cześć, jestem tu nowa.. zalogowalam sie tu bo nie wiem co robić .. zaczne od początku..
okres mialam 9-12.10(rano koniec), 12/13.10 uprawialam petting z chlopakiem i boje sie ciągle ze mogę być w ciązy.. nie wiem czy mam sie obawiac bo z tego co czytam to są niby te dni niepłodne po okresie te 3/4 dni i niby plemniki nie przetrwają na ręce i w normalnym pomieszczeniu dlugo tylko chwile zyją i giną .. tylko ze po tym jak on dotknął swojego członka po wytrysku i nie odrazu tylko po jakiś 5 min ok włozyl palce do mnie .. teraz zbliżą mi się miesiączka ma być za jakieś 6/8 dni .. piersi mi nie sinieją, tylko tak jak zawsze przed okresem są trochę nabrzmiale ale to chyba normalne , po tym pettingu bolal mnie brzuch z 2 dni a tak to nic .. teraz jakoś 2 dni temu bolal mnie brzuch jak na miesiączke, wysypało mnie też trochę na twarzy, śluz też mam ale nie dużo, romalnie chyba.. ale kurcze jaka jest pewnośc że będę miała tą miesiączke ? i czy to możliwe że mogę być w ciązy w tym jak mówiłam na początku ? proszę o szybką i poprawną odpowiedz bo strasznie się boje ..

pozdrawiam ;