diana prezent fajny. Ja tam kupuję to na co w danej chwili mnie stać albo daję pieniądze wszystko zależy dla kogo i jaki jest stopień pokrewieństwa.
My teraz mieliśmy dwa wesela już pisałam wcześniej nie poszliśmy bo woleliśmy za tą kasę mieć wczasy nad morzem z naszym skarbem...
Finansowo nie było innej możliwości.
Powodzenia na uczelni...
na'keithia dzięki. A tak w ogóle to ładniej wyglądałaś od młodej (miała trochę za krótką sukienkę, ogólnie ładną ale nie w moim guście)
Za to twoja powaliła mnie na kolana.
Kamila gratulacje ząbków i fotki śliczne...
ba5hka dzięki, maść pomogła ale z tego co wiem mogą być nawroty...
u nas za to dziś leje...
Kacha współczuje tych przebojów z @ też tak miałam przed porodem.
Ala czekam na fotki i cieszę się że życzenia dotarły.
No to witaj w gronie mamusiek biegających za swoimi pociechami.
Moja to potrafi juz zrobić taki bałagan w dwóch pokojach że nie wiem od czego zaczynać sprzątać i to w tym czasie kiedy próbuję zrobić obiad...
Netka każde dziecko ma swój rytm rozwoju. Mojej siostry synek jak miał tyle co Agata to mówił całymi zdaniami a nie chodził

śmiesznie to wyglądało...
anula to gratulacje dla ciebie i dla
Joanny w tym samym dniu i ta sama rocznica
erii juz powinna wrócić ciekawe jak się czuje a i jutro andrzejek będzie miał 10 miesięcy.
Joanna Cały czas jestem z tobą trzymaj się malutka...
Wszystkiego najlepszego...
mapi współczuję wiem co przeżywasz. Mój M też miał wypadek i cudem wyszedł, a auto rzecz nabyta ważne że cały i zdrowy...
Ja tez ostatnio miałam ciężko...Śmierć przyjaciela, tato w szpitalu ...
A teraz też będę miała malutko czasu bo dostaliśmy nowe mieszkanie w nowym bloku i trzeba się przeprowadzić polatać po urzędach zmienić dowody i kupić meble, dywany i inne niezbędne rzeczy których brak...
No i duży wydatek finansowy a my ostatnio mamy wszystko na styk
Cieszę się bo będę miała w końcu balkon i koniec problemów z suszeniem prania. tylko jak powiedzieć właścicielom tego mieszkania że po dwóch latach miłego mieszkania trzeba się wyprowadzić...
Ale co swoje to swoje.
Z tyłu śliczny plac zabaw dla Agatki raj.
To już nasza 4 przeprowadzka w końcu na swoje…
jak się urządzimy to pstryknę fotki i się pochwalę...