Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 3:23 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10331 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 517  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Dor pisze:
annxx pisze:
Dor tu sobie zrob avatorek ;-) http://www.imageshack.us/ i ostatni link skopiuj i wklej w profilu :-)

:D

Ostatni link otywira się w ogromnym rozmiarze.
Hotlink 1 i 2 nie wchodzą w ogóle.
ja tak zrobilam jak pisalam tylko ze zdjeciem wczesniej zmniejszonym :-) i sie udalo :-) Powodzenia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

iwona- ja podobnie jak ty.
Wazyłam już 7 kg mniej niż przed ciążą.
A teraz już 3 i pół kilo znowu przytyłam.
przez 2 i pół miesiąca!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

annxx pisze:
Dor pisze:
annxx pisze:
Dor tu sobie zrob avatorek ;-) http://www.imageshack.us/ i ostatni link skopiuj i wklej w profilu :-)

:D

Ostatni link otywira się w ogromnym rozmiarze.
Hotlink 1 i 2 nie wchodzą w ogóle.
ja tak zrobilam jak pisalam tylko ze zdjeciem wczesniej zmniejszonym :-) i sie udalo :-) Powodzenia.

Ale ja też zmniejszyłam do awataru.
Zmniejszałaś wcześniej tzn. na jakimś innym programie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie
Unas wczoraj była śliczna pogoda wybralismy sie wsysycy na cmetarze i powiem wam ze moje dziecko wolało chodzic wózek pchał ja.
Moj Radziu spi raz, chodzi w połódnie spac i spi tak róznie ale z 2 godzinki spi czasem wiecej.jeszcze w we wrzesniu spał dwa razy ale zato chodził o 22 spac a teraz juz po 8 spi.

Duzo zdrówka dla Enza :D :D

Mój mały nauczył sie dmumac w chusteczke, gruszka i fride schował tak bardzo nie lubi jak mu sciagam katar woli sam teraz dmuchać.

Powiem wam że dzisiaj mamy okropna pogode i znowu siedzimy w domu :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dor wyslij mi fotke annxx@o2.pl to pozniej przesle ci link :-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

annxx pisze:

ps. tu wklejalas ten link -Odnośnik do zewnętrznego Emblematu:
Wpisz adres Emblematu, który chcesz wykorzystać. - ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

annxx pisze:
annxx pisze:

ps. tu wklejalas ten link -Odnośnik do zewnętrznego Emblematu:
Wpisz adres Emblematu, który chcesz wykorzystać. - ?

Tak!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

Dor i annxx "Witam... Proszę nie pisz posta pod postem, w prawym górnym rogu jest opcja zmień a w dziale Pytania i sugestie do admina jest REGULAMIN forum" Jeśli opcja zmień nie działa to kopiujesz to co napisałaś w ostatnim poście, usuwasz go i piszesz nowego... :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:oops:

annxx - Zaraz wyślę ci to zdjęcie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dor teraz zmykam na zakupy, wysalam ci link wiecej nie moge zrobic bo to twoj profil a tam nie wejde ;-) Jesli cos ci nie idzie to sprawdz dokladnie dlaczego ,co pisza bo moze cos innego jest nie tak ? :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki. :D

Ale dlaczego mi nie wychodziło, a ty sobie poradziłaś????????

Też chcę umieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dor super, że się operacja ze zdjęciem udała. Nie wiem, czemu nie akceptowało Tobie linka. Ja do avatarka wgrywam przez image, a do postów przez fotosika, bo image mi się zacina i wszystko muszę zaczynać od nowa. Poza tym mój komp tak bystro lata, że wgranie jednego zdjęcia to ok.8 min. Wgranie filmiku 7 s. to ok pół godziny!! Albo i lepiej jak dużo osób na łączach :roll: Ale taki urok małej prędkości neta...
Jeśli chodzi o moją wagę, to zleciałam jakieś 2-3kg poniżej wagi sprzd ciąży. Teraz jak już prawie zakończyłam karmienie Maćka czuję, że jakoś mi ciężej :roll: Tak myślałam, żeby może zacząć chodzić na jakąś gimnastykę. Jest u nas 2 razy w tygodniu. Więc nie wykluczone, że zacznę. Chciałam namówić koleżankę na te akrobacje, ale ona niechętnie do tego pomysłu podchodzi...
Yunnwoh popieram zdanie Iwonki co do Twojej urody :D
Co do cycola - wczoraj M nie dostał wcale. W nocy się obudziła, ale go wzięłam na ręce, przytuliłam i zasnął. Dziś też cały dzień bez (.)(.). I myślę, że to już koniec przygody :wink: Troche mi tego brakuje. Przytulamy się i tak, ale tamte przytulanki były takie szczególne :)
No i kilka naszych zdjęć:
Fryzurka na dzień przed wielkim cięciem :D
Obrazek

Torcik urodzinkowy :)
Obrazek

Obrazek

Mój bandyta - obrońca ;)
Obrazek

Jeszcze wracając do urodzin - mój syn najpierw chwycił kieliszek, potem różaniec, potem książkę, potem długopis. Kasa nie interesowała go wcale :D Śmielismy się, że najpierw będzie pił, potem się modlił, że pił i prosił o wybaczenie ;), potem znowu pił (bo wziął kielonka), potem napisze księżkę, a jeszcze póżniej też będzie o tym pisał i w między czasie pił, bo kieliszek ciągle wracał do rączki. A na koniec zbił kiliszek :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dor pisze:
Dzięki. :D

Ale dlaczego mi nie wychodziło, a ty sobie poradziłaś????????

Też chcę umieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mysle ze za malo zmniejszylas fotke ;-) ja ta co wyslalas jeszcze zmniejszylam do rozmiarow ok 4cm na 5 cm i dopiero tam wrzucilam ;-)

Ewulek fajny torcik, solenizant odrazu przystojniejszy w nowej fryzurce no i widze ze ma takie jeansy jak Enzo, czyzby z H&M ? :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewulek - ja chodzę na fitness 2 razy w tygodniu, od 2 miesięcy, ale zeby to jakoś specjalnie na moja wagę wpłynęło to nie powiem.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

eh... ja bym chciała wybra się na aerobik, ale mam wrażenie, że wtedy wogóle nie widywałabym mojego brzdąca. póki co zostaje nam basen co jakiś czas, ale przy dziecku to właściwie i tak nie ma pływania... wagę mam jak przed ciążą, ale ponieważ wtedy jadłam sporo hormonów to i "napuchnięta" byłam... chciałabym zrzucic 2-3 kilo. to niby tak niewiele, ale jakoś nie mogę sobie z nimi poradzic :roll:

Macius super wyglada w nowej fryzurze :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziekujemy za miłe słowa fryzurkowe :D
Dor ja na ten aerobik to raczej chciałabym chodzić, żeby nabrać jędrności :roll: Bo po ciąży taki flaczek się zrobiłam.
Nina my niby też na basen jeździmy (jeździliśmy jeszcze w czerwcu), ale to tylko pluskanie z m. Chyba że tata zajmie się małym to ja ze 3 baseny robię z jęzorem na wierzchu :shock: Teraz mamy znowu karnety, ale zanim się wybierzemy do wwy... Sto lat minie...
Aniu spodenki h&m. Ja lubię. I na szczęście chrzestni też :D I tak kupujemy - raz oni, raz my :D Sporo też mamy reserved - to polska zdaje się firma. Nie wiem, czy jest we Francji dostepna. (??)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aaale supeer torty :):):) u nas okrągły jabłecznik robił za tort, żeby świeżo upieczona karmiąca mamusia mogła pojeść (oczywiście nie ja tylko moja przyjaciółka :) )

Dziś przyjechała babcia z Solca. Zuza najpierw się rozryczała okrutnie. Nawet prezenty jej nie zaciekawiły. ale potem jak się oswoiła/przypomniała to już se tańczyły i się smiały :)

A kilogramy zostały mi nadal na plusie chyba 5... ale szybko pewnie ich nie zgubię, bo jak w pracy albo w domu nie mam kiedy zjeść to się czekoladą ratuję ;)

Patrzę na te wasze maluchy i na zuzę i nadziwić się nie mogę, że to już takie małe chodzące człowieczki :lol: normalnie jakby ze 3 latka miały wyglądają ;)

dobrej nocki wszystkim zyczę:)
i zdrówka chorowitkom!!!

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewulek tez lubie bardzo reserved ale tu nie ma :-( lubie tez czeska firme Kenvelo :wink: No ale cos mamy inne firmy jak Mexx, Esprit dla malych i wiele wiele francuskich firm :-)
Ostanio bylam w H&M i przerzucilismy sie juz z rozmiarami na straszakow i niestety jeansy sa juz drozsze :roll: bo niby bardziej dorosle i meskie :lol: maja modele jak w levis'ie :lol:

Enzo dzisaj super gral z tata w pilke, trzymal ja w gorze a tata mial lekko kopnac tak aby upadla i rechotal przy tym bardzo slodko.

Ach no i pochwale sie ze wkoncu cos zaczal gadac po francusku :-) i co ciekawe chyba wybiera sobie slowa ktore mu wpadna w ucho bo nie mowi te same slowa co po polsku tylko inne ;-) Po polsku nie mowi tak ale po francusku mu wychodzi i to pieknie ,umie tez po fr. jeszcze raz i francuskie ok ktore jest dluzsze ;-)(d'accord )

A po polsku to rozumie jz wszystkie podstawowe polecenia a najlepiej mu wychodzi - Enzo idziemy spac ;-) usmiecha sie wtedy i ucieka w druga strone dla zabawy :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziwiłam się dlaczego Daria ( mniej więcej od urodzin) tak dziwnie się zachowywała a tu jej nowe zęby szły :shock: A dokładnie dwa wielkie zębale na dole z tyłu :shock: Ile wasze pociechy mają zębów bo moja z tymi dwoma to już dwanaście :? Najgorsze jest to, że nie pozwala sobie ich myć :? uff...co ja mam z tym dzidziusiem ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

he he my mamy tylko 4 zeby wlasnie czwarty odkrylam dzisaj :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10331 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 517  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]