Dzisiaj jest ndz maja 24, 2026 12:37 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość

JESTEM W PIERWSZEJ CIAZY CHCIALABYM DOWIEDZIEC SIE ROZNYCH CIEKAWYCH INFORMACJI NA TEM CIAZY I OPIEKI NAD NOWORODKIEM SZCZERZE POWIEDZIAWSZY TROSZKE SIE BOJE CZY SOBIE PORADZE PISZCIE DOMNIE

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam, ja również jestem w ciąży pierwszy raz. Obawy były i są do tej pory mimo że jestem już w 34 tygodniu. Najlepiej słuchać samej siebie, nie przejmować się niektórymi idiotycznymi radami, a w razie wątplwości czy coś ci wolno czy nie pytaj swojego lekarza. Ja tak sobie radziłam i mam nadzieję że już niedługo zobaczę się ze swoją córeczką, pozdrawiam :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc dziewczyny ja swoja coreczke urodzilam we wrzesniu ma juz prawie 8 miesiecy...czas w ciazy mi sie dluzyl i chcialam byc ze swoja dzidzia a ona doszla do wniosku ze pobedzie w brzusiu jeszcze dwa tygodnie dluzej :o Ale dzis jestesmy razem :P Strasznie balam sie porodu ale nie bylo czego godzinka czasu i trzymalam malutka w raczkach :!: A teraz moja corcia wola MAMA :-) Najpiekniejsze slowa jakie moglam uslyszec. I instynkt macierzynski sam podpowiada mi co mam robic czy robie dobrze czy zle a swoejmu dziecku niegdy nie zaszkodzisz.Matka wie najlepiej :) Wiec na pewno sobie poradzisz. A w ktorym jestes tygodniu :?:
Ale jezeli masz jakies konkretne pytania na temat ciazy Kasiu to pisz chetnie podziele sie swoim doswiadczeniem :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam, ja jestem w czwartej ciąży w 33tyg. Będzie to jednak moje drugie dziecko. Tak jak twierdzi Domi należy słuchać samej siebie i na pewno wspaniale ze wszystkim dasz sobie radę :lol: Ciąża to cudowny okres więc korzystaj i ciesz się każdą chwilą :!: Macieżyństwo też jest wspaniałe choć to wielkie wyzwania, ale na pewno mu sprostasz. Zaufaj swojej intuicji, pozdrawiam :!: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej!!!
Ja tez jestem w pierwszej ciazy.Jestem juz w 24tygodniu i bede miala coreczke :D
Ostatni raz warzylam sie 8maja i przybylo mi 1.600.
Boje sie tak jak wy czy sobie poradze.
Najgorsze beda pierwsze tygodnie bede sie bala
zeby nic nie zrobic takij malej istotce.
Boze jak ubrac takie malenstwo :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: HEJ KAROLCIU

WIDZISZ JA MAM TEN SAM PROBLEM JAK ROBIC KOLO TAKIEJ MALEJ ISTOTKI A CO DOPIERO JA UBRAC CZY KOMPAC MAM WIELKIEGO PIETRA. CHODZ MOJA MAMA TWIERDZI ZE JAK SIE URODZI TO TE ZMARTWIENIA ODEJDA W NIEPAMIEC I BEDE WIEDZIALA CO I JAK ROBIC ZEBY JEJ NIESKRZYWDZIC

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie ma co sie bac. Pielegniarki w szpitalu udzielaja pomocy i pod ich okiem mozna sie wielu rzeczy nauczyc :)
Ja naszczescie sie tym nie martwie. Mialam praktyke przy siostrzencu :D Trzymalam go na rekach jak mial 12 godz. :D Chociaz nie wiem jak mam robic jedna rzecz, zdjac dziecku opaske z raczki :wink: bo boje sie, ze zrobie mu krzywde :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witaj,to moje druga ciąża:)) jak masz jakies pytanka to pisz,chętnie pomogę jak tylko będę mogła :)))

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]