Dzisiaj jest pn kwie 27, 2026 4:27 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 521  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny smaczna jest panga.Ja kupuje przyprawę do ryb nacieram i smażyę-PYCHOTA!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć mamusie!!!

Dawno mnie nie bylo, bo kompletnie nie mam czasu na neta.Komputera nie włączalam 3 dni pomimo, że jestem w domu.wpadnę wieczorkiem, to coś więcej napisza...

Buziaczki.Pa pa!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

Wszstkiego najlepszego dla zaległych dzieciaczków...
Wiktorka Sandry Zosi

Hej dziewczyny
Ale jestem wściekła, wczoraj wybili nam przednią szybę w aucie (nowa z montażem 500zł :shock: :? )
O siódmej rano nasze zgłoszenie na policji było 4 :shock: a dzień się dopiero zaczynał
Co za pop...kraj, wszystko zniszczą nic nie można mieć...

Zmiana tematu
Oprócz tego zdarzenia to mieszka nam się fajnie...nadal walają się kartony i worki bo jeszcze szafki kuchenne nie powieszone i szafa do przedpokoju jeszcze nie zamówiona...
Małej się bardzo podoba i pies też się zadomowił.
Mam fajną sąsiadkę, która co chwilę kradnie mi Agatę :lol: Ata ją uwielbia :shock: ma kobita pojęcie o dzieciach w końcu ma ich troje...
Przychodzi i zajmuje się małą bym mogła jak najszybciej mieszkać w ludzkich warunkach...

Ala mała jest super!!! No i wszystkiego najlepszego...ja też polubiłam krewetki jak byłam w Hiszpanii.

erii ciuszki śliczne ja też nie potrafię przejść obojętnie koło żadnej rzeczy...mała ma więcej ciuchów niż my z M razem a i tak ciągle coś jej kupuję...

Aga właśnie co to jest? i czy wiadomo coś więcej na ten temat

Joanna jak się czujesz?

No i mała wstała...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

coś mi linijka szwankuje....przecież Wiktor ma już 11 m-cy :( :( :( :(

Alicja mój mąż też robił z serem żółtym :lol: :lol: :lol:

Byłam z Wikiem u koleżanki, ona ma córeczke (Wiktorie :wink: ) i stwierdziła że cieszy się że ma dziewczynke, że są spokojniejsze....bo jak patrzy na mojego syneczka :shock: :shock: ..... no a on to w miejscu u nich nie mógł usiedzieć....czy 11 m-c dziecko może się już popisywać...bo wydaje mi się że on to robi. W domu nie jest aniołeczkiem ale tak się nie zachowuje :oops: :oops: I nie pozwalamy mu na wszystko :( :( :(

Fifolek
my jak odebraliśmy samochód z naoprawy, to nastepnego dnioa włamali sie nam i ukradli radio(bez panela ) i rozwalili zamek :twisted: :twisted:

Aga nareszcie :lol: :lol: :lol: zaglądaj czasem, na GG też cie chyba ostatnio nie ma :( :( ale Olga juz duża :shock: :shock: :!: :!: :!: Musimy się kiedys spotkać, ja prawie co weekend jestem na działce :wink: :wink: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

przeczytalam wreszcie co naklikalyscie przez te 2 dni :)
ja oczywiscie w pracy bylam (akorat wczoraj byla piekna pogoda :( )... mam nadzieje ze dzisiaj tez tak bedzie bo mam ochote sie na ogrodek wystawic i poopalac a malego do basenu wlozyc ... trzymam kciukasy za to bo jak narazie slonko sie pojawilo.

fifolek- no co za %%&&$%"%^!!!!!! masz racje ze nic nie mozna miec w polsce bo zaraz przyjdzie jakis lysy i z zazdrosci rozwali albo ukradnie... jeszcze dlugo tak bedzie .. zmiana nastapi dopiero wtedy , kiedy kazdego bedzie stac na to zeby sobie kupic wlasne i fajniej bedzie zaszpanowac ze sie kupilo , niz ukradlo ... ja wiem ze jak cos tutaj postawie, dajmy na to wozek przed sklepem , to bedzie tam stal kiedy wroce: juz nieraz tak robilam ... ludzie zostawiaja rowery nie przypiete itd... kiedy u nas tak bedzie ???? hmmmm

erii superowskie sukienusie :) no i brzuszek pokazny !!! bardzo ladny . no i Andrzejek fajnie wyglada a wlosy :shock: kiedy moj takie bedzie mial ??

Alicja - wszystkiego naj naj naj :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fifolek to rzeczywiście wandale(łagodnie mówiąc) i na dodatek bezkarni..o czym sami doskonale wiedzą..nasze prawo jest porostu do d...
teraz ty wywalisz pięć stów na nową szybę a oni sobie pójdą dalej i będą się cieszyć że sobie ulżyli, a jak znowu ich poniesie to rozwalą jeszcze ze cztery auta..Obrazek

BARBRA myślę że 11 miesięczne dziecko może sie popisywać..moja Pati tez to robi..tylko że ona to tańczy.."śpiewa" i robi wszystko żeby wszyscy zwracali na nią uwagę..a w domu jest spokojniejsza..
Ale zgodzę się z twoją koleżanką że dziewczynki są spokojniejsze..bo jak patrze na synka sąsiadów(12 miesięcy)to ło jejku..!

ba5hka a my wczoraj byłyśmy u cioci na działce a przedwczoraj u babci i niunia ślicznie się pluskała w baseniku a mama sobie ładnie plecki przysmażyła hehehe..

Mirabelka spróbuje pangi..mniam mniam..już mi smakuje!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej!

Dzis jestem tak padnieta ze nawet do szkoly nie wstalam... Dobrze ze jest jeszcze mama to wziela Zoske na noc do siebie i rano sie nia zajela.

Ogolnie wszystkim smakowaly przysmaki z grilla. No te paroweczki z miesa mielonego po prostu rewelacja! Dzieki barbra!

Pogoda byla cudna. O 20.30 bylo 30 stopni! Ale grill sie robil a my sie pluskalismy w jeziorku. Woda cieplutka!

Dwa zdjecia bo reszta nadaje sie do ocenzurowania...

PALENIE BUKIETU SLUBNEGO (czy Wy tez znacie ta tradycje)?
Obrazek
Obrazek

ba5hka a komplecik do ogrodu sliczny!

fifolek my tez robilismy Zosce sesje zdjeciowa juz dwa razy. Mam fiola na tym punkcie. Za kazdym razem jak jestesmy w Polsce robimy wlasnie taka sesje. Pozniej zrobie zdjecie ze zdjecia i cos wkleje
Jak w mieszkanku? Co Ci sie snilo pierwszej nocy?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hello dziewczyny

Alicja a ty nadal @ brak?
ja tez znam tradycje z paleniem bukietu ale ja palilam w 1 rocznice - byl tak wysuszony :) ze az trzaskalo :)
aaa wy tez chyba mieliscie rocznice - cywilnego - dobrze kojarze?
Zosia słodziak :)

moj maluch dzis zdazyl juz od rana nabic sobie guza i wcisnac palec miedzy drzwi :( jaki on jest urazowiec to szok. Paluszek go bolal mocno .........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

baby wciaz czekam na @ albo na Fasolke :) Nie jest to normalne ze okres mi sie spoznia wiec powod musi byc jeden... Ostatnio mnie podbrzusze boli. Zobaczymy w przyszlym tygodniu bedzie wiadomo na 100% :D

Tak masz racje to byla rocznica slubu cywilnego a za 11 miesiecy bede usiala spalic drugi bukiet :)

Biedny Hubercik... A nie masz takich ochraniaczy na drzwi, zeby sie nie zamykaly? To takie nakladki w ksztalcie podkowy.

Zoska gania calkiem gola, sika na podloge ale nie moge nic na to poradzic bo jest po prostu za goraco. W papmersie ma czerwona pupcie. Z domu wyjdziemy pewnie dopiero pod wieczor...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczynki!!
Dlugo mnie nie było bo wyjecalismy na maly urlop do mojej babci!Nie mam czasu poczytac ale jak znajde chwile to nadrobie zaleglosci :)
Fifi robi duze postepy jak na takiego leniucha :) stawia swoje pierwsze kroki,chodzi ladnie za jedna raczke i lubi to robic,wkoncu nauczyl sie schodzic z tapczanów.Wszystkiego nauczył sie w ciagu tygodnia.Postaram sie wkleic kilka fotek
Obrazek w pociaguObrazekna rynku w WodzislawiuObrazektuptusiam Obrazek Obrazek Obrazekz mamusia [img][URL=www.fotosik.pl][img]http://images27.fotosik.pl/31/ed9c2bfc152e3319.jpg[/img]http://images30.fotosik.pl/31/04fb850b97719e1e.jpg[/IMG][/URL]

Wszytskiego najnaj dla solenizantów

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny!!!

wszystkie foteczki rewelacyjne...

ja znów tylko na chwilkę, bo maly siedzi na nocniczku i musze go nadzorowac, bo moze mi uciec i nasiurać na podłoge...

U nas wszystko ok, mały przesypia te upaly, w poniedziałek spal aż 4 godziny non stop, od 11.00 do 15.00.Byłam w szoku!!!!!!!!!!!!!!!

Nocki też są rewelacyjne, wczoraj jak zasnął o 21.00 to wstal dziś o 8.15, wiec mam jak się wyspać i bardzo mnie to cieszy!!!

Musze już uciekac, bo mały marudzi.

Trzymajcie się ciepło.
Na koniec kilka fotek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

DOBRANOCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kacha114 Filipek fajnie chodzi za rączkę!!Moja Pati też już powoli to opanowuje..ale zaraz szuka drugiej rączki do złapania..jeszcze jest niepewna..

diana śliczny basenik macie!!A Patryczek juz tak ładnie się nocnikuje..u mnie to raczej niemożliwe bo mała usiedzi góra dwie sekundy..muszę z tym jeszcze poczekać..

Dziewczyny przykrywacie na noc czymś swoje dzieciaczki..bo u mnie jest strasznie gorąco,ale przykrywam małą kocykiem..i niewiem czy nie jest jej za ciepło..
Tylko jak się śpi to jest chłodniej..sama niewiem..

Ciekawe jaka będzie dzisiejsza noc..bo ostatnio coraz mniej pobudek mam..jedną góra dwie..ale cciiii..żeby nie zapeszyć!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jest tak gorąco że nie chce mi się nawet pisać :oops: :oops: łykne chyba sobie "leszka" na dobranoc i ide spać :wink: :wink: :wink:
Moi chłobcy od wtorku na działce :cry: :cry: smutno mi ale mam chwile odpoczynku. Jak dobrze pójdzie to od poniedziałku tydzień urlopu......mało ale leosze to jak nic :? i we wtorek w nocy pojedziemy w góry do mojego dziadka......nareszcie :evil: :evil:
oczywiście jak będzie weekend i ja będe na dzialce to pewnie się pogoda popsuje :roll:

Ala ciesze się że mogłam pomóc :lol: :lol: ja tez je uwielbiam Zosia cudna , a mamusia jak pięknie opalona :shock:

Kacha
ale Fifi zasuwa :shock: :shock: fajnie że wróciłaś :!: :!: :!: (fajowe masz te spodnie...)

Netka25 jak lubisz ryby ja kiedys w gazecie zresztą w dziale z przepisami dla dzieci znalzłam na pange pieczoną w papierze pergaminowym albo na parze: pange troszke przyprawiś solą pieprzem, na patelni udusić cebulke do tego czosnek, groszek zielony mrożony, ten farsz z cebuli i groszku wykładasz na pange zawijasz w papier(taki do pieczenia ciasta) i piekarniku jakieś 10-15 min, nie zadługo bo wysycha :wink: ppycha :im:
Ja Wika przykrywam pieluszka tetrową albo flanelową jak jest chłodniej

Diana fajowy basenik, ja teraz wolałam kupić z daszkiem,

jak kogoś ominęłam to przepraszam :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć
U nas przeszła mała burza i chociaż trochę jest czym oddychać.
Ta pogoda źle wpływa na moja córcię, bo jak usnęła po południu to obudziła się strasznie zła :lol: Wcześniej humorek jej dopisywał :lol: Takie małe a juz ma swoje humorki. Jak się obudzi i jest uśmiechnieta to humorek ma wysmienity, a jak marudzi zaraz po obudzeniu to niezbyt dobrze to rokuje :lol:
Olcia śpi w pieluszce i koszulce na ramiaczkach, czasami przykrywam ją pieluszką tetrową lub flanelową. U nas w mieszkaniu jest bardzo gorąco.
Oleńka też chodzi za jedną rączkę, nie pozwala się trzymać za drugą.....
fifolek nam wybili kiedyś szybę i ukradli radio w południe sprzed kliniki okulistycznej w Luiblinie. Leżałam tam jakiś czas i M przyjechał z moją mamą w odwiedziny :?
diana moja Olcia też jest bardzo śpiąca w te upały, tylko że ma problemy z uśnięciem. No i nie ma apetytu.
Uciekam już spać bo ostatnio bardzo mało sypiam i pod oczami mam mega wory :lol:

Wkleje jeszcze parę zdjęć
Oleńka pomaga w robieniu porządków :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Na rowerku (chwilkę była spokojna :lol: )
Obrazek
Obrazek

Nowa zabawka
Obrazek
pozdrawiam serdecznie

Ostatnio zmieniony czw lip 19, 2007 10:54 pm przez MonikaS, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

diana cieszę się że nocnik się podoba, u nas też jest używany...
Zdjęcia rewelacja...

Ala mała Bomba śliczna oj tata będzieganiał kawalerów...
Ja testu nie robię bo dostałam @ ...
Ja też mam fioła na punkcie zdjęć...
No niestety nie pamiętam co się śniło za bardzo zmączona byłam... :oops:

kacha mały ślicznie chodzi i fotki śliczne...
Moja boi się piasku :shock: :lol:

barbara moja też się popisuje i zaczepia żeby zwrócić na siebie uwagę :shock:

ba5hka właśnie się dowiedziałam od M wrócił już z nową szybą że to nie kamień tylko ktoś celowo uderzył szybę pięścią :shock:
Ktoś nam chba zazdrości że dostaliśmy mieszkanie bo dwa lata temu blok obok były podobne sytuacje jak się wprowadzali nowi lokatorzy... :shock:
Obrazek

Monika moja też ma problem z zasypianiem trwa to z godzinę do dwuch :?
A śpi w pajacyku i pampersie przykryta kocykiem...ale jak jest ciepło to przy otwartym oknie...

Netka no niestety wczoraj po 22 wzywałam policję bo łobuzy demolowali nasz plac zabaw :evil:

baby biedactwo, oby jak najmniej takich sytuacji...

Kilka fotek z dnia dzisiejszego z siostrą męża nad jeziorem i jak jest zadowolona po obiadku (który zjadła w całości :shock: )i bawi się piłeczkami...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zapodam kilka fotek i mykam spać...

Ja i moja mama
Obrazek
co by tu narozrabiać.....

Obrazek

a może pomoge mamie i posprzątam :roll:

Obrazek

na spacerku
Obrazek

na dzis tyle...może rano przed praca zdąże...bo musze wstać i umyć głowe przed pracą :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny my mamy dzisiaj wielki dzień nasz Szymuś kończy roczek, imprezka na całego boże jak te miesiące szybko zleciał, jak tylko wrócimy z wczasów powklejam zdjęcia jak świętowaliśmy :D :D :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

Wszystkiego najlepszego dla Szymona i udanej imprezki :D :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a oto solenizant z mamą
Obrazek
Shot with COOLPIX L3 at 2007-07-20

a tu z kucykiem wygląda jak dziewczynka hehe
Obrazek
Shot with COOLPIX L3 at 2007-07-20

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

STO LAT STO LAT STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DLA SZYMUSIA !!!!!!!

U nas leje!!!! wrrr... wczoraj oczywiscie tak jak pisalam ladnie BYLO, ale zaraz jak wyciagnelam basenik i nasmarowalam nas kremem przyszla potworna chmura i nici z opalania :evil: :evil: :evil: :evil:

a na dzisiaj zaplanowalam sobie dzien zakupowy no i lipa .... teraz nie pada tylko zabami wali ...ulewa na calego .. ja tutaj zwariuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iris BARBRA fifolek MonikaS Diana Kacha AlicjaR zdiecia superowskie ..wszystkie macie taka ladna pogode .... Pelna zazdrosc

wczoraj przyjechala babcia do nas i bylismy na spacerze... :roll: nie bede sie rozpisywac :? :? :? na koniec chciala pokazac Tristanka jego dziadkowi ktory czekal na nia na parkingu( ukryty za krzakamia) ... ale nie wyszeddl nawet z auta wiec glosno powiedzialam ze ja sie niebede fatygowac zeby przejsc na droga strone ulicy ... zaczela mmi wyrywac wozek i stwierdzila ze ona sie pofatyguje ale postawilam na swoim .... kilka razy powtorzylam ze gdyby chcial zobaczyc wnoka to by sie chociaz wychylil z auta ... no ale tego nie zrobil .... ....bez komentarza pozostawiam jego osobe bo tutaj nie bede uzywala wulgaryzmow :wink: :wink: :wink: :wink: no mowie wam paranoja , ja poprostu nienawidze wiekszosci rodziny M.......... !!!... musialam sie wygadac ...dzieki

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 521  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]