Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:43 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49550 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 2478  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Olmeca dziękuję za miłe słówka. Filmik obejrzałam, ja myślę, że najpierw przed pogłaskiem psa trzeba patrzeć nie na psa tylko na jego właściciela a tu było widać, ze ten człowiek nie powinien mieć psa a już napewno nie takiej rasy.
Laleczka ja właśnie mam ochotę na sos czosnkowy lub pieczywo czosnkowe i w takim razie ja też spróbuję. Dziękujemy za życzenia. Fajne rodzinne zdjęcia.Ty ładna, mąż przystojny, ale i tak Nikusia najpiękniejsza :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Odezwę się potem, mały zasypia a Paulinka w wannie ;) ja nasłuchuje małego ;) Czy u Was też taka duchota ? U Mnie w pokoju gdzie śpię z małym jest 30 stopni !!!! Dałam tam wentylator zakryłam szczebelki łóżeczka bo nie da się wytrzymac a co dopiero spać :roll:

To do potem mam nadzieję że nadrobię zaległości :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hmmm, tak sobie Was podczytuję od rana, a nie mam chwilki, żeby coś napisać... Milenka dziś wisi na cycku i przy nim zasypia. Jak ją odkładam, to się natychmiast budzi :) Teraz mąż ją kąpie, ale nie wiem, czy od razu po kąpieli będzie chciała spać, bo zdrzemnęła sie przed chwilą...

Dziewczynki śliczne zdjęcia... Ja sobie ściągnęłam Picasa i sie trochę pobawiłam... Na spacery nie ma pogody, bo zbyt wielki żar... Balkon mam, ale Milenka musiałaby spać, żeby ją tam wystawić, a o to niełatwo. Poza tym teraz jest nasłoneczniony :)

A mój mąż zrobił pyszną sałatkę niby grecką - wrzucił tam wszystko co się nadawało... ja zrobiłam filety na patelni grillo wej. Pyyyycha!!! Zjadłam całą michę :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

emila no i narobiłaś mi smaka tą sałatką :twisted: A ja po 17 nic nie jem ... buuuuuuu

olmeca sama bym się w takim baseniku popluskała :) Zar się leje z nieba i dzieciom i Nam źle... :roll:

LaLeCzKa_Ns ale suer foteczki :) !!!! Piękna z Was rodzinka :) Co do zapalenia piersi to ja miałam niestety z Paulinką .. zaczęło się od lekkiego bólu piersi w dzień a pod wieczór już mnie trzepało jak na grypsko i kości bolały.. i gorączka bardzo szybko rosła tak że o 3 w nocy miałam ponad 39 stopni M dzwonił po pogotowie a Oni kazali zapakować dziecko i przyjechać :twisted: Dobrze że to jeszcze było jak mieszkalismy z teściami więc my pojechaliśmy z T została z małą wtedy... Dostałam oczywiście antybiotyk... :?

Elisia zazdroszczę balkonu, przesiadywania wieczorami i rozmów z przyjaciółką .. :) I super fotki i fryzurka twarzowa :P

trzydziestka_kr hmm powidziwam za te egzaminy co mają być w przyszłym roku , ja nie nadawałabym się na lekarza :) chylę czoła !!!!

mkangur dołuj mnie jeszcze :roll: :twisted: Ja sama z dwójką i mam dość bo jak M wraca to Oni już spią więc .... Tobie to dobrze i zazdroszczę Dochtorka w domku :)

Resztę przepraszam ale nie mam siły więcej nadrabiać.... Zaraz idę kłaść Paulę spać a potem do Was wracam , mam nadzieję że jak M wróci to mnie wyrzuci :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasia_80 – obejrzałam filmik. Jakbym mojego Kubusia słyszała. No i te machające łapki!

Elisia – jak słodko Maleństwo śpi we wózeczku!

Laleczka – jak tam, dolegliwości piersiowe? Lepiej? A widzę, że tatusiowie mają podobny repertuar zabaw z dziećmi... Mój m tez tak się bawi z Kubą.

Olmeca – widziałam ten program w tv. Popatrz, popatrz, to teraz Twój mąż będzie sławny! :D

Mama79 – u mnie na szczęście nie ma takiego upału w mieszkaniu, bo po południu miałam tylko ... 27 stopni! :wink: :evil:

Maleństwo 11.09.2009 (9tc) [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no mały zasnął a u nas całuy czas dziś goście do tego żniwa, kisiłam ogórki prałam no i zaraz zmykam prasować bo nie lubie zostawiać na później

pytanie zauważyłam na zdjęciach że sadzacie dzieciaczki czy już po woli można bo mój mały bardzo chce a jak mu nie dam rączek to ryk

laleczka zdjęcia śliczne i jak szcęśliwa rodzinka

mama witaj fajnie że znalazłaś czas dla nas

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasiunia witaj :) ja tez dziś prałam i prasowałam ech kiedy to się skończy ;) No i podziel się kiszonym ogórkiem mniam pychaaa :) Czas na forum to chyba już tylko wieczorkiem ..

joan no to miałaś 3 stopnie mniej ;) Ale wokól okna mam otwarte i zero wiaterku.. mówię załaczyłam małemu wentylator, zobaczę jak pójdę spać jak tam bedzie najwyżej wyłącze potem....

Matko ale mam dość po całym dniu upał męczy, Paulina marudna przez to strasznie, mały mniej spał w dzień niż zwykle ale nie było źle.. ;)
Wreszcie mam chwilkę dla siebie choć zaraz M wraca i muszę mu jakąś kolację zrobić.. ;)

Poza tym brakuje mi Monisi i Leagi :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

chciałam "solidnie" poodpowiadać, ale przez ten upał nic się nie chce :?
Niunia usnęła nocnie, choć troszkę się bałam o wieczór, bo spała dość dużo w ciągu dnia......
podjeliśmy uchwałę rodzinną o wprowadzeniu jabłuszka, teraz czeka mnie zakup akcesoriów do karmienia - oczywiście na Allegro :lol:
Baśka kilka dni temu odkryła swoje nogi :lol: siedzi w leżaczku, unosi je do góry, patrzy, rusza stopą, podnosi drugą nogę, patrzy i mlaszcze głośno :lol: pewnie zastanawia się jak wprowadzić to "coś" smakowitego do otworu gębowego :lol: na razie musi się zadowolić rączkami.... dużo czasu jeszcze upłynie zanim uda się podnieść nogę do buzi poprzez zaporę jaką stanowi brzucholek :lol: :lol: :lol:

w sobotę kiedy to Kochana Niunia chrzciła swojego syneczka Olusia, my pociliśmy się na sali zabaw (później wkleję zdjęcia)
Niunia pięknie wszyscy wyglądaliście :D i cudowną atmosferę widzę na zdjęciach :D wiem jakie musiało być to poświęcenie dla Kubusia - założenie koszuli z guzikami, bo jeszcze niedawno my walczyliśmy z fobią guziczkową :wink: :D

Gomi jeśli tylko mogę to proszę Cię o sprawdzenie mojega kompa w tym programie (a na przyszłość - co to za program?) człowiekowi się wydaje, że ma w miarę dobry sprzęt, a tak naprawdę ostatnią modernizację robiliśmy jakiś czas temu.... do tej pory chodziły nawet wymagające gry (samochodówki) NFS, GTA3... rzeczywiście gra CezarIV wymaga karty z obsługą T&L i Pixel Shader 1.1, a ja nie wiem czy nasza karta to ma :roll: mamy Radeona 9600 Series, AMD Sempron 2500+ i 1 GB RAM-u... proszę o pomoc :]
współczuję pasma nieszczęść i wydatków :(

Mama zbulwersowała mnie postawa Twojego M :evil: jak czytam coś takiego to się we mnie gotuje :evil: wypadałoby mu porządnie przyłożyć szpadelkiem od Asicy (notabene już kultowym :wink: )
a moja propozycja to zostawić Go (jak będzie miał wolne) na cały dzień z dziećmi - ciekawe jakby sobie poradził :twisted: wiem jak Ci ciężko :( z jednym dzidzi to są wakacje po prostu........

a w ogóle to wszystkie dzidzie śliczne i Mamusie tyż :D

biorę się za wklejanie zdjęć....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

LaLeCzKa_Ns zdjecia pikne :) Nikusia i rodzice jak malowani :) Śliczna ma ta rózowa sukienusie z Kubusiem Puchatkiem:)

Elisia ja tez zazdroszcze balkonu , sliczne fotki :) a ja chciałabym być naturalna blondynka albo nawet sie przefarbowac całkiem na blond ale te odrosty... wiec pozostaje mi balejaz. kiedys mieszkałam w domku z odródkiem , a teraz w centrum miesta bez balkonu :( ale jeszcze pół roku i bedzie mieszkanko z dwoma tarasami , jeden od wschodniej a drugi od zachodniej strony , wiec Ola bedzie sie mogła bawić , a ja bede ja miała na oku :)

jusiach melduj sie z Polski :) jak tam lot minął ?

Emila Ty zawsze ochoty narobisz na dobre rzeczy :) i jak tu o linie dbac ?;)

Kasiunia to wyglada jak sadzanie ( przynajmniej u mnie ) ale tak naprawde dziecko jest podtrzymywane za plecki lub ewentualnie " wisi " na rece tak jak tutaj

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mkangur o dzięki Ci słonko ;) kurka chyba mały się przebudził jak nigdy lecę do niego.... A tak mi fajnie było......

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Emila smaka mi narobiła wiec w ramach dbania o linie zjadam Big Milka i popijam Karmi :) moze tez komus smaka narobie

Mama fajnie ze jestes :) :lol:

Ostatnio zmieniony pn lip 16, 2007 8:34 pm przez Gosiaczek2705, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mama cmokasy, jestem ale padam
dziś cały męczący dzień w pracy, potem szybko do domku (wrr i tak stałam w korku) kąpiel i karmienia malucha, potem sterta prasowania :? i teraz mam chwilkę, ale słaniam ięna nogach i zaraz lecę spać
Pogoda niezbyt sprzyjająca dla naszych bączków, Marcek dał dziś popalić przez cały dzięń może godzinkę spał i ciągle marudził, no cóż on też narzekał na upał, na szczęście u nas w pokoju około 25 st jest nie więcej teraz już fajnie chłodno.
Kasiunia ja czasem pozwalam Marcelkowi na chwilkę "siedzenia" łapię go za rączki a on sam się podnosi, po prostu tio uwielbia
AAA spóźnione życzenia dla wszystkich trzymiesięczniaków :D
Znikam liczę że jutro będę nieco bardziej na chodzie :) :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gosiaczek uwielbiam Big Milka, no i Karmi... mniam :D

Leaga trzymaj się :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Leaga Mama79 Gosiaczek Mkangur dziękuję za miłe słowa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

leaga Trzymaj się ;) Całuski dla Was, ja mówię że mi ciężko a Ty jeszcze pracujesz więc pewnie Ci podwójnie ciężko...

Elisia nie ma za co :P

Gosiaczek26 ja też się cieszę że jestem :P :D A tak serio to brakuje mi Was jak mnie tu nie ma.. Narobiłas mi smaka a jak ale ja za to popijam zimną kawę mrożoną ;) Masło maślane ;)

M je kolację ale mam wolnego kompa bo On sie cieszy nowym telewizorkiem :) Ale padam oczy mi się kleją.. no ale jeszcze może Was pomęczę ;)

Mkangur dawaj te fotki i to juz :) :kjk:

Ostatnio zmieniony pn lip 16, 2007 8:55 pm przez mama79, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mkangur no własnie gdzie te fotki ? czyzby fotosik był przeciazony o tej porze?

Mama ja dzisiaj przez pól dnia kompa nie mogłam wyłaczyc , co chwila zagladałam :lol: to dlatego ze na spacer sie wybrałysmy dopiero o 17:30 i zamiast cos zrobić w domu to coichwile zagladałam. no to sobie nawzajem smaka robimy :) ja zaraz sobie zrobie zimna zboowa rozpuszczalna z mleczkiem :) a co ? :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gosiaczek26 skąd ja to znam ;) Ale dziś serio nie miałam czasu ...

A jutro jestem umówiona z kuzynką mojego M na spacerek Ona też ma 2 dzieci :) Tylko że na godzinę 13:30 i już się boję jaka będzie pogoda.. :roll:

Własnie M zamówił nowy monitor do kompa :) hehe

Kangurku hop hop gdzie jesteś i gdzie są fotki :?: Obrazek

Ostatnio zmieniony pn lip 16, 2007 9:05 pm przez mama79, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

obiecałam, że pomęczę :wink:

mój kochany 4-latek :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mkangur Ale super fotki i jaki piękny torcik !!!! Obrazek Hmm a właściwie 2 torty :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mama to jeszcze nie koniec :wink: powiedziałam, że pomęczę :wink:
tylko fotosik rzeczywiście wolniutki dzisiaj.....

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49550 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 2478  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]