Hej:) Jestem calkiem nowa na forum (dopiero sie zalogowalam) ale juz mam troszke pytan

Od niedawna jestem mezatka ale juz z moim ukochanym staramy sie o dzidziusia

I wlasnie 19.06 wyszly mi na tescie dwie wymarzone kreseczki, a raczej maly plusik

Choć dla pewności zamierzam w niedziele powtórzyć teścik:)Ale oprocz radosci w serduszku pojawilo sie od razu mnostwo pytan...Ostatnia miesiaczke mialam 21.05 - wiec powinnam byc juz w 5 tygodniu ciąży. Czy to nie za szybko by juz isc do lekarza i potwierdzic to

? Umowilam sie na wizyte 2.07:)Czy wtedy juz zobacze cos na usg:)? Przyznam sie ze o niczym innym nie mysle

:):):):)Wiecie moze czy w ciąży można pić herbaty rooibos? Bo nie wiem czy to nie zaszkodzi maleństwu:(? To moja pierwsza, choc wymarzona ciąża:)Więc wielu rzeczy nie wiem i nie jestem pewna. Nie wiecie czy wysilek fizyczny moze zaszkodzic dziecku? Ja jestem członkiem amatorskiej grupy tańca nowoczesnego i niestety jestem zobowiazana do jeszcze jednego wystpu na konkursie zanim zrezygnuje. Ale także przed ciążą byłam bardzo aktywna fizycznie a i teraz staram sie oszczedzac i nie przemeczac:) Wszystko z mysla o malenstwie:)Bardzo prosze o rady - wszystkie mile widziane:)