Dzisiaj jest pn kwie 27, 2026 4:27 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327 ... 521  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Iris-wszystkiego najjjjjjjjj dla synka i udanej imprezki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja wlaśnie wrócilam z małym z zakupów, jak zawsze w drodze powrotnej usnął w aucie i teraz spiocha w łóżeczku...A ja robie spokojnie obiadek, mąż pracuje do 14.00 , wiec na pewno zdaże :)

Wiecie co, w nocy malego strasznie pogryzły komary.Czy ktoraś z was stosowala ten RAID ELECTRIC????Czy faktycznie działa???

Iris, BARBRA, fifolek, Monika-WSZYSTKIE FOTKI BARDZO ŁADNE!!!

Uciekam kisić ogorki, bo znów mamy wysyp w ogrodku :D

Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SZYMONKA Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN!!! :D

Diana ja miałam ten Raid u nas sie sprawdzał.

Amelka już chodzi na całego, nie trzeba jej prowadzać. Wczoraj byliśmy na basenie i tak sie wyszalała ze w aucie zasnęła w drodze do domu. Parę fotek wkleję później.

Wszystkie dzieciaczki śliczne jak zawsze!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :D

WSZYSTKIEGO NAJSłODSZEGO Z OKAZJI ROCZKU DLA SZYMONA :D :P :D

Dziewczyny fotki odlotowe - uwielbiam ogladać Wasze "Kruszynki". Pamietam jak niedawno wracałam ze szpitala, a tu już dziś Szymon ma roczek. Niebawem następne Bobasy i 15 września Milunia. Ale ten czas leci.

Iris muszę przyznać, że antenka mnie zmyliła i myslałam, że masz córę :oops: :wink:
Barbra ale super samochodzik :lol: Mały Rajdowiec rosnie :wink:
Fifolek widzę, że kuleczki się spodobały. Fajne krzesełko do jedzenia. Ja planuje kupić Małej na roczek, teraz w sumie to sie nie opłaca bo za 2tyg. jedziemy do babci.
Monika to Ci rośnie mała Pomocnica..hihi :lol:
Diana widzę, że Patryk też lubi sie pluskać :wink:
Kacha dawno Cię nie było. Witaj :P Fifik ma takie samo body jak Mila - to w piasku :)
Alicja u nas nie ma tradycji z paleniem bukietu. Bukiecik i welon zabiera Szczęściara, która złapała welon :P

Ostatnio zmieniony pt wrz 21, 2007 9:41 am przez Joanna102, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WSZYSTKIEGO NAJUKOCHANSZEGO DLA SZYMONKA!

DZIEWCZYNY WSZYSTKIE FOTKI SLICZNE!

U nas Zoska juz chce sie sama podnosci z kleczek na nogi. Za raczke (jedna) tez juz sama ladnie chodzi od jakiegos czasu.
Najlepsza jej zabawa to wchodzenie i schodzenie z lozka (opanowala to do perfekcji)
Jak widzi cos do jedzenia mowi "mniam mniam"
Daje buziaczka, pokazuje jaka jest duza, gdzie ma nosek i oczko. Ostatnio bardzo szybko wszystko lapie.

Joanna kto jest na zdjeciu? Twoja siostra? Mam tu znajoma ktora chyba jest sobowtorem Twojej siostry :)

A co do spania to mala spi w body na ramiaczkach i niczym nie jest przykryta bo chyba by wyparowala.. Ale mysle ze i w body jest za goraco... Wlaczam nawilzacz na noc to powietrze jest swieze.

Kacha a wiesz co Zoska zrobila jak ja do piasku zaprowadzilam? Zaczela go sobie we wlosy sypac (brala w garscie i pokazywala przy tym jaka jest duza) Ile miala piachu we wlosach...! :D

Przepraszam ze nie odpisuje kazdej, odezwe sie pozniej

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wszystkiego najlepszego dla Szymonka!!

Foteczki jak zwykle prześliczne.
Joanna102 a z tą pralką...ale się uśmiałam..

fifolek no to nieciekawie macie na tym osiedlu..nie ma co gadać..
Teraz już wiem po kim Agatka taka śliczna :wink: :wink:

MonikaS no niezłą masz pomocnicę, zresztą tak jak ja..

BARBRA dzięki za przepisik..napewno spróbuję..ale dopiero jak się troszkę ochłodzi bo teraz to ani gotować ani jeść mi się nie chce..tylko pić pić pić..
AlicjaR moja Pati też mówi mniam mniam..a jak czegoś nie chce, albo jej sie nie podoba to nenenenenene!!

A my dziś na ogródeczku u dziadka byłyśmy i w baseniku się dzidzia pluskała..
A dziś na noc to małą w samym pamperku zostawiłam bo chyba z 30 st. w domu mamy...i cieniutkim kocykiem ją troszkę przykryłam..choć z tą pieluchą to dobry pomysł..ciekawe jak będzie dzisiaj spała..oby tak jak wczoraj od 21-szej do 5-tej rano!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SZYMONKA!!!!SZOK...TO JUZ PIERWSZY ROCZEK U NAS :lol: :P :lol: :shock:

Musze sie Wam pochwalic...wygralam dla Dawcia lozeczko turystyczne :lol: :oops: Teraz to tylko zaplanowac wyjazd :lol:

W pracy dzis mialysmy szkolenie odnosnie kradziezy i pokazywali nam filmiki z autentycznych kradziezy, bylam w szoku jacy ludzie kradna...mozna powiedziec ze wszyscy!!!Babcie, dziadki, dresiarze, nawet byla rodzinka, gdzie matka trzymala malenkie dziecko w nopsidelku, a tatus kradl buty!!!!Biedne dziecko...co ono moze za takich rodzicow!!!Ale facet opowiadal nam ze zlapali na kradziezy tez ksiedza i prokuratora!!! :shock: Po prostu brak slow...

Dawcio coraz czesciej staje sam, ale kroku jeszcze nie zrobi :wink: Tylko za raczke...No i pokazuje jakie ma klopoty, jaki duzy,a le nie chce robic ani kosi kosi, ani brawo..leniuch!!!A najlepiej czyta ksiazki..hehe glugluglu, bdla bdla bdla itp...No i jak mowie mu np. gdzie masz ksiazeczke o Tygrysku Borysku??To od razu znajduje, tak samo "Lokomotywa", "Chory Kotek" i o "Malym piesku"...to jego ulubione bajeczki

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to gratuluję anula postępów Dawidka i wygranej!!A z tymi kradzieżami to bardzo ciekawe..jednak ludzie to myślą stereotypowo..złodziej to jakiś zarośnięty niedomyty typ spod ciemnej gwiazdy albo dresiarz(przynajmniej ja tak myślałam..) a tu co..rodzinka z dzieckiem..ksiądz...Obrazek

Moja dzidzia też nie robi kosi kosi..ale za to czasem zrobi papa jak ją ładnie poproszę.. Obrazek i paluszkiem pokazuje najczęściej na lampę..wtedy mamusia robi "pstryk" i lampka się oświeca a dzidzia a kuuupę radości..

A my dziś do babci na ogródek..dzidzia się cieszy..a mama mniej Obrazek no ale czego się nie robi dla własnego dziecka..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

Joanna powaliło mnie to zdjęcie z pralką...Tak poza tym to ślicznie wyglądasz a Milka urosła :shock:

Netka
Dzięki ale na zdjęciach jest siostra męża była parę dni u nas na czas przeprowadzki by zająć się małą...

Barbara ślicznie wyglądacie, mały ma fajny rowerek i moja też lata w pampersie po domu zwłaszcza przed kąpielą...

Iris
fotki z roczku będą? Jak imprezka.

ba5hka współczuję ja tez bym tak zrobiła...brak słów...

diana skąd ty bierzesz tyle siły na to wszystko ja to chyba stara się robię...

Kamilka gratulację dla Amelki pierwszych kroczków...

Ala no widzisz jakie Zosia robi postępy a moja zaczęła coraz częściej stawać bez trzymanki :shock: myślę że miesiąc i będzie chodzić...

anula no to fajnie że wygrałaś łóżeczko a w jakim konkursie?
Ja pracowałam kiedyś na granicy polsko niemieckiej to widziałam wiele przypadków kradzieży...nawet u siebie złapałam babcię :shock:

Ja dzisiaj kupiłam małej basen z daszkiem do tych kulek bo walają się po całym domu i już orła wywinęłam :oops:
Mała umie pokazywać pa pa brawo kosi i nu nu nos i oko i mówi nie i be bam to z nowości...
Zaczyna pokazywać swój charakterek :? czy wasze maluchy też biją? :shock: ja nie mam pojęcia gdzie ona się tego nauczyła...
Nadal na kartonach, szafki kuchenne od tygodnia nie powieszone :evil:
Wczoraj zamówiliśmy szafę na przedpokój i stół do kuchni i witrynę do komody, reszta musi poczekać bo przez tą wybitą szybę nasz budżet trochę się posypał...
Jak już wszystko będzie to wkleję wam foty...
Znowu dwa dni sama bo M ma służbę ale we wtorek mają przyjechać teście to pomogą nam zakończyć przeprowadzkę. :wink:

Mały basen
Obrazek
Obrazek
Duży basen
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fifolek- co do ''bicia'' to owszem moj maly tez czasem pokazuje co potrafi i tez nie wiem skad sie to wzielo :shock: szczegolnie rano jak lezy z nami w lozku i my sobie probujemy dospac 15-20 min( bo maly budzi sie okolo 7:50 , a my wstajemy o 8:15 bo jaco do pracy sie zaczyna zbierac) to wtedy wali mi z liscia po twarzy bo chce juz wstac :evil: :evil: :evil: ... super basenik :)

anula super gratulejszyn wygranej ... fajna sprawa takie lozeczko

Joanna - sliczne zdiecia :) pralka zawsze bardzo ciekawa , u nas tez wzbudza takie zainteresowanie , ale szczegolnie jak sie ciuszki w srodku obracaja :)

Tristek robi ladnie papa , bravo , cala ''sroczka kaszke '' od poczatku do konca pokazuje :), buzi posyla kazdemu-tak robi dziobka jak zajaczek i cmoka przy tym smiesznie( calusnik z niego jest straszny) no i caly dzien slysze tylko daj daj daj ...a jak mu nie podam tego co sobie umysli w danym momencie to robi foch i sie obraza :shock: podobnie jak Dawcio ladnie stoi sam ale sie nie odwarzyl jeszcze pojsc na przod ... 1 kroczek max.

ja dzisiaj pojechalam na zakupy ... malemu kupilam 2 pary spodenek i koszulke , sobie spodnie i buty a Jacowi podkoszulek... przeceny takie ze chcialoby sie wziasc na raz niewiadomo ile , bo bluzki po 2-5 £ a takie beznadziejne rzeczy tego sezonu ze nie ma w czym wybrac :shock: :?
myslalam ze skorzystam z niskich cen i uzupelnie wszystkim szfy tak jak to robie co roku a tutaj takie dno ... maly zasnol w drodze powrotnej w wozku i juz go tak zostawilam :oops: niech sobie dospi .. pozniej wkleje moze jakies fotki nowe ... teraz ide os zjesc bo od rana na pustym brzusiu jestem ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wszystkiego Najlepszego Dla Szymonka :kla:

Mały człowieczek rok temu przyszedł na ten świat w gości, by żyć, rosnąć w miłości, przyjaźni oraz radości. Niech otacza Cię zawsze rodzina, niech szczeście i uśmiech trwa jak jedna wielka życia godzina. Byś zawsze przez życie szedł z dzieciecym uśmiechem byś na kłopoty na smutki w Bogu znalazł pociechę. Rośni zdrowo i spokojnie i ... czekaj cierpliwie byś zawsze doceniał najpiękniejsze życia chwile.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Poszlam na plaze ale jakiejs durnej niemce zerwal sie parasol przeciwsloneczny i spadl prosto na wozek Zosi :evil: :evil: :evil:

Wczesniej siedzialysmy w ogrodku a Zoska chlapala sie ponad pol godziny i wylala przy tym calutka wode z basenu.

fifolek mamy IDENTYCZNE baseny :D (te duze z daszkiem tzn z palma)
Zoska biega na golasa niemal caly dzien. Teraz tez. Nie tylko w domu ale i w ogrodzie bez pampersa. A najbardziej jej sie podoba "zimny prysznic". Jak chce sie ochlodzic to biegnie do lazienki, staje przy wannie i wyciaga reke do prysznica. Wtedy ja ja polewam letnia woda. Potrafimy tak co godzine robic :) Ile przy tym smiechu!

ba5hka wiem cos na temat tych przecen. Tu tez masakra. Juz sobie uzupelnilam szafe na najblizszy rok. Zosce tez :)

Anula gratulacje!!!! Ja jak bylam w Polsce to chcialam kupic lozeczko turystyczne bo u mamy w domu Zoska spala na tapczanie i raz sie przebudzila i spadla... Pojechalam kupic bo stwierdzilam ze w podrozach sie przyda ale jak mi powiedzieli ze wazy 12kg to podziekowalam... Na podroze samochodem to super rzecz ale my latamy samolotami i to bardzo duzy bagaz...
A z tymi kradziezami to po prostu wierzyc sie nie chce!!!!!!

A o tym ze Zoska robi papa i kosi kosi to nie pisalam bo to wydawalo mi sie "normalne":D Wy pisalyscie ze Wasze maluchy robia to juz w wieku 6-7 miesiecy... Zoska robi jak sie jej powie po polsku i po wlosku :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mr Loczek
Obrazek
Obrazek
....
wiecej moze jutro wkleje :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny wyc mi się dzis chce :cry: Pojechałam z Mila i siostrą na zakupy za Dublin - chciałam jej pokazać peryferie Dublina i przy okazji pobuszować po sklepach i co........................................ zostałam okradziona Kobiety nawet nie wiem kiedy ukradli mi plecaczek, a tam moja kasa, mojej siostry i jeszcze mąż mi dał na zakupy :evil: poza tym prawko, dowód i kilka irlandzkich papierów oraz karta bankomatowa no i jedzonko Milci i cały jej arsenał. Co za Brutale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem tak zła!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro mam tam jeszcze jechać, może ktoś porzucił plecak??? Zobaczmy..... :( :? :cry: :evil:
Przegladałam taśmy ale to jak szukac igły w stogu siana...
Czuję się dziwnie - obcy ma moje namiary, zdjęcia rodziny - co za koszmar!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

CZEŚĆ!!!

Joanna-przykro mi, to okropne!!!Ja 3 lata temu tez to przeszlam, tylko, ze mi ukradli tylko portfel z kasą i dokumentami...Ale u mnie ta tragedia wyszla na dobre, bo dzięki temu poznalam mojego męża!Nie myśl już o tym kochana, bo to nic nie da, tylko dzidzia sie niepotrzebnie stresuje...

wczoraj byliśmy z Patrykiem na basenie, najpierw bal się wejść do brodzika, a potem tak mu się spodobalo, ze nie chcial jechać do domu...a i przy okazji ja się opaliłam :lol:

A dziś bylam z małym w kościółku, byl grzeczny jak zawsze, a teraz juz śpiocha w najlepsze, bo upal go wykończyl strasznie...

Ja też uciekam się kapać, bo padam z nóg

DOBRANOCCC!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Joanna, wspolczuje Ci!!!!!!To straszne jak ludzie potrafia byc okropni!!! :( A nasza bezsilnosc tylko prowadzi do lez..niestety!!!Trzymaj sie Kochana!!!Najwazniejsze, ze Wam nic sie nie stalo, bo niestety niektorzy zlodzieje sa zdolni do przemocy :twisted:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Joanna..to straszne :( :( :( bardzo mi przykro...
mam nadzieje ze sprawa sie jakos wyjasni( czy zglosilas to na policje ??)
mi w tamtym roku ukradziono karte ale szybko zablokowalismy i nie zdazyli jej uzyc...
a we wtorek zgubilam nowy telefon ... jakies fatum chyba krazy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ba5hka wszystkie pieniadze przelałam na konto męża i zablokowałam kartę, policja też powiadomiona...
Najgorsze jest to, że czasami człowiek sobie czegoś odmawia bo za drogie albo nie tak pilne, a tu ponad 200 euro wyparowało :(
Anula ale masz rację bo przynajmiej złodziej zrobił to bardzo sprytnie i na szczęście bez agresji.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Joanna, ja tez jestem jakas pechowa na zlodzei, a raczej na zlodziejki :( bo to zwykle byly moje "kolezanki", jedna z podworka(okradala kolezanki wokol), druga z podstawowki(kradla gdzie sie dalo, w sklepie, w domu...), trzecia z technikum(ukradla mi piersicionek) i czwarta ze studium(komorke) :twisted:

fifolek, to byl konkurs w Carrefourze, przy zakupie pampersow i chusteczek nawilzonych, dostalismy ksiazeczke dla Dawcia , a oprocz tego mozna bylo wyslac smsa z ulozonym haslem "Jak wyobrazasz sobie najwspanialsze wakacje z Twoim dzieckiem?" no wiec ulozylam i wyslalam :wink:

Dawcio juz spi, ciekawe jaka dzis bedzie nocka, bo ostatnia nie nalezala do najlepszych :? :roll:
A jutro mam w koncu WOLNE!!! :P Ale ide robic sledztwo na gielde, bo byc moze zlodzieje beda tam chcieli sprzedac nasze buty!!! :evil:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

Joanna dobrze że wam nic się nie stało...Moją mamę kilka lat temu okradli przed wigilia miała w torebce wymienione marki na ślub siostry i dokumenty i swoje złote pierścionki bo spuchły jej palce i ściągnęła. Wandal dość że ją okradł to złamał jej rękę...Mieliśmy kiepskie święta siostra zamiast wesela miała przyjęcie :(
I to w spokojnym miasteczku...

anula fajnie cieszę się...ja kupiłam małej łóżeczko takie z lampką, wibracją i muzyczką i sprawdziło się w Darłówku.

diana moja mała boi się dużej wody zobaczymy czy z małym basenem będzie inaczej.

ba5hka twój łobuz już chodzi? :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie. :D U nnas pogoda do d...y :evil: Leje i grzmi :x

Joanna-Bardzo Ci współczuje.Teraz wszędzie trzeba pilnować swojej torebki.Mi pare lat w stecz w sklepie gdzie było pare osób też ukradli pieniążki i komórkę a potym zdażeniu,nauczyłam się wszędzie nosic ją w rękach tak,żebym ja widziała.Pamiętam,ze ukradli mi wszystkie pieniązki,które mój G zostawił mi na życie jak wyjezdzał do pracy. :evil: A komórkę dwa dni przed kradzieżą mi kupił w salonie:evil: Dał w tedy 800zł.Ale się nacieszyłam :roll: :x Dostałam nauczkę.Teraz jak gdzieś jestem tam gdzie jest chaos,na pierwszym miejscu pilnuje swoich skarbów :lol:

anula
-Gratulacje.Taka rzecz napewno się przyda.My teraz jak bylismy na wczasach to bardzo brakowało Nam łóżeczka.Bo pokój mielismy w piętrowym domku i jak robili na dworze grila,to musiał ktoś siedziec z małą na górze bo spała.Ale wpadlismy na pomysł,żeby zabrać ze sobą wózek i tesciową. :twisted:

Diana-Większość dzieci najpierw się boi a potem oderwać nie mozna :lol: Tak było tez z naszą,Tylko za nim się oswoiła to pogody nie było.Chodzę dalej biała jak w zimie :evil: .

ba5hka-Malutki fajniutki a jakie kręciołki ma :shock: Czekamy na resztę fotek :lol:

fifolek,Alicja ja też mam taki basenik :twisted: Tylko moja do niego wejść nie chce.Muszę kupić jej te kulki,może chodz na 5 minut się zabawi :evil:

Nasza mała też robi papa,pokazuje jakie to dobre(głaszcze się po brzuszku),jaka jest duza,gdzie sroczka kaszkę ważyła i gdzie ptaszek poleciał,nawet pokazujec gdzie mama jej robi aty aty nu nu nu :oops: i jakie ma kłopoty.Wie do czego służy grzebień,jak znajdzie spinki to sobie kładzie na włosy,ostatnio wzieła chusteczki nawiolżające i się wycierała po pupci :lol: A moje kolczyki dopinała do swoich.Wszedzie gdzie jesteśmy to tańczy.W restauracji,w koscieli na koncercie organowym w Oliwie tak tańczyła,ze musiałam wyjść z kościoła,bo był jeden płacz jak wziełam ją na ręce.W piątek byliśmy na pogrzebie bo nam sąsiadka zmarła.Grał Pan organista.Nie było gdzie usiąść i stałam z nia na srodku.To tak chciała na podłogę(zapewne tańczyć,bo wiem co ona potrafi),że siłowałam się z nią na rekach bo to juz nie do smiechu by było :roll: :?
A tak wogóle,Czy wasze dzieci tez nie potrafią zająć się same?Oliwie zabawki nieinteresują.Chodzi ciągle za mną jak kula u nogi i nic nie idzie zrobić.Jak usłyszy dzieci to stoi pod oknem i płacze.My szykujemy się do roczku.To juz w środę.Tort zamówiony :D Robimy w restauracji,bo nie pomiesciłambym ich wszystkich w domu :lol:

Wszystkie zdjecia sliczne :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327 ... 521  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]