Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 3:54 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

ja poszlam z mama i moim do lekarza, po chwili zawolal ich do gabinetu i pokazal monitor a tam lezakujaca fasolke i wszystko bylo jasne:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

swoim rodzicom powiedzialam przez telefon. Babcia zawołała: twoj maz pewnie jest załamany? :?
A tesciom osobiscie.
wszyscy oprocz babci bardzo się cieszą, babcia uznala, ze jestem za mloda na dziecko - mam 27(prawie 28) lat a moj maz 30(31). :D
no coz..

Mateuszek 10.04.2008 cc 8:45 51cm 2600g
--20.05.2009 6tc [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wszyscy juz otrzymali list od maluszka i wszyscy bardzo sie ucieszyli. Okazalo sie, ze mialam dobry pomysl :) Reakcja tesciowej byla do przewidzenia, poprostu z radosci sie poplakala. Natomiast moi rodzice hmm... Ojciec jak przeczytal na poczatku "Kochany Dziadku" to tylko uslyszalam niesamowite zdziwienie na zasadzie "ale o co chodzi", kiedy powiedzial "CO???" Potem juz tylko powtarzal "ciekawe co bedzie". Ojciec to facet, wiec reakcja nie byla do przwidzenia. Natomiast moja mamuska jest bardzo specyficzna. Powalila mnie na kolana pytaniem "Czy musialam placic za wizyte, czy byla pokryta z ubezpieczenia" Wrrrrr Rozumiem, ze mieszkam w Stanach i mamuska nie wie, jak funkcjonuje tu sluzba zdrowia, ale zeby w takim momencie zadac wlasnie takie pytanie :( Nie jest wazne np., jak ja sie czuje tylko kasa :( Smutne to dla mnie, ale moja mamuska tak juz ma. Nie miala ciekawego dziecinstwa, rodzice nie dali jej dobrego przykladu, chyba poprostu nie dali jej milosci, ktora dali jej mlodszej siostrze. I niestety podobny schemat przeniosla do naszego dziecinstwa. Kolejna smutna sytuacja do zapamietania :( I juz widze, jak bedzie sie cieszyla, jak moja mlodsza siostra zajdzie w ciaze. Ech zycie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

A my przyjechalismy do mojej Mamy,czekalismy az wroci z pracy.Weszla zobaczyla nasze miny i juz wszystko wiedziala :) Dla potweirdzenia pokazalismy test z dwoma kreseczkami,a ona na to: TRZEBA ZROBIC WESELE hehe.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

moi na początku byli w lekkim szoku, ojciec się domyślił jak zobaczył nasze miny. mama wiedziała już jak zrobiłam test i były 2 kreski a ojcu powiedzieliśmy po wizycie u lekarza bo on taki raptus i baliśmy się wcześniej :P
teście nie zareagowali zbyt optymistycznie i trochę mnie to zabolało na początku bo widać że nie chcieli wnuka, ale teraz mam to gdzieś ważne że my jesteśmy szczęśliwi :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja zrobiłam pierwszy test w pracy a drugi w domu o 5 rano :) razem z mężem czekaliśmy na wynik.. tego samego dnia byłam u gin i dostałam wydruki z usg naszego groszka.. z nimi pognaliśmy najpierw do moich rodziców a później do teściów.. wszędzie płacz i wzruszenie (no może moja mama trochę się o studia zmartwiła) :D zwłaszcza moi teściowe, ponieważ mój P. ma 36 lat no i już nie mogli doczekać się wnuka :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]