Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 11:15 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8855 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 443  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

pisalyscie o zalamkach... ech-dolki to moja specjalnosc!!! Jeszcze od niedawna jestem na obczyznie, nie gadam po niemiecku (a z uczeniem sie to teraz rooooznie jest) i czuje sie jak niepelnowartosciowy czlowiek... a w sumie to skrzyzowanie czlowieka z malo mobilnym zwierzeciem :wink: Ale jak sie tutaj ponabijam, to moze mi pomoze... :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a co Cię tak do sąsiadów wywiało :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tatus malenstwa :lol: :lol: :lol:
przedtem bylo na odleglosc... widzielismy sie od czasu do czasu, ale (jak widac) skutecznie. W czerwcu wyruszylam na podboj... i czuje sie na tarczy chwilami :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No na obczyznie jeszcze gorzej, ale masz tutaj nas :!: :!: :!: zawsze możesz wpaść się wyżalić, wykląć, wypłakać, choć lepiej wyśmiać :lol: Ja spadam mamuski do hematologa, mam nadzieję że płytki się juz unormowały :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tak jest musimy sie mieć nawzajem,solidarność jajników nie :yea: :yea: :yea: :yea: :yea: no Bettika powodzonka u lekarza, ja tez uciekam,mam spotkanie w babskim gronie :D :D bede wieczorkiem, do usłyszonka. p.s chyba sobie zafunduje lody ,ajajaj tak mi się chce,cholera ale gardło mi coś nawala :cry: :cry: no nic najwyzej się pomecze z bólem, jal zachcianka to zachcianka kobietom w ciąży się nie odmawia a tym bardziej sobie :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :wink: :wink: buzki lecę papatki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jestem! Płytki wróciły do normy :brv: ale nadal musze brac te wstrętne sterydy :cry: do końca ciąży... Pauletta_23 narobiłaś mi smaka na lody :wink: dawno nie jadłam, choć w ciąży zjadłam już ich tyle ile jeszcze nigdy w życiu :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka...
ja tez lody pochlanialam jak nigdy w zyciu... choc zawsze je lubilam... ale w te wakacje to juz rekordy... teraz tez mi sie zdarza... kurcze zachcialo mi sie kapac w wannie... masakra... ale ogolic mi sie udalo choc z trudnoscia... nic mi sie nie chce...
zjadlam frytki na obiad i juz czuje ze zgaga mnie dzisiaj w nocy chyba zameczy... ale tablety sa w pogotowiu... :)
bettitka super ze juz wszystko jest dobrze...
kiciusiowa napewno wszystko bedzie ok... a tymi kreskami na tescie tez pierwsze slysze... ja tez swoja pierwsza ciaz4e poronilam, i nikt nie wie od czego... a teraz ciesze sie kazdym dniem i kazdym kopniakiem malenstwa... a poronilam w grudniu... w ciaze zaszlam ponownie w marcu... i tez sie panicznie balam... teraz tez kazdy dzien to strach o malenstwo ale modle sie zeby juz wszystko bylo ok... takze nie martw sie... ciesz sie kazdym dniem spedzonym ze swoja kruszynka...
aha a co do tej sklerozy to mnie zaczyna juz wkurzac... ide na zakupy, wracam do domu i okazuje sie ze czegos nie kupilam... a za album slubny zabieram sie juz od miesiaca... ale jakos zapominam naklejek do zdjec kupic i tak sobie spoczywa wszystko... az sobie laskawie przypomne o ich kupnie jak bede na miescie..
no i to chyba by bylo na tyle... milego czytania...
a tu macie zdjecie mojego brzuszka w 28tc... (czyli teraz)...
Obrazek

ObrazekObrazek
Aniołek-11tc[*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja niestety w wannie nie moge poleżeć bo jej nie mam :cry: a pod prysznicem to juz schylic się nie mogę żeby nogi umyć :evil: Wkleiłabym wam swoje jakieś fotki ale nie umiem :oops: :oops: :oops: jestem w tym zielona. A swojego M nie poproszę bo się dziasiaj pokłociłam i się nie odzywamy. Czasami mam ochote wyjsć z tego domu i już do niego nie wrócić :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bettitka tez tak mam czasmi... chcialbym sobie wyjsc i juz nie wracac... tylko gdzies sobie usiasc i posiedziec sama w spokoju... a na ktoryms watku jest jak wkleic zdjecia... tylko bys musiala poszukac...

ObrazekObrazek
Aniołek-11tc[*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no no Anulla jaki słodki brzuszek :lol: :lol: :lol:
Bettika super, że już ok :okk: nie przejmuj się łykaniem tabletek ja tez się ostro nafaszerowałam przez tą ciąże :evil: :evil: w życiu tyle prochów nie zjadłam :evil: :evil:
ja też chce frytki :cry: :cry: :cry: ale nie ma kto mi zrobić :?: :!: :!: samej mi się nie chce bo jastem okropny leń,a poza tym dalej zmagam się z prasowaniem ciuszków :!: :!: Dziewczynki to kiedy wy macie terminy posodu?? pisać mi tu raz dwa trzy :!: :!: ja mam 1 listopada, no cóz nie fart,miejmy nzdzieję, że mój synek wyskoczy o te pare dni wcześniej ewentualnie w okolicach 5 listopada<1,2 swieto zmarlych a 4 rocznica śmierci mojej babci>.........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja mam termin na 12.11 ale z usg ostatniego to na 4.11 :wink: Jutro kolejne więc może i nowy termin :lol: :lol: :lol: Ciuszki już poprasowałam, ale to sama przyjemność jak dla mnie :wink: możesz mi podrzucić to ci pomogę :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a mi sie teraminy wachaja w okolicach srodka grudnia... 15,17 grudzien... a ostatnio zdziwienie... nawet pojawil sie termin na 5 grudnia... no zobaczymy jak bedzie...

ObrazekObrazek
Aniołek-11tc[*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

suuper,nasze dzieciaczki bedą z tego samego roku :brv: :brv: :okk: :okk:
dla mnie prasowanie ciuszków też sama przyjemność ale chyba nie pajacy :roll: :roll: nie wiem dopiero zacznę,zostawiłam je na sam koniec 8) :roll: :roll: :roll: kurde ja też chcę już usg :!: :!: a to jeszcze tydzień :!: :!: hm o ile da mi skierowanie :evil: :evil: no ale powinien skoro ostatnie miałam w 28 tc i nawet mi nie powiedzieli ile waży :evil: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No to powinien, a jak nie to sama go o to zapytaj. A do jakiego lekarza chodzisz? w Lublinie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pauletta moja dzidzia tydzien temu wazyla 1030g i wlasnie wtedy pokazalo swoje jajeczka... a poszlam na usg prywatnie, dlatego ze do swojego lekarza mam dopiero na 16 pazdziernika...

ObrazekObrazek
Aniołek-11tc[*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja w lublinie już nie chodzę,ale jak chodziłam to najpierw do dr pawlosa on na juranda przyjmuje i w sanitasie a potem do tomaszewskiego do polikliniki.
a mój niunio pokazał jakiej jest płci dopiero w 26 tc,wcześniej pokazywał tyłeczek :P :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jeden dzien mnie nie bylo a Wy juz tyle nasmarowalyscie :)
Ale to bardzo dobrze.... wiedzialam ze nie tylko my z Pauletta tak narzekamy ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam marudne mamusie :wink: wstałam dzisiaj baaardzo wcześnie jak na mnie, ale to dlatego że nie moge spać, mam strasznego doła.. od 8.00 płaczę... :cry: :cry: :cry: pociesza mnie tylko to że dzisiaj znowu zobaczę Bartoszka.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hormonki robia swoje ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tylko szkoda że mój M tego nie rozumie :cry: :cry: :cry: jest mi tak przykro.... :cry: :cry: :cry:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8855 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 443  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]