Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 3:19 am

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Niemowlęta

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Lila tak, w Twoim imieniu nie miałam zamiaru się wypowiadać ;) tez sie powinnam nauczyć ważyć słowa, i powściągnąć swoje emocje :)
Ale busia przegięła

Nikamo to znaczy że jej wolno kogoś nazwać durna bezpodstawnie? Mi nie wolno? Bo ja jestem bardziej kulturalna niż ona? ;)
Jak ona sie teraz poczuła? Tak samo na pewno jak Patys !
Ale masz rację
Ja kończę te dyskusję....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Auri Napewno nie powinna jej wyzwac, bo Patys napisala swoja rade i powinna co najwyzej powiedziec ze sie z nia nie zgadza.
No o kulturze to tez mozna by bylo dluzej podyskutowac, ale chyba nie za bardzo na tym watku ;)

POZDRAWIAM :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nikamo wiesz że nie ma sensu taka dyskusja? Po co? Zablokują nas , narobimy sobie wrogów, nie ma sensu. Wracam na swój wątek, nie ma o czym dyskutować :)

Buźka i pozdro również :):):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

myśle ze troszkę sie nakręcacie :) niech każda mama robi jak uwaza.
odstające uszki są problemem dla niektórych rodziców , mój Patryk urodził sie bez jednego uszka i wiem co czują mamy których dzieci nie wyglądają tak jak większość dzieci. Choć ja z tym nie mam problemu i nie ukrywam tego mankamentu to jednak na każdym kroku muszę wysłuchiwac komentarzy i głupich docinek innych "mam" np. jaaaaa zobacz on nie ma ucha, albo biedne dziecko bez ucha, zobacz,zobacz widziałaś nie ma ucha.
a on wcale nie jest jakimś odmieńcem , kocham go najbardziej na świecie i zrobie wszystko żeby w przyszłości nie musiał słuchać takich komentarzy w szkole :( :

Obrazek
Shot with <Digimax i6 PMP, Samsung #11 PMP> at 2007-07-30

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Karolach w sumie masz rację,nie nakręcajmy się już,nie ma sensu.Każda mama wie co robi.A Patryczek jest śliczny! :D Nie przejmuj się docinkami tych"życzliwych".

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzieki :) staram sie :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

karolach olej te "życzliwe", i posłuchaj nas, :) synulka masz slicznego :):):)

Ostatnio zmieniony pn lip 30, 2007 1:25 pm przez Auri, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

Też jestem zdania, że moderatoor powinien dać Busi upomnienie za takie zachowanie i wyzwiska.
Każdy może wyrazić swoje zdanie, ale trzeba to zrobić kulturalnie ..tylko niestety niektórzy chyba nie wiedzą co to jest :!: :?

Jeszcze raz napiszę, że zwykłe okulary były dla mnie problemem już w przedszkolu... mimo, że moja mama bardzo chciała mi pomóc w przejściu przez tą trudną dla mnie sytuację.... Panie w przedszkolu też pomagały jak mogły, ale to dzieciaków nie powtrzymywało :!:
Okrooopnie się czułam i wtedy było to najgorszą rzeczą na świecie - okularnica poprostu.
Z uszkami jest podobnie - tylko są inne wyzwiska.

Auri a Ty się nie daj nakręcać...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cytuj:
Też jestem zdania, że moderatoor powinien dać Busi upomnienie za takie zachowanie i wyzwiska.
Każdy może wyrazić swoje zdanie, ale trzeba to zrobić kulturalnie ..tylko niestety niektórzy chyba nie wiedzą co to jest
ok..powiedz za jakie zachowanie i jakie wyzwiska...a dostanie upomnienie...napisala tylko ...DURNE MATKI.... poprostu poniosly ja emocje jak nas wszystkie...czy to jest wyzwisko pod jakims konkretnym adresem? czy powiedziala ty czy ty...jestes durna? nie ...wiec nie widze sensu ciagniecia tego tematu..pogadajmy o odstajacych uszkach...sa urocze u maluszkow nieprawdaz? :lol: a u doroslych juz mniej urocze...ehhhhh.. :wink:

Ostatnio zmieniony pn lip 30, 2007 1:26 pm przez _Lilith_, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lila chcesz?
Proszę

Od: busia1981
Do: Auri
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 2:10 pm
Temat: uszy Cytuj wiadomość
morze topie tak bapcie ropily i masz taky spaczony musk,

bo mi nikt uszu na plasterki nie przyklejał, a posty pisze mając moja córcie na rękach i nie zwracam tak uwagi na zasady ortografii
i sama jestes przemadrzała i w dodatku porąbana

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zwrocilam uwage busi... :)

Auri jedna zasadnicza rzecz...nie ingerujemy w PW chyba ze ktos jest nimi nagminnie meczony i obrazany..PW sa po to aby napisac to czego nie chce sie napisac na forum badz nie mozna napisac na forum...sama nazwa PRYWATNE WIADOMOSCI....swiadczy o prywatnosci odbiorcy i nadawcy.... :) jezeli ktos bedzie ci wysylal kilkakrotnie przykre PW wtedy bedziemy interweniowac.... :wink:

busia wyrazila wlasne zdanie...dla niej matki ktore kleja uszka dzieciom sa glupie..i ma prawo tak sadzic...podobnie wy tez macie prawo miec odmienne zdanie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ok, dzięki za zwrócenie mi uwagi Lila
Już sie poprawię.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

Ma prawo do swojego zdania jak najbardziej, ale słowa "durne" czy "głupie" w stosunku do innych osób są słowami obraźliwymi i raczej się ich nie powinno używać na publicznych forach.

A można przecież napisać to trochę inaczej:
np...Nie rozumiem mam przyklejających plasterki. Dla mnie to nie do pomyslenia"
Czy nie ładniej :?: ten sam kontekst a brzmi zupełnie inaczej

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cytuj:
A można przecież napisać to trochę inaczej:
np...Nie rozumiem mam przyklejających plasterki. Dla mnie to nie do pomyslenia"
Czy nie ładniej ten sam kontekst a brzmi zupełnie inaczej
pewnie ze ladniej ale wiesz jak to jest z emocjami...sadze ze busia wiecej nie uzyje takich slow... :wink:

Auri nie zwracalam tobie uwagi poniewaz nic zlego nie zrobilas...wyjasnilam tylko jak to jest w przypadku PW...a uwage busi zwrocilam wlasnie na PW... :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dobra dziewczyny mialysmy pogadac o uszkach ;)
Jak chcemy sie linczowac to na PW :P

A tak swoja droga moja siostra ma od zawsze odstajace uszy i jakos nigdy nie bylo z tego powodu wiekszego zamieszania. A jej maz zawsze jej mowi ze najbardziej kocha ja za uszy bo gdyby miala przyklapniete to nie mial by jak ich calowac ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No i ja właśnie za to dziękuje Lila, że czuwasz nad tym, bo nie pomyślałam o tym że nie powinnam wkleić priva na forum.
Nie odebrałam tego jako upomnienia złotko.

Jak zasłuże to przyjmę upomnienie z pokorą bo uwielbiam to forum, i nie chciałabym zostac zbanowana, zablokowana czy coś w tym stylu.
:lol:

Moja koza miała takie śliczne przylegające, potem zawijały się, zakładałam czasami opaskę, o plasterkach też myślałam, no ale bałam się że przy odklejaniu będzie boleć.
Teraz widzę że są całkiem tatusiowe! Odstają tak słodko, że hej! i kocham ją mimo że lekko odstają, i kochałabym jakby były inne :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cytuj:
Jak zasłuże to przyjmę upomnienie z pokorą bo uwielbiam to forum, i nie chciałabym zostac zbanowana, zablokowana czy coś w tym stylu.
to ja sie ciesze bardzo ze dobrze sie tutaj czujesz... :wink:

jak juz wspomnialam oboje moich dzieci...julka miala a samcio ma odstajace uszka...i z czasem julii jakos sie same naprawily... :lol: a samcio jak bedzie mial odstajace to niech ma... dodadza mu tylko uroku....a ja uwielbiam calowac go po uszkach i casami skubie sobie delikatnie ustami...on to tez bardzo lubi bo zawsze robi skupiona ...bloga...minke :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a tu wklejam odpowiedz na temat odstajacych uszek zaczerpnietą z innego forum , z którą zgadza sie w 100%

--------------------------------------------------------------------------------

Misiulka napisał:
Co zrobic kiedy uszka mojego malenstwa staly sie bardziej odstajace niz bym sobie tego zyczyla...
Cytat:
dodam ze czapeczka nie skutkuje
pzastrzelić, oddac do adopcji - wachlarz możliwości jest ogromny!

cytaty usuniete
Moze znacie jakies sposoby ....???
[b]tak, zabrać ci dziecko i sądownie pozbawić cie do niego praw rodzicielskich... o obowiązkowej antykoncepcji nie wspominam

zmądrzej kobieto, bo jak mały zacznie samodzielnie i trzeźwo myślec to cie znienawidzi, bo to nie on ma problem - tylko ty
z łaski swojej wklej tu swoją fotke, chetnie zobacze tę idealną piękną mamusie, która potrafi tak
o uszach swojego dziecka

a poza tym uwazam ze nikogo nie obraziłam bo nikomu wprost nie powiedziałam ze jest durny (nie lcząc priva) tylko napisałam ze takie matki są durne , a to jest róznica
Bo uważam ze takie matki krzywdzą swoje dzieci, a jeszcze jak widac nie zdaja sobie z tego sprawy

Dziękuje to wszystko co miałam do powiedzenia w tej kwestii

Auri nie chciałas abym pisala do ciebie na priva ok nawet nie zamierzam, wolę napisac publicznie bo przeciez i tak każdy pozna jego tresc
Dla twojej wiadomosci zajmuje sie dzieckiem , byc moze lepiej niz Ty bo nigdy nie przyszło mi do głowy przyklejanie plasterków na uszy mojego dziecka
i lepiej Ty sie zajmij swoim zeby takie głupoty nie przychodziły Ci do głowy
WIELKA PANI POLONISTKO

Ps. mozecie mnie bojkotowac i blokowac , róbcie co chcecie
co miałam powiedziec to powiedziałam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Busia .... no przegielas . Skoro tak bardzo podoba ci sie zacytowany fragment , to proponuje przeniesc sie na tamto forum . Ten cytat jest chory , a skoro ty sie z nim zgadzasz , to z toba chyba tez cos nie do konca dobrze :?

Sama nie jestem zwolennikiem tych plasterkow , ale wiem , ze odstajace uszy moga byc problemem . Nie dla matki , bo ta bedzie kochac dziecko nawet gdy uszy beda jak u slonia , ale dla dziecka , kiedy pojdzie do szkoly , kiedy rowiesnicy mu uswiadomia , ze to jednak moze byc problem - czasami uswiadomia w bardzo brutalny sposob .

opcja zmien
dlaczego prawie caly cytat zostal usuniety ? Teraz moja wypowiedz jest bez sensu :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny ja sie urywam z tego watku, bo ta dyskusja do nieczego dobrego nie prowadzi. Jestem impulsywna i tez potrafie powiedziec niektorym co mysle, ale tak jak Auri nie chce byc zbanowana.

A tak swoja droga.... moze zalozymy watek "durne matki", przynajmniej bedzie na temat ;)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Niemowlęta

Strefa czasowa UTC [letni]