Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 10:10 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

O Kasia, a ja nie wiedziałam że dziś masz imieny. Tak więc przyjmij i ode mnie szczere życzenia:)

Robisz jakąś imprezkę? Ja bym nie przepuściła.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mam 28lat, prawie dwa miesiące kochałam się bez zabezpieczenia ze swoim chłopakiem potem jakieś 28dni później dostałam normalnie okres chociaż nie był tak obwity jak zawsze i trwał tylko 4dni (a zregóły trwa 5, 6 a nawet7dni) jestem bardzo szczupłą osobą ale ostatnio zauważyłam że mam pare cm więcej szczególnie w talii i biodrach. czy możliwe że jestem w ciąży? :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sądzę ze nie jestes w ciąży. Miałas okres, przyszedł w terminie, a do tego brzucha nie widac w 1 lub 2 miesiącu.
Ale jeśli Cię to męczy, zrób test...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no witajcie dziewuchy:)
jeszcze nie jest dobrze... powiem tak na majtkach od piatku to nie wiele bylo... w piatek rano bylo troche jasnorozowego sluzu tj.bialy sluz z domieszka krwi, potem geste brazowe ale tez przez sobote i niedziele nie duzo tego...a dzis rano znow bialy z jasnorozowa krwia...nie wiem co myslec...boje sie ...biore duphaston ale na lezenie sobie pozwolic nie moge ... pomozcie

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hejka
Mariko a co stoi na przeszkodzie??ja mialam ciezka sytuacje bardzo ale odrazu wzielam zwolnienie i mialam wszystko w d***bo moje dziecko najwazniejsze jest. Rozumiem ze masz faceta i synka ale czy nie mozesz liczyc na niczyja pomoc??dobrze by bylo jakbys naprawde polezala choc troszke...to naprawde bardzo wazne...a jesli nie mozesz naprawde (bo chyba nie mozesz) to postaraj sie po pracy nie przemeczac sie i lez po pracy..chocoaz 3 godzinki spij duzo i wypoczywaj popros kogos zyczliwego zeby do ciebi8e wpadl i pomogl Ci z Nikusiem...ja bym tak zrobila chyba ze nie masz takiej mozliwosci.:(W kazdym razie modle sie za Ciebie i dzidzie i caluje Was mocno:************

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzieki fabulinko:) nawewt nie wiesz jak sie boje ... kurde...do pracy chodzic musze ...ale tu przeciez nic nie robie tylko siedze ... a po pracy najwyzej bede zostawala w domku a moj Adrian zajmie sie nikiem innegi wyjscia chyba nie ma ... a w piatek pojde prywatnie w polsce do gina... wczesniej nie dam rady ... nie wiem gdzie mam sie poradzic co to moga byc za krwawienia:((((

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mariko ja dzwonilam do giny by jej zapytac i powiedziala ze to moze byc przez to ze okres mialas miec i organizm wydala bo "zapomnial sie" i to minie ale powiedziala ze powinien cie lekarz zbadac i obejrzec bo tak z opowiesci nie mozna zbyt wiele powiedziec....aha i powiedziala ze jesli to sie utrzyma i bedziesz miec silne bole brzucha odrazu na ostry dyzur..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzieki fab:) tylko widzisz mnie lekarz badal ale glopia nic sie do tego nie ma ...w niemczech to w ciazy jestes dopiero jak na usg bije serducho a tak to mozesz sobie poronic ...

kurde sama nie wiem co mam robic

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marika ale dlaczego nie możesz iść na zwolnienie :?: Przeciez ginekolog powinien ci wypisać zwolnienie jeśli źle sie dzieje... To tak jakbys musiała iść teraz na operację do szpitala (tfu tfu!) i tez by Ci nikt nie pozwolił i zostawił na wykończenie?
Poszłabym jak najszybciej do polskiej giny i to sprawdziła, za duzo ryzykujesz i możesz stracic ciążę. Musze Cię nastraszyć, bo wtedy zanczniesz działać,a przeciez tego wykluczyc nie można.
I poradzic możesz się jedynie lekarza, w szpitalu itp. to jedyne, rozsądne rozwiązanie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dostalam zwolnienie na 3 dni ...mi tylko dala bo mowie w niemczech poki nic na usg nie widac to ciazy nie ma ...

postaram sie dzis prywatnie w polsce do lekarza pojsc ale nie wiem czy mnie przyjmie ...

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A co stoi na przeszkodzie by Cię nie przyjął? Jeśli zalezy mu na klientach i kasie, to przyjmie, bo przeciez robi to prywatnie, im więcej ludzi tym więcej kasy...
Olej tych niemców i załatwiaj swoje sprawy w Polsce, bo jesli przez to że na ich usg ciaza liczy sie od momentu bicia serca, to dziwie sie jak te kobiety tam rodzą i to tyle dzieci? :?
Odpoczywaj w domu i dużo leż, bo to BARDZO ważne.
A i postaraj się wyciągnac dłuższe zwolnienie, bo 3 dni, to ... heh, nie wiem po co Ci tylko na tyle dała.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc laski!!!Jak leci ?U mnie wszystko w porzo wszyscy juz wiedza ze jestem w ciazy dzis ide do gina z moim zajeb....wynikiem bety i juz nie moge sie usg doczekac jak usłysze serduszko mojego bebe :lol: Mam nadzieje ze wszystko bedzie jak najlepiej.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pewnie dala by mi dluzsze ale ja sama prowadze to biuro i nie ma mnie kto zastapic ...zreszta tu sie przeciez nie mecze bo caly czas siedze .... pojde dzis popoludniu na chama do lekarza i juz ...

fab a ty jak sie czujesz?

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no ja czuje sie tak sobie. Tzn nie boli mnie juz brzuch ale czasem mi bardzo slao i kreci mi sie w glowie. Ale wiem ze to normalka wic olewam:) Czuje sie zle pod wzgledem psychicznym...ale to inna bajka...i tu nikt mi nie pomoze niestety///:(((

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

widzisz kazdy cos ma ...jakie to zycie jest do d****...szlag by to trafil...

Aniolek (*)23.11.07 5tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

taaa...piepieprzone:(((

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam ponownie a ja narazie podejrzewam w sobote smarzylam cebulke na steki i w trakcie smarzenia mialam bliskie spotkania z wc brzuch boli mnie juz 4 dzien i ciagle mi niedobrze a i papierosy maz palil a mnie sie znowu zrobilo niedobrze a do testowania daleko bo 13 grudnia boli mnie brzuch a wczoraj jajnik czy mozliiwe jest zajcie w ciaze zaraz po okresie a okres byl 15 listopada a przytulanko 21- 22

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej laski :P Jak tam dzionek mija ??

Mariczko Fabie nie smutajcie ;) Bedzie wszystko dobrze chciała bym tak z wamii ponarzekac hehe ;P

A u mnie @ ani widu ani słychu jak narazie... Dzisiaj mnei tak brzuch bolał .. ale nic :/ Śłuz taki raz gesty raz lejacy :/ Sama nie wiem wiem o co kaman :D hehe :D

A gdzie reszta lasek ???

Buziam was kochane :* muaaaaa :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie dziewczyny :)
Parę dni mnie nie było, bo od piątku intensywnie przygotowywałam imprezę urodzinową :) Gratuluje szczęśliwym przyszłym mamusią :)
U mnie nadal nic się nie wyjaśniło :( W piątek byłam u lekarza, tym razem u swojego, wyjął mi wkładkę, która jak już pisałam przesunęła mi się na tyle niebezpieczne ze dla mojego zdrowie trzeba było natychmiast ją usunąć nie czekając na @, co do ewentualnej ciąży wszystko wskazuje na to ze był to cykl bez owulacyjny, ponieważ nie widać pęcherzyka ale jak gin to określił niczego nie można być pewnym, jedynie nie widać było ewentualnej ciąży na usg, ale niczego to nie dowodzi :( dostałam luteinke na wywołanie @ bo jest to już 47 dc. i teraz grzecznie ją biorę czekając na @ a potem zaczynamy się intensywnie starać o drugą dzidzie :)
Marika ja w poprzedniej ciąży zaczęłam krwawić w 7-8 tc, ale było to na tyle silne krwawienie ze trafiłam do szpitala i leżałam kilka dni pod kroplówkami a potem do połowy ciąży cały czas na dufastonie, po 20 tc kolejne duże krwawienie i fenoterol już do końca, ale nasze maleństwo było silne i przetrwało wszystko :) Także nie martw się i przede wszystkim nie stresuj się, bo to szkodzi a na pewno wszystko będzie dobrze :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja chce juz urodzic:) zjadlam zupe ogorkowa pyyyyyyyycha:) chce batonika bajke i czekolade wisniowa:(((za zimno by isc do sklepu a moj w pracy:(((zaraz sie porycze tak mi sie chce tego batona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Co ja bym dala za batona:((( :(

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]