Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:48 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Warmińsko-Mazurskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35584 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 590, 591, 592, 593, 594, 595, 596 ... 1780  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

mrowka suwaczek postaram sie zrobić choć nie bardzo jeszcze wiem jak go umieścić aby sie zawsze pojawiał ale dojdę do tego :D

ups faktycznie nie ma zdjęcia. Ciekawe gdzie je wkleiłam :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ok zdjęcie umieszczone tam gdzie być powinno :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

suwaczek umieszczasz w klikajac na profil i tam masz pole "podpis : i tam wklejasz link tebn co ci wyskoczy przy robieniu suwaczka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć

dawno mnie nie było ale cały czas was podczytywałam

przede wszystkim duża buźka dla naszych milusińskich którzy maja mini urodzinki Obrazek

me biedulki z Was z Majeczką ale wszystko ku dobremu zmierza trzymam kciukasy

adeona witaj pisz ile wlezie o wszystkim

jazz Bartusiowi daj ode mnie buziaczki w jego 4 zybcy

kasiulec znów nie odebrałam ramak ale gapa ze mnie

madziulka jak tam poszukiwania Kiniulkowych zabków sa już oby sie dzieciątko nie męczyło

ja mysłam wczoraj że tez idą zęby bo Pawełek był w dzień i w nocy marudny troche pokasływał i temp 37 ale to nie to no i tu zadziałał instynkt macierzyński i udałam się do lekarza a tu co maly ma jakieś szmery w oskrzelach na razie leczymy łagodnie jak do pn nie przejdzie to trzeba bedzie zrobic rtg klatki i podac antybiotyk a wszystko przez katar który go meczy od x czasu .Leczenie homeopatia nie przyniosło rezultau. buuuuu

ale wierze że wszystko będzie dobrze i u Was i u nas

mam pytanko macie moze nawilżacze powietrza bo przymierzam sie do zakupu

pozd

Ostatnio zmieniony pt lis 23, 2007 7:20 pm przez pati00, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sorki ale już zmykam bo Magdusia płacze :( papa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dla Ani, Asi i Oskarka - 100 lat w zdrowiu i radości :P :P :P :P

Bartuś dziękuje wszystkim ciociom za życzonka :P :P :P Rany, jak ten czas pędzi, mój malusi synuś ma już 7 m-cy :shock: :shock: :lol: :lol:

Szpaczka, gdzie organizujesz przyjęcie? w domu?

Jazz, chyba miałaś dobry pomysł z tym autobusem do Giżycka :lol: :lol:

narka, dokończę później bo Bart płacze a jesteśmy sami....

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

U nas dzisiaj była pani doktor. Alanek jest okazem zdrowia. Pani doktor po rozmowie ze mną i po obserwacjach w trakcie wizyty stwierdziła, że mały jest strasznym żarłoczkiem. No i te nocne schizy, jeżeli to kolka, będą go męczyć trochę tak czy siak, bo kolka dopada maluszki zawsze o tej samej porze. U nas akurat wypadło na noc :( Dla spokoju mamy zbadać małemu siuśki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :yea:

Też mi się te fotki spodobały, zwłasza ten słodziak w bucie, dlatego wrzuciłam :D

Aniu, Bartusiu,Oskarku, Joasiu dużo żdrówka, radości oraz coraz to nowych umiejętności życzy ciocia Ania. Obrazek Obrazek

Jazz pakowanie zbliża się ku końcowi, pozostaje tylko czekać na wieści od znajomego, który nam to zawiezie. A jak Twoje samopoczucie po powrocie do pracy? Cieszysz się, że do "ludzi wróciłaś"?

Kmb to żeś trafiła na wstrętną babę, takich lekarzy to tylko Obrazek

MartaRo Ty niefotogeniczna jesteś :?: Jakieś bajki nam tu opowiadasz. Obrazek

Pinquin bardzo podoba mi się język włoski, mogłabym słuchać i słuchać. A ta piosenka o dziecku powiadasz... hmm Obrazek

Madziulka mam nadzieję, że Kinia szybko wróci do formy i będzie znow uśmiechnięta i radosna. Trzym kciuki za to ! A taki rodzinny spacerek musiał być fajojwy. Obrazek

Me tak się cieszę, że z Majeczką już lepiej. Obrazek

adeona witam serdecznie. :D

Marzena77 super,że Alanek to okaz zdrowia, oby tak dalej !!!

Przepraszam nie pamiętam co, komu jeszcze. :oops:

Pozdrowionka. Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Helllllo
Adeona witam serdecznie my dzis mialysmy sie jeszcze okazje na ryneczku spotkć, pisz ile sil, i mam nadzieje ze Madzia nie bedzie musiala juz tej pieluchy nosić

Pati 00 my mielismy juz x czasu Boneco, bo ja jestem alergikiem i super nam sie sprawdza, mamy model i jonizacją, nawilzaniem i oczyszczaniem powietrza jest drogi przyznam naprawde ale super dzial i do tego od kiedy stoi u Tymka to go usypia :D :D , wydaje taki leciutki pomruk i wylącza inne bodzce z otoczenia rewelacja

caluje was na dobranoc i wasze malenstwa lece oglądać herrego pottera najnowaszą czesc do jutra

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ladyanna - punk widzenia zależy od punktu siedzenia... Mnie w głowie tylko dzieci :roll: . Ale może być i o utraconej miłości...

Ciekawe jak tam Me z Majeczką, już po szpitalu?...

Dobrej nocki wszystkim maleństwom życzę (swojemu też :wink: ).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

ehhhh moj maz ma zachcianki . misiek zadzwonil ze chce na kolacje tosty i kupil chlebek , ale ja bede musiala leciec do sklepu ... wrrrrrr ... a jutro zaplanowal mi wyjazd do Zgnilochy...... wrrrr ... zapowiada sie albo nudny dzien albo klotnia z tesciowa odnosnie tescia itd

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczynki :)

ja juz po zakupkach... jutro czeka udzielanie sie kulinarne w kuchni, a malz bedzie sprzatal...

adeona witamy :)

anabela ja to chyba mam jakis namierzacz waszej rodzinki... bo wydawalo mi sie jak jechalismy wieczorkiem do sklepu z malzem, ze na sikorskiego mijalismy taki pomaranczowy wozej jak twoj, z takim czarnym labradorem, jak twoj :) tylko nie wiem czy wozek pchal taki maz jak twoj :) hihihi

ciekawe jak tam nasze forumowe chorutki :(

kmb to wam sie babsko wstretne w poradni trafilo...

szpaczka trzymamy kciuki za szybka przeprowadzke... to pech, ze tak wam sie odbiory przeciagaja... chociaz ja musze przyznac, ze nasz byl o czasie co do dnia...

co do nawilzaczy, to nie mam orientacji jaki najlepszy... moj brat byl alergikiem ( teraz juz dorosly i wyrosl z tego :) ) i mielismy nawilzacz, ale taki starego typu... i z tego co pamietam trzeba bylo go czesto szorowac, bo sie osadzal kamien, plesnie jak bylo cieplo ... moja kolezanka mi polecila, zeby kupic nebulizator... bo jak dzieciaczek ma katar to mozna polozyc maske czy koncowke przy buzi dziecka i wieksze stezenie wilgoci czy leku dostaje sie do drog oddechowych ( tym sie np podaje leki wziewne albo nawilza sluzowki sola fizjologiczna, mozna kupic w aptece - nie wysusza jak woda )

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ciąg dalszy..........

Kmb, Ivo, Trelek, to na kiedy umawiamy spotkanie nad Niegocinem :?: :lol: :lol: :lol:

Emi, widzę, że nie odpuszczasz cycusia Karolkowi :wink: Tak trzymaj :wink: :lol:

Me, Niania chyba całkiem nieźle sobie radzi :roll: Dzisiaj była przez 4 godzinki z Bartkiem sama. Jak wróciłam z pracki to Bart jak zwykle przywitał mnie pięknym uśmiechem z dwoma ząbkami w roli głównej ale wcale za bardzo z rak od Niani to się nie wyrywał :roll: Wydaje mi się, że on albo jeszcze zbytnio nie dzieli ludzi na "swoich i obcych", albo po prostu nie przeszkadza mu, że jest z kimś obcym :roll: Coś wydaje mi się, że Niania śladem Babci nosi go na rękach :roll: Chociaż z drugiej strony to może lepiej, że go nosi niż miałaby go zaniedbywać :roll: Muszę Kobiecie zaufać i już, nie mam wyjścia - oczywiście będę bacznie obserwować zachowanie Bartka i Jej :roll:
Jak czuje się Majeczka :?:

Hej, hej Adeona!!! Witamy, witamy i do częstego pisania zapraszamy :lol: :lol:

Dziewczyny a mój Bart od ubiegłej niedzieli sam staje na nóżki :roll: Martwię się czy aby nie za wcześnie :?: W żaden sposób nie zachęcałam i nie zachęcam go do stania ale on sam sie rwie. Chwyta się wszystkiego i podciaga się do góry. W łóżeczku ćwiczy non stop i nawet puszcza jedną rączkę. Iwonka, kiedyś pisała, że Ania stoi na paluszkach, a Mały stoi na całych stopach :roll:

Mykam spać, bo po całym tygodniu padam na ryjek. Dobrej i przespanej nocki życzę :P

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam sie i ja!!

kurcze w weekendy to wy malutko piszecie, szybciutko nadrobilam!

dzis pojechalam do miasta obejrzec plaszczyki i kupilam sobie spodnie! :twisted: bo malo mam cholera, 10 par!!!ale tak jakos wyszlo... :roll:

przede wszytskim to malym solenizantom duzo zdrowka!!! bo ono jest najwazniejsze, reszta jakos tam zawsze bedzie :wink:

madziulka
ty nie przesadzasz??wykonalam polecenie zlecone w pw

nena wg zyczenia. gratuluje bartulince umiejetnosci stania, w szoku jestem :shock: moze i za wczesnie ale skoro sie sam rwie, cóż poczac...

jazz godzilla ci rosnie, wczoraj zapomnialam o tym napisac :wink:

ladyanna niedlugo wracasz do nas!!fajnie, bedziemy sie razem spacerzyc!a w jakich okolicach olsztyna mieszkasz??

mrowka tesciowa jest w porzadku. nastaw sie na ten wyjazd pozytywnie i bedzie git! a tescia i te jego lafirynde <kopie w dupsko>sorki ale emoty nie mogłam znalezc :oops:

ide do rodzinki bo sie nudza beze mnie... pytaja w czym wy jestescie ciekawsze od nich ze na tak dlugo sie ewakuowałam!a my mamy swoje sprawy i tajemnice i... guzik im do tego nie?? :oops: strasza mnie ze dziecko bede miala kwadratowe jak tak bede dlugo siedziec.. to uciekam, moze jeszcze zajrze

paulus jak adi??pogodny, wesoly??

kmb ty znow poza zasiegiem naszej sekty??

i inne, meldowac sie cholercia!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Adeona!Witaj :)

Ja skrótem,bo padam.Mały nie spał cały dzień,ale był w miarę grzeczny,po 1,5 godzinnym bujaniu śpi :)

Miłych snów!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

powiem tylko tyle, że napisałam dłuuuugiego posta :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: i go skasowałam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: napiszę rano jak ochłonę. A żeby chociaż Wam poprawić humor http://www.youtube.com/watch?v=Y-aTz6iNkvA

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pierwsza !

Nena pewnie że nie odpuszczam. Ale nic na siłę.

madziulka nie wiem Kochana. Bo musze polatać po sklepać, porobić już może prezenty. Bo potem nie bedę miała kiedy. Pewnie najwcześniej ok 14 ale i to nie obiecuje. Napiszę sms ok 12 jak sprawy wyglądają.

No i 8:10 autobus do Olsztyna.
A moje dziecko dziś spało od 19:30 do 2:45. Cycuś i spanie do 6. Cycuś no i jeszcze śpi :)

Lecę się szykować.
Miłego dnia Wam życzę.

No i oczywiście dla Bartusia - Jazz wszystkiego najlepszego z okazji skończenia pól roku :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

druga :D
Wczorajszym i dzisiejszym solenizantom Ani, Joasi, Bartkowi, Oskarkowi i Bartusiowi dużo zdrówka i słonecznych dni
My niedługo wracamy do Olsztyna :D :D :D :D :D
Młody zaczyna powoli raczkować :shock: :shock: :shock:
Nena Mateusz też staje i to na razie tyle, bo wrzaskun woła

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam z rana

STO LAT DLA BARTUSIA

Widze ze tu pustki

makatka tak moj mąż chodzil na sikorskiego wczoraj a ja robilam zakupy, w koncu musimy sie spotkac i pochodzic na spacery zapraszam w poniedzialek np o ile masz czas

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

sto lat dla wszystkich malych bombelkow .znikam na caly dzionek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35584 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 590, 591, 592, 593, 594, 595, 596 ... 1780  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Warmińsko-Mazurskie

Strefa czasowa UTC [letni]