Dzisiaj jest ndz kwie 26, 2026 10:11 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 521  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Widzę ze twoja mała urodziła sie szybciutko tzn w 36 tygodniu ciąży, czemu jesli można spytać? :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

elvira22 pisze:
Netka25 pisze:
Aha i jeszcze odnośnie kąpieli pod prysznicem..to zazdroszczę bo jak mojej niuni choć kropelka na buzię spadnie to zaraz
u nas jest to samo...ale kąpiemy się w brodziku pełnym wody...i pomimo tego,że się Zuzkę pilnuje woda jest w całej łazience-tak się jej ostatnio chlapanie spodobało...

moja dzidzia też lubi się kąpać..i chlapać tylko z tym myciem główki tragedia..dziś znowu był płacz.. :cry:

Zielna z tym basenem to dobry pomysł..tylko że u nas nie ma zajęć dla mam z dziećmi..ja już myślałam o baseniku dmuchanym,który mogę rozłożyć w ogródku..tylko już od dłuższego czasu pogoda zawodzi..

ba5hka ten twój Tristanek to normalnie mistrz świata!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Rany!!!Dziewczyny, ale zasuwacie!!!

elvira22, witaj!!!Ja niestety juz nie zdazylam obejrzec fotek :(

ba5hka, no to wklejam aktualne fotki :wink:
Obrazek
Dawcio z kolega starszym o pol roku!!!Nie widze miedzy nimi tej roznicy!!!
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Nasz szewczyk...hehe
Obrazek
Aerobik :wink: :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

Ala i jak Zosia??

diana baby zielna

Zielna spodnie taniocha kupiona w butiku, jest ich pełno 65zł
Ja też czasami mam odruch ymiotny jak sprzątam nocnik, M smieje się że to szambo.
Ja swojej najczęściej gotuję ale jak nie mam czasu to daję słoiczek.
Tylko że moje dziecko totalnie to olewa i woli cyca :shock:
Może jak wyjd ą jej zęby (ma tyko dwa na dole) to zacznie więcej jeść.
Ostatnio gotowałam jej groszek z marchewką i pierś z kurczaka...
Ale najbardziej lubi rosół tylko musi być doprawiony inaczej sama mogę go jeść... :?

Joanna zdjęcia cudo, pięknie tam.
Jak czujesz się? Erii już ogromna a po tobie nic nie widać.

mapi nutella the best

barbra ja też siadam bardzo późno do kompa jak mam siłę.
aparat fajniutki... czekamy na fotki.

elvira witaj i śliczne zdjęcia...
Szkołę masz na czasie...

Netka moja też nie lubi mieć wody na twarzy po mamusi :oops:
Takie tornado mam co chwilkę.

ba5ha zdjęcie mnie powaliło. Ja swojej też chcę kupić takie piłeczki bo ona bardzo lubi piłki...
Dziś dostała prezent z nestle dwa balony z napisem mam już roczek próbkę mleka waniliowego i kartkę oraz poradnik żywienia powyżej roku.

anula ale Dawidek bombowy...
Jak sobie radzisz w pracy?

Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam...rzadko mam czas odpisać po kolei.
My byliśmy na nowym mieszkanku. Pomyłam podłogi i okno a resztę jutro bo jeszcze nie mamy podłączonych żyrandoli, tylko w łazience.
Mała froterowała panele :lol: i tylko jak zgłodniała przychodziła do mnie.
W sobotę przyjedzie siostra M to trochę więcej będzie czasu na wszystko, chyba ?
No i dziś byliśmy się zameldować a za dwa tygodnie zmiana dowodów znowu :evil:
No i zamówiłam pozowanki na roczek i w niedziele zamówimy msze z tej okazji.
Moja mam przysłała jej sukienkę tą co miała na chrzcinach i wiecie że jest dobra tylko przedtem sięgała do kostek a teraz przed kolana.
W niej zrobię jej fotki.
Ale się upisałam...

Dobranoc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam.
My już na nóżkach :!: Mała poszła spać -jak nigdy o 23 i wstała dopiero teraz,no ale bez pobudek :!: :brv: :okk:

fifolek13 pisze:
elvira witaj i śliczne zdjęcia...
Szkołę masz na czasie...
i to wszystko dzięki mojej kochanej mamusi :!:

anula pisze:
elvira22, witaj!!!Ja niestety juz nie zdazylam obejrzec fotek Sad
specjalnie dla Ciebie :!: :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aaliyah pisze:
Widzę ze twoja mała urodziła sie szybciutko tzn w 36 tygodniu ciąży, czemu jesli można spytać? :)

długa historia,zapraszam tutaj-wszystko kiedyś opisałam 8) :arrow: <>

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Widać ze pogoda się popsuła :wink: :wink: :wink: rozszalałyście sie z postami :lol: :lol: :lol:

Anula wiem ze teraz masz mało czasu, ale napisz jak sobie radzisz z praca i Dawciem, czy tez sie tak ciszy jak wracasz z pracy jak mó Wiko :lol: :lol: Bo ja poprostu uwielbiam tek jego chichot i krzyki jak wracamy z pracy......normalnie miodek po całym dniu :pr:

Wczoraj byłam znowu na szkoleniu, ale już jednodniowym, miało być od 9,30 do 18,30 ale jak stwierdził to gościu który prowadził" grupa szybko łapie" i szkolenie skończyło sie o 15 :shock: :lol: :lol: a ze było w centrum to poszłam do galerii centrum poszperać po obniżkach. Oczywiscie dla Wika, sobie nic nie kupiłam. A jemu kupiłam: w C&A bodziaki 2 pary z krótkim rękawkiem po 15zł i z długim rękawkiem po 10zł i też kupiłam 2 szt, i kupiłam mu jeszcze jedne buciki po 39zł granatowo z pistacjowa lamówka w Reserved rozm 22 ale akurat będą na wrzesień (zrobie wieczorkiem fotki to jutro wkleje)

WSZYSTKIE maluchy mają super foteczki, nie wymieniam pojedyńczo bo sobie nie zanotowałam a nie mam czasu wracać się bo szykuje się do pracy :evil: :evil:

Kiedys rozmawiałyście o I urodzinkach, my też planujemy zrobić na powietrzu, Wika urodziny sa 16.08 a 15.08 jest święto i u nas na działce jest akurat odpust i zawsze jesteśmy i my i teśćie i moi rodzice, więc po kościółku grill i torcik, a jak będzie padało to przeniesiemy się do domu :lol: :lol:
A w prezencie chcemy mu kupić Krzesełko uczydełko, koleżanka ma dla swoich bliźniakow i poleca :wink: :wink:

spadam suszyć włosy....tylko nie wiem po co bo i tak pada :twisted: :twisted:

A wieczorkiem do teściowej :wink: :wink: :wink:

OPCJA ZMIEŃ

Elvira na szczęście wszystkie stresy i ból związane z porodem wynagradzają nam nasze słońca, :sw: chociaż mój to teraz mały :punk: a kiedys był małym :ag:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Barbra- a sio do styczniówek- tesknimy!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Barbaro moja dziecina to wcale nie taki :aq: tylko mały wygłupiaka :loo: ale i tak ją kocham najmocniej na świecie :pipi:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć!!!

Pędzicie z postami szybciutko :P
Pogoda fatalna, więc nie ma się co dziwić, ze siedzimy w domku.Mały wlaśnie zasnął, więc mam chwilke i wkleje kilka fotek :wink:

Z mamą, babcią i dziadziem przed blokiem mlodej:
Obrazek
Tu śpiewamy sto lat!!!
Obrazek
To ja z mężem:
Obrazek
A tu nad jeziorkiem przy restauracji:
Obrazek
Z parą młodą:
Obrazek
A tu na poprawinach z mamuśką:
Obrazek
Z mężem:
Obrazek
I z moim synkiem:
Obrazek

Dobra już wystarczy.Mam nadzieję, ze was nie zanudzilsm, ale dawno nic nie wklejalam, więc dziś to nadrobilam.Pozdrawiam i miłego dnia!!!

Ostatnio zmieniony wt lip 10, 2007 9:36 am przez diana, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

diana zazdroszczę figury :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

elvira22, dzieki :wink: Fotki cudne!!!Sliczne z Was dziewczyny, wiec wklejaj fotki czesciej :P

BARBRA, w pracy ok, choc okazalo sie ze szefowa to straszna furiatka i potrafi doprowadzic dziewczyny do lez!!!Ale ja z nia poki co zadnych zatarc nie mialam, ale i tak uwazam, ze przesadza...kierownik kierownikiem, ale jakby na mnie tak nawrzeszczala to juz by mnie tam nie zobaczyla :twisted: Ja wiem ze staram sie jak moge, a nawet jesli zrobilabym cos zle, to w koncu jestem tylko czlowiekiem i mylic sie moge, prawda???
A Dawciu cieszy sie bardzo jak mnie widzi :lol: , caluje, przytula, to jest takie slodkie!!!Najgorzej jak wracam pozno i on juz spi, to strasznie brakuje i mi tego przytulania :(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Elvira22 serdecznie witam w Naszym gronie :D
Ba5hka my też kupilismy Małej basen ale jak na razie ani razu nie wywlokłam go do ogródka bo pogoda paskudna :evil:
Milcia uwielbia wodę, kąpać się uwielbia, a na basenie jest zachwycona. Siedzi jak Księżniczka w swoim kółeczku i czaruje wszystkich dookoła :lol:
Barbra dziś mam zamiar zrobić pierwsze zdjęcie brzucholka to się Wam pochwalę :wink:
Zielna na niedzielnym wypadzie byliśmy w Wicklow - 50km od Dublina.
Anula zdjęcia Dawidka super :D A co do szefowej to zgadzam się z Toba całkowicie - każdy ma prawo popełniać błędy, wazne żeby dobrze wywiązywać się ze swoich obowiązków - po prostu robić swoje.
Fifolek brzusio jest :lol: niebawem się nim pochwalę :wink: Moja też ma kuleczki - najwiekszą frajdę sprawia jej wyciaganie ich z pojemnika.
Diana juz to kiedyś pisałam ale muszę jeszcze raz - super laseczka z Ciebie :!: I te zielone oczy :wink:
Dziś idziemy na ważenie - zobaczymy ile Milcia waży - praktycznie od 3tygodni jest na mleku modyfikowanym.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Elwira, joanna-dziękuje bardzo za kompemenciki!!!W rzeczywistosci, to jestem za chuda i wszyscy mnie wyzywają, ze mam utyc, ale to nie takie łatwe jak się chce :roll:

a poza tym, to zapomniałam napisać wczesniej, ze wasze dzieciaczki(anula, elwira) są śliczniutkie :P

Maly wlaśnie wycisnął kupcie do nocniczka, ide go przebrać.
Narazie mamuśki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anula Dawidek super!!Najbardziej to mi się podoba ta jego koszula w kratę..podziwiam cię..praca,dziecko..ja bym nie dała rady a zwłaszcza z taką szefową Obrazek

Fifolku a cóż to są pozowanki? Bo ja ciemna jestem..
:oops:

elvira22 córcia normalnie caaała mamusia!!Gratuluję przespanej mocy..ja już mam za sobą takie dwie..ale to kiedyś wcześniej..bo ostatnio to mam jedną lub dwie pobudki.

BARBRA widzę że ty tez dla siebie juz zakupów nie robisz..tylko dla Wiktorka..ja mam to samo,jak tylko ide sobie coś kupić to kupuję małej, a mój męzuś to już na mnie krzyczy że nie mam w czym chodzić i dziecku kupuję jak ona ma pełna szafę..ale dla dzidzi sa fajniejsze rzeczy niż dla mnie i nie mogę się oprzeć..Obrazek

diana cóż ja bym dała żeby tak wyglądać..Obrazek

Joanna102 czekamy na fotkę brzusia!!Kurcze też bym chciała mieć drugą fasolkę..Obrazek ale czas pokaże..

Zapomniałam się pochwalić..dwa dni temu moja niunia siedziała sobie na dywaniku i wstała sama, bez podparcia(to nawet ja tak nie umiem bo się muszę czegoś złapać)i zaczęła ładnie robić pa pa!!
Oj, nie myślałam kiedyś że będę się tak mocno cieszyć z takich rzeczy Obrazek

ale się rozpisałam..aż dziwne bo normalnie to małomówna jestem..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

DIANA masz super figurkę i bije z Twojej twarzy sama sympatyczność :D
Wcale nie jesteś za szczupła, ja mam 168 cm wzrostu i waże 45 kg i nawet 3 ciąże nic nie dały, za nic nie mogę przytyć

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aaliyah-dziękuje za miłe slowko.Ważymy podobnie, tylko jestem ciut niższa.A jesli chodzi o sympatyczność mojej twarzy, to wiele obcych osob mi to już mowiło.Ciesze sie, że mnie tak ludzie postrzegają i mam nadzieję, ze slusznie to mowią.Ja tam zawsze jestem uśmiechnięta, choćby się nie wiem co się działo.

Netka-zawstydzasz mnie... :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Diana nie chciałam cię zawstydzić..poprostu uważam że fajna laska jesteś..bo ja to raczej z tych okrąglejszych i odkąd pamiętam to bezskutecznie walczę z kilogramami..
A co do sympatycznej buzi to się zgadzam..ja tez bardzo lubię się uśmiechać..to przecież nic nie kosztuje..a ile może zdziałać!!Obrazek

A u nas leje i leje..ale czasem fajnie tak bezkarnie poleniuchować w domu..przynajmniej nie mam wyrzutów że ładna pogoda a my nigdzie nie wychodzimy..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja zagladam czy Alicja juz ma 2 kreski
na razie nie widze ale czekam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No wlasnie!!!Alicja czekamy... :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 521  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]