Dzisiaj jest pn kwie 27, 2026 4:28 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 324, 325, 326, 327, 328, 329, 330 ... 521  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Wszystkiego najlepszego dla Oliwki!!

Fotki jak zwykle śliczne..ale bym sobie gdzieś wyjechała...

anula myślę że te fochy same przejdą..ale Dawid tez musi wiedzieć że nie wolno.
Pati tez gryzie czasami..a jak mamusia powie że nie wolno i pogrozi paluszkiem to ona ładnie sie uśmiecha..ale myslę że wie o co mi chodzi.

U nas dziś pogoda tez do bani..leje wieje i zimno..brrrrr...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wszystkieg najlepszego dla OLIVKI

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ooo pierwszy roczek na forum

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA OLIWKI!!!! Obrazek I UDANEJ Obrazek Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WSZYSTKIEGO NAJLEPESZEGO DLA OLIWKI

Wrocilam od mamy - okrutnie glowa mnie boli, jeszcze musze nas spakowac - Kubus bedzie na weekend z dziadkami a my jedziemy do Mrągowa na off-road i na country

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIVKI!!!!!!!!!!!! :P

Zapomnialam jeszcze wczoraj napisac, ze jak bylam z Dawciem u tej kumpeli to zaczal mi cos podejrzanie postekiwac, wiec mowie do niego jak chcesz AA to idziemy na kibelek, no i posadzialm go na duzym "tronie"...ku mojemu zdziweniu zrobil kupke!!!! :shock: Alez bylam dumna :P ...no i....nadal jestem..hehe :lol: :wink: :P

Marta, widoki przepiekne!!!A to centrum handlowe...no nie moge!!! :shock:
I tak piaskowy czlowieczek jest najpiekniejszy!!!! :lol: :P

Iwona, eh...rozamzylam sie..pieknie nad tym morzem..wypoczeliscie troche??
No i corcie masz sliczne :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIWKI Z OKAZJI ROCZKU!

Dziewczyny dostalam dzis @ i troche sie podlamalam... A juz sie nastawialm na dzidziusia. Jakos tak mi smutno :(
No ale chyba bedziemy probowac dalej...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anula brawo dla synka - super sprawa

AlicjaR nie smutaj sie - moze nastepnym razem sie uda

Kubus wlasnie zasnal. Ja koncze nas pakowac na wyjazd weekendowy. Strasznie denerwuje sie rozlaka z moim malym szczesciem. Nie wiem czy pepowina dosiegnie do Mragowa :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc laseczki ...
patrze na fotki i ZAZDROSZCZE !!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaa pokrzycze sobie , wybaczcie ...

u nas powodz dotarla :evil: :evil: :evil: juz Tamiza i tutaj wylala dosc ostro ...jak tak dalej pojdzie to w przyszlym tygodniu nie dojde do pracy .... pola zalane , wiele posiadlosci takze , cal e szczescie do mojego domu jszcze nie dotarlo ale jakies wylewy zapowiadaja :evil: :evil: :evil: ....

Marta, Iwona, Anula - sliczne zdiecia!!!!

d nas kibelek dotarl , ale narazie podchhodzimy do niego z daleka , bo Tristus jest chory ...przeziebilo sie biedactwo i na uszka i gardziolek poszlo... wiec wole zaczekac , narazie sadzam tylo misia....

dzisiaj z samego rana sobie wszystko posprzatalam a teraz jak patrze na mieszkanie to mni e az slabi bo Tristek wkroczyl do akcji porzadkowych i mam maly sajgon :/
ciagle pada i mam humor nienajlepszy .... zapewne urodzinki nie odbeda sie tak jak sobie zaplanowalam bo na cud nie licze ...napewno bedfzie lalo ( obym sie mylila)

oto nasz klopek
Obrazek
Obrazek

pozdrawiam was wszytkie i do przeczytania papa :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jejciu, ale u nas dzis cicho!!!! :shock:
Alicja, no szkoda :roll: ale moze nastepnym razem sie uda :P
Tez mi jakos smutno....

ba5hka, trzymam kciukasy za ladna pogode!!!!A kibelek BOMBA :lol: Masz racje-lepiej poczekac z tym sadzaniem Tristka jak bidulek jest chory...DUZO ZDROWKA DLA NIEGO!!!

Zielna, dzieki :oops: Naprawde BARDZO sie ciesze :lol:

Wiecie co u mnie jacys sernikozercy mieszkaja...wczoraj wieczorem upieklam serniczek, a dzis zostaly tylko 3 kawaleczki, wiec pieke kolejny...wlasnie siedzi w piecu :wink:

Dawcio byl dzis na sluzbie u drugiej babci, podobno caly dzien spedzili na dworzu...zobaczymy jak pospi, bo ostatnie 2 noce byly fatalne, rzucal sie, nie wiem dlaczego... :roll:

A jutro jeszcze ostatnie zakupy przed weselem :lol: i w sobote imprezka :P ale wczesniej...polter :wink: Trzeba uszykowac butelki...tylko troche pozno pojdziemy, bo ja pracuje do 21:15, a moj M do 21:45...no coz...slub jest tylko raz wiec butelki na szczescie tluc trzeba :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Wszystkie mammusie łącznie z dzieciaczkami.U nas po imprezce(w końcu)Było Super!!!Wzieliśmy sobie sąsiadke która ślicznie grała na swoim instrumencie i była takze takim wodzirejem:)Wklejam pare fotek obiecanych :D Dziekuje Wszystkim za życzenia!!!!

Najpierw torcik solenizantki :D

Obrazek
Obrazek

mama z tatem i Oliwką :D

Obrazek

To wybrałam i nic więcej nie chciałam :D Całe szczęście
:lol: :wink:
Obrazek

Obrazek

A o to jeden z prezentów :D

Obrazek

Tak wygladałam :D

Obrazek

Goscie
:D

Obrazek

Obrazek
Chyba przesadziałam :roll: :lol: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olivka slicznie wygladala na urodzinka Wszystkiego naj naj naj!!!!
torcik pierwsza klasa
Maribelka o co chodzi z tym ''wybieraniem''.. slyszalam juz o takim zwyczaju , ale niestety tam skad pochodze takiego nie mamy :?

Anula- oby Dawcio mial spokojne nocki ....a co do sernika to czemu ty sie dziwisz ... ja teraz nie robie sernikow ,ale w Polsce to czasem sie nie zdazylam zalapac na ani 1 kawaleczek :evil: mimo tego ze sama uuuwielbiam te pysznosci mniammmi

a Tristek juz lepeij sie czuje .. posadzilam go na nowy nocniczek i :shock: :shock: :shock: zszedl szybciej niz rakieta i krzywil sie bardzo na niego...
ale kiedy odlaczylam gorna czesc i przymocowalam do duzej toalety , to myslalam ze juz tam na niej zamieszka... to mu sie podoba i w takiej kombinacji chetnie siedzi :)

dzisiaj dostal chodzik-rowerek od cioci ( to juz na urodzinki , bo ona nie bedzie mogal byc z nami - wyjezdza do Polski na wakacje)
widzialam ze Wasze dzieciaki tez takie maja .. opanowal juz codzenie w nim do perfekcji

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No dziewczyny my sie szykujemy na wakacje, jutro wyjeżdżamy do Pobierowa. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ANDRZEJKA NA 11 MIESIĘCY!!! :D

CHCE TAKŻE ZŁOŻYĆ ŻYCZENIA PRZYSZŁYM SOLENIZANTOM KTÓRZY BĘDĄ TERAZ OBCHODZIĆ ROCZEK BO DO 4 SIERPNIA NAS NIE BĘDZIE.

TAK WIEC WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN DLA TRISTANKA< AGATKI I MAXIMILIENA!!!!!!!!!!!!! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kamilka8383 udanego wypoczynku oraz pieknej pogody życzymy :wink:
Maribelka28 spóźnione życzenia urodzinowe dla Twojej Księżniczki :P
AlicjaR tak sobie kiedyś o Tobie myslałam i przypuszczałam, że brak okresu może być spowodowany zachwianiem hormonalnym po niewłaściwym braniu tabletek bo kurcze przecież badanie moczu, krwi czy ginekologiczne lub usg powinno "coś" wykazać.. Ale Ala nie ma co się martwić jeśli jesteście zdecydowani na drugiego bobasa to do dzieła :wink: :lol: A na wyniki nie bedziemy musiały długo czekać :wink:
Anula już odnosisz sukcesy nocniczkowe na całego!! GRATULACJE :D
Aga2811 Milka też ładnie zasypiał, potem nastąpiła mały kryzys ale po kilku wieczorach sam minął. A może wyrastające ząbki dają się Oldze we znaki i dlatego nie może spokojnie zasnąć?? A co do ząbków, to Mila ma ich 6 - 2 na dole krzywuski, a reszta prostych na górze.

Zdjęcia śliczne :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczyny!!!

A mnie dopadło okropne przeziębienie!!!Mam katar, glowa mnie boli, z gardlem też nie ciekawie.normalnie masakra.To chyba przez tą zmienną pogode się pochorowałam.Ale dzis kupiłam sobie już GRIPEX, wit C, spray do nosa i mam nadzieję, ze sie szybko podniose.
Wczoraj byliśmy na imprezie z pracy mojego męża i pewnie tam się doprawiłam :roll: No ale bawilam się super!!!Patryk też byl grzeczny, wszyscy chcieli go troszkę ponosić i tak ze 2 godziny nie musiałam sie o niego martwić :wink:

Mój mąż dziś pojechał na wieczór kawalerski do swojego przyszłego szwagra, a ja się zaraz idę kurowac do łóżeczka.Patryk padł już o 20.45!!!

Maribelka-zdjęcia świetne i widze, że impreza sie bardzo udała!!!

Alicja-nie martw sie kochana, następnym razem na pewno się wam uda!

kamilka-udanego urlopu!

ba5hka-nocniczek i chodzik śliczniutkie!

anula-och, ale mi narobilaś smaka na sernik, chyba jutro też upiekę :lol:
A teraz pewnie się super bawisz na weselu :D My idziemy za 2 tygodnie...

Uciekam już powoli, ale jeszcze wrzuce fotki z ostatniego wypadu na basen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A następnym razem wkleje fotki z wczorajszej imprezki!!

DOBRANOC!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ojej a co tu tak pusto??

zdjecia bardzo ladne!

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA OGLI

Diana zdrowka zycze!!!

Joanna masz racje, wlasnie tak bylo. Przez to ze taki balagan w tych tabltkach zrobilam to sie wszystko rozregulowalo. Ale nie ma tego zlego... Po tym calym zajsciu stwierdzilismy jednak ze poczekamy jeszcze troszke. Ja chce teraz w pazdzierniku isc do pracy na kilka miesiecy ale w miedzy czasie (tak w okolicach marca) mozemy juz probowac. Wiec nie bedzie kolejnej ciezarowki na forum (przynajmniej nie ja) :) I za to bardzo przepraszam baby ktora tak bardzo czekala na moja Fasolke :)

ba5hka super chodzik. Na pewno pomoze Tristkowi w nauce chodzenia. Zoska juz tak zasuwa, biore ja na spacer z tym chodzikiem. Za jedna reke to niemal biegnie. Mysle ze duzo pomaga wlasnie taki pchacz.

anula jak tam op weselu? Wybawiliscie sie?

U nas upaly nie z tej ziemi. Juz nawet pod wieczor nie chce sie wychodzic.
Przyjechala do mnie kumpela z Anglii spragniona slonca i mowi ze juz tu zostaje :) Zabralam ja wieczorem na piwo. O polnocy bylo 26 stopni :shock:

Milej niedzieli!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Alicja-dziękuje za zyczenia zdrówka, jak na razie nioe za dobrze się czuje, łykam tabletki i mam nadzieje, ze mi szybko minie :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewczyny, awno nie pisalam mio ze zgaladam tu codzinnie, a to datego ze duzo sie wydarzylo a jakos nie mogla sie zebrac zeby to tu napisac.

Okazalo sie ze mam bardzo duza nadczynnosc tarczycy (wyniki przekraczaja po 5 razy normy) i musze brac leki przy ktorych absolutnie nie moge karmic piersią. Juz od jakiegos czasu wiedzialam, ze jest ze mna kiepsko, wiec zaczelam dawac butle Filipkowi, zeby przywczail sie do smaku mleka modyfikowanego, ale jak uslyszalam, ze nie moge dluzej go karmic piersia, to bardzo to przezylam, bo naprawde uwielbiam te wspolne, niesamowite chwile, mysle ze wiekszosc z was to zrozumie. Wczoraj Filipek skonczyl 10 miesiecy i dostal ostatni raz cycusia. Narazie sie nie zorientowal na temat zmiany, bo jak tylko sa jakies objawy ze moze chciec melczko, to lece i robie mu modyfikowane z kaszkami smakowymi, ktore bardzo lubi. Mysle ze dzieki temu, ze dobrze go przygotowalam, nie bedzie to dla niego az taki szok. Narazie to mi jest bardzo ciezko. Dodatkowo martwie sie ze moge byc w ciazy, bo zaszalelismy tydzien temu, a potem wyliczylam ze to mogly byc plodne dni. Nie martwie sie tym, ze mialabym nastepnego dzidziusia, tylko tym, ze przy mojej chorobie ( o ktorej dowiedzialam sie w piatek), ryzyko poronienia i wad rozwojowych płodu jest bardzo wysokie. A te leki przenikaja przez lozysko, wiec dalej nie biore. Moze to smieszne, ze boje sie ze moge byc w ciazy, ale z Filipkiem zaszlam w ciaze w pierwsza noc kiedy przestalismy sie zabezpieczac, wiec boje sie, ze teraz bedzie tak samo. Naprawde sie boję zaczac brac te leki, z drugiej strony jestem juz tak chora ze lakarka powedziala, ze musze je zaczac brac juz teraz :?

Diana zdrowka zycze :) bardzo fajne zdjecia, ale z ciebie chudzinka

Alicja szkoda ze nie udalo sie z fasolk, zycze aby szybko sie udalo :lol: :)

Ba5ka super zdjecia :)

Mirabelka spoznione zyczenia dla twojej corci, suuuper tort a ona wygladala slicznnie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martusia - zmartwilas mnie bardzo ... oby wszystko bylo dobrze ... najlepiej jak najszybciej sprawdz co i jak dzieje sie u ciebie w brzusiu ... bo jak sie okaze , ze nie jestes w ciazy to bedzies mogla brac leki, albo udac sie do jakiegos specjalisty....daj znac jak tylko sie dowiesz co i jak bo zapewne wszystkie dziewczyny beda sie o ciebie martwily .. buziaki i zycze zdrowka :*

Diana - no ty to chudzina jestes ... ja mam teraz rozmiar 6 i ciezko mi znalesc ubrania na siebie ale ty chyba jestes jeszcze szczuplejsza :shock: a zdiecia swietne ... fajnie ze sie dobrze bawilas na impezce :)

Alicja - nadal zazdroszcze :wink: u nas coprawda juz 3 dzien ladnie ale pod wieczor wczoraj pokropilo .... ( no a jakze , bez deszczu nie moze sie obejsc :lol: )

a moj maly ma znowu nowa zabawka ... gdzie ja mam to trzymac ??
Obrazek
temu stForowi trzeba wkladac pileczki do buzi i wtedy gra ...fajne
Obrazek

uciekam bo maly sie do WC dobiera ...:) papapa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ufff, goście sie juz rozjechali, posprzątane, więc mam czas na neta.A patrys tak się z ciotkami wyszalal, ze wypił pół butli po kapieli i padl jak długi!!!

ba5hka- ja mam rozmiar 36...u nas nie ma problemu z ubraniami w tym rozmiarze, wiec nie mam problemu, ale przytyć do 50 kg to bym chciala, bo rzeczywiście jestem za chuda...
A nowa zabawka Tristanka jest sliczna...moj też ma pelno gratow, pobawi się 2 dni i w kąt wędrują wszystkie zabawki-dobrze, że mamy strych!!!

Marta-życze zdrowka!!!Ja też miałam kiedyś nadczynnosć.Wiąże sie z tym w wielu przypadkach, tak jak u mnie gwałtowne chudnięcie, zatrzymanie okresu, zmęczenie...A leki musisz brac, bo jak tego nie zrobisz, to moze być kiepsko!!!Rozumiem, ze martwisz sie o to, że mozesz byc w ciąży, w takim przypadku powinnaś się zglosić do ginekologa-endokrynologa(jak już będzie fasolka) a on ci da takie leki, ktore będanajbezpieczniejsze dla dziecka!!!Jak będziesz miała jakieś pytania,to mozesz liczyc na moja pomoc.Kilka lat walczylam z tą chorobą i sporo o niej wiem!

A teraz wrzuce jeszcze kilka fotek z piatkowej imprezki!!!

To ja z moim mężulkiem!!!
Obrazek
Ja z Patryczkiem i koleżanką
Obrazek
A tu maly nad jeziorkiem, obok restauracji, gdzie byla impreza:
Obrazek
A tu maly w tatusiowej czapce-,,też będę policjantem!"
Obrazek

Mam nadzieję, ze was nie zanudziłam moimi fotkami :wink:

życze wam milego wieczorku, dobranocccc!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ba5hka dziekuje za mile slowa, Tristanek ma swietna zabawke, chcialam taka sama kupic Filipkowi jak bylismy w Nowym Jorku, ale nie zmiescilaby sie nam do bagazu. Byla rozstawiona w sklepie i Filipkowi strasznie sie spodobala
:)

Diana dziekuje bardzo za pocieszenie, nawet nie wiesz jak mi ulzylo, kiedy przeczytalam, ze w ogole sa takie leki ktore mozna brac w ciazy. Jakbym miala jakies watpliwosci, to bede do ciebie pisac. Ja tez wlasnie schudlam 11 kilo w pare miesiecy i mam wiele innych objawow. Mysle ze jutro zrobie test z rana jak wyjdzie negatywny to aczne brac leki, mimo, ze to dopiero 8 dni. Ponoc wykrywa 6-dniowa ciaze.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 324, 325, 326, 327, 328, 329, 330 ... 521  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]