Dzisiaj jest wt cze 09, 2026 5:43 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49550 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288 ... 2478  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

hej Laseczki!
chwilka spokoju.... wow prawie od tygodnia,trochę wolnego czasu,super pochwaliłam wczoraj pogodę a dzis od rana ciemno i leje caly czas i burza jak 100 nieszczęść :(

Olmeca
super fotki i butki oczywiście :)

Niunia śliczne foteczki! super wyglądaliście wszyscy! zwłaszcza chłopcy! a Sidy to nie poznałam :)

Emila Milenka cudna dziewczynka i widzę że stanowcza mama jesteś a córeczka słucha mamusi :lol:

sto lat! Dla Emilki, Igora, Maciusia, i Remigiusza!!!!!!!

[b]Dorotka S.W
super wózek :) bo oglądałam fotki na kwietnióweczkach i był pomarańczowy ( tako) i też się zastanawiałam nad nim, i w końcu kupiłam taki niebieski ale chyba będę go sprzedawać bo jest strasznie wielki! i nigdzie nie można się z nim zmieścić :( :evil: i normalnie coś mnie już z nim trafia!a upatrzyłam już tutaj coś zgrabnego, bo jest tych wózków tutaj od groma :) a dla Ciebie komplementy super wyglądasz!!!!

zmykam jakiś obiadek robić! całuski dla was ogromne!!!!!! Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

KASIUNIA, OLMECA, ASIK, PIORUNKOWA, KATTIAROT ALE SŁODZICIE, DZIĘKI :oops: :oops: :oops:
OLMECA SUPER FOTECZKI :)
KATTIAROT WŁAŚNIE DLATEGO ZMIENIŁAM. TAKO SĄ SLICZE, ALE NIESTETY NIE PORĘCZNE. WYSTAWIŁAM MÓJ NA ALLEGRO...ZOBACZYMY CO SIĘ BĘDZIE DZIAŁO :)
CMOK :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dorotka S.W swietny suwaczek sobie wstawiłas odliczajacy dni od slubu :) dopiero teraz , czy to ja jestem taka niespostrzegawcza ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Laleczka nie wiem czy dobrze kojarzę ale to chyba Ty chciałas kupić córci różowe trampki. Widziałam takie piękne różowe z wysztym kwiatuszkiem w NEXIE oczywiście w UK :-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

GOSIACZEK DOPIERO TERAZ WSTAWIŁAM. WSZYSTKO Z TOBĄ OK :) :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam kwietnioweczki po weekendzie!
Pierwsza dalsza podróż Myszki, pomimo moich obaw, udała się wyśmienicie.
Mała troszkę spała w samochodzie, trochę się rozglądała ciekawie. Za to w nocy z pt na sb spała od 22 do 7 rano! Chyba świeże i chłodne powietrze ją oszołomiło! Pierwszy raz od porodu tak naprawdę porządnie się wyspałam! :)
Kolejna noc też była niczego sobie, bo Mysza zasnęła ok 21:30 i spała do 5 rano, a my z A mogliśmy posiedzieć przy grillu i mieliśmy troszkę czasu dla siebie :) moj A zachwycony piknikiem, modelami, pokazami itd, na szczescie trochę mnie odciązył z Myszką, więc ja też odpoczęłam, a był to mój pierwszy wyjazd z Kraku od ...hohohoho ilu miesięcy :D

Niestety takie makabryczne upały to dla nas mordęga-siedzimy w domu, bo nie sposób wyjść na spacer w taki skwar.

Mamy troszkę nowych fotek z pikniku, postaram sie je umieścić tutaj jak najszybciej i uaktualnić galerię ( do której nieustająco zapraszam :D)

KAriarott troche Ci zazdroszczę tej burzy :)

Dorotka SW, Kariarott polecam wózki Quinny, lekkie,skrętne, prowadzą się jedną ręką

Mamo79 nie daj sie mężowi, jak trzeba to tam do was podjadę i mu przemówię do rozumu!!!

Ojej, strasznie dużo napisałyście przez ten weekend, z trudem się przebiłam przez posty, nie sposób odpowiedzieć.
Ale czytam, znów jestem z kwietnióweczkami, fajnie tu z wami jest! :D

Gorące życzenia dla solenizantów!

CHyba tyle narazie, zabieram sie za fotki, za chwilkę coś tu wkleję nowego :)

Aha - Oliwce zdarzył się wczoraj głośny rechocik!!!! Aż się chyba sama zdziwiła, że tak można i że ma taki głos! :D:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MALUSZKOW:
EMILKI, MACIUSIA, IGORA I REMKA
:D

bylam u lekarki,
mam antybiotyk....
na szczescie taki ze moge karmic :P

moja z kolei sie wczoraj rozspiewala,
szkoda ze nie mozna wkleic filmiku :cry:

http://www.olka.upd.pl

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WSZYSTKEGO NAJLEPSZEGO DLA TRZYMIESIĘCZNIAKÓW EMILKI,REMKA, MACIUSIA I IGORKA
No moja Oleńka dzisiaj chyba odsypia. Spała od 22 do 5 rano o 5 jedzonko i spanko do 10:30 no i teraz z nowu śpi.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

TRZYDZIESTKA SUPER, ŻE PODRÓŻ SIĘ UDAŁA. A WÓZEK NOWY JUŻ ZAKUPIŁAM I OCZYWIŚCIE QUINNI :lol:
KASIA TO DOBRZE, ŻE MASZ ANTYBOTY TAKI CO MOŻESZ KARMIC :)
MONIKA TO MASZ DZIŚ MAŁEGO ŚPIOCHA W DOMKU :)

JA SIEDZĘ POD KLIMA I ANI MI SIĘ ŚNI W TAKI UPAŁ WYCHODZIĆ I SMAŻYĆ SIEBIE I KACPERKA. PÓJDZIEMY POTEM Z TATUSIEM OKOŁO 17TEJ :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bo nie chcialabym przerywac karmienia na ten tydzien co mam zazywac,
tylko i tak musze obserwowac,
bo moze uczulac :shock: :roll:

http://www.olka.upd.pl

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Szybko wrzucam parę zdjęć, bo Mysza już nie śpi, domaga się picia pewnie, bo upał w domu niemiłosierny..

dumny tatuś
Obrazek

mama i córcia w obozowisku na lotnisku ;-)

Obrazek
Obrazek

zachwyty modelarzy;-)

Obrazek

nieustająco ćwiczymy główkę!

Obrazek

Dorotka SW gratuluję zakupu i wyboru wózka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej zyję ale nie mam czasu.. może wieczorem jak dzieci zasną... Teraz usypiam małego potem prasowanie i obiad , M w pracy znowu na popołudnie...
Dziś kupiliśmy nowy telewizor LCD bo stary nam padł.. ale super się ogląda i nie mogę uwierzyć że nas na taki stać :)

Poza tym teście dziś w końcu oglądali mieszkanko więc już bedą na swoim narazie mieszkali u szwagierki :)

Lecę przepraszam ze nie poczytałam ale wieczorem postaram się nadrobić :P

Miłego dnia paaaaaaaaa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monika 82 mój w dzień też mało śpi, ale ja też podobno mało spałam. Zazwyczaj to wychodzi około 3-4 h max.
Niunia super zdjęcia i ta chusteczka (nie wiem) jak to się nazywa) z wyhafowanymi datami super sprawa, niezła pamiątka. Załtwiałaś to ty czy chrzestni, jak Ty to podpowiedz gdzie?. Zdjęcia super, I Ty narzekasz na swój wygląd :twisted: no i masz super przystojniaków :)
Dorota S.W. dziękujemy za życzenia, ładnie wyglądasz ze swoim słodziutkim Kacperkiem
Olmeca, ślicznie wyglądacie, a jaki debiut, będzie jeszcze w tv, to początek kariery? A co szafek to masz rację, tylko jak kupowaliśmy to jakoś mi było głupio tak zagladać. Zresztą nie mieściło mi się w głowie, ze można tak beznajdzie coiś zrobić. Mama zawsze powtarza albo coś robisz dobrze albo wcale, ale bylismy w szoku jak otworzyliśmy te szafy.
Mkangur dziękujemy za życzenia
Emilka, Maciuś Igor Remigiusz STO LAT

Ostatnio zmieniony pn lip 16, 2007 1:02 pm przez Elisia, łącznie zmieniany 2 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

TRZYDZIESTKA FOTKI REWELACJA. ŚLICZNIE OLIWKA GŁÓWKĘ TRZYMA. MÓJ LEŃ JAK NA BRZUCHU LEŻY TO LEDWO DŹWIGA, A JAK GO NOSZĘ W PIONIE TO W SUMIE JUZ TRZYMA SZTYWNO GŁÓWKĘ :)
MKANGUR I MAMA CZEKAMY NA WAS :):):)
ELISIA DZIĘKI ZA KOMPLEMENT. TO MELODIA DLA MOICH USZU 8) :wink: :lol:
A NO WŁAŚNIE OLMECA CO TO ZA DEBIUT... :?: :shock: :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam!
Ja tylko na chwilkę ,nic nie nadrobiłam, :oops: bo nie miałam kiedy ale obiecuję, że to zrobię przy najbliższej okazji :D

MAM DO WAS PYTANIE a dokładniej do mam, które się zetknęły z zapaleniem piersi. Mam nadzieję, że to nie to ale boli mnie prawa pierś obudziłam się wczoraj z bólem i do tej pory mi nie przeszło dodatkowo wczoraj łamało mnie w kościach jak przy grypie. Nie mam gorączki i nie wiem od czego mnie tak boli. Karmiłam niby przedwczoraj małą na zewnątrz ale lewą piersią a boli mnie prawa :shock: Nie wiem co mam zrobić, nie wiem do jakiego lekarza tu iść :? BARDZO PROSZĘ O SZYBKIE ODPOWIEDZI I Z GÓRY DZIĘKUJĘ.
Przeczytam je jak będę miała dostęp do kompa mam nadzieję, że niedługo. A teraz idę na spacer M do pracy odprowadzić :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tylko na chwilke , Oleństwo zasneło w wózku pewnie na jakies 15 min :) a ja mam góre prasowania

Kasia_80 filmiki mozesz wklejac na stronie http://www.youtube.com/ a na forum wrzucic link :) czekamy na artystyczny pokaz Oli

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

EMILKA, MACIUŚ, REMUŚ i IGOREK – STO LAT!!!!!!!!!!!!

Niunia – ładne zdjęcia! A Kubuś faktycznie przystojniak! Oluś zresztą też!

Dorotka – ja tez chcę klimę w domu.............. Bo upał jak jasna cholera......

Olmeca – rośnie mały czytelnik!

Emila, Joanman - mój m do tej pory nie bardzo rozróżnia co to body, kaftanik a śpiochy... O rampersie nie wspominając... :wink:

Mkangur – męcz nas fotkami, męcz... my to lubimy! :lol:

Trzydzistka – fajnie, że piknik się udał. No i gratuluję głośnego rechotu Twojej żabki!

Kasia_80 – dużo zdrówka!

Laleczka – nie pomogę, bo nie wiem. A co do lekarza, to chyba do rodzinnego można iść.

Maleństwo 11.09.2009 (9tc) [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dorotka S.W skopiowałam sobie Twój slubny suwaczek :oops: nic innego mi nie chciało wchodzic , wyskakiwał komunikat ze podpis jest za długi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

JOAN FAKT, KLIMA TO SUPER SPRAWA :)
GOSIACZEK NIE MA PROBLEMU :):) ŚLICZNY SUWACZEK 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dorotka S.W dzieki :) a ostatnio zajrzałam na forum ciazoe i widze ze od poczatka CAPS LOCKIEM pisałaś :)

zmykam , bo Ola wyjatkowo długo spi w wózku (juz godzine wow :) ), a ja musze sie dogrzac przy zelazku :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49550 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288 ... 2478  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]