takimi jakimi my się widzimy, a pozbywając się kompleksów widzimy się w znacznie lepszym świetle, to chyba rzeczywiście brak kompleksów pomaga przynajmniej uwydatnić piękno- albo raczej przestaje je ukrywać :) .

Pamiętam, że dawno dawno, kiedy naprawdę uważałam że jestem brzydka (w porównaniu do pięknych koleżanek), przyjaciółka powiedziała mi: wiesz co Marta, tyle razy powtarzałaś ze jesteś brzydka ze aż zaczęłam w to wierzyć :wink: . Takie dziwne słowa uzmysłowiły mi, że naprawdę to na naszą niekorzyść wychodzi pobrzydzanie siebie w oczach innych (oczywiście co innego kokieteryjne "domaganie się" o komplementy a co innego powtarzanie codziennie i przy każdej okazji Boże jaka jestem gruba, brzydka itd.) No a poza tym jak coś się powtarza to i samemu zaczyna się w to wierzyć. Nie polecam też popadania w skrajność i powtarzania wszystkim Boze jaka jestem piękna i zgrabna, bo to też może odnieść niezamierzony skutek :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzien dobry .Wg mnie kobiecosc jest w nas samym caly nas seksapil .a kolezanki niekiedy nam bardzo zazroszcza i nam wmawiaja glupoty gdybysmy byly takie maszkary to czemu podobamy sie tylu facetom :?: PRAWDA

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Misiula333 to chyba jeszcze zależy jakie sie ma koleżanki, u mnie zawsze miały odwrotną funkcję niż wmawianie mi, że jestem maszkarą. Jeśli to był komentarz do mojej wypowiedzi, to zupełnie jej nie zrozumiałaś, a jeśli ogólny to współczuję osobom które maja takie koleżanki :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Marta R-K oj to przepraszam cie ale sa takie kobiety ktore zazdroszcza innym ze sa ladniejsze mialam takie dwie normlnie ciagle jedna drugiej mowila ze jest brzydka ze ona sie lepiej od niej ubiera i zeby wreszcie cos ze soba zrobila 10 l miedzy nimi bylo jedna 19 ta niby :? ladniejsz a tamta 29 a wg to ta starsza byla skromna i ladniejsza a tamta to jednym slowem duza :pipi: i nadodatek chodzila na lewo i prawo z kazdymi gaciami przepraszam za wyrazenie sie w taki sposob ale tak bylo byla z facetem fajny gosc 15 straszy 3 lata to zamiast go pilnowac niewracal na noc i ja z domu wywalil bo ile mozna niby ma kogos ale nie ma i ile ludzie sie maja smoiac z niego ze jest rogaczem wg facet i tak dlugo wyrzymal .a ja takich kobiet niecierpie

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wydaje mi się że własnie najlepszym sposobem jest pozbycie się swoich kompleksów.I nie mówienie o boże jaki ja mam wielki wałek na brzuchu.Tylko mój brzuch jest sexy.Im my czujemy się bardziej sexy tym jesteśmy bardziej sexowne.Każdy ma kompleksy ale należy jej pokochać bo jak wyzbędziemy się tych to pojawiają się inne.Ja na przykład jak patrze na siebie rano w lustro to mówie sobie tak:nie jest ze mną tak żle mam 165,przynajmniej nie jestem wysoka jak zyrafa,waże 54kg,przynajmniej nie jestem anorektyczką,mam rozmiar buta 37,najbardziej chodliwy,ubranian nosze rozmiar 36,akurat idealny,mam duże ładne brązowe oczy,jestem fajną brunetka,często mi mówią że mam ladne włosy,mam jasną karnacje,przynajmniej podkreśla moją urodę,nie odstające uszy,fajnie wyglądam bez makijażu,ładne nogi,fajny brzuch,piersi 75b,przynajmniej mniej ważą,w biodrach90 w tali 70 i jest fajnie.Od razu od takiego rachunku sumienia mi poprawia się chumór.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3

Forum ciąża

» Forum ogólne » Wszyscy o wszystkim

Strefa czasowa UTC [letni]