Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:16 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10331 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 517  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Ja jestem rocznik 83 :)

Justynia- śliczne fotki :)

Ja też jestem zarejestrowana w naszej klasie i znalazłam parę koleżanek z rocznika :D z którymi wcześniej nie miałam kontaktu :) Fajna zabawa!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewulek- Nie wiem czy już wypatrzyłaś temat:
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=22207
Tłuszcz się organizuje ;)
może ktoś znajomy? :)

Dobrej nocki kobietki!

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć.
Adas dzisiaj znowu mnie zaskoczył.
Nauczył się gówniarz wchodzić na wersalkę.
Normalnie z oka nie można go spuścić.
A taki złośnik dzisiaj z niego był, że az mierzyłam gorączkę.
Ale spoko.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki Aga za linka. Z jedną z dziewczyn znamy się nawet nawet. Tak mi się wydaje, ż to ona. Się okaże ;)
Gargula zaszczepiona :] Czeka nas odrobaczenie i p.wściekliźnie szczepionko. I znowu spokój na rok...
Była u nas na chwilkę w mieszkaniu. Maciejowy bał się do niej podejść. Fajnie wyglądał zza drzwi czy ona nadal jest w przedpokoju...
Dor gratulacje dla nowych umiejętności Adasia. Teraz już będzie tylko ciekawiej :]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewulek pisze:
Dor gratulacje dla nowych umiejętności Adasia. Teraz już będzie tylko ciekawiej :]

Aż się boję bać!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Raz już takie umiejętności przeżyłaś, więc myślę, że dasz radę :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja jestem z 79 r ;-)

Dor gratuluje postepow :-)
Moj od dobrego miesiaca umie wejsc po schodach na sama gore i jak kiedys sie sluchal ze nie wolno tak teraz moge gadac, chce na gore to wchodzi :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzień dobry :)
Dziewczyny, czy wychodzicie codziennie z maluszkami na spacerki ???
Ja mam wyrzuty sumienia, bo odkąd dzień stał sie krótszy, to spędzamy go w domu :(. Wcześniej wychodziliśmy codziennie. Usprawiedliwiam się tym, że Igorek był chory więc dlatego nie spacerkujemy, ale nawet jak zupełnie dojdzie do siebie to nie będę mogła wyjść z nim codziennie z powodu braku czasu :(. Zanim wrócę po pracy do domu, zjemy obiad to na zewnątrz panuje już ciemność. Chyba na dotlenianie się zostaną nam tylko weekendy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzieki dziewczyny :D Pralka to Lidki ulubione zajecie, najchetniej by tem wlazla i siedzila caly dzien :wink:

Dor gratki i taki jak pisała Ewulek, teraz to sie zacznie :wink: :roll:

My wychodzimy 2 razy dziennie na dwor, raz kolo 9 rano i pozniej kolo 15. Nie mam innego wyjsca bo zwariowalabym z Lidka w domu. ona po prostu jak siedzi caly dzien w domu to dostaje do glowy a ja razem z nia :wink:

Ja na naszej klasie jestem juz od paru ładnych miesiecy i ciesze sie, ze chlopaki wpadlui na taki pomysl :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam po kilkudniowej przerwie:) Widzę, że tylko ja próźnuję i postów nie piszę ;)
a propo pralki Daria tak jak Lidzia lubi pranie zakładać :) I też do połowy wchodzi do bębna :D Niestety mam tylko filmik a nie wiem jak go zamieścić :?
Dor Gratulacje dla Adasia!! :)
Justynia super fotki :) A jakie piękne włosy :o :D
Mój rocznik to '85 :)
ewulek Co do picia...to niestety Daria nie chce mi pić prawie wogóle. Czasem jej kilka łyżeczek herbatki wcisnę ale to wszystko. Pocieszam się, że dużo cyca...cyca :)
Jak tak czytam jak pracujecie, wychodzicie poćwiczyć itp. to mnie złość na samą siebie ogarnia bo nosa z domu nie wychylam jak ten cieć! A dzidzius już przecież duży! Muszę o czymś pomyśleć bo w końcu zwariuję :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

yunnwoh- koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adaś ma rozmiar bucika 19-20.
Widzę że w porównaniu z innym wcale nie taki duży jak myślałam.
A tatuś 46!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Yunnwoh tak jak napisała Dor: koniecznie!!!! Ja nie powiem, bo z domu się ruszamy z mężem do znajomków, do rodzinki. Bo to że chcę na aerobik to nie dlatego, że mam kilogramy do zrzucenia - bo nie mam. Ewentualnie w ramach nabrania jędrności. Ale chodzi mi też o to, żeby wyrwac się z domu. Oderwać się od tego co w domu. Jak byłam w lipcu na szkoleniu z rachunkowości, mieliśmy obowiązkowe spotkania z psychologiem. Kazał raz czy dwa razy w tygodniu wyrwać się z domu. Odciąć się od tego co na miejscu. Zrobić coś tylko dla siebie. Wcielam plan w życie. Mam nadzieję, że się uda i będę zerpać z tego przyjemność... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ewulek- jak ci się udało wcisnąć trzy suwaczki w opisie? bo ja próbuję i nic :(

Dor- gratulacje dla Adasia :brv:

Iwona KG-
ja codziennie staram się wychodzić z Klaudią na spacerek :) chociaż teraz ostatnio trochę zaprzestaliśmy, bo mała była chora :?

Klaudia wczoraj sama weszła na łóżko :shock: i teraz dopiero się zacznie :roll: A schody to ma opanowane do perfekcji, mamy założone płotki, ale tylko w dół......

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Co do kupowania na allegro używanych ciuszków na kg, to w przypadku odzieży sortowanej dla dzieci za cenę 49,90 zł/kg to wygląda to w ten sposób:
podaje się płeć, rozmiar i rodzaj ciuszków, na trzeci dzień dostałam e-maila ze zdjęciami ubranek, odpisałam które ciuszki chcę kupić, dostałam zwrotnego meila z wyceną i dopiero wtedy wpłaciłam kaskę.
Wybrałam 6 szt: 4xspodnie, 1 kamizelka, 1 bluzeczka.
Do zapłaty wyszło mi 60 zł + 10 przesyłka. Nie jest to tanio, bo w mojej miejscowości w lumpeksach zapłaciłabym mniej, ale nie mam czasu na polowanie, a te ciuszki ze zdjęć podobają mi się (obym się nie rozczarowała). Brakowało mi opisu do fotek, tj. rozmiaru i marki, ale podałam przedział 86-98 więc liczę na to że tak będzie.
W poniedziałek ma być "nowy" towar i pan obiecał mi wysłać jeszcze zdjęcia, bo przydałoby się jeszcze dokupić bluzę, sweterek i dres :).
Ten sprzedawca ma też odzież damską, 55 zł/kg ale potrzebuje konkretnych danych jaki rodzaj, a ja nie potrafię się określić, bo przydałoby mi się wszystko ;).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dlaczego Enzo ma zaczerwienione gardlo :lol: ?
http://annxx.wrzuta.pl/film/p0oKotz8eu/p1060749

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kamillka wisz co, ja troche zmieniłam te adresy, tzn. skróciłam je. popróbuj. Skróć trochę, zobacz jak się wyświetli a potem to już będziesz wiedziała. Bo inaczej, to nie wejdą 3, bo linki za długie.
Aniu Enzo po prostu suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!! Mój takim piskiem powtarza tata tata ta ta.... Ale nie w sensie, że o tatę chodzi. Po prostu czasami jak coś zaczyna robić albo uciekać, to zaczyna sobie tak popiskiwać.
Byłam dziś na aerobiku :D Fajnie. Troszki się pogimnastykowałam. Zobaczymy czy jutro zakwasów nie będzie. Dziś było nas mało, bo tylko 4. Podobno normalnie jest ścisk. Ćwiczyłam z koleżanką mojej mamy ze szkoły średniej :lol: [/code]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

brawa dla Adasia :):):)
Zuza ostatnio uwielbia wchodzić na fotel, siada sobie i "czyta" swoje książeczki :lol: Na szczęście nauczyła się też schodzić :)

Na spacerki staram się chodzić codziennie chociaż na godzinkę. Tylko wtorek jest marny, bo mnie nie ma cały dzień, a tata i babcia nie zawsze się wybiorą...

Ewulek- przykładny psiarz z ciebie ;)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

WItajcie
Troszke znowu mnie tu niebyło.
Mój męzuś pojechał na szkolenie do irladii i nie bedzie go 2 tygodnie , poleciał 13 troche miałam pietra ale naszczescie nic sie niezdazyło.

jestesmy teraz sami ale codziennie ktos na odwiedza i woeczorem podam na twaz a ntroche naskrobałyście przez te pare dni i było co czytac ( to fajnie)
Wiec
Sliczne zdjecia urodzinowe a torcin bardzo apetyczny
Enzzo bystry chopak mój radziu tez uwielbia zmywarke dobrze ze jeszcze niewie że czeba wcisnac 2 przyciski by ja właczyc i z otwarciem to jeszcze siobie niedaje rady ale jak tylko zauwazy ze ja coś przyniej cos majstruje to jest w sekunde przy niej.
Buciki naosi w domu 20 a na zime ma 21 ale ciezko coś mu chodzic w nich

My zwierzatka nie ammy ale pieski mu sie barzdo podobaja

ja jestem rocznik 79
My narazie o rodzeństwie dla małego nie myslimy
Dużo zdrówka dla wszystkich chorych maluszków
Zdjecie z pralka super
Mój mały dzisiaj w nocy pierwszy raz obudził sie dzisiaj dopiero o 5 a wogóle spał do 8 i mam nadzieje ze wkońcu zacznie sopac całenocki
Ja tez sie niedawno zapisałam do naszej klasy powiem że super to jest odnalazłam soje klasy i rozmawiałam z moja kumpela z podstawówki tkóra siedzi juz 15 lat w stanach fajnie że jest taka stronka
Ja tez siedze w domu z małym statam sie z nim wychodzic codziennie bo inaczej to swira dostaje ale niestety zawsze pogoda na to pozwoli umnie to prawdziwa zima juz dzisiaj miałam -3 i snig znowu padał.
Moj mały to ostatnio strasznie zaczał piszczes jak cos chce wymusza strasznie mam nadzieje ze mu to przejdzie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ho Ho ale śniegu napadało! :D Chyba z 15 cm ! :shock: Już się nie mogę doczekac jutrzejszego spacerku :D Szkoda tylko, że sanek jeszcze nie mamy :? Ale co tam... poradzimy :)
Daruni rozmiar to 22 po domu i 23 po polku :) moja mała Wielka Stopa :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hehe, rzeczywiście Darusia to mała wielka stopa :D
Malinka z tymi piskami to chyba każda z nas to musi przejść. Przynajmniej większośc. Dziecko uczy się rodziców, na co może sobie pozwolić. jedyne wyjście to chyba być konsekwentnym w działaniu, a nasze maluchy na pewno nie wejdą nam na głowy ;) Ale weź bądź tu konsekwentna jak cały blok słyszy :heh:
Aga ja bym była psiarz porządny jakbym psa miała ze sobą. To mój pies. A mieszka u teściów. Zabrakło mi argumentów, żeby małża przekonac, że damy radę ze zwierzakiem. Z utęsknieniem czekam momentu, kiedy postawimy dom i będe mogła gagę zabrać do nas. I wtedy zakupimy sobie jeszcze westie - choruję na tego białaska (mój mąż mówi, że to ryży kudeł :D alblo ryżyk). Próbuję go namówic, że może by nam mikołaj go przyniósł, ale brak odzewu...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10331 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 517  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]