Dzisiaj jest wt kwie 28, 2026 4:14 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 213  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka,ja tez siedze w domku na L4 od jakiś 3 miesiecy,i też raczej sama bo mój mąż "zawsze" w pracy,takie uroki własnej działalności :? heh..no nietak do końca sama bo z brzucholkiem i pieskiem,ale z ani jednym ani z drugim wiele nie porozmawiam :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

:D :D ELLO!!!! ja tez siedze teraz bez-ustannie w domu czasem zanudzam sie na maxa tak siedze i siedze teraz nie chce mi sie nigdzie wychodzic czekam sobie na mezulka :) Juz myslalam ze tylko ja tak siedze .....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja tez siedze :-) ale na szczescie z moim Kubusiem ( bo tata caly czas w pracy).. itak sobie leniuchujemy i spimy calymi dniami.. :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tez siedze w domku, ale nie przez całą ciąze. dopiero od 6 miesiąca. nudy straszne, ale ja to juz koncówka :) nareszcie, koncówka najgorsza ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej "uwięzione" :) ja siedziałam w domku ostatnie trzy miesiące... i to okurat w te mega upały... praktycznie całe dni spałam.... obok na stole szklanka wody i wentylator na maxa... fatalnie to wspominam....
teraz siedze w domku z moim Andrzejkiem ( dzis mi zrobił taki maraton,ze zaraz ide spać...tylko chciałam jeszcze do was na chwilke kuknąć) mąż w pracy całe dnie....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

WIDZICIE DZIEWCZYNY- JEST NASWIECEJ I KAZDA SIEDZI W DOMU I SIE NUDZI... a ja to chyba szczegolnie ale ostatnio forum tak mnie wciaga ze ledwo spojrze na zegarek a za chwile moj M ma wrocic z pracy a obiadek nie gotowy :lol: nie no zartuje, dbam o niego strasznie :)
Jesli ktos bedzie mial ochote niech odezwie sie do mnie na priv mozemy wtedy pogadac przez gg to bardziej bedzposredni kontakt :)
Chyba ze wolicie zeby zostalo tak jak jest, mi jest wszystko jedno, ale uwielbiam klikac o wszystkim i o niczym :twisted:
mozecie mi tez wysylac fotki waszych fasolek i waszych brzuszkow, uwielbiam je ogladac i wyobrazac sobie jak moj bedzie wygladal za pare miesiecy bo tak bym chciala zeby juz go bylo widac :D
A jak moj urosnie to wtedy tez wam powysylam fotki na razie moge wam wyslac moja fotke zebyscie wiedzialy ktora sie tak strasznie nudzi :)
Ale to zalezy tylko od was, ja bardzo lubie zawierac blizsze znajomosci z osobami o roznych pogladach!!!

Buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

eeeeeeeeeeeeee mamuśki gdzie sie podziewacie !!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej!

ja tez jestem w domku - rowno dwa lata. wczesniej duzo pracowalam, ale jak juz moja pierwsza ciaza zblizala sie do konca - powiedzialam NIE karierze i poswiecilam sie calkowicie synkowi i domkowi. nie zaluje, bo wszystkie chwile od konca ciazy, poprzez narodziny i kolejne etapy rozwoju mojego synka, to tak piekne chwile, ze na nic bym ich nie zamienila. teraz oczekuje na drugie malenstwo. juz sie nie moge doczekac az wezme je w ramiona, chociaz bycie w ciazy tez sprawia mi wiele radosci. :)

wszystkie kobietki, ktore juz maja dzieciatko wiedza, ze na nudy czasu nie ma - takze korzystajcie i odpoczywajcie ile wlezie, bez jakichkolwiek wyrzutow sumienia, bo potem te zapasy energii Wam sie przydadza.

ja na takie "bezstroskie" chwile mam czas tylko jak synek spi po poludniu, no i pozno wieczorem, jak maz tez juz spi.
na ogol jestem samotnikiem, wiec taki tryb zycia mi odpowiada. nie brakuje mi niczego do szczescia. a internet jest moim "oknem na swiat" i odskocznia od codziennosci, i sposobem na "poznanie" podobnych mi osob :)
mam tez duzego psa z ktorym spaceruje trzy razy dziennie, kota rozrabiake no i oczywiscie caly dom na glowie.

kariere juz robilam, teraz czas na nowy etap, jakim jest macierzynstwo. to piekne chwile. sama siebie nazywam, ze z zawodu jestem "kura domowa", albo lepiej:
jak w pewnej niemieckiej reklamie,taka wlasnie kura domowa towarzyszaca swojemu mezowi w firmowej imprezie, zapytana przez inne zony, czym sie zajmuje, odpowiada z duma, ze "prowadzi preznie rozwijajace sie, male przedsiebiorstwo rodzinne"..

glowy do gory dziewczyny! bedziecie wspominac te chwile z rozrzewnieniem :)

trzymajcie sie!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ten avatar z boku to moj usmiechniety brzusio w 19 tygodniu
a oto buziaczek ode mnie:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jesteśmy, tylko jak człowiek zacznie przeglądać wszytskie wątki, to nim skończy już na nowo musi :D

Pozdrowienia dla wszystkich chorych... i nie tylko :wink:

Lumia, śliczne zdjęcie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

EMILA dziekuje :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja też siedzę w domq od początku ciąży, jest pies ale mnie wkurza no i forum a w domq wciąż się coś dzieje do roboty:)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny, :D
Jestem w 34 tygodniu ciąży,a w brzuszku mieszka mała Matylda.Na zwolnieniu jestem 2 tydzień i ciągle szukam sobie jakiegoś zajęcia.Przyszły mężulek do pracy,a ja...?Ludzie z pracy nie dają mi spokoju i wydzwaniają po kilka razy dziennie z różnymi pytaniami :D ,jutro biorę ślub,wiec na razie nie nudzi mi się,ale to się szybko zmieni....Trochę musiałam,zgodnie z zaleceniami pani doktor"polegiwać" i to mnie przerastało!Jak to ja mam leżeć?Wypoczywanie jest taaakie męczące... :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

oj mamuski na zwolnieniu :D widze ze u was podobne hehe :lol: po porodzie bedzie lepiej ;)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

maxyma szczęścia życzę :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Oj Lumia a obiecalas mi ze sie do mnie odezwiesz, ja tu czekam i nic!!! :( Odpisalam ci ale ty juz nie, na gg tez cie na ma jak ja jestem ale to chyba tylko dlatego ze sie mijamy :)
A jak wkleilas ta swoja fotke bo ja tez chcialam ale jak zwykle nie umiem!
co do tej niemieckiej sluzby zdrowia to zobacze lepiej w poniedzialek , bo wtedy bede miala jakas konkretny termin, tzn pfu wizyte :lol:

Buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Najgorzej jak człowiek jest na zwolnieniu ciążowym i jest chory i nie może zwolnienia chorobowego wziąć :wink: Do tej pory przynajmniej chociaż tyla rekompensaty było :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

i kolejna domatorka :lol: :lol:

witam w waszym gronie !!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

eriioo1

jak zrobiłaś ten napis Andrzejek ??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja też na L4 od początku ciaży ale jakoś nie wychodzi mi siedzenie w domu. Zawsze znajdę sobie coś do roboty, i pretekst do wyjśćia z domu. A że dzisiaj bardzou mnie zimno postanowiłam odpoczywać i przesiedzieć cały dzień w domu RANY JAK SIE TYM ODPOCZYWANIEM ZMĘCZYŁAM :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 213  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]