Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:33 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47828 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 611, 612, 613, 614, 615, 616, 617 ... 2392  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

A ty jestes w Irlandii???

Mialam tam kolezanke, byla zachwycona tanioscia tamtejszych ciuchow

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pysiek za 3 pokojowy domek zaplacilibysmy okolo 1100 euro + oplaty. Dlatego wolelismy ze znajomymi wiekszy za nie duzo wieksze pieniadze ale na pol. Ja zarabiam na tydzien 338 euro jesli przepracuje 39 godzin, co sie nie zdarza ostatnio bo nie wytrzymuje i zwalniam sie wczesniej. Sadze ze w Irlandii ceny sa takze wyzsze jak i zarobki.
aniap to zalezy co kto kupuje mozna za niewielkie pieniadze dostac cos, ale to nie moj gust. Oryginalne adidasy nike puma tez sa tansze. Ale na przyklad zwykle jeansy jak w Polsce z rynku to koszt w granicach 80 euro. Mozna taniej, ale sa tandetne zle leza i wogole.
Musze powoli zmykac do pracy, a strasznie mi sie nie chce. Cetnie zostalabym i popisala z Wami, bo tesknilam za tym , a niestety moje kocanie zarabia za malo, aby mogla sobie leniuchowac.
Buziaczki Kochane. Postaram sie jutro zajrzec.

Ostatnio zmieniony czw mar 22, 2007 2:04 pm przez Aga80, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie wiem bo mam rodzinke we Francji to mieszkania juz wogole masakra i zycie tez.A zarobki wcale nie wieksze niz u nas .Ja sie strasznie dziwilam jak oni z miesiaca na miesiac przezywaja.

Chyba ze ja taka rozrzutna jestem :roll: Ale ja mam oszczednosc we krwi po mojej mamusi ona jest w tym specjalistka. :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Uuu to kiepsko. Ale swego czasu bardzo chciałam wyjechac do Irlandii, bo można tam było nieźle zarobić nawet na zmywaniu garów.

Ale nie miałam jak bo studiowałam, a po drugie wolałabym w ciemno nie jechać, bez żadnej mety tak jak niekórzy. Szkoda, teraz z dzieckiem to juz wogole bedzie trudniej :( :cry: :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jak sie zna angielski to nie ma problemu z dobra praca. Np. mozna zalapac prace w banku 8 godzin w tym 1 przerwy na lunch 5 dni w tygodniu za okolo 400 euro tygodniowo.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zmykam dziewczynki do jutro papa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No pa :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zazdroszcze Wam ze mieszkacie same a nei z cala kupa ludiz na glowie.Ja mieszkam z tesciowa meza bratem i siostra i nie powinnam raczej narzekac bo rachunki nas nei obchodza wiec mamy niby wiecej kasy ale jesli chodzi o prywatnosc to zero....a jeszcze czasami wpada sobie mojego meza babcia ktora mnie bo mysli ze na kase polecialam(tylko gdzie ta kasa jest ;) )i dogryza mi przez caly swoj pobyt tutaj(a potrafi ze 2 tyg.siedziec)wczoraj np.powiedziala mi ze to nei ejst moj dom tylko ich(czyli tesciowej i reszty) i generalnie caly czas daje mi do zrozumienia ze nic nie jest tutaj moje....mi to tak sie marzy zebysmy w koncu mieszkali sami..mielismy zaczac budowe ale teraz jak dzidzia bedzie to musimy sie wstrzymac bo kasa pojdzie na inne rzeczy..wiec narazie musze olewac jeszcze babcie ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jeszcze ta babcia teraz to jzu chyba sraczki dostaje ze dziecko bedziemy mieli to pewnie w tym pustym lbie wymyslila sobie ze specjalnie na dziecko zlapalam meza zeby przypadkiem mnei nigdy ie zostawil....zalozna baba :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

magdab to widze ze nie masz za wesolo hmm a nie moze ci maz pomoc i powiedziec jej pare slow, znam takie babcie czy tesciowe, bo moje kolezanki tez tak mialy, no ale niedlugo przyjdzie dzidzia to zobaczysz wszystko sie zmieni :D glowa do gory

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

magdab pisze:
jeszcze ta babcia teraz to jzu chyba sraczki dostaje ze dziecko bedziemy mieli to pewnie w tym pustym lbie wymyslila sobie ze specjalnie na dziecko zlapalam meza zeby przypadkiem mnei nigdy ie zostawil....zalozna baba :roll:

Uj madzia nie zazdroszcze. Ale sama mam podobna sytuajce, tylko mieszkam ze swoja rodzina, tez krzywia sie na dziecko, ze beda nas utrzymywac, a wogole to zebysmy sie wyniesli. A z tesciowa nie gadam bo sie poklocilam jakis czas temu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jej moj maz mowi i moja tesciowa ale ona jzu tak ma ona chyba zadnej nie lubi zony swoich wnukow stara baba a taka z niej materialistka ze hoho a sama gucio ma nawet moja tesciowa mowila mi ze biede kolo tylka miala teraz tez nic nie ma a tylko o kasie gada.....a jak dziecko przyjdzie na swiat to ona jzu tu wogole nie bedzie przyjezdzala bo moj maz powiedzial ze nei bedzi emnie denerwowala swoimi "dobrymi"radami.. ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jestem.
wciełam to ciasto ale neiduzo.
Jezcze 10 dni pracy, potem jade do Polski a potem bede bezrobotna mamą. I nie będe płakac ani sie denerwowac, no chyba ze mnei mężyk zdenerwuje ale to inna sprawa.
Wiec za miesiac przywitajcie bezrobotna mamuśke :) ( a kurcze mi dobrze na samą mysl!)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aninap pisze:
magdab pisze:

Uj madzia nie zazdroszcze. Ale sama mam podobna sytuajce, tylko mieszkam ze swoja rodzina, tez krzywia sie na dziecko, ze beda nas utrzymywac, a wogole to zebysmy sie wyniesli. A z tesciowa nie gadam bo sie poklocilam jakis czas temu

ja z tesciowa gadam bo w sumie jest ok i ona bardzo cieszy sie ze bedzie miala pierwszego wnuka lub wnuczke i ja wiem ze na nia zawsze mozemy liczyc chcoiaz cos czuje ze bedzie wtracala sie w wychowanie troszku ;) bo ona jest strasznie wierzaca az przesadnie i bedzie pewnie chciala zeby m najlepiej z dzieckiem siedziala pol dnia w Kosciele a nastepne pol w domu sie modlila:) osttanio nie poszlam na dtoge krzyzowa a ona do mnei "uu bedziesz miala ciezki porod bo nie bylas w Kosciele" haha ma swoje jazdy ale w sumie ok jest a babcia....no tlumok z niej i to kazdy w rodzinie mowi jak moglam zlapac meza na dziecko jak w ciaze zaszlam po slubie ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

magdab- no to super ze masz tam rodzinke po swojej stronie:) olej ja grubym siurem i juz :lol: pewnie sama by chetnie kogos zlapala na kase hihi czesto tacy ludzie mowia o sobie pamietaj. Nie denerwuj sie bo czuje ze spieta przez nia jestes, pomysl o dzidzi i wyluzuj sie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czyli nie jest tak zle, jak wygladalo.

Ja zjadłam obiadek, pulpeciki z ryzem w sosie pomidorowym i ugotowana fasoke szparagowa :) bylo pycha, teraz bym sie przeszla zeby zlapac powietrza. Wiec spadam, zycze milego dnia i pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczyny!!

Dużo ostatnio o tym myślę i postanowiłam Was zapytać (wybaczcie, jeśli wątek już był), czy wszystkie decydujecie się rodzić z kimś (mąż, partner, siostra, mama itp.). Ja nie wiem. Kiedyś myślałam, że na pewno sama, potem(gdy zaszłam w ciążę) myślałam, że bez męża ani rusz i nawet śmiałam się z siebie, że myślałam inaczej; teraz znów myślę, że lepiej będzie jak pójdę sama.
Czy któraś z Was też ma takie opory. Bo u mnie to jest kwestia oporów. Nie umiem sobie wyobrazić tego, że ktoś będzie widział jak rodzę (oczywiście oprócz personelu). Próbuję o tym nie myśleć - zobaczę jak będzie i wtedy podejmę decyzję. UFF, ale się rozpisałam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gabito, ja jestem pewna ze chce rodzic z mężęm. Widział mnie w niejednej sytuacji a przeciez jesteśmy Jednym. No i to nasze wspólne dziecko wiec chciałbym żeby był ze mna. Ale to tylko moje zdanie, ja rozumeim, ze masz opory i sie zastanawiasz. Ja sądzę ze małżenstwem nie tylko jest sie w pieknych chilach ale przede wszystkim w tych trudnych i cięzkich. mam nadzieje ze nie zemdleje :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja też chcę filmik jesli można :) kasik_081@o2.pl

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gabito ja chce rodzic z mezem o ile zdazy doleciec :D a jak nie to biore siostre, ktora rodzila 2 razy i mam nadzieje ze mi pomoze :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47828 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 611, 612, 613, 614, 615, 616, 617 ... 2392  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]