Dzisiaj jest pn kwie 27, 2026 4:27 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331 ... 521  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

Zaległe zyczenia dla Olgi Wojtusia Filipka i Andrzejka...
Oraz dla Oliwki na pierwsze urodzinki..

Ja mam urwanie głowy...musze do końca miesiąca zdać stare mieszkanie i na dodatek mała się rozchorowała...wczoraj byłyśmy w szpitalu i dostała antybiotyk... :(
Mam u siebie juz teściów do pomocy więc nie mam czasu na forum.

Wszystkie zdjęcia śliczne :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam z rana!
Nie mam pojecia kiedy zdołam nadrobic zaległosci w czytaniu postów-jak mały spi to mam kupe innej roboty i nie daje rady tu pozagladac a jak juz znajduje czas to stony z forum albo sie nie otwieraja albo strasznie dlugo sie laduja.
W piatek Fifi dawal czadu w piaskownicy przez ponad godzinke.wkleje kilka fotek mam nadzieje ze sie uda
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć!!!!!!!!!!

ba5hka-najlepsze życzonka dla tristanka z okazji ukńczenia pierwszego roku życia!Niech rośnie zdrowo, będzie grzeczny i niech zawsze cie kocha tak, jak na to zasługujesz!!!!!!!!!!!!!!Wszystkiego najjj i udanej imprezy!!!

Kacha-Filipek jest uroczy i jaki już duży.Śliczne fotki!!!

A ja się chce pochwalic, ze mojemu Patrysiowi wyszedl wczoraj 6 ząbek!!!

Ide gotować obiadek!

Milego dnia!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WSZYSTKIEGO NAJJJJJJ DLA ROCZNEGO TRISTANKA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
000000000000000

i to na tyle bo mój łobuz 0dop0bie0ra s0ię do klawiatury :twisted: :twisted: :wink:

wieczorkiem będe mi0a0ła0 0chwilke bo mąż na służbie to wkleje fotki z wyjazdu00000 8) 8) 8)

s3 1

opcja zmien

wykasował mi synek

I WSZYSTKIEGO NAJJJ DLA PATRYCZKA :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzieki BARBRA za pamięć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny mam takiego dołka,ze szok.Byłam u lekarza na kontroli.Robiła ładne kupki.Lekarz kazała zmienić znowu mleko.I znowu to samo jak na bebiku.Ciągle czepia się niedowagi.Mała waży 8800.Dała nam skierowanie na usg brzuszka,Teraz idą jej ząbki znowu
nie chce jesc tylko pije .Obawiam sie,ze zawiele nie przytyje :evil:

Wszystkiego Najlepszego Dla Tristanka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

witajcie:):):)
czy zostane przyjeta do waszego grona? chociaz moj synio urodzil sie w czerwcu 2006???
oto on;)
http://i18.tinypic.com/4lpwi12.jpg

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasia i kasperek, witamy!!! :lol:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TRISTANKA, DUZO SLODKOSCI MILOSCI I SAMYCH SZCZESLIWYCH DNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obrazek Obrazek Obrazek

WSZYSTKIEGO NAJ ROWNIEZ DLA PATRYCZKA :P

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć KASIU!

Witamy w naszym gronie, synka masz uroczego!!!Wpadaj do nas jak najczęściej :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Maribelka-no faktycznie mała troszkę chyba za mało przybiera na wadze :(
Sama naie wiem, moze po prostu będzie drobniutka i tyle!!!A na słaby apetyt są rozne syropki dla dzieci, więc moze lekarz powinien ci coś doradzić...
Mój Patryk waży juz ok 11 kg i ma 11 miesiecy, ale z reguly chłopcy są ciężsi...Nie martw sie, na pewno nic malej nie dolega powaznego!!!

A my już po obiadku, Paytryś jeszcze wogóle od rana nie spał, za to się tak objadł mięsa, że aż zwrocil troszkę, ale już jest ok...
A wieczorkiem planuję zrobic nam maly wypad do miasta, najpierw na zakupy, a potem moze na jakąś pizze :?:
Dawno nigdzie nie byliśmy bez okazji i dlatego chce coś urozmaicić.

martwię sie tylko stanem mojego męża, ostatnio w zwiazku z zmianą pracy jest jakiś bardzo zestresowany, martwi się nn sop, nie moze spać, jeść itp...szkoda mi go bardzo, a najgorsze jest to, ż enie wiem jak mu pomóc, żeby się wyluzował... :roll:
Ale jeszcze pare dni i moze wszystko wróci do normy!!A potem zaczynamy budowe, więc mąż nie bedzie miał czasu myslec o problemach...

Anula-dzięki za życzonka!!!

Uciekam pić kawkę z rodzicami!!!
pa pa pa pa ............!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

Wszystkiego najlepszego dla Tristka z okazji pierwszych urodzin i dla Patryka na 11 miesięcy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tristanku, wszystkiego najlepszego :!: :!: :!: Patryczku tobie również :wink:

witaj Kasiu :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc dziewczyny!
U nas kolejny dzien ze zlodziejami...tym razem im sie nie udalo!!!!!!!!!!! :lol: Ale tak mi cisnienie podniesli!!!!Przyszlo trzech, kazdy poszedl w inny regal, ja oczywiscie sama na sklepie, bo druga dziewczyna przy kasie. Wiec najpierw zagadal mnie pierwszy, pozniej drugi, ale i tak sama nie wiem jak mi sie udalo ich upilnowac...Skupilam sie na jednym(z plecakiem) i jak zobaczyl, ze za nim chodze to zrezygnowal i wyszedl, ale czekal przed sklepem-i tym sie zdradzil, zobaczylam ze patrzy przez szybe na drugiego typka, ktory juz sobie szykowal buty za 249zl!!!!!I zostawil pusty karton!!!Ale jak zobaczyl, ze stoje przy nim to tez wyszedl i buty zostawil, no i trzeci jak zostal sam i my juz we dwie go pilnowalysmy to poszedl do swoich "kolegow"-na szczescie!!!Ale tak bylam wsciekla!!!!Na pewno jeszcze beda probowac gnojki jedne!!!Ten ostatni slyszal nasza rozmowe jak ja mowilam do kumpeli, ze ten gnoj chcial nam podpieprzyc buty za 249 zl, a on ana to mowi "od razu bylo widac z geby, ze to zlodziej!" a poniej klientka weszla do sklepu i nam powiedziala, ze tych trzech bylo razem i caly czas kontaktowali sie przez komorki, bo ich tez obserwowala, to kumpela sie przestraszyla, ze jeszcze beda chcieli sie odegrac skoro ten jeden slyszal nasza rozmowe...no coz...zobaczymy...Troche zamotalam, ale mam nadzieje ze wiecie co chcialam Wam przekazac :wink:

Dawcio juz spi, ale ostatni bardzo ciezko zasypia tak starsznie placze :cry: nie wiem co mu sie stalo, bo juz tak ladnie usypial...o ile dobrze pamietam to u Ciebie Monika Olenka tez miala taki kryzys, tak???

ba5hka, jak roczek???Jejciu..kiedy to zlecialo?????? :shock:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wow Anula, praca z dreszczykiem emocji :!: super ze udalo am sie upilnowac tych zlodzieji :!:

Diana nie przejmuj sie na pewno szybko maz poczuje sie dobrze w nowej pracyi wroci do normy, zmiana pracy to zawsze stres, a wydaje mi sie ze TAKIEJ pracy to naprawde duzy stres.

witaj Kasiu :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witamy.U nas tragedia.Oliwia ma gorączkę i kazda noc nie przespana.Ma już 11 zębów :evil: Moim zdaniem troszkę za szybko.Narazie podaje jej apap.Wyżynają się cztery trzonowe.Mówię Wam MASAKRA!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

U mnie tez Filipek ciagle si budzi placze, wczesniej byl cycus i ulga na wzysteki problemy zebowe...a a teraz???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No u as tez zebole ida pelna para, biedny Dawcio placze, pcha piastki do buzki, slini sie niesamowicie, no i nadal ma klopoty ze spaniem i w ogole ze snem... :roll: :(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Skladam spoznione zyczonka Wszytskiego najlepszego z okazji roczku dla Trisktka no i wszystkiedo najnajnaj dla Patryczka

Diana dziekuje za mile slowa w imieniu Filipa

Maribelka widze ze Oliwka wazy niewiele mniej od mojego urwisa,Fifi wazy jakies 9,5kg maksymalnie,wazylam sie z nim i tak mi wyszlo a ile ma naprawde dowiem sie we wrzesniu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

I mamy kolejnego "roczniaka" :wink:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA AMELKI :!: :!: :!: :!:

Wiktor wazy 10,200 dobrze jest bo bałam sie że wązy dużo więcej :o :wink:

Miałam wkleić fotki z wyjazdu ale nie mam kiedy :oops: wgrałam juz na kompa tylko jeszcze do fotosika :wink:

U nas tez zęby ida pełną para, ślini sie jak nie wiem co :evil: nie chce jesć gorączki nie ma, ale robi częściej kupke i troche luźniejszą :?: mam nadzieje że od zębów :oops:

Witam nową mamusię z syneczkiem :wink: U nas teraz pusto....to chyba przez wakacje...byłam w szoku nie było mnie tydzien i tylko jedna strona :lol: :lol: to dobrze mało nadrabiania :lol: :lol:

Od poniedziałku znowu na szkolenie na od poniedziałku do piatku, naszczęście w Rembertowie czyli na miejscu nie musze wyjeżdżać :lol: :lol:

lece ogarnąć chałupke i trzeba szykować się do pracy :evil: a wikus teraz na spacerku z babcia :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

100 LAT DLA AMELKI Z OKAZJI UKONCZENIA ROCZKU

U nas tez zebole pelna para!Nadchodzi 8 zabek a marudzi gorzej niz przy pierwszym brrr.

Barbara kupka moze byc luzniejsza przy zabkach,Fifi tak czasami ma ale bardzo zadko.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów!!

Co do ząbków to wczoraj zauważyłam że jest ich sześć..wybiła się dolna prawa dwójka..nawet niewiem kiedy..

Szkoda że wszystkie dzieciaczki nie przechodzą tego tak bezboleśnie jak moja... :cry:

Co do wagi to nawet niewiem ile Pati waży..ale jak miała 8,5 mies. to było 9100, więc myślę że góra 9500.

Jak ten czas leci..tutaj już roczki..a u nas 11m-cy..i kiedy to zleciało??Niedawno ze szpitala wychodziłam..eh..

anula ty to masz ciekawą pracę..niema co..

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331 ... 521  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]