Dzisiaj jest ndz maja 24, 2026 12:36 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam serdecznie!!!
Moje cykle mają długość od 24-26 dni. Ostatnia miesiączka była 16.04. W dniu 24.04 byłam u ginekologa ponieważ staramy się z mężem o dziecko i jakoś nic nie wychodziło. Lekarz po badaniu powiedział mi, że za ok 3-4 dni pęknie pęcherzyk, czyli w tym cyklu na pewno będzie owulacja (wtedy mieliśmy współżyć). Na wszelki wypadek zrobiliśmy to z marginesem pewności z obydwu stron, czyli współżyliśmy w dniach 24-30.04 :) Dziś jest 26 dzień cyklu. Od kilku dni odczuwam ból w dolnej części brzucha, brzuch jest wzdęty, troszkę mnie mdli, ale nie wymiotuję, bardzo często oddaję mocz :( Kupiłam test, ale chyba jeszcze za wcześnie, więc czekamy. Zaczynam się denerwować, dlatego postanowiłam napisać. Co Wy na to drogie Panie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Więc i ja z pytaniem.
Czy to normalne, żeby w ciagu pierwszych dwóch miesięcy ciąży wystapiły raz lub dwa bardzo delikatne plamienia krwią? :shock:
Słyszałam, że zdarzają się przypadki, że kobieta mimo ciąży ma przez krótki czas miesiączkę.
Pozdrawiam wszystkie mamusie!
Oby i w moim brzuszku zagościła "fasolka" :D

Offline Wyświetl profil  

Witam wsz serdecznie
Mam tez ogromny problem.poniewaz bylam w ciazy w 4 miesiacu i poronilam(otwarcie szyjki)poronienie nastapilo 27 stycznia tego roku.
Pierwsz miesiaczka byla 14 marca nastepna 13 kwietnia lecz przed ta miesiaczka ok trzech tygodni strasznie mnie bolalo podbrzusze z lewej strony, miesiaczka jeden dzien lekkie plamienie dzien przerwy i poniej normalnie.Teraz znow czekam na miesiaczke lecz hmmm objawow jako tako ciazy nie mam.oddawanie moczu czesto,piersi wcale mnie nie bola moze zaczna.Lecz co mnie nie pokoi mam ogromny brzuch tak jak przy tamtej ciazy(wiem ze to smieszne) lecz ten brzuch zaczyna sie zaraz pod piersiami zadnych faldow itp.Współzylam z mezem 01.05.2006 zrobilam test i nic moze za wczesnie.Lecz wszyscy znajomi ktorzy mnie widza mowia ze to nie mozliwe tak wygladac od przytycia a najlepsze jest to ze waga jest ta sama a ogromny brzuch?????Co wy na to :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Chcialam jeszcze dodac ze od dwoch tygodni straszna zgaga ze musze w nocy wstawac orac straszne bole w krzyzu na dole ,dla mnie to dziwne poniewaz wiem ze zgaga i bole krzyzowe wystepoja na koniec ciazy a nie na poczatu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja ma podobny problem robiłam test 3 dni temu, daw dni po moim terminie miesiączki, wyszedł negat :(
, piersi mam nabrzmiałe, zmęczona jestem ,ale nie wiem czy to nie związane jest z upałem,
mierzę od 5 dni temperaturę, ma cały czas podwyrzszoną, powyżej 37, miałam wcześniej lekkie zaparcia, ale teraz nie mam
bardzo chciałabym być

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]