Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 1:33 pm

Forum ciąża

» Forum ogólne » Psychologia

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Moj gra już dwa lata w tą gre szok i tez tak wygladaja nasze wieczory ja na e-mama a on Plemionka (tak to nazywam a on sie złości :twisted: ) ale czasem juz tak sie na niego wykrzycze ze przychodzi na gore i siedzi z nami . Wyobrżcie sobie ze ma on az 65 wiosek a raz nawet siedzial cala noc zeby wojska poscic na inne wioski bo poproszono go o to nawet ma swoja szefowa i tez se wyobrazcie ze ona jest dorosla ma trojke dzieci jak ona z tym wszytskim wyrabia szok :shock: :shock: :shock:

Moj synio spi sobie ida mu zabki i w nocy daje mi popalić bo wybudza sie i placze:(

Miejmy nadzieje ze kiedys bedzie fajnie hihihi:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
2 żółte kartki
Awatar użytkownika

Zastanawiam sie czy to przypadek ze reklama wlasnie tej gry wyswietla mi si eu gory strony...

U nas byl problem ale krotko, gral w jakas gre on line 2lata temu prze hyba 3mc jak zaszlam w ciaze mial juz inne priorytety ;)...

Teraz kupil sobie gta IV za 130zl :twisted: ale gral moze z 5 razy i spokoj plyty leza i sie kurza ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to masz fajnie :) a moj gra i gra ...........
Madzia wlasnie tez zaoważyłam ta gra nas przesladuje :shock: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

basia moj ma poki co 35 wiosek i tez wlasnie ma taka "przyjaciolke" :twisted: :twisted: :twisted: ktora ma 2 dzieci, na plemionach sie poznali i non stop ze soba gadaja na gg i plemionach :/

madziaj chociaz taki plus, ze jeden normalny sie znalazl ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mama_Anulki no właśnie GG :twisted: szok i to w dodatku pisze z nia tez o mnie myslalam ze go :bum: i to wlasnie ona jest jego szefowa szok raz go rozwalili to juz mial nie zakladac tego dziadostwa ale jednak nie musial i to takie duze
Juz kilka razy mu obiecalam ze wylacze prad jak nie przyjdzie :aa: a on mi na to ze wylacze ogrzewanie i sie rozprogramuje i nie bedziemy mieli ogrzewania :heh: wiec zrezygnowalam :siu:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
2 żółte kartki
Awatar użytkownika

Ja rozumiem ze na takie glupie nalogi lapia sie faceci(czego w koncu oczekiwac od facetow...to slabsza rasa[psychicznie-wbrew pozorom]) ale ze dorosle "powazne"kobiety,matki :shock: :?: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

madzia o powaznosc bym siebie nie oskarzala :P:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiecie co mi sie wydaje ze oni graja ze wzgleduy na to ze my piszemy na forum :shock: ale przeciesz my zyc nie umiemy bynajmniej ja ja juz od 2006 roku pisze :) i nie chce sie rozsrtawac bo to juz nałóg:)
A jezeli chodzi te panny to chyba z trojka dzieci bym se nie dala rady grac w ta gre popaprana jest .
Ostatnio zalozylam se wioche zeby zobaczyc co i jak ale nie gram bo to glupota i trzeba slenczyc przy tym zeby wojsko nie stalo ale ja to hehehhe :heh: napadalam na opuszczone wiochy i je okradalam :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

basiu robie to samo :heh:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to sie swietnie bawimy hihihi
Jade do swojej babci bo wczoraj ja pogotowie zabralo ale jest ju w domu jade moze trzeba cops pomoc :)
Pozniej zajze buziaczki i milego dnia :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

my gramy w tibie. oboje z tym ze ja gram jak np maly pojdzie spac, a moj facet potrafi przyjsc z roboty i tak sobie po prostu siasc i wlaczyc co mnie denerwuje okropnie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

moj przestal grac w swoja gre online, pewnie dlatego, ze jak jechal odebrac rodzicow z lotniska, cos pochrzanil i prawie cale wojsko mu rozwalili. Troche sie wkurzyl, bo byl na 9 miejscu i bardzo spadl w rankingu (ja staralam sie ukrywac moja radosc jak moglam), oddal swoje konta i przestal grac, online oczywiscie. Ostatnio kupil sobie kolejna gre i codzien po pracy siedzi tak i lampi sie w ten monitor. MOi rodzice sa tu prawie 4 tygodnie, w przeciagu tego miesiaca, kazdy dzien (jego) wygladal tak samo, juz nawet nic nie mowia, bo wiedza, ze to nic nie zmieni. Ja juz tez to leje, bo szkoda moich slow, jednak najbardziej mnie wkurza, jak on mi mowi rano, ze ma tyle do zrobienia, po czym potrafi pootwierac kilka listow i tyle :roll: Ale on juz taki jest, i w jego wieku raczej nie zmieni sie na lepsze.
Do do pisania na gg, to mojego tez zlapalam na plotkowaniu z pewna niewiasta (z dwojka dzieci notabene). Zrobilam mu karczemna awanture, to potem byl skype, tez dostal ochrzan, pisal dalej, jednak same posty dotyczace gry. Cos mi sie zdaje, ze duzo jest takich babsztyli, ktore lubia sobie pisac z zonatymi facetami, moze one czerpia jakas satysfakcje, gdy nasi mezowie im pisza, ze zony sa zazdrosne??

Nic nam wiecej nie pozostaje, jak sie wspierac nawzajem, w koncu to granie to nalog, a raczej zaden z naszych panow nie podda sie leczniu :shock:

pozdrawiam

aniolek 2009*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

laguna pisze:
my gramy w tibie.

Oj, pmietam, pamietam...tez na poczatku przerabialismy Tibie. Od tego ssie zaczeło... I tez, zaraz po pracy do kompa, do poznych godzin nocnych, czasami to juz bylo rano, potrafil nie spac wcale. Dluuugo potem World of Warcraft, potem mąż dodatkowo w inne gry;Dungeons & Dragons i Lord of the Rings... i jeszcze inne mniej lub bardziej zaawansowane. Obowiązkowo forum dla graczy, itd. W sumie to cale jego zycie to jedna wielka gra w której ja uczestniczylam, ale chyba na ostatnim miejscu. I tak zycie mu przecieka przez palce, bo ja sie wypisałam z tego trójkata.

Dziewczyny, uważajcie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nie ma juz na co uwazac.
decyzja podjeta 8)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3

Forum ciąża

» Forum ogólne » Psychologia

Strefa czasowa UTC [letni]