Dzisiaj jest wt kwie 28, 2026 6:03 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Hejka!

twiggless gratulacje dla Antosia za jego pierwszy zabek :D

olgunia super, ze wszystko w porzadku

A zdjecia wstawie.

Całuski

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny
próbuje wkleic zdjecie narazie jest to próbne:Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc!!!!

już umiem wklejać zdjęcia!!!! dziekuje ci iza co ja bym bez ciebie zrobiła :wink:
u mnie wszystko jest dobrze. w nocy nie mogę spać ale za to mogłabym spać do 12ej. nogi mi strasznie puchną ! zazdroszczę wam że jedziecie do polski.
Ale ja za to mniej kasy wydam tu hihihi bo jak sie jedzie do polski to niestety duzo kasy sie wydaje.
izunia jeszcze mi powiedz jak mozesz jak ty robisz te zdjecia takie jak kartki "antosiowe mikołajki"

pozdrawiam was gorąco!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc dziewczyny. Mozna dolaczyc ??? Od roku mieszkam w Holandii, jestem w 29 tygodniu ciazy. Mimo, ze zdazylam sie juz przyzwyczaic do panujacego tutaj systemu opieki na ciezarna, to jakos dalej denerwuje mnie brak wizyt u ginekologa. Mam jednak nadzieje, ze wszystko bedzie ok i porod odbedzie sie bez przykrych niespodzianek. Ah, tak bardzo bym chciala, aby nasz maluszek byl juz z nami. :smo:

Pozdrawiam :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc
hania pewnie że można dołączyć. ja tez nie mogłam sie przyzwyczaić do opieki nad ciężarnymi. trzeba myśleć pozytywnie i bedzie wszystko dobrze.
Ja też już bym chciała mieć maluszka przy sobie.
rodzisz w domu ? czy w szpitalu?
opowiedz nam trochę o sobie.gdzie mieszkasz w holandi oraz w polsce itd... :)
pozdrawiam!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dokladnie od roku mieszkam w Holandii, w Roosendaal. W Polsce mieszkalam w Gdansku, pracowalam w hotelu, na stanowisku recepcjonistki, a moj obecny partner byl gosciem hotelowym, no i ... tak to wlasnie jest :D
Zdecydowalam, ze bede rodzic w Franciscus Ziekenhuis Roosendaal. Jakos bezpieczniej bede sie czula, wiedzac, ze jest w poblizu dzidzi i mnie ta cala aparatura.
Olgunia, a jak Ty zadecydowalas, gdzie chcesz rodzic?

Pozdrawiam !!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczyny!

Witaj Haniu! Fajowo, ze dołączyłaś :D
To w sumie mieszkamy dość blisko siebie, bo ja w prowincji Zeeland w Yerseke.

Wiesz olgunia z tym wydawaniem pieniażków w Polsce, to masz rację...ale święta spędzone z moją rodziną są warte każdej kasy.

Coś mnie wczoraj wzięło i upieklam świąteczna ciasteczka, a dziś przystroiłam dom świątecznymi dekoracjami :)
W radio ciągle puszczają świąteczne przeboje...coraz bliżej święta...coraz blizej święta...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc Marryna,

no faktycznie, nie jest aż tak daleko. :)

Ja już też się nie mogę doczekać wyjazdu do Gdańska, tak się cieszę, że na święta będziemy w Polsce. Te pyszności świąteczne, mniam, mniam !!! Mój Jack liczy na duuuuużo śniegu :lol: , bo nigdy nie widział takiej prawdziwej zimy, no ale zobaczymy...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hania Obrazek , nie martw sie tym brakiem ginekologa, jakby bylo cos nie tak na pewno polozna by cie skierowała do niego, ale jesli ci bardzo zalezy na wizycie u gina to masz prawo poprosic o wizyte swojego domowego lekarza i on cie skieruje... a wiesz juz kogo nosisz pod serduszkiem czy twoj maluch sie wstydzi... a co do zimy to ja bym tak na ten snieg nie liczyla jak ogladam prognozy pogody ...

olga gratuluje swietnego avatorka i wklejenia zdjecia teraz czekam na nastepne a pozniej dzidziusia... a te inne zdjecie to troche dluga bajka, ja pracuje w Corelu i nim wlasnie przerabiam ozdabiam i wogole bawie sie zdjeciami... tak sobie mysle czy sie wyrobie z tym przyjazdem do ciebie bo zostalo mi w zasadzie tylko jutro takie luzniejsze... a w piatek o 14tej juz wyjezdzam...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witaj twiggless !!!

mój brzucholek zamieszkuje i daje mi nieźle popalić nasz synek - Valentino. Na święta wyjeżdżamy do Polski i już się zapisałam do gina. Na śnieg to ja też nie liczę, tylko mojemu się marzy, hehe ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc!!!

Iza jak nie masz kiedy przyjechac to trudno,przyjedziesz po swietach zapraszam :D

hania ja bede też rodzić w szpitalu, w domu bym sie bała. choć położna mnie namawiała ale ja sie nie zgodziłam. Nie boisz się jechać do polski? Pytałaś położnej czy możesz jechać tak daleko?

dziewczyny mam nadzieje że z polski też sie odezwiecie?!
Marryna ty to na krótko jedziesz do polski, sylwester tutaj. najgorsza ta jazda tylu godzina.

jutro zrzucę zdjęcia z aparatu to może wkleje parę :D :D :D

pozdrawiam!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hania jedziesz autem? czy lecisz? jezeli autem to ukłony, ja jechałam w 6-tym miesiącu i juz wtedy było mi ciezko wysiedziec, mimo ze sie czesto zatrzymywaliśmy...

olga z PL to nie wiem czy bede miec cierpliwosc zeby sie do netu podłaczyć... modem telefoniczny to wiesz jak to chodzi - zawsze mnie wtedy tam krew zalewa ale spróbuje dla ciebie Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny, jade autem, bo mamy bardzo duzo rzeczy do zabrania z Polski. Wiecie przyszla babcia szaleje z prezentami dla swojego wnusia :D Ciesze, sie ze jedziemy, ale tez mnie przeraza ta ilosc kilometrow, bo mamy ok. 1200 km i troche sie obawiam jak ja to wytrzymam. Jednak mysl, ze zobacze sie z rodzina chyba motywuje.
Olgunia pytalam sie poloznej czy moge jechac i wyrazila zgode, poniewaz moja ciaza przebiega bez zadnych zaklocen... i mam nadzieje, ze tak pozostanie.

Milego dzionka dziewczyny, na mnie pora, lece do szkoly pilnie uczyc sie jezyka :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześć dziewczyny!

Ale się rozpisalyście :D

olgunia
tak , sylwestra bedziemy w Holandii i pewnie zaplanujemy sobie jakis wypad, ale jeszcze nie wiem gdzie...

A do PL to lecę samolotem, tylko do Dortmundu musze podjechać samochodem, lecę stamtąd, bo tam latają samoloty do Gdańska, z ktorego ja mam juz bliziutko do domku, bo pochodzę z Elblaga.

Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marryna tylko z Dortmundu latają do Gdańska?? a jakie linie?? bo mi tez najbardziej Gdansk pasuje jakbym musiala leciec... pochodze z Grudziądza...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Z Dortmundu do Gdańska lata wizzair.
Jeżeli znasz termin, kiedy chcesz lecieć, to jeżeli zarezerwujesz wcześniej , to bilety są naprawdę niedrogie.
Ja za bilety na święta dla dwóch osób w dwie strony placiłam trochę ponad 200euro. A samochodem wynosiło nas ok 100 euro w jedna strone...
No i ten czas podróży...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc!!!

hania ja ci współczuję jechać tak daleko to jest sraszne.

Izunia bardzo ci dziękuję za kartkę świąteczną! :D

pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hejka!

Właśnie wróciłam od lekarza. Wszystko jest w porządku :D Wyniki w normie, a maleństwo już takie duże, od ostatniej wizyty urosło prawie 5cm i tak super się ruszało.

Ale jestem szczęśliwa!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marryna super wieści i cieszę się razem z Tobą :)

a mnie wciąz czeka pakowanie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc !!!!

marryna super wiadomość!
ja wczoraj byłam na lekcji karmienia piersią było fajnie. w czwartek ide na kontrole do położnej.
pozdrawiam was gorąco!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]