to twardnienie to wlasnie urok macicy , ja dzis rano mialam jajko z jednej strony brzucha i to tez urok macicy , poniewaz ona ma 2 rogi u mnie jeden jest wiekszy 2 mniejszy , w poprzedniej ciazy cora umiejscowila sie w mniejszym i brzuch byl z jednej strony jakby wypuklejszy z 2 zapadniety , nie umiem ci tego inaczej opisac
ja łykam magnez 3 razy dziennie i nospe 3 razy dziennie chyba ze macica daje popalic to jeszcze mam esputikon dla odmiany
idz do polskiego gina , moze on ci na kolejna ciaze cos przepisze , ja zadzwonilam do mojego i moja sis wyslala mi duphaston i luteine z tym ze sie nie przydaly
trzymam za ciebie kciuki najlepszym lekarstwem na bol bedzie kolejne dzieciatko , wierze ze sie uda i wiem ze sie boisz to zrozumiale , a jezli Bog da i zajdziesz w ciaze a nie bedziesz czula sie w tym kraju pewnie jedz do polski , ja tak mialam zrobic , gdyby tylko cos zaczelo sie dziac , mialam w polsce super opieke , fakt nie dotrwalam do konca ale, sie udalo po tym wszystkim co przeszlam strach , bol , udalo sie , i co mialam juz nie miec dzieci a tu po 6 latach zaszlam bez szczegolnych staran a na moja core czekalam 5 lat , 3 lata intensywnych staran
wiem ze ci sie niechce czytac calego naszego forum ale jestem na nim 5 lat , duzo mi tutaj dziewczyny pomogly wspieraly , rodzilysmy razem , to byly cudowne chwile jakie tutaj spedzilam , na tym forum kazda opisywala swoje perypetie ciazowe , dalysmy rade , chyba jako jedna z niewielu urodzilam silami natury , mialam cukrzyce , chora nerke , obnizajace sie łozysko , rozwarcie od 5 miessiaca udalo sie , dzieki duphastonowi i zastrzyką

ja mieszkam w Nottingham , miescie Robina