witam dziewczynki
w czwartek wizyta u gp wczoraj list w skrzynce i dzis zaliczona wizyta u poloznej ekspres poprostu :0\ kolejna sprawa przyszla tlumaczka , bo bylam az spocona czekajac na wizyte czy damy rade z tymi terminami medycznymi, moj tlumacz google nie umie przetlumaczyc dwuroznej macicy hehe
ale udalo sie wywiad trwal 1,5 godz , oddalam krew mocz hehe koniec koncem mam termin na usg na 18 marca

i uwaga !!!! w kwietniu mam wizyte chyba z ginem nie napisze wam jego nazwy bo pochowalam papiery , chca sprawdzic moja wade macicy , tylko czy ja bedzie widac bo przeciesz ona rosnie ,a z tego co pamietam widac na poczatkach ciazy
szkoda ze dzis nie mialam usg , taka jestem ciekawa czy z dzieckiem ok
nie zgodzialm sie na poinformowanie mnie o ewentualnym zespole u dziecka co ma byc to bedzie , mam 35 lat mam nadzieje ze wszystko bedzie ok,
jesttem bardzo zadowolona ze polozna zainteresowala sie historia mojej macicy przebiegiem ciiazy
kolejna sprawa zrobila odrazu badanie paskami czy nie mam cukru w moczu , zobaczymy co z krwi wyjdzie na poczatku ciazy z werka byla hipoglikemia
Boze obym nie byla obciazona cukrzyca w tej ciazy , niechce zyc pod glukometrem wstrzykiwac insuliny
poza tym czuje sie dobrze wymioty minely mam maly dyskomfort mdlosci ale najwazniejsze ze jem niestety pol kg w plecy , ale nadrobie bo odzyskuje apetyt mecza mnie zgagi troche wczesnie ale to od jedzonka
madziarek dzieki ze sie odezwalas

mam nadzieje ze dziecina zdrowa
swoja droga jaki swiat maly sledzilam twoje posty w polsce trzymalam kciuki za was

a teraz mieszkamy na wyspach hehe
dziewczynki trzymajcie sie cieplo