Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 1:47 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 160  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

jolka111 Beti77, Aaliyah i ja mamy ten sam kolor wózka poewnie dlatego ze korzystaja z niego dziewczynki. Co do czystosci to fakt okruszki widac ale stracznie nie jest ja tam nie narzekam, teraz dokupilam jeszcze spiworek w granacie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No ja chyba jednak tego koloru nie wybiore :lol: :wink:

Teraz tylko trzeba męża przekonać, że to konieczny zakup :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jolka gdyby nie ten mopj kolor wybralabym puzzle, mnie sosbiscie sie bardzo podoba. Co do przekonania to ja mialam argument ze sie przyda na wyjazd i ze potem bedzi mi latwiej z dzieckiem wychodzic bo wozek lzejszy i poreczniejszy :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

My też mamy ten wózeczek, ja wybrałm ten kolorek:) tylko musze śpiworek dokupić. Mam pytanie czy nie wiecie czy można osobną to barierke "dokupic"?
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mamuski a czy ktoras z was posiada Graco Spree? 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Domino można, an allegro sprzedają :D
Ja też myślę o tym kolorku, tylko nie wiem czy dla chłopca może być :?:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny czy któraś z Was ma spacerówkę Quinny Speedi?
Bo ja mam i nie potrafię jej do końca złożyć. Tzn. składam ją, ale nie jestem pewna czy robię to dobrze. Instrukcja jest totalnie do d..y.

Jeśli któraś z Was ma taki wózeczek to liczę na pomoc i oczywiście opinię na temat tej spacerówki.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiem juz widziłałam:) czerwony mysle że jest uniwersalny

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maadzia ja mam taki :D tylko czerwony.

- pierwsze blokuję wózek hamulcem,
- potem otwieram te szare uchwyciki na rączce i rączkę daję na minimum
- następnie naciskam czarny przycisk na kierownicy i wózek się składa
- czasami muszę poprawić przednie koło aby wózek dobrze złożyć, tzn skręcić je w bok.

Ja nie narzekam. Jest bardzo zwrotny i łatwo sie prowadzi. Bez problemu wjeżdżam na podjazdy bo koła są duże, pompowane. Po schodach tez dobrze mi z nim idzie - jak wchodzę na nie to wózek tyłem daję, a jak schodzimy to normalnie przodem na 2kołach. Z górki super sprawdza sie hamulec na rączce. Rączkę można sobie regulować. Ma duży kosz na zakupy. Do niego mam śpiworek - jest bardzo ciepły, dwustronnie rozpinany i folię przeciwdeszczową z otwieranym okienkiem. Jest duży, przez co dziecku jest wygodnie i można go "obsypać" zabawkami. To, że nie ma pałąka wcale mi nie przeszkadza - pasy są wystarczające.
A minusy... siedlisko ma tylko jedna pozycję, tzn. dziecko jedzie tyłem do rodzica - na początku mi to przeszkadzało. I wkurza mnie trochę system rozkładania siedliska - i np. jak Emi sie wygina to czasem sie zsuwa na niższy pułap i muszę poprawiać.
Milkę od 3/4 miesiąca woziłam w wmontowanym foteliku, a po skończeniu 6miesięcy przeniosłam ją do spacerówki.
No i jak gdzieś jechaliśmy to zawsze wpinałam fotelik z auta do wózka - jak była malutka to sobie nieprzerwanie spała, a mama buszowała po sklepach.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Joanna102 pisze:
Maadzia ja mam taki :D tylko czerwony.

- pierwsze blokuję wózek hamulcem,
- potem otwieram te szare uchwyciki na rączce i rączkę daję na minimum
- następnie naciskam czarny przycisk na kierownicy i wózek się składa
- czasami muszę poprawić przednie koło aby wózek dobrze złożyć, tzn skręcić je w bok.

Ja nie narzekam. Jest bardzo zwrotny i łatwo sie prowadzi. Bez problemu wjeżdżam na podjazdy bo koła są duże, pompowane. Po schodach tez dobrze mi z nim idzie - jak wchodzę na nie to wózek tyłem daję, a jak schodzimy to normalnie przodem na 2kołach. Z górki super sprawdza sie hamulec na rączce. Rączkę można sobie regulować. Ma duży kosz na zakupy. Do niego mam śpiworek - jest bardzo ciepły, dwustronnie rozpinany i folię przeciwdeszczową z otwieranym okienkiem. Jest duży, przez co dziecku jest wygodnie i można go "obsypać" zabawkami. To, że nie ma pałąka wcale mi nie przeszkadza - pasy są wystarczające.
A minusy... siedlisko ma tylko jedna pozycję, tzn. dziecko jedzie tyłem do rodzica - na początku mi to przeszkadzało. I wkurza mnie trochę system rozkładania siedliska - i np. jak Emi sie wygina to czasem sie zsuwa na niższy pułap i muszę poprawiać.
Milkę od 3/4 miesiąca woziłam w wmontowanym foteliku, a po skończeniu 6miesięcy przeniosłam ją do spacerówki.
No i jak gdzieś jechaliśmy to zawsze wpinałam fotelik z auta do wózka - jak była malutka to sobie nieprzerwanie spała, a mama buszowała po sklepach.
Hihi, chodziło mi o to jak złożyć spacerówkę. Tzn. jak ja zamontować- źle się wyraziłam. :-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

napiszę Ci na priva jutro :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :D
Mam pytanko do dziewczyn, które wożą się chicco ct04: czy dziecko o wymiarach 80cm długość i 9 kilo wagi będzie miało w nim trochę luzu??? dodając jeszcze do tego jakiś kombinezon :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Twoja córeczka ma 80 cm?? Moja Kinga ma rok i miesiąc i ma 76 cm i waży 9 kg i bez problemu mieści sie w tym wózku nawet z kombinezonem ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja kupiłam spacerówkę Chicco Pick Up. Jestem zadowolona :) Jest dość szeroka, wygodna, niezbyt ciężka. Kolorystyka uboga, ja mam czarny. Niech będzie, że to uniwersalny kolor ;)
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jolka111 pisze:
Domino można, an allegro sprzedają :D
Ja też myślę o tym kolorku, tylko nie wiem czy dla chłopca może być :?:

ja wlasnie ten kolor kupilam dla Antka i ile sie nie myle mama79 tez wozi w czerwonym chłopczyka :) ale jeszcze nie widzialam tej czewieni na zywo i szczerze powidziawszy modle sie zeby nie okazal sie wściekle krzykliwy czerwony ze bedzie nas widac z kilometra....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja dziś chcę zakupić MacLarena ...XT, ale kurcze 850zł...sadzicie, że na pewno się opłaca?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

mareka fajny i tylko 6,6 kg ja mam ramatti opal ciężki i duży 763zł ale mieszkam na parterze...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marerka musisz być sama przekonana, moja koleżanka ma ten wózek i jest zadowolona :) mi się osobiście ten wózek nie podoba :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

moja mma mieszka na 4 bez windy, a ja bardzo często u niej bywam, i na samą myśl targania mojego HAUCK'a na górę, krew mnie zalewa...
W sumie z wygldu jest...zwykły ten Maclaren...tyle, że podobno wytrzymały cholernie.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 160  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]