Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 3:25 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6295 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Jakie piekne imie Patrycja... sliczne :D

aga ja malemu tlumacze ale w koncu to jeszcze male dziecko i nie zawsze uwaza nawet sam na siebie a co dopiero na czyjs brzuch, sama musze uwazac i uwazam tyle ze wtedy akurat jak pisalam przysnelam i tak to fatalnie wyszlo :oops:

niech tylko moj M. wroci to bedzie mial dziecko do bawienia, 3dni balowal nad morzem i dosc... teraz moja kolej :D

Aniolek 18.07.2008
Aniolek 10.11.2008

Obrazek
USG 11.08

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

hejka laseczki :0

no to tutaj tez wypadało by się przywitam po tak długiej nie obecności :)
w końcu mam neta, wiec bede na bieżąco co tam u was :)

Patrycja - tak ma na imie moja siostrzenica hihi ;P teraz to wszyscy na nią wołają Patrosza :D

Basiu - a ty się przerzuciłaś znów tutaj...? bo na mamusiach cie nie widac :P

Pozdrawiam wszystkie serdecznie!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witaj adniesia :)
u nas to latwo byc na bierzaco bo tyle nie produkujemy postow co wy na mamusi :)
a ja wlasnie pije kawke (zbozowa) i nudze sie troche :)

Aniolek 18.07.2008
Aniolek 10.11.2008

Obrazek
USG 11.08

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

agniesia witaj :) może w końcu wróci tu troszkę więcej dziewczyn ;)

kinga ja też pije kawe zbożową 70% zmieszana z prawdziwą 30% (rozpuszczalną z łyżeczki) i z mleczkiem ... niewiele pomaga ale przy moim niskim ciśnieniu to chociaż jest coś ;) no to teraz wykorzystaj męża i ty "wyjedź" na wakacje ;)

mi też sie podoba Patrycja tylko ciężko mi sie teraz przyzwyczaić bo ciągle myślałam o Gabrysi :? no ale narazie jakoś daje rade :) mam nadzieje ze Patrycja nie zamieni się w chłopca bo licytuje na allegro sukienki :oops:
ide się znowu zakopać do łóżka bo niedługo na imprezke ;)

i nareszcie zaczęłam 6 miesiąc :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aga gratki 6mca! :)
ja nie mieszam kawki, pije zbozowa z mleczkiem ... na poczatku mi nie smakowala ale teraz jest pycha mniam

Aniolek 18.07.2008
Aniolek 10.11.2008

Obrazek
USG 11.08

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie
A ja znowu balowałam i nie było czasu na neta :( ;)
Agniesia ja i tu i tu pisze jakos sie rozstac z Wami nie mogę :D
Kinga jasne że sie nalezy odpoczynek jak maz balowal ale sliczne ubranka :D

A ja zbaczylam w tv pizze i poszlam zamowic i zjadlam pół a drugie pól moj M :D
Coli bym sie napiła :P:
Dzisiaj byłam na zakupach dla synka kupilam sweterek z kozuszkiem i spodnie sliczne a dla niuni kocyk sliczny różowy polarkowy taki mieciusi:D i jestem mega zadowolona z zakupów :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kinga dzięki, ja nie mieszam tylko taką kupuję :)

Barbara baluj dopóki możesz :) kurcze, zrobiłaś mi smaka z tą pizzą.... widocznie pora śniadania się zbliża hehehe

ja już od 6 nie śpie bo M jechał na giełde i sie zbudziłam i nie mogę zasnąć :?
wygrałam jedną aukcję :aa: sukieneczke chicco i polarek gratis :) kurcze, szkoda ze dzisiaj poczta zamknięta bo pojechałabym już zapłacić a tak to dopiero jutro rano :? już się nie mogę doczekać aż przyjdzie :) oby tak kolejne poszły ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mam na imię Patrycja :) bardzo ładne imię - potwierdzam :)

A mi bardzo zasmakowało siemię lniane :) piję 3 razy dziennie, dodaję sobie malinek ze słoiczków, które zrobiła mi moja mama :) pycha :) pomaga mi przy zaparciach :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Saana jestem z Toba, caly czas o Was myslalam,dobrze,ze juz jestes w domku,zycze Ci duzo sil i wiary,ze wszystko Bog Ci wynagrodzi.
Remiczku badz grzecznym Anioleczkiem,czuwaj nad swoimi rodzicami i braciszkiem,wiem ,ze teraz jest Ci juz dobrze miedzy innymi aniolkami. :an:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie!

Ja tylko na chwilę... Wesele moje, remont mieszkanie, wyjazdy, wesele znajomych i na nic nie mam czasu... Ale napiszę jedno... W środę miałam USG, trzecia z kolei niezależna diagnoza... Dziewczynka, o odpowiednich wszystkich wymiarach :) Ponieważ moja znajoma Pani doktor przed weselem obstawiała mnie lekami rozkurczowymi powiedziała, że "Chyba będzie Panna Zuzanna". Na razie to imie przylgnęło do dzidziusia i obawiam się, że już tak zostanie... A miała być Wiktoria po mojej babci. Mama tak zaczęła szaleć z zakupami, że pewnie sama nie kupię ani jednej rzeczy ;)

Pozdrawiam Was wszystkie

Jak będę miała dłuższą chwilkę (pewnie w październiku) to zaglądnę na dłużej.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

alez mam dzis doła :cry: :cry: :cry: moja mała wogole dzis mnie nie stuka nie puka i nic nie czuje :( ech ale mam myslenice.. dobrze ze jutro gin bo chyba bym zwariowała :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie przejmuj się Anel :sss: Czasami tak się zdarza... Natalka pewnie się obróciła i nie czujesz... A dzień to i ja mam kiepski - boli mnie okolica pępka i w ogóle :(

Eliza gratuluję córeczki :) Kolejna dziewuszka, fajnie, bo na razie przewaga facetów :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anel nie martw sie na pewno dzidzia oklada ci nozkami kregoslup i dlatego jej nie czujesz, jutro pojdziesz do gina i sie ucieszysz ze u dzidzi wszystko dobrze.

A my dzis spedzilismy dzien u znajomych i synek sie spotkal z kolega i normalnie tak sie super bawili razem ze az milo sie robilo na sercu :)
Myslalam ze maz po powrocie mi pomoze z malym, ze go bedzie usypial a tu nic, mecze oglada... juz ja mu jutro pyry przesole to zobaczy :lol:
I znowu mam swietny chumorek bo zakupy sie udaly, narazie wszystkie aukcje co chce to wygrywam :)
Kupilam sobie tez plaszczyk na ciaze zolty :) zaraz sie pochwale w galerii

Aniolek 18.07.2008
Aniolek 10.11.2008

Obrazek
USG 11.08

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzieki dziewczynki za pocieszenie, zobaczymy co jutro gin powie ...
Juz nie mogę sie doczekac stycznia juz chce zobaczyc moja kruszynke :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anel na pewno u gin wszystko będzie dobrze :) to tak jak my wszystkie nie możesz doczekać się stycznia :) ja bym chciała żeby już chociaż grudzień był :?

kinga wyłącz mężowi telewizor ;) albo wykręć korki i powiedz że światło wyłączyli :lol: a ziemniaki swoją drogą przesól, tylko ugotuj mu w oddzielnym saganku ;)

Elizaa gratuluję córeczki :) a kiedy miałaś ślub? czy może dopiero będzie? pochwal się fotkami ;)

a ja dzisiaj mam zamiar znowu strajkować...nie robię nic bo wogóle nie potrafię się dogadać z moim M :( nie wiem jak to dalej będzie... a z imieniem dla małej to już tak mota że pewnie codziennie będzie miała inaczej na imię :twisted: ja mu daje czas do końca tygodnia żeby się w końcu zastanowił...mam ochote tak usiąść z kimś, wyżalić się wypłakać i wogóle.... ale nie mam do kogo :( tylko z wami mogę sobie pogadać ale i tak non stop wam marudzę :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie

A ja sprzatam weny dostalam wiec korzystam i połowa ubranek juz poprane i poskladane do komody :D
Ale sie strasznie męcze szybko . cos bym poprzestawiala w domu bo juz mi sie znudził :D ale sama nie ruszam ;)

Aga żal sie żal tutaj nam a komu masz wyżalić jak nie nam :)
A co do imienia to ja swojego M nawet sie nie pytalam bo nie chce sie denerwowac :D ja tez do tej pory nie moglam sie dogadac z nim ale juz chyba :!: :!: doszlismy do porozumienia :D
Gratki udanych zakupów :D
Kinga tobie również gratulki ale macie farta :D
Anel nic sie nie przejmuj dzidzia lezy inaczej i nie czujesz jej :)
Zdaj relacje z wizyty ;)
Eliza Gratulacje córeczki i zaślubin Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia :cmo:
Ptakam ja nigdy nie pilam ale jestem ciekawa jak smakuje ;)

Ok ide dalej maly w pokoju narobil balaganu wszedzie zabawki ale niech mu bedzie mam czas dla sie bie i sprzatania wiec jet git :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Barbara jeżeli masz problemy z zaparciami to polecam :) ale mielone :) samo smakuje trochę jak zboże tylko jest jak kleik trochę, ale ja dodaję malinki bo można i smak jest jeszcze lepszy :) A dziś dodam jagódki ;)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj ostatnio strasznie mnie męczą aż mnie bolą jelita w dodatku mam chore wiec ból x2 echhhhhhhhh...........

Skonczylam w kuchni porzadek a teraz sie nudze jeszcze poodkurzac ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzien dobry :D

Anel, daj znac po wizycie co tam u dzidzi, ale napewno wszystko dobrze :)
Eliza, gratuluje córczeki :D
Aga, zal sie, zal :) Od tego tez jestesmy :p a i pocieszymy :D
Basia, uwzaj na siebie z tym powerem do sprzatania hehe :P

U nas dzis bardzo pochmurno i tak przez to jakos smutno..:(
Wczoraj w lozku ogladalismy " Milioner z ulicy" (Slumdog) i cala noc snily mi sie jakies biedne dzieci :roll:
Straszny balagan mam w chalupie, nie moge sie pozbierac po tym malowaniu.. rzeczy w kartonie leza, jeszcze K. przytargal dwie opony, ktore chce sprzedac, a jak mi beda przeszkadzac to mam je przesunac :evil: Normalnie wysiadam :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

patka juz na mamuskach napisalam ze plaszczyk z allegro za 100zl kupilam nowy ale bez metek a pochodzi z Primarku z UK, firma atmosphere... juz od dawna szukalam takiego i koniecznie zoltego wiec jestem happy :)
a wchodzilam tylko w kategorie Plaszcze i wpisywalam w wyszkukiwarke "atmosphere grzybek" juz od moze 2miesiecy :lol:
aaaa i to nie w kategorii odziez ciazowa tylko w normalnych ubrankach nieciazowych sa te plaszczyki

a u nas za oknem sloneczko swieci tyle ze nawet okna za bardzo nie mozna otworzyc bo kolejny sasiad ma ramont i na balkonie tna plytki wyrzynarka czy czyms co okropnie halasuje, glowa mi peka... w ogole nie wiem co to za zwyczaje beznadziejne, my jak robilismy lazienke to facet przycinal plytki taka reczna maszyna zeby syfu i halasu nie robic i pracowali do 18 a nie tak jak tu do 21... normalnie ludzie tylko o sobie mysla, szalu dostane za chwile bo nie idzie wysiedziec w domu przez te halasy

Aga nie przejmuj sie... jak tylko masz ochote to sie zal nam w koncu tez po to tu jestesmy :).. ale rozumiem cie, ja w Piasecznie to nie mam w ogole znajomych, sasiadki poznalam ale jeszcze slabo sie znamy a w Warszawie mam dwie znajome i bardzo zadko sie widujemy i tak jestem sama sobie... i tez nie mam sie komu wyzalic nawet jakbym bardzo chciala to zostaje mi tylko maz... gorzej jak to na niego chce sie pozalic i juz nie mam komu :wink:

Aniolek 18.07.2008
Aniolek 10.11.2008

Obrazek
USG 11.08

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6295 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]