Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 5:01 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość

Witam serdecznie wszystkie Panie:)
Jestem nowa na forum, jak czesc z was bardzo bym chciala miec dzidzusia:) Kochałam sie z narzeczonym jak sobie obliczałam w moje dni płodne, ostatni@ miałam 20 sierpnia, Od pewnego czasu dostrzegam u siebie pewne objawy (moze urojone ale prosze o rade)
a mianowicie: kilka dni temu bolały mnie same sutki, nie piersi cale tyle same suteczki, przez jakies 3 lub 4 dni, nigdy mnie wczesniej tak nie bolaly, teraz przeszło, mam bóle podbrzusza i piersi bola mnie tak jak na okres który mam dostać ok 15 wrzesnia, wiec niedługo, mam tez tak dziwnie zabarwiony śluz taki ja wymieszany troszeczke z krwią ale taką bardziej różowo- brunatną(inaczej nie umiem tego określićSmile) jest taki kleisty. Czasami mam zgage, Nie wiem moze znowu sobie cos uroiłam, ale tak bardzo chce miec dzidziusia, ze dopatruje sie u siebie jakich kolwiek objawówSad Prosze odpiszcie mi czy któraś z was tez miała podobne objawy??
Pozdrawiam serdecznie- pscolka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja miałam podobnie z piersiami...Też Bardzo chciałam mieć dzidziusia i kilka razy wcześniej już byłam pewna że coś się dzieje pod serduszkiem...ale nic się nie działo :cry: dlatwgo, gdy zaczęło się dziać, nie zwróciłam na to uwagi :) dopiero po kilku tygodniach uznałam że moje piersi nie wyglądają jak zwykle. Zrobiły się większe, obrzmiałe (jak przed okresem) i brodawki bolały a do tego strasznie mi "urosły" (brodawki) :) zrobiły sie ogromne :) innych oznak nie miałam.
Powodzenia i trzymam kciuki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

DZieki Agnes, ja nie chce sobie robić za duzych nadziei bo każdego miesiąca wypatruje u siebie domniemanych objawów:/, @ powinien sie pojawic lada dzien, wiec wypatruje go, mam nadzieje ze mi sie nie pojawi, trzymaj kciuki, pozdrawiam serdecznie:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

trzymam mocno!! :wink: ja "walczyłam" ponad rok, i udało się!! :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc moge do was przylaczyc :D

Ja tazke mam takie moze urojone objawy lecz moze i prawdziwe wszystko sie okaze w poniedzialek u lekarza :)

A co do moich objawow to boli mnie w okolichach nerek :( tak okropnie ze nie moge sie schylac :( Co do piersi to bola mnie tylko sutki a wlasciwie tylko koncowki, jezeli chodzi o ich wielkosc to nie jestem pewna bo ja mam generalnie duze piersi ( D-95) wiec ja zawsze mialam duze sutki lecz teraz moze rzeczywiscie sa jakby wieksze? Wczoraj zauwazylam po kapieli ze wokol sutkow mam niebieskie żyły !!! Co do podbrzusza to bola mnie prawie tydzien takjak na @ lecz jajniki takze mnie bolaly przy tym teraz juz w miare uspokoilo i nie czuje juz zeby cos mi tam sie dzialo, Co do sluzu mam go starsznie duzo, jest bialy czasem kleisty a czasem badrziej rozciagliwy niz kleisty, jest koloru bialo - żółtego.

Nie wiem co mam o tym myslec. Kochalam sie z Mackiem ( narzeczony ) w moje najplodniejsze dni czyli 3 dni przez owulka i w trakcie jej. wiem ze ja mialam gdyz bolal mnei prawy jajnik tak jak zawsze mnie boli.

Pozdrawiam Paulina :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: odp

Dzieki Agnes, zaraz ide do apteki po test i jutro rano zrobie:)
Witaj Paulinko
Mam takie pytanie, bo ja tez jeszcze nie mam męża, jestesmy zaręczeni a slub mamy 30 wrzesnia wiec juz niedlugo:) czy któras z was tez nie jest jeszcze zamężna i tak strasznie chce miec dziudziusia jak ja?:) mnie juz męczy temat dzidziusia od baaaaaaaardzo dawna:) aha, jak możecie to napiszcie ile macie lat:)Przepraszam ze tak wypytuje ale ciekawi mie to:)
Pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki, dobrze ze są takie fora gdzie mozna zlalezc pokrewne dusze trzymajcie sie dziewczynki:)
Pozdrawiam- pscolka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mam 23 i jestem panną :wink:
O ślubie rozmawialismy (przed zajsciem w ciaze) na grudzień, ale dzieci nam popsuły plany (leżę)..

Daj znać co z testem :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja mam 27 lat i też jestem panną, a dokładnie od kilku dni zaręczoną panną :lol:
także mnie to juz wiek gonił, a instynkty dawały znac :D
ja też mom duże piersi (80 - C) ale jak byłam w ciąży to wokół brodawek zrobiły się ciemne i strasznie wrażliwe no i były te żyłki... :wink:
także powodzenia!! i czekamy na wyniki testu :D trzymam kciuki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja mam 20 lat:) Moj Maciek (narzeczony) ma 22lata. Jezeli chodzi i pragnienie dzidzi i maciezynstwo to mnei to meczy juz od roku :( Tak bardzoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo chce miec dzidzie. Jak juz wczesniej pisalam o moich objawach i mam nadzieje ze sa prawdziwe i dotycza tego ze jestem w ciazy i bardzo sie boje ze nie bede :( Bardzo sie tego boje :( i generalnie nie jestem dobrej mysli bo jezeli chodzi o te sprawy dziecka TO CHOLERNIE SIE BOJE :( Ahhhh.... :(

a jezeli chodzi o slub to my planowalismy slub dopiero gdzies za 3 lata gdy Maciek skonczy studia :) Jest na 3 roku studiow ale bedzie mial poslizg pol roku prawdopodobnie wiec slub za 3 lata , jezeli sie pojawi teraz dzidzia a bardzo bym chciala zreszta maciek tez by bardzo chcial to bysmy to wszystko przesuneli na ten rok lub 2007. :)

Buzki :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nooo baaaaaaaaa czekamy dajcie znac dziewczyny pozniej jak tam u was ja bede szla w poniedzialek do lekarza i sie okaze czy cos we mnie juz zyje czy nie :)

Pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka Dziewczyny,
Ja okres powinnam dostac wczoraj,ale go jeszcze nie dostalam. Ja mam 19 lat wiem ze jestem mlodziutka ale bardzo chcialabym miec dzidziusia. Moj chlopak ma 23 lata. Narazie nie rozmawialismy o slubie ale pewnie bedziemy musieli. Od tygodnia albo wiecej mam podwyzszona temp. powyzej 37 st. boli mnie podbrzusze i sutki a do tego zaczelam wiecej jesc. Trzymam za was mocno kciuki dziewczyny .

Pozdrawiam
Buziaki :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc dziewczynki
Ja juz kupiłam test a właściwie 2:) strumieniowy i płytkowy:) strumieniowego jeszcze nie miałam:) dziś miałam dostac@ ale narazie (odpókać) nic sie nie pojawiło:) nie moge sie doczekac jutra rana, boje sie ze nic z tego i tylko sobie nadziei narobiłam znowu:( no ale zobaczymy:)
Ja mam 21 lat a mój przyszły mąż 26, jesteśmy zaręczeni od 14 lutego tego roku:) Ja bardzo chciałam mieć dzidziusia od dłuższego czasu, ale naprawde poważnie zaczęłam o tym myślec jak zamieszkaliśmy razem czyli jakies10 miesięcy temu. Niedawno mój ukochany oświadczył mi że on także chciały zostac tatusiem no i przestaliśmy sie zabezpieczać jakies 3 miesiące temu:).Od jakiegos miesiaca zażywam folik i staram sie jeść zdrowe rzeczy żeby przygotować dzidziusiowi dobre "warunki mieszkalne":), a on nie chce jak narazie we mnie zamieszkać:( może teraz sie udalo? Odezwe sie jak zrobie test, trzymajcie kciuki:)jutro mam egzaminy na studiach wiec trzymajcie kciuki podwójnie!:)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe i obecne mamusie:)
Pscolka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

W takim razie trzymam MOCNO kciuki i za egzamin i za Maleństwo :)
daj odrazu znać!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pscolka nie tylko ty jedna przed slubem chcesz miec malenstwo :D jest nas kilka (patrz np. temat starające się czerwcówki czy tez najgorsze to czekania).
Twoj slub juz za dwa tygodnie, a moj miesiac pozniej :lol: I tez sie zaczelismy starac wczesniej (stwierdzillismy, ze po pierwsze nie ma na co czekac, a po drugie takie male buciki to swietny prezent dla rodzicow z okazji naszego slubu ;))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny robiłam wczoraj tesy a własciwie 4:) wszystkie pozytywne:) jestem bardzo szczęśliwa:) moj ukochany własnie sie dowiedzial i poszedł kupic winko zeby uczcic:) pozdrawiam was serdecznie:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pscolka !!! GRATULACJE !!! tylko nie przesadz z tym winkiem ;) Korzystajac z okazji, ze takze delektujemy sie pamiatka z wegierskich wakacji - zdrowie waszej trojeczki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

super pscolka, chyba bedziesz czerwcowa mama :) moje wieeeelkieee gratulacje :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzieki dziewczynki:)
Naprawde ne moge w to uwierzyc:) ide własnie do spanka bo byłam dzis w pracy 12 godzin i strasznie zmeczona jestem, a wczoraj wieczór panieński do tego:) no Do napisze cos jutro, trzymajcie sie wszystkie zafasolkowane i starające sie mamusie:)
Pozdrawiam serdecznie- pscolka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA TWOJA DALSZA CIAZE :)

Pozdrawiam ciebie i mala fasolke :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja również dołączam do GRATULACJI MAMUSI MAJÓWECZCE 2007 :D :P

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]