Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 3:30 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Buzka Laseczki!Jak mija dzien u mnie ok tylko od wczoraj zaczynam czesciej siusiac mam nadzieje ze po tych lekach beda juz dobre wyniki.
Wiecie co mój mąz strasznie sie zmienił wczoraj sam zrobił mi pizze własnorecznie ale była pycha :lol: Nakupował mi słodyczy,bo od tygodnia nic tylko słodycze wcinam :D A wczoraj wymyslił jak bedzie wyglądał pokój dzidzi.Szok normalnie.Mam straszne przeczucie ze to chłopak bedzie myslelismy nad imionami jak bedzie chłopak to Maciek a dziewczynka Emilka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No Martinka gratuluję męża... :D Aby zazdroœcić... Choć wiem że moje kochanie podobnie się bedzie zachowywać... Teraz nie wiem jeszcze napewno czy jestem w cišży a już całuje mój brzuszek i mówi do dzidzi... Tacy faceci sš cudowni :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej koleżanki! Gratuluję wszystkim mamom. Mam nadzieję,że i ja pewnego dnia zobaczę dwie kreski na teście. Na dodatek pracuję w domu dziecka i tym bardziej jest mi ciężko. Mam czwarty dzień @ i temp.37,4.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No widzisz Eluś jak dobrze trafiłyśmy :D A co u Ciebie jak starania :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No czekam do terminu @ i się doczekać nie mogę... Objawy są test tydzień temu zrobiłam i negatywny... a @ ma być jutro.... czekam cierpliwie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wydra82 spokojnie doczekasz sie ja czekałam 1,5 roku juz nawet miałam numer do kliniki leczenia niepłodnosci ale jakos wierzyłam ze kiedys sie uda no i sie udało bez leczenia i lekarzy :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja na dzidzię czekam już długo. Marzę od 2 lat. Nie robiłam badań, bo się boję. Czekam aż pewnego dnia zobaczę dwie kreseczki. Dużo koleżanek mi mówi,że jak przestanę myśleć to "zajdę".

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A mój jak myślał że i u mnie w brzuszku ktoś zamieszkał, to jak byłam w poczekalni u giny, to Danio czekał pod gabinetem i wysłał mi smsa "Kocham Was", a potem drugiego "Wycałuję i wyściskam Was jak wrócisz" :) Az mi sie łezka w oku zakręciła...

A dziś się męcze, bo okres przyszedł dzień wczesniej i jest mi strasznie słabo, nawet siedziec nie mogę :( Krzyż boli, ale przynajmniej jak szybciej przyszeł, to i szybciej pójdzie i sesja bedzie wczesniej, JUPI :D
Super Martinka, że Twój dba o Ciebie ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wydra82 pisze:
Hej koleżanki! Gratuluję wszystkim mamom. Mam nadzieję,że i ja pewnego dnia zobaczę dwie kreski na teście. Na dodatek pracuję w domu dziecka i tym bardziej jest mi ciężko. Mam czwarty dzień @ i temp.37,4.

Poczekaj jeszcze z 2 dni i jak taka tempka nadal się będzie utrzymywała proponuję zrobić test.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wydra 82 Kali ma racje. Podwyzszona temka jesli nie spada przed w okresie moze swiadczyc albo o Dzidzi szczegolnie jesli okres jest 'inny'-mniej obfity na przyklad lub krotszy- albo czego Ci nie zycze o jakims stanie zapalym w pochwie lub calym organizmie.

Pozdroffka. 8)

Ja borykam sie ze zdobyciem wiedzy na temat ciazy a antydepresantow i co szkola to inne info.

Poza tym u mnie dzis 19 dzien cyklu, a sluz wciaz tak jakby plodny. Zaczal sie taki 17 tego dnia cyklu. W zeszlym miesiacu mialam podobnie- plodny sluz i skok temki miedzy mniej wiecej 16-18 dniem, a cykl byl 28 dniowy i mimo przesuniecia sie wcale nie wydluzyl a chyba powinien....Nic nie rozumiem, chyba pada teza ze owulka jest 14 dni przed koncem cyklu bo u mnie to raczej wypada na 17-19 dzien ostatnio. Tak ze sluzu i tepki wnioskuje. Glupieje juz troszku.. Tez tak czasami macie???? Jesli ktos wie to pliz niech mi to lopatologicznie i duzymi literami powoli wytlumaczy. Bo ksiazki mi mowia i Sun tez kiedys napisala ze owulku sie przesuwa tak jeden dwa dni i wplywa to na dlugosc cyklu, a u mnie to tak okolo 3-4 a dlugosc cyklu bez zmian....

namotalam.....przepraszam.

' I felt U in my legs before I ever met U....'

Orientacja seksualna? BZDURA:D:D:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zgadzam się. Tak więc Wyderko;) Nawet już jutro możesz zrobic test, okres nie ma wływu na wynik testu.

Anetko, racja z tym przesuwaniem owulki wraz z długością cyklu. Ja próbowałam zaobserwować u siebie w tym cyklu dni płodne, ale jakos śluzu takiego typowego nie było, w ogóle było go jakoś mało. Tempki teraz tez nie mierzyłam, a okres przyszedł dzień wcześniej ;) Poza tym wydaje mi sie że owulke miałam bardzo szybko, jakos po okresi eniedługo, więc pewnie stąd ten dzień przed.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hey laski!JAk mija dzionek? Ja dziś wróciłam wcześniej z pracki, wzięłam papiery do domu. Zaraz kawa i coś słodkiego i zabieram się do sprzątania, potem wieczorkiem zakupki bo jutro mamy gości. A ja czuje się tak sobie jest mi ciut smutno, że nie ma niuni, ale mam tak kochanego faceta że jakoś przeszedł ból lekko.

Karolcia bidulko pierwsze dni są najgorsze. Ja mam tak, że jak 1 dnia mnie boli brzuch @ bedzie lekka. A najgorsze jak 1 dnia nie boli wtedy 2 dnia jest mdlenie. Trzymaj się niunia ciepło.

Rybciu a jednak nici z soka bananowego. No nic może na Świeta nam się uda. Fajnie by było zrobić w Boże Narodzenie testa a tu 2 krechy. :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Karolcia ja nie mierzyłam do tej pory tempki, dopiero jak u was poczytałam itd. to wieczorem zmierzyłam. I te dwa razy jak zmierzyłam to było wieczorem...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak podejrzewałam. Tempki przy ciąży nie mierzy sie wieczorem, ale TYLKO rano tak do 7:30 (choć można tez i do 11) zawsze o tej samej porze. Tak wiec te pomiary które podawałas są niestotne. Pewnie okres Ci się przesunął np. ze stresu, może przeziębienia (...) Okres pewnie przyjdzie lada dzień, bo objawy masz wg mnie na okres a nie ciążę. Dlatego pytałam o tempke kiedy mierzysz, bo mówiłas że na tescie nie było nawet jaśniutkiej, drugiej kreski. Jeśli dziś nie dostaniesz @, to zmierz jutro rano w pochwie, np o 6:30 lub 7:00.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

HEj laseczki ja włąsnie wróciłam ze szkoły :) i jestem padnieta cały dzień na kuchni :) Ja dzisiaj robiłam Lasagne :) mnimi mi wyszła :D:D:D A zaraz biorem sie za fasolke :D Bo mój mnie znowu męczy :D hehe :D

W niedziele lub w pon powtórze testa :D Jak wyjdzie to pędze odrazu do lekarza :D hehe :P I nie ma ze boli :D hehe :D

jeju jak nigdy mam nadmiar energii :D hehehe :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mam problem, nie wiem co mam robić....
okres powinnam dostać 25.11 tu nie ma nic... pusto ani plamienia, ani żadnego bólu (tak jak zawsze przed @)... tylko od kilku dni zgaga, mdlości najgorzej wieczorem jak idę spać... no i zauważyłam kilka żyłek ale nie na piersiach tylko tak na dekolcie... robiłam test w środę i wyszła jedna kreska... chcę dodać że staramy się z miom przyszłym mężem o dzidzię... kiedy powinnam powtórzyć test?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzień dobry :)

Jak tam plany na dzisiejszy klubowy andrzejkowy wieczór?Bawicie się gdzieś Kochane? :)

Anetko chciałabym córeczkę... mój P. też :D pyta: "a jak się czują moje dziewczynki?" :)

Ostatnio zmieniony pt lis 30, 2007 1:21 pm przez *Sun*, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sun-Witaj.Juz się o Ciebie martwiłam...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć Madziu :*

Nie było mnie kilka dni, bo mój P. oddał kompa do naprawy a mojego brata się rozwalił i nie miałam dostępu do neta :D

Dzisiaj miałam potworny sen.. śniło mi się jakieś mieszkanie, znajomi ludzie, atmosfera ogólnie pozytywna i nagle zaczął boleć mnie brzuch.Poszłam do toalety i zaczęła lecieć mi krew.Widziałam jak poroniłam moje maleństwo.Przestraszyłam się i po obudzeniu, w pierwszej chwili nie wiedziałam czy stało się to naprawdę czy nie.Głupi sen :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Straszny sen :shock:
Ale na szczęście tylko sen :)
Jak się czujesz?
Byłaś już u lekarza?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]