Dzisiaj jest pn kwie 27, 2026 4:36 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 395, 396, 397, 398, 399, 400, 401 ... 406  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

moniaa Wycieczka w marcu??? :shock: Coś mi się pomieszało i sądziłam, ze to w ten poniedziałek miał być wyjazd :roll: :lol:

Monika Śliczna biedroneczka i pajacyk :D
Biedroneczki są w kropeczki......cos tak mi się zanuciło :lol: :lol:
Szkoda, ze tutaj nie ma takich wyprzedaży jak w Niemczech :( Co fajnego kupiłaś? Pochwal się :wink:

scarlet Kurcze nie fajnie u Was z tymi choróbskami :? Obyście szybko się ich pozbyli :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

monikaSiN1 śliczne dzieciaczki. Biedroneczka super! Podobają mi się małe dziewczynki w czarnych rajstopkach. Liwci czasem na impreze zakładac czarne rajstopki. Wygląda super elegancko :) Chciałabym jej kupić pantofelki czarne na lekkim obcasie, tylko wszystkie są na nią za szerokie, bo ona ma bardzo wąską stope i długą.
Jakie mają rozmiary stópek wasze dzieci? Tak z ciekawości pytam.

Zuzia płakała całe popołudnie, gryzła i marudziła i jest efekt.
MAMY PIERWSZY ZĄBEK!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

scarlet gratulujemy zabka !

U nas gorne jedynki ida ida i wyjsc nei moga :roll:

Dzisiaj zobaczylismy pierwsze oznaki wiosny :D przebisniegi kwitna w ogrodku :lol: [/quote]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

moniaa pisze:
scarlet gratulujemy zabka !

U nas gorne jedynki ida ida i wyjsc nei moga :roll:

Dzisiaj zobaczylismy pierwsze oznaki wiosny :D przebisniegi kwitna w ogrodku :lol:
[/quote]

wow! Fajnie. Tęsknie już za wiosną.
Liwcia siedzi już długo w domu i je jak szalona, aż się boje że z takim apetytem to niedługo gruba będzie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam

Scarlet oj nie przesadzaj az tak nie utyje, a poza tym niedlugo zrobi sie cieplo to wszystko spali.
Nicole ma nr 32 buta

Dzisiaj poszla na czerwono ubrana z reszta cala szkola byla :) nawet nauczycielki i byla gazeta i fotki robili, bede miec dziecko w gazecie :D hyhy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

moniaa pisze:
Witam

Scarlet oj nie przesadzaj az tak nie utyje, a poza tym niedlugo zrobi sie cieplo to wszystko spali.
Nicole ma nr 32 buta

Dzisiaj poszla na czerwono ubrana z reszta cala szkola byla :) nawet nauczycielki i byla gazeta i fotki robili, bede miec dziecko w gazecie :D hyhy

No to bardzo dużą ma nóżke, tak jak Liwcia, ale ona też chyba wysoka z tego co pamiętam, tak?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

DLA JUSTYNKI WSZYSTKIEGO NAJSŁODSZEGO Z OKAZJI URODZIN
BUZIAKI OD E-CIOTKI

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Oto moje starszaki. Śnieżynka śpi w wózeczku :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

Dziekuje Ewelka w imieniu Justynki :sss:

jak ten czas szybko leci teraz to juz z gorki :D juz maluchow w domu nie mam :D przed wczoraj byl u nas ksiadz i latal on z kropidlem za moim malzem na tego syna :lol:
moniaa nie wiem czy ci zadzoscic czy nie tego wyjazdu Nikolki ja to zapewne bym przezywala i znajac mnie juz bym ryczala :lol:

monika ubranka dziewczynek - swietne a u mnie tradycyjne ubranka czyli Natalka suknia balowa fioletowa a Justynka rozowy motylek
a karnawal u dzieciakow w srode

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej kobitki

ja leze i umieram.... tzn dzisiaj juz jest lepiej ale od czwartku wieczora byla masakra.... wziela mnie biegunka i wymioty i sie ze mnie smiali ze to stres bo w piatek o 8.30 mialam isc na konkurs w sprawie pracy na stanowisko urzedowe... nie spalam cala noc rano wygladalam jak zombie i tak poszlam na ten konkurs... niestety pracy nie dostalam... dopiero wczoraj o 24 udalo mi sie zasnac... brzuch mnie dalej boli ale juz nie mam rewolucji.... jedyne pozytywne wspomienie to to ze schudlam przez to wszystko 1,5 kg :wink:

aga wszystkiego naj naj dla Justynki
scarlet super fotki i gratki za pierwszego zebola...

hmmm nie wiem co pisac, grzesiek wyrwal mi 4 klawisze w laptopie i pisze mi sie okropnie bo w tych miejscach naciskam na gumeczki tylko....

mezul pojechal z Jula do rodzicow i ona tam zostaje a tydzien ferii...

monia super ze juz przebisniegi sie pojawily :)
scarlet moja Julka nosi 28 butki
monika super ze zakupki sie udaly, szkoda ze u nas nie ma takich przecen...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

DLA JUSTYNKI STO LAT !!!

dziewczyny prosimy o glosik :)
http://pl.lennylamb.com/#chusty_dla_dziecka/konkurs/776

AGA a ja sie ciesze ze jedzie ja to wyrodna matka :D a Nicole uwielbia jezdzic z dziecmi wiec mysle iz bedzie oki

jutro lece z Nikosiem do lekarza .... bo brzydko rzedzi oby nie oskrzela ...

R zabral Nicole dzisiaj do pracy ;d jaka cisza w domu :p

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

moniaa ja pewnie tez bym sie cieszyla :D
i glosik oddany :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

dziekuje za zyczenia w imieniu Justyny :lol:

moniaa wczoraj i dzis glos oddany :lol: nie zebym byla pazerna ale czek wysle poczta :wink: :D a pieniazki prosze faxem :hil: no co??? trza jakos kombinowac wkoncu sie w domu nie przelewa :bbb:

u mnie dziewczyny tez brzydko kaszla :? juz ich oklepuje i daje syropik ale jak na razie nie przechodzi mam nadzieje ze obejdzie sie bez lekarza :roll:

milka szkoda ze w pracy sie nie udalo :( no i kuruj sie kobieto kuruj

bylam dzis na pobranie krwi i moczu :roll: ciekawe jakie wyjda wyniki :lol: a jeszcze nie wiem jak wyszedl ten test (dmuchany) :roll:

milego dzionka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
dzieki girls :D

AGA spoko spoko faxik wyslemy :p

Nikos ma poczatek zapalenia oskrzeli no coz... na szczescie dosc dobrze to znosi pediatra sama to stwierdzila ;) no ale nie kracze tfu tfu !

czacha mi peka, ale dzisiaj sobie swojskiego winka popijemy nazywamy go PEDZIOCH :lol: :lol: ale jest spoko :)

Udanego wieczorka zyczymy

AG :lol: no widze ze tak ostro sie za swoje badania wzielas :p

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Witam.

Moja Liwcia nadal je jak szalona i ciągle się upomina o jedzenie. Wczoraj ją zważyłam na takiej wadze dokładnej i waży 24600g.

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam

Scarlet sliczne zdjecia :)
A Liwcia co zle wazy? nie wyglada na grubaske a wrecz prezciwnie chuda :)
Nicole mi znowuz schudla ale Ona tez je jak najeta ... ma 21kg, ale wiesz scarlet Ona ma takie etapy ze czasem wiecej przybierze a czasem nie... nie wiem od czego to jest zalezne. Mysle ze i Twoja corka tak ma..

Od przyszlego tygodnia dzieci maja ferie.. dobrze ze tylko tydzien bo bym zwariowala :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

moniaa pisze:
Witam

Scarlet sliczne zdjecia :)
A Liwcia co zle wazy? nie wyglada na grubaske a wrecz prezciwnie chuda :)
Nicole mi znowuz schudla ale Ona tez je jak najeta ... ma 21kg, ale wiesz scarlet Ona ma takie etapy ze czasem wiecej przybierze a czasem nie... nie wiem od czego to jest zalezne. Mysle ze i Twoja corka tak ma..

Od przyszlego tygodnia dzieci maja ferie.. dobrze ze tylko tydzien bo bym zwariowala :D

Dzięki Moniaa. Ja się ciągle martwie, że ona za duża jest. Ona tak je bo będzie miała skok wzrostowy, na pewno :roll:
Twoja Nicolka jest bardzo chudziudka, ciesz się. Ile ona ma teraz wzrostu? Liwcia mierzona 5 dni temu i ma dokładnie 128,5 cm. Pamiętam że Nikolka też wysoka była.

Jak wracaliśmy dzisiaj z górki do domu mijaliśmy się za starszą panią i Olek oczywiście z drogi nie zszedł a starsza pani go walneła ręką w buzie, bo przecież nie może dziecku ustąpić ani kobicie z trójką dzieci... Olek się na nią wydarł a ona nic, nie zuważyła nas chyba wogóle, poszła dalej niewzruszona... Potem mijaliśmy się z panem około 30 lat i tamten już ślepy nie był i mimo tego że Olek taranem na niego (bo chodniki wąskie, tak poodśnieżali) to jakoś tamten umiał ręke do góry wziąść żeby małego nie zahaczyć. No widocznie ta starsza pani już jakiś uwiąd starczy miała Nawet nic się do niej nie odezwałam, opier.. tylko Olka, żeby uważał jak chodzi.

Niestety często to mam ze starszymi ludzmi, że z drogi nie zejdą, tylko ja musze po zaspach jechać i dzieciaki ciągnąć.

Zuzia mi coś wymiotuje ciągle, tzn bardziej ulewa, ale wcześniej tego nie robiła. To chyba po zupkach, sama nie wiem, bo zupką nie ulewa tylko mleczkiem. Może ją przekarmiam?
Troche się martwie, bo przez 3 tygodnie mała przybrała tylko 250g, czyli za mało. Z drugiej strony ona taka duża jest, że może to nic złego i niepotrzebnie się martwie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam

No niestety tak to jest ze starszy ludzmi.

Scarlet Nikodem przybiera 250g i pediatra mowi iz bardzo dobrze.
Moze rzeczywiscie za duzo jej dajesz ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

Witam!

ja codzien czytam, ale nie zawsze mam wene zeby napisac.

bal udany w przedszkolu, wodzirej super poprowadzil impreze. Duzo dzieci po balu sie rozchorowalo bo dali zimne napoje :evil: :evil: moja ochrypla i pokasliwala od soboty, bylam we wtorek u lekarza ale zbadala i mowi ze nic nie jest, moze struny podraznione od zimnego. Tazke tylko ja inhaluje i glos odzyskuje. :lol: :lol:
Ale siedzi w domu bo mi we wtorek wywalilo takie zimno na ustach, wielkosci 50 groszowki, usta az napuchly mi, ja mam czesto to dziadostwo ale teraz takie duzo. A dzis wysokczylomi drugie duze pod nosem :twisted: :twisted: :twisted: tazke do ludzi nie wychodze i dzieci w domu siedza :lol: :lol:

scarlet klunia z tej Twojej Zuzi, wystarczy jak tyle przybierze bo pozniej bedzie miala porblem z otyloscia jak za mllodu nauczy sie wcianc tak duzo.

scarlet Sandra ma wzrostu 116 i sa tylko dwie dziewczynki ciut wyzsze od niej w grupie. Buta teraz izmowego ma 30

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Zuzia dzisiaj zjadła ponad 100 g zupki normalnie rzuciła się na nią :shock: Potem doprawiła cyckiem.
Dzięki Moniaa za pocieszenie :)

monikaSiN1 to drobniutkie dzieci macie w przedszkolu. U nas jest kilkoro dzieci wyższych od Liwci a jedna dziewczynka ma około 140 cm, ale z nią coś nie tak jest i ją leczą. Bardzo się poci i jest jakaś nadpobudliwa.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 395, 396, 397, 398, 399, 400, 401 ... 406  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]