Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 11:15 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8855 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 439, 440, 441, 442, 443
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

aska pisz kiedy do Polski przyjezdacie lepiej :P:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

goya80 pisze:
aska pisz kiedy do Polski przyjezdacie lepiej :P:

Nie wiem kiedy.W kwietniu jaedziemy do Niemiec na komunie mojej chrzesniaczki i jak czas i kasa pozwoli to zajedziemy do PL, jak nie to nie wiem kiedy zawitamy,moze latem.Ciezko powiedziec.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lo to swietnie,najwyzej JA ciebie w Niemczech bede szukala :)

No widzsz,dziewczyny pouciekaly,nikogo juz tu nie ma :cry: Szkoda mi,bo to byl moj ukochany watek :cry:

jad zaraz do Turku, jutro z glutkiem na groby znicze pozapalac......mam nadzieje ze mu sie spodoba,bo to przeciez wyjatkowy klimat.
Musze zdjecia pozdgrywac to ci pokaze jak mlodzieniec mi wyrosl :lol:
Chodzi do przedszkola, angielskiego sie uczy, liczy dodaje, spiewa, tanczy i kocha Myszke Miki :lol:

A Wiki?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A Wiki ok,gada,spiewa tanczy,kocha myszke miki i mickey mouse,dodaje odejmuje,czyta i pisze ale na kompie tylko,recznie jej nie wychodzi.gada w kratke,nie mowi jednym jezykiem tylko miesza oba.Mielismy dzis zbierac cukierki na halloween,ale przedwczoraj strasznie padal snieg i pozrywalo elektryke i przesuneli swieto na czwartek z powodu ciemnosci :roll: W ma kostium malpy ale cos mowi ze nie chce go zalozyc,chciala kupic jak durna darla sie,ze chce monkey a teraz jak durna sie drze,ze nie zalozy :roll: :roll:
Jutro pojedziemy do tescia znicza zapalic,tu obchodza swieto zmarlych w maju wiec pewnie tylko kilka polakow na cmentarzu bedzie.
przyjechala do nas szwagierka z CT bo u nich nie ma pradu od soboty i zimno w domu,nie maja jak zjesc,ugotowac,sie wykapac i chate ogrzac bo wszystko na prad :? wiec kilka dni posiedza u nas i u tesciowej.
Hmm i cos jescze mialam pisac :roll:
zblizaja sie 4 urodziny dziecia mego-jej kiedy to zlecialo,dopiero sie urodzila a tu juz taka duza inie dlugo szkola i wogole kiedy ten czas uciekl :?: :?: koniecznie mnie pokaz Kamolka,napewno sie mocno zmienil,juz pewnie nie pamieta Wiktorii :cry:
ciekawe jak Akrim :?: masz z nia jakis kontakt?Wiem,ze paulette urodzila coreczke,fajna taka dziewuszka :D :D
No i ide kolacyje robic i dziecie sila wykapac bo cos ostatnio unika wody :shock: poprzestawialo jej sie w mozgownicy cos :roll: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: urodzila coreczke?
Napisz cos siwecej.

Widzialam ze Wikulinda juz prawie 4latka \:)

Masz kontakt z paulina?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

goya80 pisze:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: urodzila coreczke?
Napisz cos siwecej.

Masz kontakt z paulina?

mam ja w znajomych na facebook,ale ogolnie to nie kontaktujemy sie.Widzialam zdjecia i mala wyglada identycznie jak kacperek:)

saganka ma druga corke w marcu urodzila i mieszka w niemczech

no i chyba wiecej nic nie wiem

Goya masz konco na fejsie??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

na fejsie mam :P:
To cie zaraz poszukam ;)

Saganka ma corke z tym samym gosciem :?:

Neta nie mialam do dzis...wrrrr...
Zimno sie robi,dzis skorobalam szyby w samochodzie, masakra.

PS.
znalazlam-zaprosilam :P:
Pauline tez,ale nie moge jej do znajomych zaprosisc bo nie ma linku/odnoscnika zapraszajacego ....hmmmmm

Musze zdjecie dorobic swoje :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

goya jaka pogode macie?
u nas w dzien upaly,a noca zimno jak na syberii :twisted:
ja mam grype i dostalam se do tego okres.zyc nie umierac.jestem padnieta jak nie wiem i ide wskoczyc do cieplego wyrka i sie grzac :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej.
Nie zauwazlylam ze napisalas.
Kurcze jeszcze neta nie mialam przez chwile. :evil: zebranie w tej sprawie mielismy w bloku wczoraj i gosc powiedzial, ze od 20 stycznie rezygnuje z nadzorowania, z rozdzielania internetu bo to nie do konca legalne jest, I nikt nie chce sie tego podjac za niego.
Musze szukac gdzie indziej.

Ja okres dostalam dzis :P:

wikulinda zaraz bedzie mialam 4 latka :aa:
Wow szybko minelo..........

jak grypa? Lepiej?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka

goya ja juz zdrowa od grypy,ale zkacowana lekko :D :D :D

urodzinki udane,prezenty ladne,jak dojde do siebie to wiecej napisze,bom dzis ledwo zywa jest :D :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

goya where are you??

Jak ja ci fajnie wczesniej napisalam,ze W kocha myszke miki i mickey mouse-hahah chodzilo mi o daisy duck :D :D ale zem ulona jest hehe

Pisz co u was,jak Kamolek,jak z D sie sprawy maja? masz jakiego chlopine na zimne wieczory??
masz gg,skype?? daj znac co bysmy se popisaly kiedy poza forum :D :D
wciagnij akrim spowrotem na forum.ide kompa szorowac bo mi cos literki nie wyskakuja po wcisnieciu i sie wogole gubia no i pauza cos szwankuje,chyba jakis sok sie rozlac musial na klawiature
:roll: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej, jestem, jestem.

Usciskaj Wikje mooooocno od nas.
Odezwe sie na gg do ciebie, moze dzis.
reszte jak z miasta wroce.
Buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gocha a co ty na tym miescie juz drugi dzien robisz :?: :wink: :wink:
u nas wsio oki,dzieci szwagierki po thanksgiving przyszly do nas na 3 dni,mieli byc dwa a przyszlo cztery i moja wiki piata,wiec wesolo mialam.Pojechali do domu dzis o 6 a ja taka padnieta jak bym w kopalni ze miesiac robila :shock: bog mnie jednak kocha obdarzajac mnie tylko jednym dzieckiem :wink: nie chce wiecej,3 dni z piatka dzieci i w miedzy casie z dziewiatka mi wystarczylo,chyba pojde sobie spirale zamontuje,w razie jak by mnie natchnilo zeby miec jeszcze jakies dziecko :wink: :wink: nie chce ja,a nie wiem jak moja szwgierka sobie radzi z osemka dzieci,ja mialam ochote po trzech dniach z piatka skoczyc z balkonu.
dziecie spi a ja dla odprezenia piwko otworzylam,ale taka zmeczona ze po dwoch lykach zaraz na kanapie padne
aa i se ubrlam wczoraj choinke :D :D W taka zadowolona,ze zasypia pod nia,my nigdy takiej duzej nie mielismy w domu,sie dziecko nacieszyc nie moze.
No nic ide sie pod posciel wrzuce z tym browarem,bo pewnie za jakies 5 minut odlece :wink: :wink: :wink: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej
Normalnie miesiac nie pisalam :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Jak tam Joanna po swietach? kamciol u Daniela, ja u mamy z rodzennstwem.ogolnie swiatecznie wcale ne bylo. Znow zaczynam sie przekonywac do tego, ze swieta tworzy sie samemu,w sensie klimat. Mama latala do faceta swojego,a my takie sieroty same bylismy.
Po co?

U ciebie mam nadzieje ok

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wszystkiego najlepszego w nowym roku :D :D

goya u nas ok,troche zalatana ja ostatnio,po lekarzach chodze sie badam,bo od 4 lat nie robilam zadnego check wiec czas najwyzszy zobaczyc czy zdrowa zem jest.Wiki troche mi kaszle,alepediatra kazala syrop dawac i obserwowac,nie ma goraczki,kataru wiec jakis wirus.cala nasza rodzina chora,szwagierki dzieci,moj D,druga szwagierka z rodzina i szwagier,jakis wirus nas napadl :? :?

Zimy nie ma,temperatura na plusie,czsami zero ale sniegu nawet platka,w pazdzierniku spadlo do kolan,stopnialo po dwoch dniach i po zimie juz.

jak tam kamolek sie miewa?jak ty? pisz czesciej,albo na NK sie odezwij czy na gg.ja czesto siedze na skype,teraz mam w telefonie to nawet w sklepie odebrac moge :D :D :D

No nic jakis obiad ubeltam,dziecie musze syropem pokarmic-az mnie skreca,bo wiem,ze bedzie ryk ogromny bo mala nie nawidzi syropow :cry:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8855 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 439, 440, 441, 442, 443

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]