Dzisiaj jest wt kwie 28, 2026 8:59 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 213  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

karolka22 nie przejmuj sie ja tez malo sie ze swoim mezem widze teraz tez siedze sama w domu i czekam poki wroci troche sie juz do tego przyzwyczailam ale szkoda mi go ze az tyle pracuje :( ale niestety takie jest zycie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Moj jest niby blosko mnie ale tez nie mamy czasu dla siebie no bo teraz otwieramy nowy salon kosmetyczny to raz i wiadomo przed swietami duzo ludzi sie zapisuje na zabiegi asle jak juz znajdzioemy chwilke to jest super.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzieki dziewczyny za wsparcie.ale my to mamy przekichane.siedzimy placzemy tesknimy.ja juz mam dosc takiej sytuacji ale co moge zrobic powiedziec mezowi zeby wybieral miedzy mna a taka praca.choc czasami mam ochote tak zrobic.wkurzylam sie jeszcze bardziej bo zadzwonil wlasnei przed chwilka do mnei moj maz ze dzis chce wpasc w odwiedziny nasz znajomy, a ja mam tak zwalony humor ze nei mam ochoty na gosci.zreszta co innego jak moj mezus jest kilka dni w domu mozemy spedzac ten czas ze znajomymi ale jak on przyjezdza na kilkanascie godzin to ja nei mam ochoty siedziec w towarzystwie naszych kolegow bo potrzebuje czulosci rozmowy ktorej na codzien mi brakuje.wiecie nie wytrzymalam i sie wlasnie poryczalam.zreszta nei mieszkamy sami ale z rodzicami moimi i siostra w bloku a w dodatku u rodzicow sa znajomi wiec jakos na dzis mam naprawde dosyc gosci.ide poplakac w poduszke moze mi ulzy :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a moj przed chwilka zadzownil i powiedzial ze moze bedzie na godzine 23 albo i pozniej :cry: tak wiec wieczor samiusienka siedze niestety no moze nie samiusienka bo z 2.5 letnia corka :wink: ale zaraz i ona idzie spac

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wspplczuje wam tych wszystkich wizyt u mnie jest otwotnie mam juz dosyc siedzenia sama ale tu nie mam za duzo znajomych wic jestem zmuszona i jak tu nam dogodzic.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja szukam jakiejś ładnej bielizny i mnie szlag trafia, nic fajnego nie ma:(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aost napewno znajdziesz a ja sie nudze nawet w telewizji nic ciekawego nie ma i pomyslec piatek ale tu tak zawsze chyba robie sie marudna.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dorota28 nie przejmuj sie ja mam tak samo siedze caly czas w domu sama niestety nie mieszkam wPolsce wiec znajomych tez tu mam malo a do tego oni mieszkaja daleko ode mnie wiec skazana jestem calymi dniami siedziec sama i czekac poki moj mezus wroci z pracy i dopiero mam do kogo buzie otworzyc nie licze mojej coreczki :wink: bo niestety jeszcze z nia nie moge sobie powaznie porozmawiac lub wypic kawki :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Oj dziewczyny jakie nudy dzisiaj.... gdyby nie Xbox to bym chyba z tych nudow umarla.... bo ile mozna gotowac i sprzatac :roll: :roll:
A tak wogole to musze sie wam pochwalic... mezus zabral mnie wczoraj do kawiarni na Latte, hmmmmm...ale slicznie bylo :) :)
Potem pochodzilismy wieczorowa pora po miescie, tak fajnie, wszyscy ludzie gdzies sie wybierali bo to piatek wieczor, a my sobie tak beztrosko za raczki szlismy... Potem wrocilismy do domu, odebralismy psa od tesciow i do lozeczka (ale dlugo zesmy nie zasypiali jakos :wink: :wink: :oops: )

Aha a naszym pieskiem przeciez tez wam sie moge pochwalic... oto on wabi sie Domino (wszyscy sie temu dziwia bo to nie zaden dalmatian ani nic takiego) ale mowie na niego Smierdziel bo straszny smrod robi :lol: :lol: :lol:

Buziaki dla was wszystkich

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzieki za pocieszenie ja dzidsiaj sie tak ratalnie czuje najpierw krew z nosa zawroty glowy a teraz jeszcze brzuch mi talk dziwnie stwardnial lerze w lozku i probuje sie nie martwic.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hania ale przesliczny ten Twój piesio, cudeńko normalnie. domyślam się ,że robi niezły sajgonik w domu. Ja mam owaczarka niemieckiego ale niestety trzymam go u rodziców w domku bo w bloku to by chyba dostał klaustrofobii. Zazdroszczę miłego wieczorku z mężuniem. Mój wczoraj wieczorem pracował w domku, siedział w papierkach.
Zyczę udanego sobotniego wieczorku dziewczyny.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zycze wam milej niedzielki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

co tam dziewczynki slychac.jak minela niedziela.mi do tej pory ok.ale jak juz skonczyly mi sie zajecia i zaczelam tak sobie siedzeic i rozmyslac to starcilam humorek :( kurde w weekendy to jest najgorzej bo nei ma co robic mam nadzieje ze jutro bedzie weselszy dzien.wybieram sie jutro troszke spraw pozalatwiac wiec i dotlenie sie i nie bedzie czasu na rozmyslania.buziaki dla wszystkich

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja w sumie lubię weekendy bo wtedy jest ze mną mężulek i zawsze jest raźniej i weselej.Ale jutro znów poniedziałek i wszyscy sobie pójdą do pracy a my bedziemy koczować w domkach.Też się chyba jutro gdzieś wybiorę, może coś sobie kupię na poprawę humorku! Pozdrawiam spokojnej nocy! :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja do tej pory tez lubilam wekendy bo moj mezus byl w domku a teraz tak mus ie praca uklada ze co weekend to go nie ma:(
dziewczyny wejdzcie sobie na forum po narodzinach na dzieci urodzone w listopadzie jakie tam sa sliczne niunie.jak ja bym chciala zeby ten czas szybciej plynal bo mi sie tak strasznie dluzy w tym 3 trymestrze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tja, mi się już teraz dłuży... Mam tyle spraw na głowie dzisiaj, że już mi się odechciewa :( telefony, pytania, załatwiania, ale chyba najpierw się kimnę, bo za wcześnie wstałam a i tak nic nie załatwiliśmy.... Piep.... nfz!!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam was w poniedzialkowy ranek :lol: oj ale sie nie wyspalam :( niedziela minela mi goscinnie chociaz nie moglam pod koniec usiedziec z reszta goscie sobie popili wiec dla nich zabawa byla a dla mnie bylo to meczace coraz ciezej mi jest usiedziec na krzeselku chociaz godzine :( ale zostalo jeszcze troche do rozwiazania :lol: dzis troche poszaleje po sklepach :lol: pozdrawiam i trzymajcie sie cieplo :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tez dzisiaj wstalam bardzo wczesnie bo o 5 rano :wink: Niestety spac juz nie mogla i jak narazie mi sie nie chce 8) Ja juz nie musze latac po sklepach tak jak agnieszka26 wiec dzisiaj zbijam baki :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam wszystkie brzuchatki.ja dzis niestety nie latalam a "toczylam" sie po sklepach pozalatwialam troche spraw a teraz odpoczywam w domku ale taki spacerek dobzre mi zrobil dotlenilam sie chociaz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

u mnie mleko na świecie...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 213  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]