Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 1:35 pm

Forum ciąża

» Forum ogólne » Psychologia

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
1 żółta kartka

madziulka moimi znajomymi sa teraz laski ze spotkan mam z dziecmi, opiekunki tam, no i dziewczyny z forum to traktuje prawie jak rodzine 8) nikt nie wie o mnie tyle co one :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ivette Madziulka6669 ja teraz tez jestem troche samotna.Urodzilam syna majac 21 lat i moje kontakty ze znajomymi szybko sie yrwaly.Bo niby o czym z nimi mialam gadac.Oni o imprezach, zabawie a ja o pieluchach i wychowywaniu dziecka.Szybko nauczylam sie zyc w nowej sytuacji.Ale nadszedl czas kiedy syn troche podrosl i zrobil sie samodzielny ze zaczelo ciagnac mnie do ludzi.Mialam dosc zycia pustelnicy.Mam teraz male grono znajomych z ktorymi od czasu do czasu sie spotykam ale niektorych z nich nie lubi moj maz.Do tego najbardziej mi bliska kolezanka wyemigrowala niedawno na stale wiec troche mi zal bo to jedyna osoba ktora naprawde umiala mnie sluchac

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

naomi czemu maz ich nie lubi? :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Chyba dlatego ze inaczej patrza na swiat niz on.Ja w gruncie rzeczy tez ich w wielu sprawach nie rozumiem ale to ich problem i mnie to nie interesuje.Zapewne tez bym sie z nimi nie kolegowaly gdyby nie to ze oni zawsze pryzchodza z innymi znajomymi(tez malzenstwo)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

aha.
no nie mozna sie zamykac tylko na faceta czy tam meza. ja to zrobilam i wiem ze to byl blad bo teraz oprocz mojego no i ukochanej coreczki oczywiscie nie mam nikogo z kim moglabym porozmawiac... :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ale wiecie co :cry: najgorsze jest to ze ile razy bym nie probowala odnowic kontaktu z Polska zawsze konczy sie smutkiem :cry:
Nie wiem czy te osoby ktore tam zostyly tak sie zmienily ............ dlaczego sa takie dziwne ;( to jest dla mnie nie zrozumiale ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

natunia ja mysle, ze w polsce ludzie to sa po prostu tylko zazdrosni. ze nam sie udalo. nie spimy na kasie ale zyjemy na jakims poziomie, prawda? wiec ja mysle ze o to chodzi.
no i ludzie sa nadale swiecie rpzekonani ze praca lezy na ulicy, jest leciutka i sie zarabia nie wiadomo ile. a to nieprawda.
byla u nas mc kuzynka mojego. swieta krowa, jej najwiekszym problemem byly polamane tipsy, odrsoty i ze nie byla na solarium. nie dosc ze nas obzerala, nie placila nic za mieszkanie u nas to jeszcze kase wyciagala na kawe bo wydala wszytsko co miala na ciuchy :x no i nie moglam wchodzic do kuchni bo ona tam spala :shock: do 16 codziennie :? ale juz pojechala i cale szczescie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ivette kurcze to mialas pieklo ;( wspolczuje , no ale teraz to juz napewno odetchniesz ;) a co do tych ludzi z polski to wiesz sama nie wiem mam mieszane uczucia :cry: nie tesknie za polska i to wydaje mi sie dziwne ;( nie jestem fanka Wrocka :oops: mam jkais zimny stosunek do tego miasta ........moje kolezanki (eks) zyja dalej bezemnie :wink: a ja bez nich odpoczelam maksymalnie psychicznie ;) znalazlam swoja droge i szczescie a wymuszaczy pieniedzy nie potrzeboje.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

nio i wlasnie...
wkurza mnie to myslenie, bo ze my jakos tu dajemy rade, tj z jednej wyplaty mowie, stac nas na mieszkanie, samochod, jakies zakupy itd to nie znaczy ze spimy na kasie.
a ludzie tak mysla i to mnie wkurza :x
"pracuje w anglii, funty zarabiam" :roll: zalosne :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

co do tego, że można zawieść się na rodzinie to ja też to znam ;) rodzina jak to rodzina składa się z wielu osób o różnych charakterach, a mój do najłatwiejszych też nie należy ;)
trudno mi wybaczyć pewne rzeczy szczególnie ojc bo praktycznie zmarnował życie mojej mamie i przy okazji pół dzieciństwa mi
ale teraz np. mieszkam z nim i mamą i jakoś się dogadujemy - musimy
dla dobra wszystkich musimy iść na kompromis
staram się o tym nie myśleć - wszyscy popełniamy błędy - ale czasami trzeba dać szansę - rodziny przecież się nie wybiera ;)

Wątek Pierwszy dzidziuś po 30-tce :)
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=23392

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: ;)

ivette ludzie sa dziwni myslac ze tu jest latwiej ;) ale coz metalnosci czlowieka nie zmienisz ;) ja postanowilam jednak wszystko hmm odpuscic .... jak nie chca byc normalnymi znajomymi to nie ;) pozatym po co komu tylko problemy albo co tydzien slyszenie pozycz ;( buziak mega slodki dla ciebie

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Forum ciąża

» Forum ogólne » Psychologia

Strefa czasowa UTC [letni]