Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 4:29 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 181 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Zawsze chciałam mieć synka a później córeczkę..
Początek wyszedł bombowo bo mam zdrowego synka...
A teraz oczywiście marzy mi się córcia...
Zobaczymy - mam nadzieję chyba nawet za dużą :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja pierwszego mam synka więc chciałabym córkę(Julię albo Olivie) ale jak będzie chłopiec też będę bardzo szczęśliwa (Sebastian,Mateusz,Alan)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja też mam pierwszego synka, teraz bym bardzo chciała dziewczynkę. 6 października idę na usg, na którym mam nadzieję dzidzia pokaże kim jest.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mnie wszyscy mówili, że będę mieć córeczkę, tylko ja jedna podejrzewałam że to synek. Narzeczony chciał mieć córkę Patrycję, mówił do brzucha "Tatuś kocha Patrycję" a ja mu odpowiadałam "Obrazi się bo to nie Patrycja". Jeszcze na korytarzu przed usg dyskutowaliśmy nad imieniem dla córci, a tu wyszło na moje - synuś :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

My od początku bardzo chcieliśmy mieć Wojtusia Juniora:) to pierwsze dziecko... Wszyscy się nabijali, że skoro tak bardzo chcemy to będzie córa.. Ja już miałam wyrzuty sumienia, że taka nastawiona jestem, a tu na USG 3D ujrzeliśmy siusiaka :)))))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :) ja od poczatku bylam nastawona na chlopca - w sumie sama nie wiem czemu , moj Ł tez byl swiecie przekonany ze bedzie Igorek :) pewnego dnia Ł stwierdził ze fajnie byloby gdyby byla coreczka 5dni temu okazalo sie ze na 90% bedzie Adusia :)zobaczymy czy dalsze usg w tym 3d,4d potwierdzi to w 100%

Ada Nela 01.02.09r 8:42 54cm 3540g
Jesteś najważniejsza !!!!
Jeszcze 4lata i zawołamy bociany :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasss pisze:
A ja chciałam mieć córeczkę, ale wczoraj się dowiedziałam, że CHYBA będzie synek. Więc przyzwyczajam się do tej myśli i jakoś dobrze mi to idzie... :)

ja tez miałam identyczna sytuacje :)) ale juz sie przyzwyczaiłam i czekam na mężczyzne mojego zycia :D

Obrazek

ześwirowałam na punkcie moich mężczyzn :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja od zawsze chcialam synka :)
Od 12tyg jak na usg idziemy to sie pytam "czy jest tam siusiak?" i zawsze wtedy maly nozki na bok i sie nim chwali, tak wiec moje marzenie sie powoli spelnia :D:D:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja dzisiaj dowiedzialam sie ze bedzie dziewczynka. jestem szczesliwa. tak wlasnie czulam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Chcieliśmy chłopca i będzie chłopiec!! :lol2: :lol2: :koko: :aa: :$%^: :brv:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

w sumie to było obojętne ale ucieszyłam się że będzie dziewczynka bo z trzema facetami w domu to bym miała ciężko :lol2:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja za pierwszym razem chciałam syna i mam :lol: teraz chce córke i też jest :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja przy pierwszej ciąży byłam przekonana, że będzie chłopiec - na usg nic nie było widac i ...urodziła się dziewczynka - ku mojej wielkiej radości. Teraz już wiem, że będzie znów dziewczynka , a jako że pierwsza córcia koniecznie chciała mieć właśnie siostrzyczkę, więc nic dodac nic ująć :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja z moim Mężem bardzo chcemy mieć córeczke i mam nadzieje że będzie córcia :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja chyba bym wolała chłopca Alana. Tak to będzie chłopiec :) ale jeszcze muszę poczekać na pewność :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja chciałąm chlopca i właśnie dzisiaj widzieliśmy jego siusiaka :D chłopak na 120 % :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja pierwszego miałam synka teraz oczywiście jak każdy chciałabym mieć parkę, byłam na usg i lekarz potwierdził moje przeczucie jest DZIEWCZYNKA. Usg 3d mam mieć robione ok 8grudnia ale pytałam lekarza czy na 100% widzi dziewczynkę, powiedział że gdyby nie to by nam ni powiedział, więc juz robie zakupy na różowo :-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mi od zawsze macierzyństwo kojarzyło sie tylko i wyłącznie z posiadaniem córeczki, już w przedszkolu moje lalki nosiły jedynie imiona żeńskie. To, że będę miała córkę było dla mnie oczywiste i nigdy przenigdy nie dopuszczałam do siebie innej myśli. Teraz kiedy na USG (już drugim) wyszło, że to jest na 80% chłopak dalej nie dopuszczam do siebie tej myśli i liczę na te 20%. wciąż wyszukuje przypadków gdzie doszło do pomyłek, na duchu podtrzymuje mnie koleżanka której w 12 tyg powiedzieli, że syn na 99% i każde kolejne USG potwierdzało tą tezę a w 8 miesiącu na USG 3D wyszła córka i córka się urodziła. Wiem, że jak zobaczę mojego dzidziusia bez względu na płeć to umrę ze szczęścia ale jednak czuje się zawiedziona i oszukana przez naturę. Porównuje ten stan do tego jak rodzice marzą o tym, żeby ich dziecko zostało lekarzem a ono zostaje gwiazdą rocka i jest szczęśliwe, rodzice sie wtedy cieszą, ze ich dziecko jest szczęśliwe ale jednak inaczej wyobrażali sobie jego przyszłość. Tak właśnie jest ze mną cieszę się, że bedę mamą, że mój dzidziuś jest zdrowy (badania prenatalne), ale jednak nie tak wyobrażałam sobie swoje macierzyństwo, chciałam mieć tylko córkę i nadal wierzę w to, że ja będę miała, zapytana o to czy wierzę w cuda odpowiadam, że wyłącznie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

u mnie było tak że miała być córeczka(potwierdzona USG),zresztą córeczka była(i nadal jest) moim marzeniem.Ku uciesze męża jest synek.Mam nadzieję że moje marzenie o córce spełni się,niestety mąż nie pała zbytnio chęcią do drugiego dziecka.Od półtorej roku staram się go przekonać na drugą dzidzię.Na razie bez skutku.Dlaczego faceci są tacy... uparci?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak naprawdę to bardzo bym chciala córeczkę, ale teraz to mi jest obojętne, byle tylko przytulic do siebie całe i zdrowe :D

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 181 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]