Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:47 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

mam roczną córeczkę i powoli planuję powrót do pracy. W poprzedniej skońcyła mi się umowa zanim zaszłam w ciążę, więc musiałabym poszukac czegoś nowego. Nie karmię już piersią, więc w grę wchodzi nawet 3/4etatu, caly etat to jednak jeszcze za dużo. Czy w wojasie przyjmują do pracy młode mamy? mam salon w galerii niedaleko domu i widziałam, ze szukają pracownika

Offline Wyświetl profil  

nie orientuję się, jakie są u nich warunki zatrudnienia, ale zawsze możesz złozyc cv i dopiero jakby byli zainteresowani współpracą z tobą to zapytałabyś o możliwość dopasowania godzin. Na pewno będa pracownicy, którzy będa chcieli sobie dorobić i zrobić wiecej godzin w miesiacu, wiec się uzupelnicie

Offline Wyświetl profil  

znajoma ze studiów tam pracowała i pamietam, że opowiadala, że jest wśród nich jedna pracująca mama. tylko że ona z reguły pracowała popołudniami i w weekendy, jak jej mąż mógł ją zmienic przy dziecku. wydaje mi sie, że to jest kwestia dogadania się

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

z tego, co wiem, to sklepy w galeriach są czynne od 10 do 21 albo 22 i raczej nie ma tam pracy zmianowej. może w wojasie jest inaczej, trudno powiedzieć. chyba że pracowałabyś np 3 dni w tygodniu i wtedy ktoś by musiał na cały dzień zostać z dzieckiem. Nie wiem tez jaki masz układ w domu, jak bardzo mama albo maz moga ci pomóc

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

w moim mieście też szukają ludzi do wojasa, zaniosłam cv w zeszłym tygodniu i teraz czekam czy się odezwą. nie za bardzo mi pasuej praca po 10godzin codziennie, wiec tez wolałabym sie jakoś dogadać na konkretne dni albo godziny, jakby się na mnie zdecydowali. wydaje mi się, że dużo zalezy od kierownika- jak będzie w porządku to nie będzie robił problemów

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

jak dopiero zaczęlas myślec o powrocie do pracy i to nie jest konieczność, to na spokojnie sobie porozsyłaj cv, tez do tego wojasa, skoro masz blisko, a marwtić się będziesz jak juz się ktos do ciebie odezwie ;)

Offline Wyświetl profil  

Porozmawiaj z nimi i nakreśl jaką masz sytuację. Wydaje mi się, że teraz tak bardzo brakuje pracowników, że będą chcieli się dogadać. Ustawienie grafików, tak jak wcześniej ktoś wspomniał- wystarczy, że odpowiednio CI ułożą i z pewnością pogodzisz to z innymi obowiązkami.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]