Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 10:00 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 319, 320, 321, 322, 323, 324, 325 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Fabie spokojnie poprostu za duzo myślisz o niedobrych rzeczach Ja na poczatku tez tak miałam wszystko mnie wkurzało nie miałam ochoty z nikim gadac i wogóle a teraz jestem znowu taka podjarana ze nie moge w miejscu usiedziec wiesz nawet zapomniałam ze mam obiad gotowac teraz sobie zdałam sprawe ze ja nie mam nic na obiad wyciagłam jakies miesko z zamrazarki na obiad ale czy sie rozmrozi nie wiem bo dalej nie mysle o objedzie.Zobaczysz to wszystko minie i bedzie dobrze chwilowy stan nic sie nie mart:*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no u mnie nie lepiej...siedze sobie w tej pracy i ukradkiem lzy ocieram ...sama nie wiem co o tym myslec ...zeby w skonczonym 5 tyg nawet pecherzyka nie bylo widac ... a winiki bety dopiero po 15 ...nie chce mi sie zyc ...nadal mam plamienia nie duze ale sa ...lekarz jak mnie wczoraj badal to powiedzial ze w srodku brudno od tych brazowych uplawow...a jak to naprawde bedzie pozamaciczna??? boze dlaczego mnie to spotkalo... a tak juz sie cieszylam i w ogole ... :cry:

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny co z wami Mariczka nie mart sie na zapas bo stres tez nie jest dobry w ciazy!Ja tez wdupi-am luteine z tego co wiem zeby nie poronic ale wiem ze wszystko bedzie dobrze i nie martwie sie na zapas do tego nie wiem czy moja grupa krwi nie jest ujemna i tez bede miała problemy ale mam wielka nadzieje ze po badaniu wszystko bedzie dobrze głowa do góry wszystko bedzie dobrze.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mariczko jestes w 3 tygodnia od zaplodnienia i moze tak byc ze jeszcze nic nie widac!!!moja kumpelka miala podobnie lekarz kazal jej przyjsc za 10 dni i juz bylo wszystko ok...mam nadzieje ze lekarz ylko niepotrzebnie Cie nastraszyl martwia mnie tylko te Twje krwawienia...modle sie zeby bylo wszystko ok caluje cie cieplutko Mariczko

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Własnie Marika, Fab ma rację. 3 tyg. od zapłodnienia, to jest najwiarygodniejsze liczenie wieku ciaży. Wiem że trudno odpędzic złe myśli, ale nie przywołuj ich, bo jeszcze wykraczesz.

Martinka, a powiedz cioci Karolci co gotujesz dobrego? :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Karolcia jeszce nie wiem ale chyba musze zaczac myslec bo za 2 godziny luby z pracy wraca a mi sie miesko rozmraza dopiero.Ale tak myslałam jakis sosik ziemniaczki i mam straszna ochote na mizerie :D A ty kochana co tam masz dobrego czytałam ze chyba jakis sosik tak???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Acha miałam was zapytac czy mozna brac Cholinex w czasie ciazy na ulotce pisze ze według wskazan lekarza jak czytałam w necie to pisze ze nie mozna ale pisze tez ze mozna wiec zgupiałam.A tak mnie gardło boli ze musze cos wszamac jakiegos dropsa :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a Fab chce pierogi ruskie ze smietana:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martinko, robie sos śmietanowo - ziołowy z kawałkami piersi z kurczaka ;) ziemniaczki w plasterki na patelni zesmażone i surówka. Ja mojemu do domku zanoszę żeby ocenił dodatkowe umiejętności Narzeczonej
i był z niej dumny :lol:

Co do tabsów, to zadzwoń do giny, ona Ci na pewno pomoże. Lece gotować, pa!

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Błagam dziewczyny o odpowiedz na moje pytanie z poprzedniej stronki, bo nadzieja mi pomału podupada co do istnienia jakiejkolwiek Kruszynki.... :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zmarzlinka wiesz no mi testy na poczatku tez wychodziły negatywnie dopiero po 2 tyg.od spodziwanego@ wyszła druga kreseczka ale bardzo bladziutka wiec to nie jest reguła ze odrazu ma ci wyjsc ze jestes w ciazy.Tylko skoro miałas krwawienie to ciezko powiedziec ja bym Ci radziła mimo wszystko jak najszybciej do lekarza.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wiam

Jeśli dostałas okres to nie nastawiaj sie na to ze zaowocwałas.Czasami tak bywa gdy zaczynasz sie kochac z mężem pierwszy raz bez zabezpieczenia to okres przychodzi poznie ja tez tak miała.Wiec głowa do góry i staranko od nastempnego miesiaca.

Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Martinka co u ciebie jak samopoczucie.Trzyma kciuki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc mała u mnie wszystko dobrze hormony szaleja usiedziec w miejscu nie moge taka mam ostatnio energie ze szok :lol: Byłam wiesz wczoraj u gina milion badan tabletki bo mocz mi zle wyszedł ale wiem ze wszystko jest dobrze i napewno bedzie :D Lekarz stwierdził ze to 5 tydzien :) A tak z dolegliwosci ciazowych to piersi nadal bola brzuch pobolewa raz za czas i całe szczescie apetyt mi wrócił teraz jem jak wilk:).A co u Ciebie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no to super

U mnie troche gorzej ide dzisiaj do ginekologa na wszystkie badania.NIe moge zajsc w ciaze od 15 miesiecy wiec sie troche martwie,co mi powie dzisiaj.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej kochane :* Ja własnie siedze w szkole na Infie i sie nudze wiec postanowiłam do was napisać :P

Mariczko słoneczko doszedł mój es wczoraj???? Mam nadzieje ze wsyztsko sie wyjaśni!!! I wszystko skończy sie dobrze :* Trzymam kciuki :*

Fab nie smutaj ;) Wszytsko sie ułoży a humorki to przecież normalne w ciazy ;*

Karolciu dzisiaj pedze do apteki i jutro rano zrobie ;P I sie wszystko okaże

Pozdrawim was :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

och moja fabulinko nic sie nie martw :))) ja jak bym mogla to i cale kilo pierogow bym ci dala,babcia takie pyszne robi na zawolanie dla mego nika ... niko ma zapalenie ucha i na antybiotyku a moj A wczoraj na budowie spadl z rusztowania i dzis reke w szyne mu dali ...same klopoty ...ja w Polsce i on tez ubezpieczeni nie jestesmy i za all musimy placic sami... w 2 dni 400zl poszlo...zalamka... nie wiem dlaczego mam takiego pecha ...

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiesz co mala ja tez 1,5 roku sie staralismy o dzidzie i nic poszłam do gina odrazu dał mi numer do jakiejs kliniki leczenia nieplodnosci ale to olałam i staralismy sie dalej po 3 msc.od tej wizyty zaczał spózniac mi sie okres lekarz byl przekonany ze to choroba dał mi skierowanie na poziom prolaktyny wyszło bardzo podwyzszone.Ale miedzyczasie robiłam testy na poczatku nic potem w dniu wizyty wyszła bardzo blada druga kreska powiedziałam ginowi ze tak wyszedł test cały czas był przekonany ze to choroba.Dopiero po becie sie upewniłam i dopiero teraz po prawie 2 msc.niepewnosci wiem ze to ciaza :lol: Widzisz ja miałam jeszce ten problem ze miałam nieregularne cykle nawet po 40 pare dni gin stwierdził wczoraj ze to cud ze zaszłam w ciaze .A wiec Kochana cuda sie zdarzaja :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziekuje za słowa otuchy kochana jestes.Wiesz moj mąż powiedziałże lekarz napewno powie za ma ( :oops: sciagac gatki i sie z nim kochac :oops: )a nie sie zamartwiac.Pewnie ma racje ale zanim sie nie upewnie to nie bede sokojna i mam nadziej ze w koncu sie uda. :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja juz jestem po:) Obiad zrobiłam i zjadłam, a teraz upijam sie kawką :D

Wiecie co, jak tak teraz czytam o tych problemach z ciażą, zjaściem, kochaniem na siłę, to cieszę się że to wszystko mnie nie dotyczy. Rzeczywiście to nie czas na dzieci co do mojej osoby, jak na razie w 121% wystarcza mi Daniuś.

Ale za Was trzymam kciuki i czekam na nowe, pozytywne teściki 8)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 319, 320, 321, 322, 323, 324, 325 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]