Dzisiaj jest wt kwie 28, 2026 9:08 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 213  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Ty tez zdjecia masz sliczne, sliczna kobietka z ciebie!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Jestem u tesciow 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

siema

j tez siedze w domu, nic mi sie nie chce pomysly mi sie koncza na urozmaicanie sobie czasu i cigle tylko mysle i nachodz mnie pesymistyczne mysli, wiadomo ze tym ktore nie siedza w domu jest latwiej psychicznie bo dzilanie to wrog myslenia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Moj Maluszek lubi sluchac muzyki. Slabo czulam jego ruchy od wczorajszego wieczora, nie moglam spac, rano jak moj maz wrocil z pracy to sie poplakalam, a on powiedzial, ze go poslucha i ze przeciez kopie. Tylko ja przyzwyczailam sie do innego kopania i tego prawie nie wyczuwalam. Tak bylo dzis caly dzien. A teraz usiadlam do komputera i wlaczylam Celine i zaczal sobie kopac... Strasznie sie wzruszylam i jestem szczesliwa :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczynki gdzie Was wywiało: niemcy, norwegia, usa, jak Wy jesteście daleko! Mam nadzieję,że jesteście tam szczęsliwe, bo ja to jestem taka przylepka, że chybabym nie wyjechała daleko od mojej rodzinki. POzdrawiam Was mocniutko zycze spokojnej nocki!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a jak Ty kochana myslalas, pewnie ze tesknimy i to jak ale cos z cos, ja nie widzialam moich rok ale przyjezdzja na swieta, sylwka i moj slub a potem latem znowu na chrzciny jakos to bedzie, ale nie jest latwo :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja tam radze sobie z nadmiarem wolnego czasu. Mam teraz do przeczytania ksiazke "Jezyk niemowlat" a dodatkowo jestem konsultantka i mysle o zbieraniu zamowien :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam dziewczyny z rana oj chyba dzien bede miala taki sobie bo juz czuje jak zaczyna mnie glowa bolec chyba cisnienie :( wstalo mi sie dzis dosc ciezko zeby nie siusiu to jeszcze bym polezala pobyczyla :oops: z reszta corka tez mi by dlugo nie dala polezec tak wiec dziewczyny lece na sniadanko i milego dnia wam zycze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Czesc dziewczyny, a mi dalej wszystko leci na leb na szyje... do wszystkich klopotow doszla klotnia z mezem i to nie taka byle jaka ale to cos powazniejszego.... dowodem na to moze byc to ze nie spalismy dzisiaj razem, a nigdy tak jeszcze nie bylo, bo zawsze jak sie poklocilismy to i tak spalismy razem bo jeden drugiego udobruchal....

Ja juz mam tego wszystkiego dosc, ja juz po prostu wysiadam, nawet nie mam juz sily plakac :( :( :( :( :(

Poszlo o cos w miare powaznego wiec nie zamierzam szybko przepuscic, miarka sie przebrala jak to mowia... i musialo to sie stac jak akurat bylismy wczoraj u tesciow.... ale sie wywrzeszczalam na niego 8) 8) 8) 8) ale wcale nie zaluje ze zrobilam mu awanture przy tesciach, bo tak to oni beda sobie myslec ze to ja bylam winna....

Po klotni wzielam psa na spacer, nie bylo mnie poltoraj godziny czyli o godzine za dlugo... dzownil wtedy dwa razy ale ja nie odebralam... a jak wrocilam do domu to go nie bylo.... napisalam mu esa ze jestem w domu bo on chyba poszedl mnie szukac... wrocil, nie zajrzal nawet do pokoju gdzie siedzialam i bardzo dobrze!!!!!!!!! Poszedl sie wykapac a potem do lozka... a ja zostalam w salonie i piesek ze mna :wink: Przyszedl po godzienie mojego nieprzychodzenia zeby sie polozyc... posiedzial po mojej przeciwnej stronie, nachylil sie dal buzi w policzek i powiedzial to swoje "tut mir echt so leid" czyli naprawde mi przykro, ale ja ego nie kupilam 8)

Zasnelam na sofie budzil mnie zebym poszla sie polozyc do sypialni ale znalazlam jedno fajne haslo "odczep sie" i poszedl bo gdybym mu powiedziala cos lagodniejszego nie dalby za wygrana... tak wiec spalam na sofie, sama sie w nocy zlapalam na tym ze szukam ko obok siebie :(
Jak wstalam siedzial na fotelu i patrzyl na mnie, moze juz nawet z godzine... posprzatalam i znowu przyszedl, przytulil sie ale tylko jednostronnie bo ja nie wyznawalam zadnych uczuc i znowu przeprosil a zanim skonczyl zapytalam "skonczyles juz????" Ahhhh, wiem ze troche zle zrobilm ze powinnam byc madrzejsza i jak go kocham to przeciez powinnam mu wybaczyc, aöle czy wy tez uwazacie ze mezczyznom nalezy przebaczac wszystkie grzechy, bo ja nie...

W ostatnim czasie mam dosyc nerwow utrapien i ogolnie juz wszystkiego, nie idzie nam najlepiej, z kasa krucho, auto wysiadlo, minus na koncie, zero pomocy ze strony tesciow, rodzina daleko...

Przepraszam ze zabieram wam miejsce na ciekawsze posty, ale chcialam sie wam wyzalic... zawsze podtrzymywalyscie mnie na duchu wiec teraz gleboko wierzylam ze wygadanie sie wam ma sens... nie zrozumcie mnie zle.... nie wiem kiedy znowu do was zajrze i kiedy sytuacja sie wyklaruje ale raczej bede do was zagladac choc zapomnialam powiedziec ze komp tez sie prawie rozsypal :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Trzymajcie sie dziewczyny

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Haniu kochana dobrze,że się wyżaliłaś to zawsz przynosi ulgę. Ale pamietaj nie możesz się tak denerwować bo fasolka będzie nie spokojna.Jak przyjdzie mężuś z pracy to już się tak mocno nie dąsaj i nie śpij na kanapie bo ci będzie niewygodnie. A problemy finansowe to nic dobrego i zawsze potęguja kłótnie.włącz sobie jakąs muzyczkę relaksacyjną i wycisz się kochana! Ja zaraz jadę do mamy bo codziennie robi mi soczek z marcheweczki, buraczka, papryczki i czegoś tam jescze na samą mysl mnie mdli ale muszę pić bo to zdrowe no i mamunia tak sie stara.
Haniu trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny :)
Ja tez naleze do tych przyszlych mam bez przerwy siedzacych w domciu :) nudzi Mi sie niemilosiernie i czekam aby do stycznia to na pewno bede miala co robic :lol: Hanah nie przejmuj sie mezem ja tez sie ze swoim kloce :D a zreszta ktora z nas sie nie kloci :D a kasa jak to kasa raz jest raz jej nie ma 8) dacie rade glowa do gory :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hanah powiem Ci tak, jak pogodzisz sie ze swoim mezem od razu zrobi Ci sie lepiej. Moze zrob dzisiaj dobry obiadek i niech on jeszcze troszke Cie poprzeprasza :lol: a wieczorkiem mu wybacz :D
I przedewszystkim porozmawiaj z nim o wszystkim co Cie trapi i martwi. Ja tak robie i teraz naprawde jest miedzy nami awantura kiedys bylo po kilka na dzien :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Dzeikie dziewczyny za trsoke, teraz wiem ze mam w was oparcie... rodzina dalekoo zazdzownic nie moge zawsze bo czasami nie ma ich w domku bo przeciez nie bada siedziec przykuci do telefonu bo coreczka moze w kazdej chwili zadzwonic, mam ich i tak na kazde zawolanie, mam jest praktycznie caly cza w domu ale przeciez co jakis czas na zakupy czy do babci pojdzie...

Tak wiec bede zawsze do was walic jak w dym... po dwochprzeryczanych godzinach czuje sie troszeczke lepiej choc kolejna sparawa tez sie zawalila... od zeszlego tygodnia zalatwiamy nowe auto, nowe nowee tzn pieciolatek ale jak dla nas to nowe... mamy starego golfa ktory juz ostatnio odmowil posluszenstwa wiec zmuszeni bylismy zalatwic cos innego no i przede wszystkim wiekszego, bo jeszcze dszedl pies i za niedlugo nasza Kruszynka...
Dzisiaj sie dowiedzielsmy ze nie dostaniemy tego auta, ani auta ani kredytu ani pomocy z niczyjej strony bo moi rodzice biedni po wyskoku corki sa splukani a tescie nie chca pakowac sie w minusa choc kasy maja w brud :?
Maz przyjechal o dziesiatej z tego niby komisu z rzepiekna woskowa pachnaca roza, przytulil sie, znowu przeprosil a ja jak zwykle co zrobilam.... wybaczylam....nie wiem czemu ale na niego nigdy nie mozna sie dlugo zloscic.... widzialam jak lezki krecily mu sie w oku, slyszalam jak mowil ze nie mogl wytrzymac tej nocy beze mnie, jak beze mnie nic nie ma sensu... no i nic tylko sie rozryczalam i tak soie wylam chyba z dwie godzinki do niego przytulona.... zmoczylam cale lozko i jego sweter :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: Teraz jest lepiej bo wiem ze zawsze bedzie lepiej i ze nie ma sytuacji bez wyjscia.... tylko dalej boli to ze jestem tu sama choc wiem ze taki los wybralam!!!!

Buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

To chyba dobrze, że doszło do spięcia. Zawsze to szansa, żeby przywrócić równowagę. Zrobił cos nie tak i należało mu pokazać, że nie akceptujesz tego... Teraz warto sprawę obgadać i poznać jego zdanie na sprawę, bo gniewanie sie na siebie na dłuższą metę nic nie da. A w dodatku może budzić reakcje odwrotne, zacznie Ci robic na przekór (żebyś go zauważyła :wink: )

Hanah, wiem, że spotkał Was zawód z powodu samochodu... Ja nie mam samochodu i jakoś się z tym godzę, może dlatego, że jakoś nigdy nie zapowiadało się, że będę miała...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczynki.
haniu nie martw sie napewno niedlugo przejdzie ci i bedzie jak dawniej.
ja tez jestem tego zdania ze nie nalezy wszystkiego wybaczac niestety nei wiem o co wam poszlo.zreszta dla jednej dziewczyny cos moze byc wielkim problemem a dla drugiej blachostka tak wiec trudno cokolwiek mi radzic.
ja wczoraj bylam na wizycie u lekarza no i po zmierzeniu wysokosci macicy stwierdzil ze jej wymiar odpowiada 33.5 tyg a nie 30.teraz juz sama nei wiem w koncu w ktorym jestem tyg.glupieje juz.policzylam sobie i gdyby nie brac pod uwage mojego ostatniego okresu jako okresu tylko plamienia takiego w ciazy to by dokladnie sie zgadzalo ze to 33,5.teraz nie wiem co juz mam robic.mialam jechac na usg 3D zeby obejrzec czy z dzidzia ok.to od razu by mi cos powiedzieli ale niestety mezus ciagle w rozjazdach i kaski tez troszke brak :( tak wiec nie wiem w koncu kiedy urodze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Haniu cieszy mnie ze juz sie pogodzilas i zgadzam sie z dziewczynami ze powinniscie porozmawiac ja jak sie kloce z moim to poznie dlugo rozmawiamy i p[robujemy nie robic juz tych bledow lktore nas tak denerwuja . Jak ktos ma ochotke zobaczyc moje zdjecia to zapraszam wklejone w zdjeciach kwietnioweczek i mojowek . Ja dzisja mam wizyte tesciow ale nawet sie ciesze bardzo nich lubie i jakas odmiananie tylko ciagle sama.Haniu co do twojego problemu z wyzalaniem sie to ja mam podobnie jestem tu sama zadnych bliskich dziekuje ze znalazlam to forum bardzo mi pomaga.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Wlasnie Dorotka to wiesz jak ja sie czuje 8) 8) 8)

Juz jest dobrze dziewczyny, my zawsze gadamy ze soba jak mamy jakikolwiek problem wiec ten tez osztro obgadalismy i doszlismy do pewnych wnioskow ale czy nam sie uda to sie dowiem niedlugo i pewnie wam wszystko szczegolnie szczegolowow zrealcjonuje :wink: :wink: :wink:

Czuje sie juz duzo lepiej, brzusio przestal tak mocno bolec, wiec to pewnie bylo ze stresu albo malenstwo tak bardzo tesknilo za tatusiem :)

Teraz sobie odpoczywamy po obiadku, ja na chwilke zeby do was wpasc to zaraz mezus chwycil Xboxa i gra w zaparte :roll: nie wiem co on w tym widzi :wink:

Ciesze sie dziewczynki ze jestescie ze mna i nie tylko :wink: i tak samo jak Dorotka gdyby nie to forum to bym chyba umarla z nudow i tesknoty

Buziaki dla was wszystkich moje sloneczka i fasoleczki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hanah uczymy sie na bledach i nikt nie jest doskonaly naj wazniejsze ze potraficie o swoichproblemach rozmawiac mnie tez sie niekiedy wydaje ze do mojego ciaza jeszcze nie dotarla niby caluje mnie po brzuszku ale nie ma takiego bzika jak niektorzy tatusiowie a moze to mnie sie tak wydaje dobrze ze mam was dziewczyny 8) :lol: tak naprawde to dzieki forum usmiecham sie i wiem ze wszystko bedzie dobrze.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

eh dziewczyny zawsze musza byc wzloty i upadki niestety takie jest nasze zycie kazdy ma jakies problemy jedni wieksze drudzy mniejsze a moj maz w piatek ma kontrole z urzedu skarbowego wiec nie wiadomo co nas czeka pewnie nic dobrego ale nic nie mowie po jak zwykle wykracze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny spadamy piszcie piszcie ja wlasnie dopier obiad pichce bo moj mezus wraca z pracy o 18 oj cos nie moge emotek wkleic

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 213  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]