Dzisiaj jest pn kwie 27, 2026 4:36 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 521  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Kurcze ale rozwalilam strone nie wiem co sie stalo!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

size=24]Wszystkiego najlepszego dla Filipa Adama i Zuzi[/size]

Tak w ogóle to madziak się przeprowadził :( i dziewczyny bardzo rzadko się widzą...

barbara kacha anula fotki bomba

Aaliyah zdrówka dla Kingi.

anula Dawidek bombowy i też widzę lubi ciągać futszaka za uszy :lol:
w DEICHMANIE powiadasz to są jakieś małe buciki?

barbara no to masz chyba nerwa za ten urlop...

Netka moja też strajkuje wczoraj zjadła tylko zupkę a mleka 10ml i cały dzień cycuś.

Marta udanego wyjazdu i udanej zabawy...

Monika my w podróż poślubną pojechaliśmy do Pragi a potem Karpacz...
A teraz nie daliśmy jechać na wesele bo albo urlop nad morzem albo wesele a wiadomo że dla małej bardziej korzystnie to wyjazd nad morze i tak zrobiliśmy i nie żałujemy.

Zabrała mi bułkę :shock:
Obrazek
Obrazek
Nowa zabawa mama i tak podniesie :lol:
Obrazek

i kilka z telefonu...jakoś mizerna :oops:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Byłam dziś u dermatologa, pisałam wam ze dostałam jakiś plam i okazało się że to atopowe zapalenie skóry...dostałam narazie masć na dzień i krem na noc, zobaczymy jak długo będę z tym walczyć narazie 1,5 miesiąca.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć!
Ja znów na chwilke, bo padam na twarz ze zmęczenia :!:
Dziś od rana chodziliśmy z malym po mieście, bo szukaliśmy prezentu na ślub, ktory jest za 2 tygodnie. No i zdecydowalam sie na frytownice z PHILIPSA.Mysle, ze to będzie fajny prezent, tym bardziej, ze ja od tego kuzyna, do którego idziemy na wesele dostalam zwykły komplet pościeli, który diabli wzięli po 2 praniu(wyblakl i zmechacil się).Ale mniejsza z tym, kupie to co zamierzam i juz!

Musze sie pochwalić, że Patryś ma juz 4 ząbki(2 dolne jedynki i 2 górne dwojki).No i od kilku dni tylko biega wkoło mebli, stołów itp, wiec musze mieć oczy wokół glowy :)

Wszystkie fotki śliczniutkie jak zawsze.

A u nas dziś sa DNI KLUCZBORKA, więc jutro i w niedziele wybieram sie z Patrysiem na imprezkę.Tatuś niestety pracuje, ale pewnie się urwie i bedzie z nami :wink: Dziś gra KULT, ale jestem tak zmęczona, ze nie chce mi sie jechac.No a jutro RYSZARD RYNKOWSKI i chyba na niego się skusze :D
W dodatku w niedziele tatko ma imieniny, więc jutro grill się szykuje...

Dobra, uciekam, bo zaraz zasne nad klawiatura.
Pozdrawiam was wszystkie cieplutko!!!Pa pa pa !!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZUZI FILIPKA I ADAMA!! :D

Zdjęcia super, jak te nasze dzieci szybko rosną az sie wierzyć nie chce ze nie dawno takie małe były!!! :lol:

Amci juz prawie przebiły te górne jedynki ale strasznie sie meczy. Dzis kupiłam jej w aptece takie granulki homeopatyczne na ząbkowanie zobaczymy czy pomogą.

Dzis pożegnałam siostrę bo leciała do Irlandii, trochę sie denerwuje bo juz o 18 powinna być najpóźniej na MIEJSCU A JESZCZE NIE dala ZNAKU życia, DODZWONIĆ SIE DO NIEJ NIE IDZIE!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To wyśpij się i za mnie diana bo ja jakoś się ostatnio naspać nie mogę..gratuluję ząbków!!
A z tym bieganiem to mam to samo..i najlepsze to jest kiedy oprze się o jakąś szafkę to popatrzy na mnie i czeka co ja powiem..czy pozwolę czy nie..

kamilka8383 nie martw się, twoja siostra napewno bezpiecznie wylądowała..tylko pewnie ze zmęczenia padnęla i tel. nie odbiera, albo zasięgu niema :lol: :lol: :lol:

A te wasze foteczki..no bajera!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
Mojej Martynce wychodzi kolejny ząbek i strasznie jest marudna może macie jakieś sprawdzone maści na ząbkowanie proszę powiedzcie jakie????
pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

U nas tez wylazi kolejny zebol...piaty :wink: (lewa dolna dwojka) i Dawcio strasznie sie meczy, a ja nic nie moge zrobic, bo zel nie pomaga, a nie chce zbyt czesto podawac mu Ibufenu :?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

u nas juz masowo ida zeby9 i 10 na raz .. dolne trojki ... maly dosc spokojny , pomaga sobie szczoteczka do zebow :)
Tristan nadal nie chce jesc obiadkow ktore ja mu zrobie , ale sloiczki wylizuje do reszty... dzisiaj pierwszy raz zrobilam mu sama deserek ypu ryz+banan i to mu smakowalo...

a u nas leje calymi dniami , juz 5 raz piore to samo prani bo codziennie zaosi sie na ladna pogode i z nienacka jest ulewa ... teraz to tak bije w szyby zeaz strach no i grzmi okropnie wrrrr
zapewne jak pojde do pracy to bedzie znowu upal przez te dwa dni

zdiecia dzieciatek sa swietne , rosna nam pociechy :)

anula gratulacje dla Dawcia za ten wyczzyn do duzego kibelka :)

fifolek- mam nadzije ze szybko ci przejdzie i ze masci pomoga
to ja mykam dalej dolowac sie ta paskudna pogoda .. papap dziewczyny

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam was gorąco!!!

U nas leniwie płynie niedziela, mąż na 14.00 idzie do pracy, więc do wieczora jesteśmy sami :? Wczoraj byliśmy na koncercie Rynkowskiego-bardzo ładny, choć dla mnie zbyt refleksyjny wystep.No ale plus dla niego za to, że śpiewał na żywo :!:

Netka-to widze, ze nasze smyki są na podobnym etapie psot i szaleństw :lol:

mapi-mój teraz spokojnie już znosi ząbkowanie, najgorzej było z 2 pierwszymi zębami.Ja smaruje mu dziąsełka żelem CALGEL, przedtem miałam BOBODENT, ale byl słabszy i mniej pomagał.No a jak sie bardzo męczył i nie mógl spać, to dawałam mu syrop IBUM i od razu było lepiej...

Coś tu u nas pusto :(
Uciekam na kawke z mężusiem.Pa pa pa !!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gratulacje dzieciaczkom zeboli!
Nam tez wyszły az 2 naraz czyli mamy juz 6 zabkow,jedynki gora doł, 2 lewa gorna i 3 prawa gorna:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie dziewczyny. Dawno tu nie zagladalam, ale jak widze ostatnio i wy nie macie czasu. U nas wszystko ok. Sandra zasuwa jak szalona, ciagle staje przy meblach, wyciaga wszystko z polek itd. Z mezem tez bardzo bardzo dobrze sie uklada, sama jestem w szoku. Drugi miesiac miodowy heheh. Z tesciami tez spokoj, maz mi pare dni temu powiedzial ze wszystko przemyslal, ze sie przekonal jacy sa naprawde i ze mialam racje. Tak wiec zszokowana chodze podwojnie :D Chyba musial tutaj wejsc i czytac co napisalam, nie poznaje go :wink:
My tez 2 tyg temu bylismy na weselu u naszych najlepszych przyjaciol (maz byl swiadkiem). Pierwszy raz zostawilismy mala na cala noc i poszlismy sie pobawic. Bylo rewelacyjnie. Wesele i poprawiny byly w Novotelu, nagralam ta aktorke co gra Jolke w 'M jak Milosc' jak bawila sie z dzieckiem w piaskownicy. I nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie to, ze rozebrala to dzieciatko do naga (bez majteczek) i posadzila w piaskownicy a pozniej na hustawkach, do ktorych dostep maja wszyscy wiec zarazkow tam od cholery.
Bede musiala porobic zdjecia z filmu to wrzuce.
Przepraszam, ze nie odpisuje wszystkim ale nie dam rady.
Zaczne od poczatku...

fifolek zazdroszcze wyjazdu i super fotki!!! My chyba w tym roku nie pojedziemy niestety na wakacje, bo maz wlasnie zmienil prace i nie dostanie urlopu, masakra...Zostanie nam tylko wypad na weekend, ale to nie to samo :?
anula foteczki Dawcia z Nikolcia cudowne!!! Sliczna z nich para :D
diana ta frytkownica jest swietnym prezentem! My tez dostalismy na prezent wlasnie Philipsa i byl to strzal w dziesiatke!!! Ci nasi przyjaciele tez od kogos dostali i tez Philipsa i tez sie bardzo ucieszyli. Samemu by sie chyba nie kupilo, bo zawsze pieniadze ida na cos innego, a korzystamy z niej czesto :wink:
Marta Ty wiesz jak ja Ci zazdroszcze tego wyjazdu do NYC... :D Jesli chodzi o podroze to jest to moje najwieksze marzenie. Po powrocie powrzucaj fotki i to mnostwo!!!
Ala czekam na fotki ze slubu i chrztu i to tez mnostwo!!!
Barba foty z wesela super. Bardzo ladnie wygladalas
Monika wklej ta czerwona sukienke!! Ja pozniej zalowalam ze nie uszylam sobie czerwonej. Najpierw chcialam zlota, ale ten niebiesko-szmaragdowy material mi sie tak spodobal wiec zmienilam zdanie, a pozniej chcialam czerwona. Ehhh...zmienna ze mnie kobitka..

To tyle co zapamietalam. I ja wrzucam fotki z tego wesela co bylismy.

Z mezulkiem
Obrazek
Obrazek

Z panna mloda
Obrazek

Z mloda para
Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

na'keithia-teraz mnie utwierdziłas i na 100% w środe kupuje tego PHILIPSA!!!
No a fotki z wesela śliczne, wygladalaś bosko :lol: :D :lol: .
A u mnie przed godziną była szwagierka z narzeczonym i przywieźli nam i moim rodzicom zaproszenie na slub.Mój mąż tez będzie świadkiem!
No a za 2 tygodnie mamy wesele kuzyna i już żyje tym wydzrzeniem, nie mogę sie doczekac, bo uwielbiam takie imprezki :P
Martwi mnie jednak pogoda, bo cos zapowiadają ochłodzenie, a ja sie chciałam poopalać :roll: No i pozostanie mi chyba solarium, echhh...

Kacha-gratuluje tylu ząbkow Filipkowi!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam!!!!

Amci dziś wyszedł górny ząbek jedynka prawa, teraz ma 3! :D

Dzis byliśmy w zoo Amci bardzo sie podobało a szczególnie duże kotki, wciąż wołała kici :lol:
Wczoraj był wypad na basen i tez było super.
Fotki wkleję później bo muszę zgrać!!!!

Wszystkie fotki jak zwykle super!!!!!

Dziewczyny zazdroszczę Wam tych imprez, u nas nikt nie chce sie żenić.

Moja siostra nareszcie sie odezwała, okazało sie ze nie włączyła roamingu.
Dzis tez dzwoniła i powiedziała ze znalazła miłość swojego życia, a wyjeżdżając tam zostawiła tutaj chłopaka i teraz musi z nim zerwać, trochę mi go zal bo juz sie do niego przywiązałam przez te 3 lata co byli ze sobą.
Mam nadzieje ze w końcu znalazła tego jedynego i wezmą ślub bo już mi tęskno za siostrzeńcami :lol:

na keithia śliczną miałaś sukienkę i pięknie wyglądałaś!! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A no widzisz kamilka8383
wszystko z siostrą ok i nawet lepiej bo się zakochała!!

na'keithia naprawdę super wyglądałaś!

Gratulujemy wszystkim nowych ząbeczków..u nas narazie zatrzymało się na 5 :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny. Mysle o Was, zagladam i pamietam o dzjeciach. Ale zrobie to w Szwajcarii. Tam mam szybsze lacze a tu musialbym siedziec caly wieczor.

Zdjecia macie wszystkie sliczne. No i gratuluje Waszym dzieciaczkom zebow! Jak tak czytam tu 4, tu 6 a nawet 9 to nei wierze. Moja nadal bezzebna... Smieje sie ze ona stala w kolejce po wlosy a nie po zeby :) bo w tym to przebija nawet i mnie (juz zdazylam swoje obciac) :)

Poza tym Zoska zasuwa jak glupia. Czego sie nie zlapie. No i... coraz pewniej idzie i puszcza moje palce. Juz chce isc sama. Moja ciotka ktora jest pediatra mowi ze szybko pojdzie sama. Moja siostra zaczela chodzic jak miala 9,5 miesiaca. Zobaczymy...

Poza tym jej ulubiona zabawa jest "gonie Cie" wtedy zaczyna sie smiac w glos i ucieka. Komicznie to wyglada! A jej raczkowanie wyglada jak... ZABA! Ona odkad zaczela raczkowac robila to dziwnie (jedna noga na stopie druga na kolanie) ale teraz to juz calkiem - tylko na stopach. Nazywam ja - raczkujaca inaczej :) z tej pozycji wlasnie moja siostra sie podniosla i poszla sama. Ewoluowala jak pierwotni ludzie :D

Jutro w nocy trzeba wracac. Te 3 tygodnie tak szybko zlecialy...

Caluski dla wszystkich Maluchow!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

AlicjaR to moja Pati też chodzi czasem na czworakach!! my mówimy że jak pająk!!
A o ząbki się nie martw..przynajmniej bezie miała mniej "zużyte" i zdrowsze hahaha...

Jak te nasze dzieci się od siebie różnią.. niby są w podobnym wieku a tyle różnic między nimi..

Kiedyś myślałam, że jak dziecko ma np 9 m-cy to ma określoną liczbę zębów..mówi pewną ilość "słów"..waży tyle..itp.A tu każde inne.. :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewczyny wkleję parę fotek.

tu z tata w zoo, wczoraj
Obrazek

Obrazek

Obrazek

w wesołym miasteczku
Obrazek

Obrazek

a tu sie kapie na tarasie
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny ale mam zagwozdke; dzisiaj mija 45 dzien cyklu.W piatek myslalam ze dostalam @ i wzielam pierwsza tabletke anty ale mam watpliwosci czy dobrze zrobilam ze ja wzielam bo bardziej wyglada mi to na plamienie niz na @.Ostatni cykl mialam tez 45dniowy.Biore te tabletki ale nie wiem czy dobrze robie.Cały czas raz plamie raz nie,dzisiaj teroche zaczał mnie pobolewac brzusio jak na @.Nosze sie z zamiarem zrobienia tesciora.Sama juz nie wiem.Co miesiac ten sam cyrk

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kacha, no to faktycznie masz zagadke... :roll: zrob test...moze on Cie choc troche uspokoi :wink:

A my dzis obchodzimy 2 rocznice slubu :P jakos tak bez szalenstw..w domku, moze jutro pojdziemy do kina, bo dzis nie dalismy rady, a poza tym Dawcia jakis wirus dopadl, kaszle, ma katarek, ale lekarka powiedziala, ze oskrzela ma czyste...ufff, oby nic sie nie rozwinelo... :?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kamilka8383 fajne fotki!!

kacha ja na twoim miejscu już leciałabym do apteki po teścior..przecież jakby to była fasolinka to nie możesz jej truć pigułami!!

anula wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 521  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]