Dzisiaj jest wt kwie 28, 2026 5:59 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4242 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 213  Następna
Autor Wiadomość
#
Awatar użytkownika

Dziewczyny...dajcie glos...przeciez nie ja sama przez caly dzien siedze sama w domu i czekam na mezulka az wroci z pracy....a ciaza to taki wspanialy okres ktorym watro podzielic sie z innymi!!! Czekam na wasze wiadomosci!!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej!! Ja też siedzę ciągle w domu sama, bo nasz tatuś w pracy tzn,. nie taka całkiem sama, bo mam psa, ale jakoś rozmawiać ze mną nie chce. Tylko, że ja już mam całkiem niedaleko do końca...
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć :) Ja też prawie cały czas siedzę w domku. Jestem na L4 prawie od początku ciąży :) Pozdrawiam mamy siedzące w domku :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

HEJ :)
JA RÓWNIEZ SIEDZĘ W DOMKU CAŁY CZAS. M WRACA OK 18TEJ, A JA SIEDZĘ Z DWOMA KOTAMI :) JESTEM NA L4 OD POCZĄTKU CIĄŻY.

POZDRAWIAM

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

Hej :)
Ja tez siedze sama w domku tzn z moim brzuszkiem siedze :wink: maz wychodzi przed 9 do pracy a wraca ok 19 czasami nudnooo a czasami mam dzien wypelniony zajeciami. Najgorzej jest jak jakies smutki łapia albo cos boli wtedy ciezko samej.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

No to super!!!

No u mnie to dopiero poczatek, w sumie to jeszcze troszke smarkata jestem ale szczesliwa jak nie wiem...choc czasami to przedlugie siedzenie samej w domu przez caly dzien mnie dobija... Tez mam psa ale ostatnio tak mnie wnerwia ze masakra bo to szczeniak!! No wiec ja mloda bo mam ledwo 19, pies szczeniak i fasolka malutka... a jak u was z wiekim jesli mozna wiedziec??

Trzymajcie siem ZAFASOLKOWANE

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

No wlasnie Malgosia!!!

Ja siedze sama od 6 rano do 6 wieczorem i wogole nie mam nic do roboty tyle tylko ze wyjde z psem na spacer co jakis czas, ugotuje mezusiowi obiad i popsrzatam a potem to nudy i zazwyczaj caly czas siedze na forum!!!

Aha, zajrzyjcie do mojej ankiety dotyczacej wyboru imienia dla mojego chlopczyka ale to ma byc imie zagraniczne!!!
Licze na wasza pomoc!!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja mam 26 latek :D W sumie to juz mam za sobą dni wypełnione nudą :wink: Teraz albo coś czytam, albo powolutku sprzątam i szykuję obiadek dla M, czasem jadę do miasta połazić po sklepach, a to jakieś badania, usg czy wizyta u gina... Także nie nudzę się juz za bardzo. Ale początki byłe tragiczne no bo jeszcze miałam wtedy humorki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jak zagraniczne to chyba najlepszy ADAM bo i w Polsce i za granicą tak samo brzmi :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja też na zwolnieniu, najczęściej w domu, mąż w pracy, dziecko w szkole :D Raczej nie nudno, ratuje forum :wink:
Też jestem młoda, mam 32 lata :lol:

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Ja też jestem w domku i siedzę sobie L4,a narzeczony daleko,bo w Warszawie,a ja w moim domku rodzinnym sobie siedzę:( Zdecydowalismy,że teraz tak będzie najlepiej.Chcę tu rodzić,mam tu lekarza prowadzącego i rodzinę,która mi pomaga jak może :) Jak dojdę do siebie po porodzie to do niego pojadę,poza tym czekamy na mieszkanko,które się dopiero buduje :( Pozdrawiam Was serdecznie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hania87 witaj ja też w domku siedze i czekam na mojego lubego aż z pracy wroci tylko w weekendy na studia śmigam ale toraz dwa razy w m-cu. co do wieku to tylko rok starsz jestem do ciebie :wink: psa jesczcze nie mam ale mój Krystian mi obiecał, że pies tez u nas będzie to zawsze jakieś towarzystwo.
No i ja powoli do końca dobijam ciązy bo to już 28 tydzień :)
Pozdrawiam gorąco ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:D Czesc Dziewczyny :D

Ja rowniez cala ciaze w domku siedze ,zreszta to przed tez zadnych obowiazkow nie mialam tylko luz hihi :wink: Do poczatku wrzesnia to ze swoim narzeczonym,a teraz to do pracy juz chodzi wiec dopiero po 15h jest :) Mam 25 lat i juz niedlugo sama nie bede tylko z Moja Dzidzia :D wiec nie bede sie nudzila heh

Pozdrawiam :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie dziewczyny.
Powinnyście się cieszyć,że teraz macie tyle wolnego czasu, bo już niedługo, gdy wasze dzieciaczki przyjdą na świat, to nie będziecie miały czasu na nudy.
Ja mam to szczęście,że zawsze kiedy chcemy z mężem gdzieś pojechać, lub spotkać się ze znajomymi, to mama zawsze jest gotowa zostać z wnuczkiem.
Tak więc korzystajcie z czasu wolnego, spotykajcie się z przyjaciółmi, podróżujcie(jeśli nie ma przeciwskazań) i ładujcie się pozytywną energią na przyszłość.
A macierzyństwo to cudowne przeżycie.
Pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

No qrcze ale wy przynajmnie w polowie jestescie a ja 6 tydzien.... chcialabym zeby brzusio bylo juz widac!! Pochwalcie mi sie (oczywiscie jak chcecie) swoimi brzusiami i dzidziami! Z checia je poogladam i powyobrazam sobie jak ja bede wygladac za jakis czas!! Jesli bedziecie chcialy podam wam mojego maila!!!
Tylko dajcie mi znac!!!

Buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

No diana masz racje...

ale ja nie mam zadnych znajomych, nie mam gdzie wyjsc (jedynie w niedziele do kosciolka i z psem zeby zrobil siku) a z podrozowaniem to tez kredki bo jak jechalismy po psa to po godzinie myslalm ze obmaluje cale auto, ale musialabym go umyc wiec sie nie zdecydowalam :lol:

A jak malenstwo sie urodzi to moge liczyc tylko na siebie, bo M w pracy caly dzien, tesc i tesciowa tak samo a do moich rodzicow mam 1000km...
Jezyka nie znam na tyle dobrze zeby sie dogadac wiec nosa z domu nie wysciubiam juz 5 miesiecy wyobtazacie to sobie, juz wysiada i czasami obwiniam M ze mnie zabral na koniec swiata od rodziny i znajomych ale to jasne ze to nie jego wina bo sama za nim polecialam!!!

Tak wiec poradzcie mi co mam robic!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tez zaliczam sie do tych co siedza w domku i sie nudza :)
Dzisiaj poszlam do babci mimo ze brzydka pogoda, ale szczerze mowiac ile mozna siedziec przed kompem czy telewizorem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hania, a gdzie jesteś, bo chyba coś przegapiłam? Może skoro sie nudzisz, zapisz się do szkoły językowej... Przyda się na poród :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Emila w Niemczech, a do szkoly jezykowej przyjeli mnie dopiero od stycznia, czyli do konca nie pochodze bo jak malenstwo przyjdzie na swiat zgodnie z terminem(28.06.2007) to przed moimi egzaminami albo nawet w czasie. Ale jakos to bedzie!

Buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

melduje sie na wezwanie...na L-4 byłam już miesiac przed ciążą, więc zdążyłam sie do dziś przyzwyczaić do nicnierobienia...tydzień spędzam z mężem, potem na tydzień u rodziców i jakos leci :) pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4242 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 213  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]