puk,puk!!!!! zgadnijcie kto to?
cholera, możecie mi powiedziec o co chodzi z Orbitką? i jak to się dzieje,że zwykłe zapytanie się o coś na forum wzbudza tak wielkie pospolite ruszenie?....
do jasnej ciasnej, gdybym ja opowiedziała Wam co moja złota sprytna Majucha próbowała ostatnimi czasy wkładac do buzki.........?????

...
LEPIEJ NIE PISZĘ ,BO MNIE NA STOSIE SPALĄ! oczywiscie powtarzam w kółko dwa magiczne wyrazy ''NIE WOLNO''.........i łudzę się ,że moja małą królewna w końcu sobie coś zacznie z tego robić...hehe
to tyle w twmacie....ostatanio nawet nie podczytywałam forum, przyznaję i proszę o pokutę i rozgrzeszenie...oczywiscie obiecuję poprawę;)....
(tak po kościelnemu, Agata miała niedawno komunię

)...jesli chcecie wstawię jakies fotki, ale to juz nie dzis, bo padam na ryjek, zmeczona kibicowaniem chyba i to jedno piwerko tak mnie przymuliło...
Majucha zrobiła dwa pierwsze kroczki na trawce w parku i.....
na tym póki co koniec...cóz, czekamy...
pozatym jest kochana, dużo gada, a my się smiejemy ,że wczesniej bedzie zdania układac niz sama ''pójdzie''
jej ulubiony wyraz? DAJ!, albo ''DAŚŚŚ?''
mówi też ''mama, tata, baba,dada, dziadzia,niee,hauuu,ciii(cycek mój wlasny),ata(Agata)
słodko daje buziaki wszystkim w rodzinie , w tym psu i kot tez czasem dostanie(ups!!!!!! i po co ja to pioszę....ehhh)
ogólnie to nie płacze w ogóle, tylko marudzenie się włącza jak jest więziona w kojcu, wózku etc.....
jestem ciekawa jak rozwijają się Wasze maluszki, popiszcie cos, jakich zabaw uczycie maluchy?jakie ksiązki czytacie?
ale długasnego posta wywaliłam, pewnie mało która dotrwa do kionca, to moze resztę jutro napisze , co?...muszę się pozalic, ze miałam juz 2 próby odzwyczajania od cyca i poległam po całosci!!!!
NIE POTRAFIĘ BYC KONSEKWENTNA!!!!!, bo co robic, jak małą podchodzi, rozpina mi koszulę, ja znajduje jej zajęcie, ale na chwilę...butla be, niekapek be!potem patrzy tymi kochanymi oczętami ,wkłada rączkę pod bluzkę i szepcze to swoje slodkie '' dajjjjj''....'''cii'' ''ciiiii''.....
WYMIEKAM!!!!!!!
cdn.....
kochane ja uciekam bo u mnie w Toruniu burzowo i błyska....a Ł. na nocce, wiec stracha mam
Orbitko nie daj się!!!!!wracaj!!!!!
....jednak pełna optymizmu kładę się do łózeczka
POLSKA -ROSJA 1-1!!!
JESTESMY W GRZE!!!
DOBRANOC!!!