Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 3:36 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47828 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 621, 622, 623, 624, 625, 626, 627 ... 2392  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Witajcie z rana!!wstalam dzis wygladam przez okno a tam bialo ze szok!!!dosc duzo sniegu w nocy spadlo,jednak teraz wszystko sie roztapia !!jedna wielka chlapa!!ponoc od soboty znow ma wiosna byc...zobaczymy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

U mnie ładana pogoda,więc musze szybko to wykorzystać i ide na małe zakupki.Do zobaczenia później :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam wszystkie cieplutko :D
u mnie tez pogoda niezbyt przyjemna, cos tam leci z nieba i jest ponuro. Dobrze ze dzis nie musze nigdzie wychodzic...
Uściski dla wszystkich mam i miłego dnia zycze :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

to ci zazdroszcze szczerze!!oze i u nas wkoncu sie zmieni
:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Agnica pisze:
Bazik, ty już wracasz na stałe do Polski? To pewnie się cieszysz jak ci dają twoi podopieczni czasem popalić.
Witam w nowy dzionek :)

Niesty tylko na święta. ALe prace koncze. Tak zadecydowałam juz chwilę temu.
A moi podopieczni są..,....jestem pedagogiem wiec nic nie napiszę :wink:

Jak chcecie sie podłamac ile rzeczy potrzebuje maluch to kliknijcie tu :roll: :roll: :roll:
http://www.brzusiomamy.pl/index.php?opt ... &Itemid=37

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczyny, wczoraj rano chyba wreszcie cos poczułam w brzuszku...chyba bo nie wiem czy to dzidzius czy moze tylko cos w brzuchu sie działo. Poczulam takie bąblowanie...dzis rano próbowałam cos poczuc ale niestety cisza i spokoj :( tak Wam zazdroszcze tych kopniaków....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

justis pisze:
dziewczyny, wczoraj rano chyba wreszcie cos poczułam w brzuszku...chyba bo nie wiem czy to dzidzius czy moze tylko cos w brzuchu sie działo. Poczulam takie bąblowanie...dzis rano próbowałam cos poczuc ale niestety cisza i spokoj :( tak Wam zazdroszcze tych kopniaków....

no to pewnei dzidzia.... :lol: :lol: :lol: :wink:
Ide sie pluskac.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hmm.... czyzby dawala male znaki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

justis ja tez wczoraj takie babelki i pukania slyszalam ale do dzis sie to nie powtorzylo...szkoda bo wysluchuje ciagle.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mariszka pisze:
justis ja tez wczoraj takie babelki i pukania slyszalam ale do dzis sie to nie powtorzylo...szkoda bo wysluchuje ciagle.

hihi ja tez sie wsłuchuje, probuje wymacac...ale nic. Ale moze jednak wkoncu cos sie u nas ruszy Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bazik no sporo tego ale coz zawsze tak bylo za to nastepne nasze pociechy beda mniej wymagajace bo beda mialy po bracie czy siostrze :D

mysle ze trzeba zaczac zakupki powoli bo na raz to bedzie nielada wyzwanie a puki jeszce sie ruszamy w miare sprawnie to mozemy troche poszalec :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

justis mam nadzieje!!maz jak przyklada ucho to mowi ze slyszy pukanie,ale to moze tez jakies jelita czy cos:),ale wieczorem jak lezalam to sama slyszalam i bylo to takie mile...szkoda ze tylko raz:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mariszka u mnie jest dokładnie tak samo :D raz tez poczułam jak by mi bańka mydlana pekła w brzuchu zaraz sobie pomyslalam ze to kopniak....ale trudno wyczuc co to było....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny u mnie pogoda do bani, mam isc z psem a nie bardzo mam ochote sie ruszac z domu. Bo pada :(

Dzis zabieram sie do pisania pracy wiec nie posiedze tu z wami sympatycznie :cry:

Co do mojej wagi to w stosunku do 65 kg przed ciaza mam 62,9 kg, schudlam ale zrzucalam nadwage wiec nie wiem czy moge powiedziec ze mam cos na plusie :/ moze w stosunku do przeszłości jedynie.

Jesli macie już wóżki w domach to wstawiajcie do galerii!! Jestem ciekawa jakie kupujecie. Sciskam i mimo wszystko życze miłego dnia ;)

Kawy bym sie napiła.............

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mariszka justis na poczatku zawsze trudno sie wsluchac i rozpoznac jelita a malenstwo :lol: ale napewno juz wasze szkraby daja o sobie znac z czasem to juz spac wam nie dadza :wink: :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Uuuu, spora wyprawka. Ale mam trochę znajomych, które nie dawno urodziły i mam nadzieję, że będę mogła coś od nich odkupić/pożyczyć.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam wszystkie Siepnióweczki !!!!
Jestem tu nowa chociaż podglądam Was już od jakiegoś czasu :wink: .Chciałam dołączyć troszkę wcześniej ale miałam problemy z aktywacją konta,aż tu nagle dzisiaj spróbowałam się zalogowac i udało się :D
Mieszkam w Jarosławiu na Podkarpaciu,własnie kończę 20 tydzień ciąży i jestem bardzo szczęśliwa.Mam już córeczkę Kasię która w maju skończy 6 lat.Aktualnie siedzę w domku a właściwie to w większości leżę (skórcze macicy i skrócona szyjka),ale nie jest najgorzej.Teraz chociaż będę mogła z Wami porozmawiać to czas napewno szybciej bedzie uciekał :D

Pozdrawiam Wszystkie dziewczyny i ich maleństwa

ps.mam nadzieję że linijeczka dobrze się wklei :?

[img][img]http://www.szipszop.pl/tickers/16368.gif[/img][/img]

Ostatnio zmieniony pt mar 23, 2007 10:07 am przez maarta, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Linijka jest :D

Ostatnio zmieniony pt mar 23, 2007 10:07 am przez maarta, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam dziewczynki :lol:

Witam Maarte Obrazek

Mariszka i Justis ja mam tak samo od 8 marca. Poczulam cosik, ale nie wiem czy to Dzidzius i nawet Kojce nie podalam do tabelki :roll:

Ja mam USG 28 marca to moze dowiem sie kto mieszka w moim brzuszku, a wszystkim Mamusiom, ktore juz wiedza gratuluje Obrazek

Co do kupowania to ja tez zaczynam powoli w miare dostepu do kasy ;)

Mam tylko wypraweczke - kolo 60 sztuk i nic poza tym :roll: A tyle rzeczy potrzeba, ze az glowa boli :roll:

Ostatnio zmieniony pt mar 23, 2007 10:09 am przez Madziusia, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

maarta pisze:
Witam wszystkie Siepnióweczki !!!!
Jestem tu nowa chociaż podglądam Was już od jakiegoś czasu :wink: .Chciałam dołączyć troszkę wcześniej ale miałam problemy z aktywacją konta,aż tu nagle dzisiaj spróbowałam się zalogowac i udało się :D
Mieszkam w Jarosławiu na Podkarpaciu,własnie kończę 20 tydzień ciąży i jestem bardzo szczęśliwa.Mam już córeczkę Kasię która w maju skończy 6 lat.Aktualnie siedzę w domku a właściwie to w większości leżę (skórcze macicy i skrócona szyjka),ale nie jest najgorzej.Teraz chociaż będę mogła z Wami porozmawiać to czas napewno szybciej bedzie uciekał :D

Pozdrawiam Wszystkie dziewczyny i ich maleństwa

ps.mam nadzieję że linijeczka dobrze się wklei :?

[img][img]http://www.szipszop.pl/tickers/16368.gif[/img][/img]

witamy witamy i zapraszamy im nas wiecej tym razniej :D
wstaw jakies zdjecia na nasza galerie

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47828 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 621, 622, 623, 624, 625, 626, 627 ... 2392  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]