Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 6:32 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:

jo to sie rzadko zdarza ale jednak a od czego to zalezy to nie wiem tak po prostu jest

monia objawy ciazowe podobne sa do objawow @ powtorz test jesli teraz wyjdzie negatywnie to na 99% nie jestes w ciazy ewentualnie zrob badanie z krwi ktore daje najpewniejszy wynik

[

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

to ja moze jednak zrobie jeszcze jeden test dla pewnosci!
teraz to mnie bardzo boli brzuszek i cos mi sie wydaje ze to moze być @@@@@@
niestety :( :( :( :( :( :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Monia23 nie lam sie jesli nawet tym razem nie wyszlo to wyjdzie nastepnym trzeba wierzyc

[

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

o dziewczyny widze ze temacik sie troszkie rozwiną bardzo sie ciesze

a co to tej miesiączki to jak juz pisałam wcześniej to ja też miałam zamiast miesiączki plamienie tylko przy siusianiun troszkie krwi polecialo zrobilam test i niestety negatywny a przyznam sie ze tez myslalam ze to ciaza bo nawet mialam zawroty glowy ale no niestety

chyba ze test sie pomylil i może jestem w ciąży ( ale wątpliwa sprawa)
nie robilam drugiego czekam do nastempnej @ zobaczymy co bedzie się dzialo :wink:

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja zawsze myślałam, że miesiączka w ciąży to rzadkość, ale odkąd myślę o dziecku to jakoś tak zaczęło się rozmawiać ze znajomymi na ten temat i okazuje się, że jednak sporo kobiet ma miesiączkę a jest w ciąży. mamy 2 moich koleżanek miały okres (dodam, że normalny) przez pierwsze 3 miesiące i starały się o pierwsze dziecko. moja kuzynka przy drugim też miała @. a jedna koleżanka poszła do lekarz, bo starali się półtora roku i nic, więc poszła się przebadać. okazało się, że już jest w ciąży i też trzeci miesiąc, zrobiła oczy, bo wcale się nie spodziewała. a @ była normalna...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

to jest fakt jak to jest ze mając miesiaczkie możemy być w ciązy

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczynki piszcie czy któraś z was miala plamienia i okazało sie ze jest w ciązy czekam, :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczyny :) Ja wam powiem jak moja koleżanka przechodziła ciąże. No więc tak do 3 miesiąca miała okres w pierwszy i drugi @ byl calkowicie normalny a więc myślała, że jej się nie udało i w ciąży nie jest przy 3 miesiącu @ trwał półtrora dnia więc poszła do lekarza powiedziała, o tym, że nie może zajść w ciąże i o ostatnim dziwnym @ na to gin powiedzial jej ze jest 3 miesiac w ciazy a na dodatek tetsy ciazowe wychodzily pozytywne i negatywne na przemian. Więc jedna rada kochane nie ufajcie w 100% testom, jeśli macie wątpliwości poprostu idzicie do lekarza. Pozdrawiam. :)

ps. @ w ciązy jest coraz częściej spotykany

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ej ale, jak to jest z bólem brzucha wtedy, czy brzuch też tak boli jak przed miesiączką ???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

ja nie mialam @ przez 2 tyg z mezem kochalismy sie na calego i myslalam ze jestem w ciazy ale przedwczoraj dostalam @ i mysle ze chyba nie jestem :) ale objawy mialam rozne ze teraz po przeczytaniu tego wszyskiego zglupialam i mam mentlik w glowie a moze mam fasolke?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja jak pisałam wcześniej mialam już dwa razy plamienia w terminie @ teraz powinnam dostać znów i jak narazie cisza dodam że robiłam test 4 tyg. temu i wyszedł negatywny czy myślicie że mógł nie wykazać jeśli naprzykład ciąza była malutka czy jest taka możliwość :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczyny!!!Mam małe wątpliwości i dotarłam tutaj na forum.Otóż kochałam sie ze swoim partnerem bez zabezpieczenia(chcemy mieć dzidzie).Od jakiegoś czasu dziwnie sie czuje:jestem rozdrażniona,zmienia mi sie humor po prostu z minuty na minutę, mam powiększone(z miseczki B na C) ale nie obolałe piersi(bardziej na dotyk wrażliwe są sutki), jestem senna i pobolewają mnie jajniki, takie bóle trochę jak na miesiączkę.Normalną miesiączkę miałam 17 października, później kochaliśmy sie 20 października i 3,4 listopada i wiem ze wtedy miałam dni płodne tak sobie wyliczyłam. 14 listopada w dzień miesiączki dostałam plamienia które trwało 3 dni ale było bardzo skąpe.Przed miesiączki i po niej jak to była miesiączka(14 listopada)nadal mam obrzmiałe piersi i objawy nie zmieniły sie !a jeszcze teraz zaobserwowałam biały mleczny śluz.Proszę o odpowiedź!!!pozdrawiam Was!!!aha nie chce na razie zrobić testu aby sie nierozczarować:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej! ja dziś dopiero pierwszy raz na forum. Mam pytanie. Mam teraz miesiączkę i temp. 36,8. W zeszłym miesiącu w trzecim dniu miałam 36,0. Bardzo chcę być w ciąży, mimo iż za mąż wychodzę w maju. Proszę o odp. Z góry dziękuję

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

agata22 Ja jednak poleciłabym zrobienie testu albo najlepiej zgłoszenie się na badania do lekarza. Bo testy sa jakie są wiadomo czasem zawodne... Więc radzę iść bo jak to fasolka to musisz jak najszybciej zadbać o siebie i maleństwo :) trzymam kciuki za fasolke:-)
Droga Jo21 brzuch może pobolewać, kłuć. I nie tylko w czasie nadejścia miesiączki ale cały czas z tym że jak nadchodzi termin @ może pojawic się silniejszy ból i plamienia ale równie dobrze nie musi tak być. Pamietaj, że każdy organizm jest inny i może przechodzić ciąże innaczej :-) Jedna nie ma w ciąży wogóle okresu, druga ma normalny, kolejna ma tylko plamienia.... Także zawsze jak są podejrzenia, że jest fasolka warto to sprawdzić :-) Pozdrawiam :-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mam z kolei inne pytanie... brak doświadczenia robi swoje :roll:

Jeżeli będąc w ciąży i nie wiedząc o tym dostanę normalną @ (dodam, że wtedy cholernie boli mnie brzuch do tego stopnia, że wymiotuję i takie tam inne historie), to czy wtedy ból brzucha jest równie silny co przy @ bez fasolki?
Pytam, bo zawsze gdy wiem, ze dostanę (staram się dopiero drugi miesiąc) i brzuch zaczyna mnie boleć, od razu biorę Vegantalgin (przeciwbólowy na @), bo inaczej musiałabym cały dzień spędzić zwinięta w kłębek pod kocem, albo cuś...
W jaki sposób rozróżnić czy @ jest bez fasolki czy z fasolką (jeśli test wykazał negatywnie) i czy to w ogóle jest możliwe do rozróżnienia?

Wiem, głupie pytanie, ale liczę na Was dziewczynki :lol: :lol:

Adam ur. 7.07.2010,3140g, 55cm, 10 Apg
Obrazek
Iza ur. 11.04.2014,3140g, 50cm, 10 Apg

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nie wiem ale raczej nie da sie rego odróżnić ale jesli test wyszedl negatywny i jest normalna @ to małe prawdopodobieństwo że jesteś w ciąży

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]