Dzisiaj jest wt kwie 28, 2026 5:42 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 213  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Dziewczyny a ja wlasnie wrocilam od mojej pani gin.... Pierwszy raz widzielismy nasza kruszynke a co najwazniejsze bijace serduszko... bilo tak slicznie i mocno... obrali mi krew i wzieli mocz do zbadania....ale normalnie czuje sie jakbym byla w jakiejs bajce, do dzisiaj nie wierzxylam ze to wszystko dzieje sie naprawde!!
Troche sie pomylilam we wlasnych obliczeniach i misze zmienic suwaczek bo jestem w 6tyg i 2dniu...ale pomylilam sie niewiele... Ale to byl cudowny prezent... dzisiaj mamy piec miesiecy po slubie i pierwzsy raz widzielismy nasza dzidzie... Jezu dzieki!!!!

Buziaki
A suwak zmienie za chwile

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jakie tam nudy?? -Asia- coś ty na takie rewelacje hani87 to chyba się nie nudzisz:)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

To i a sie do Was dolacze :lol: Ja takze siedze w domku, jestem w 30 tyg. ciazy i juz nie moge sie doczekac naszej coreczki :lol: :lol: :lol: moj mezus pracuje calymi dniami a ja sobie tak siedze z parka miniaturowych chomikow ktore dostalam na przetrzymanie od szwagra :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

hehe to gratuluje !!!!!!!!!! hania87 zycze wytrwałosci :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

HAnia87 ...gratulacje!!! super, ze wiedzialas maluszka :D
Fajnie, ze wszytsko sie rozwija pozytywnie, no i gratuluje piatej miesiecznicy :)

Pozdrawiam,
Niusia_81

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie KObitki. Dolanczam do waszego grona siedzacych w domciu. Od wczoraj jestem na L-4 bo zrobilo mi sie slabo w pracy i prawie nie zemdlalam a dojcie do sibie zajelo mi ponad godzinke. POjechalam wiec od razu do lekarza a on wypisal mi L-4 az do 27.11. Ale podejrzewam ze jak odpoczne troszke to pojde do pracy tego 28.11. Bo dopiero 1 dzien siedze w domciu a juz mi nudno. Znow czuje ze cos mi sie slabo robi,wiec ide sie polozyc do lozeczka. Czy top jest w ciazy normalne? takie oslabienie organizmu? pozdrawiam was serdecznie,. pa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

To ja też dołączam do siedzących w domku, od połowy sierpnia jestem już na L4. Najgorzej było na początku, bo źle się czułam, miałam mdłości, bóle brzucha i prawie cały czas leżałam . a teraz jest lepiej - wychodzę czasem do miasta, spotykam się z koleżankami na kawkę, trochę w domku coś zrobie i tak czas leci.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie kobitki :lol: :lol: :lol: fajnie, ze jest nas tutaj coraz wiecej!
SonixxX nic sie nie przejmuj ta slaboscia, nie powinna Cie az tak dlugo meczyc, mi na poczatku ciazy bylo tak samo, nic nie moglam zrobic, chcialalm tylko spac, a wczesniej to do spiochow nie nalezalam, minelo mi okolo 13 tygodnia ciazy, teraz jestem w 30 tc i sytuacja znowu sie powtarza, ale tylko dlatego ze moja coreczka daje mi popalic w nocy, caly czas kopie i sie wierci :D a w dzien to tak jakby odsypiala :lol:
Sciskam Was mocno!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć brzuchy!!!!!
ja siedzę w domu od początku ciąży, z małym leżeniem w szpitalu
i dłuższym w domu, od 20 tygodnia jest juz dobrze. to szukam sobie zawsze jakiegoś zajęcia i czas płynie.

zona Roberta ja też mam małą/małego urwisa w brzuszku.
zaczyna szaleć jak ja idę spać i nie wiem jak bym była zmęczona zawsze mnie wybudzi. wyczytałam gdzieś że to dopiero początek, będzie gorzej :lol: moja dzidzi ma ulubione żebro w które kopie, no i pęcherz zwłaszcza jak jestem na spacerze.

pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej !!

Ja też jestem na L4 i to już od 6 tygodnia ciąży. Mój mężuś gdy wyjdzie rano do pracy to wraca dopiero po 18. Latem było ok bo dzień był przynajmniej dłuższy a teraz gdy widzę gdy robi się ciemno już przed 17 to tak jakoś smutno się robi :( .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc hela29, widze, ze mamy te same problemy z naszymi dzieciaczkami :lol: mam tylko nadzieje, ze nie beda nam dawac w kosc tylko w nocy,tak jak robia to teraz :lol: . Moja coreczka tez wybrala sobie prawe zeberka, ale chyba lepiej jej pasuje jak kopie mnie w watrobe :lol: Wczoraj jak bylam u swojego gina to postraszyl mnie, ze mala bedzie duza i prawdopodobnie bedzie wazyla 4 kg, i zapowiedzial ze te nocne kopania i ciagle budzenie tak jak u Ciebie to dopiero poczatek :lol: Na kiedy masz wyznaczony termin porodu, bo jak patrze na Twoj suwaczek to miedzy nami jest tylko 2 tygodnie roznicy!
Sciskam Ciebie i Twoje szalejace malenstwo! a wiesz juz kto Ci tak nie daje spac po nockach?
Pozdrowka dla wszystkich!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc silviaa! nic sie nie przejmuj tym, ze sama siedzisz w domku calymi dniami, moj mezus tez wraca tak pozno do domku, ale na szczescie znalazlam to forum :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam mamusie cały czas siedzące w domku. To ja też się do was dopisze. Ja niestety siedzę sobie na bezrobociu i choduje moje maleństwo. A teraz to musze siedzieć w domku bo mnie dopadło okropniste przeziębienie-paskudztwo. Pozdrawiam serdelecznie :D :) .

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :)
Dolanczam sie do Was. Ja rowniez siedze sama w domciu. I to zazwyczaj od 7 rano do 16, czasami zdarzy sie, ze moj narzeczony dostanie dodatkowa robote no i wtedy jestem sama juz caly dzien.
Ja rowniez jestem mloda mamusia :D W tej chwili mam 19 lat a w Sylwestra (jak sie oczywiscie uda :lol: ) to bedzie nas juz troje :D
Pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Też się cieszę, że znalazłam to forum. Ostatnio kuzynka przyniosła mi czasopisma Mamo to Ja z 2002r do 2005r. więc mam literaturę do końca ciąży :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

rany, to tych gazet więcej niż bab na forum :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

silvia to conajmniej bedziesz miala co robic :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A mi mąż nie chce nawet trocha w kiosku kupić :wink: Dopóki sama nie wyjdę moge się w nos pocałować :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zona Roberta mam termin na 29 grudnia
narazie dzidzia jest w terminie, mam następne USG 5 grudnia
pewnie wtedy będzie wiadomo dokładniej.
co do pci :wink: dzidzi to nie wiem, chcemy mieć niespodziankę
i narazie nam sie udaje.
moje żeberko też prawe i pęcherz zwłaszcza jak jestem na spacerze.
pozdrawiam gorąco.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja równiez siedzę w domku i jestem centralnym leniem - nic mi się nie chce... :D
do tego małżonek szanowny w domu na weekendy zjeżdża...ehhhh

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 213  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]