Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 3:31 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 334, 335, 336, 337, 338, 339, 340 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Ale tu pustka.ewek1507 trzymam kciuki daj znac jak zrobisz test.Ja to normalnie czuje sie dzis jakby mnie ktos walnął młotkiem chyba spadek cisnienia bo ledwo jarze,a tu jeszce do gina musze isc uffff.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewka a może poczekaj do jutra z tym testem do rana. ale jak by co do daj od razu znac

Martinka to może i lepiej że nie masz żadnych objawów przynajmniej nic cię nie męczy :D Nie martw się wszystko jest pewnie dobrze Dbaj o siebie i nie szalej tak trzeba dbać o dzidzie :)
Martinka chyba tak spadek ciśnienia bo ja śpię na stojąco i nic mi się nie chce robić a za półtorej godziny wraca mąż z pracy a obiadek w lodówce i patrzy się na mnie kiedy go zacznę robić Ależ ponury dzień

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Agnieszka ja juz nie pamietam co to szaleństwo od 2 tygodni jak sie dowiedziałam ze jestem w ciazy to odrazu zuciłam palenie i picie idzie sie przyzwyczaic.Zobaczymy co mi gin dzis powie pewnie nic jak zwykle.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bardzo dobrze ze picie palenie poszły w kąt.Zobaczysz będzie dobrze najgorsze to ze ta niecierpliwość nas meczy . jak wrócisz od gin to daj znać co i ja z kruszynką

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No niestety mamusie zawsze sie martwia :D Ja tez wierze w to ze wszystko jest oki.I napewno napisze wieczorem co powiedzial mi gin.No to miłego popołudnia ja uciekam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zrobiłam..... I zgłupiałam... I nei wiem czy mam isc do gina czy nie :/ No bo na tym nic nie wyszło :/ Kude no głupia jestem juz :D hehe :D

Ale powiem tak... Tamten test robiłam z rannego moczu (pierwszego) A ten przed chwila.... I jak na nie patrze no to na tamtym widać a na tym nei :/ I nie wiem co myśleć...

Szyjka nisko(tak mi sie wydaje) Jeju ja juz zgłupiałam i nie wiem czy iść do gina czy jak... Bo moze mi cos jest a ja nie wiem :/

Miałam isc do niego po miesiaćzce! Ale ona miała być 23/24 listopad... a mamy juz 3 grudnia... Moze pójde... jak myslicie/?? Pomocy!!!!!!!! Dodam że robiłam ACCU testy!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fabie! Gratuluję. Bardzo się cieszę, że Wam się udało. My będziemy się "produkować" koło 9.12. Może w grudniu będzie lepiej. Zresztą wszystkim dziewczynom tego życzę.
Dziewczyny mam pytanie. Jak ja mam mierzyć tempkę jak pracuję również na noce? Nie wiem czy w takiej sytuacji jest senes. Niedawno wstałam i miałam temp.36,8 (zresztą podobna temp. utrzymuje mi się już ponad 3 tygodnie a okres miałam normalnie).
I jeszcze jedno? Czy pamięta któraś z Was (jeśli brała pigułki anty) czy podczas brania pigułek w drugim dniu wydobywają się z krwią skrzepy? Dziękuję z góry za odp. Ufff. Ale się rozpisałam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasica! Czy ja dobrze zrozumiałam? Robiłaś dwa testy i na jednym widać słabą kreskę? Testy w tą stronę raczej się nie mylą. Mogą nie pokazać wczesnej ciąży, ale jeśli pokazują, to raczej na pewno. Może zrób test z krwi, albo lepiej idź do lekarza.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No własnie ide.... :) i zobaczymy co mi powie :) Ide myju myju i do gina pedze :) wiec trzymajcie kciuki! :) Co ma byc to będzie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasica to coś jest nie tak ale znowu jak jeden test zrobiłaś z rannego moczu i coś widać ze jest druga kreseczka leciutka to mi się wydaje że jesteś a ten drugi jak robiłaś teraz to faktycznie mógł nie wykazać. w tym momencie albo zrób jeszcze jeden jutro z samego rana albo śmigaj na zrobienie krwi ,
KASICA HEEH MYJU MYJU DOBZRE TO UJEłąś NAJLEPSZE WYJśCIE I OCZYWIUśCIE DAJ ZNAć . JA MYśLę ZE JEST DZIDZIA ALE FAJNIE BY BYłO :D

Wydra wiesz z tego co pamiętam jak brałam pigułki to przez dwa pierwsze dni miałam takie skrzepy . Juz dwa miesiące tabletek nie biorę i w pierwszym miesiącu i teraz od nie brania tabletek też miałam przez dwa dni takie wielkie skrzepy :D no chyba tak musi być chociaż sama już nie wiem bo dziś to mam ino ino tego okresu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aż mnei brzuch ze strachu boli (ale to normalne) No co ma byc to bedzie :D Okaze sie za jakieś 1,5 godzinki :D hehe :D Normalnie boje sie....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam serdecznie

nic odkrywczego nie napisze, ale juz tak wariuje ze chyba pobiadolenie sobie w milym towarzystwie moze byc terapeutyczne :)
Dzis jest moj 24dc, baaaaardzo chcialabym byc w ciazy, ale cos mi sie wydaje ze nitki z tego..
Juz 3 dni po owulacji (nie mierze temp., sadze tak na podstawie sluzu) zaczely bolec mnie piersi, po bokach, bardzo, najbardziej wieczorem i w nocy, ale dzis juz mniej :cry:
Troszke kluja mnie jajniki, pobolewa podbrzusze, mam wory pod oczami i jestem senna, ale to przeciez nic konkretnego.
Mam nadzieje ze mnie tu milo przyjmiecie i ze razniej mi bedzie oczekiwac na @ :) (cykle mam 28-33 dni, ale sadze ze oulacje mialam 14dc wiec spodziewam sie tym razem 28-dniowego)

A wogole to myslicie, ze jak bol piersi sie zmniejszyl to jest sens sie jeszcze ludzic?

Sciski serdeczne dla wszystkich.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc Kasiu mam nadzieje ze ci sie udalo :)
trzymam kciuki z calych sil

ja narazie podjela decyzje ze nie chce dziecka...nie wiem czy kiedykolwiek bede chciala..serio... u mnie oki...w domku zepsulam kompa bede musiala chyba wszystko od nowa instalowac...padam

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wydra ja nie brałam tabletek a podczas @ mam bardzo duze skrzepy podobno to lepiej jak wychodza ale ja juz sie nimi martwie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasica i coooooooo wiadomo już coś zrobiłaś . trzymam mocno kciuki za tw dwie wielkie krechy :!: :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marika potrzebujesz czasu, spokoju .... :-{:
Pewnie mi dzis nie wierzysz, ale zobaczysz kiedys zmienisz zdanie.
Teraz nie mozesz od samej siebie nawet wiele wymagac ...
Wiem, co mowie ....
Trzymaj sie :)

Kasica i co ? mija 1,5 godz. pewnie juz wiesz ....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marika kochana musisz odpocząć , musi troszkę minąć czasu a zobaczysz później zaczniesz inaczej patrzeć na to wszystko . Będzie dobrze tylko nie wolno poprzestawać w połowie. Zobaczysz wszystko samo przyjdzie i się ułoży buziaczki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Podczas tego okresu miałam skrzepy, ale nie dużo. Wiem od gin, że okres podczas ciązy jest taki jak podczas brania anty. A ja też miałam skrzepy przy pigułkach. Nie chcę się nakręcać, ale mam wysoką jak na mnie temp. Ja nie gorączkuję nawet przy przeziębieniach i boli mnie brzuch jakbym znów miała dostać @ (a w sobotę mi się skończyła). Nie wiem co myśleć. Jestem trochę rozbita. Na dodatek boli mnie głowa i mam lodowate stópki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wydra dziwna sprawa skoro okres miałaś i dziwnie się czujesz to ja już sama nie wiem może idź do gin albo zrób test skoro mówisz że objawy itd nie minęły ci.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jutro ma testy do policji, więc dopiero jak będę po fakcie, to zobaczę czy się coś zmieni. Może podwyższona temp. to wynik stresu. Jak będę coś wiedziała to na pewno napiszę. Dziękuję za odp.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 334, 335, 336, 337, 338, 339, 340 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]