Dzisiaj jest ndz maja 24, 2026 12:35 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość

Hej dziewczyny . Jestem w 14 tyg od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Wczoraj połozyłam sie i poczułam w brzuchu takie dziwne uczucie .. drętwienie, pociąganie, zasysanie .. ogólnie było to bardzo nieprzyjemne uczucie . Wzięłam pół nospy ale nie przeszło, potem znów pół nospy i było lepiej . Pomyslalam ze to moze pierwsze ruchy dziecka bo poczułam też jakby poruszanie sie .. ale poczytałam na forach i pisze ze pierwsze ruchy dziecka to bulgotanie, burczenie . Przy zasypianiu znow to uczucie i nie mogłam wcale zasnąć . Dziś około 15 znów to poczułam . Nie mam pojęcia co to. Dzwoniłam do lekarza i przyspieszył mi wizyte ale to dopiero za 2 dni. Boje się, pomóżcie .

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

zestresowana1919 pisze:
Hej dziewczyny . Jestem w 14 tyg od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Wczoraj połozyłam sie i poczułam w brzuchu takie dziwne uczucie .. drętwienie, pociąganie, zasysanie .. ogólnie było to bardzo nieprzyjemne uczucie . Wzięłam pół nospy ale nie przeszło, potem znów pół nospy i było lepiej . Pomyslalam ze to moze pierwsze ruchy dziecka bo poczułam też jakby poruszanie sie .. ale poczytałam na forach i pisze ze pierwsze ruchy dziecka to bulgotanie, burczenie . Przy zasypianiu znow to uczucie i nie mogłam wcale zasnąć . Dziś około 15 znów to poczułam . Nie mam pojęcia co to. Dzwoniłam do lekarza i przyspieszył mi wizyte ale to dopiero za 2 dni. Boje się, pomóżcie .

Na poczucie dziecka w brzuchu to za wcześnie. Po prostu jelita pracują, macica się rozciąga, hormony szaleją - uroki ciąży :( :D

Offline Wyświetl profil  

hmm,ja w sumie pierwsze ruchy dziecka czułam już w 13 tyg.Były bardzo delikatne,ale myślę,że to to,tylko,że nie był to ból pod żadnym pozorem.

Offline Wyświetl profil  

Ja gdy rodziłam małego Deniego było to samo 15 tydzień i już jakiś ruch wyczułam mówię będzie szalone dziecko i się udało Denii jest zdrowym ładnym dużym chłopcem co sobie gra w piłkę ;) Nie martw się tymi bólami to normalne dla twojego stanu widzę nick zestresowana to mówię nie no trzeba odpisać żebyś nie panikowała ;) Niczym się nie przejmuj wszystko się ułoży !

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]