Dzisiaj jest śr lip 08, 2026 3:46 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: ślub w ciąży
Awatar użytkownika

witam was wszystkie, które brałyście lub będziecie brały ślub gdy byłyście w ciąży. Chciałabym wiedzieć jak radziłyście lub radzicie sobie ze stresem związanym z samym ślubem i przygotowaniami. Postanowiłam otworzyć ten wątek, ponieważ sama jestem w takiej sytuacji. Zapraszam:)

Nadia Aniołek 22.t.c. 15.07.2007

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Miniaczku gratulacje, 7 lat temu byłam w podobnej sytuacji, co prawda o slubie rozmawialiśmy, ale miał by za rok po zakończeniu studiów, a tak wersja przyspieszona:)))
Co do ślubu , wszytko potoczyło się jakoś błyskawicznie i chyba na początku większym stresem było przeprowadzenie się do teściów. Nie mogę narzeka, ale na pewno było to bardziej stresujące niż sama ceremonia ślubna. Jesteśmy szczęśliwym małżeństwem, czego i Tobie życzę:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie!!!
Mój ślub odbył się w październiku 2007 roku, czyli kiedy byłam w 4 miesiącu... Wcześniej rozmawialiśmy z A o ślubie, ale odkładaliśmy go na czerwiec tego roku, a że udało się go trochę przyśpieszyć :lol: to nawet lepiej po 6 latach znajomości...
Stres był oczywiście, ale zniknął już na samym ślubie i weselu... Najbardziej stresujący był wybór sukni ślubnej, gdyż od początku ciąży rozmiar biustu powiększył się o jakieś 3 numery i strasznie trudno było coś wypożyczyć :P: Poza tym o obrączkach przypomnieliśmy sobie dopiero 2 tygodnie przed wyznaczoną datą i w jednym sklepie jubilerskim okazało się, że będziemy musieli czekać około miesiąca :roll:
Na szczęście w drugim zrobili to na "cito" i mieliśmy swoje obrączki 10 dni później...
Poza tym nic więcej stresującego nie pamiętam, oprócz tego, że na poprawinach miałam zapalenie krtani i w ogóle nie mogłam mówić :wink: ale za to lekarz dał mi zwolnienie na 2 tygodnie :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

proszę korzystać z opcji "szukaj"
Temat już istnieje
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=6088

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]