Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:36 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4710 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 236  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

A ja mam chwilkę spokoju, bo moje urwisy poszły na spacer... u nas też cudnie :D Zaraz zrobie sobię kawkę i pozmywam po obiadku ;)

PIEGUSKU Sandrunia też czasami płacze przez sen, tzn. kiedy ma dzień pełen wrażeń wtedy zdarza się w nocy, że płacze - taki stłumiony płacz przez sen, ale ostatnio po prostu budzi się i nie może zasnąć... denerwuje się i płacze :roll: Dziś było jej za gorąco i niewygodnie ze mną na łóżku, bo 2 h się non stop wierciła, w końcu przeniosłam ją do łózeczka i spała już do rana spokojnie.

Miłego dnia :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Myśmy zaliczyli jeszcze drugi raz polko... poł godz. koło domu z pieskami i kotem, pokopaliśmy piłkę...

MADII a może ona się budzi bo jej za gorąco, za zimno, albo ją kacyk gdzieś przyblokował... np. dzisiaj Bartek się nad ranem obudził bo się zaplątał w koc... a jak mu gorąco to już w ogóle mu ciężko spać...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :)
Ostatnio duzo o was i forum myslalam i postanowilam do was zajrzec.
Tak patrze jak wam tu juz mlode panny i przystojni kawalerowie wyrosli :D

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Hej Lena no wyrosły dzieci starsznie... ale i Tomuś na pewno duży :)
..co tam u Was??

a w ogóle to się witam piątkowo... u nas pochmurno ale przyjemnie... młody pospał od 21:20 do 9 :shock: mimo kataru i zatkanego noska ...ale się wyspałam (ani razu nie obudził się w nocy)...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzień dobry w Prima Aprilis :wink:

Ja uśpiłam moje dzieci :wink: niunia była bardzo śpiąca i siedzę sobie i piję kawkę. Nockę miałyśmy super (21 - 8.00), nad ranem nawet niunia przez sen się śmiała... :)
Dziś od rana sprzątałam całe mieszkanie, jutro zrobię podłogi tylko, bo chcę odsapnąć i poleniuchować jutro, a w niedzielę rano jedziemy wszyscy na wycieczkę, nad Wisłę do Torunia 8) :lol: A po niedzieli biorę się z okna ;)

PIEGUSKUniuniek przeziębiony ? A jak tam poszukiwania pracy ?

LENA witaj ;) Ojj dziciaczki rosną jak na drożdżach :wink:
Pochwal się nam swoim skarbem, no i czemu nie chwalisz się, że w lipcu wychodzisz za mąż :?: :lol: W ogóle to czemu przestałaś zaglądać ?

Miłego i słonecznego weekendu życzę wszystkim! ;)
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

MADII no właśnie jakiegoś katara złapał ale to chyba alergiczny...

a co do poszukiwań pracy to właśnie byłam dzisiaj na rozmowie i jak zrobię badania i książeczkę startuję od 15 kwietnia w Realu na wprowadzaniu faktur i wz-etek do systemu :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kochane przestalam zagladac z powodu braku czasu. Lacze szkole z praca i ledwo mam czas dla synka :(
Teraz szkola ma sie ku koncowi wiec mam wiecej czasu :)
Narazie nie mam jak robic zdjec Tomusiowi, bo siadl mi aparat i bede musiala w Polsce kupic nowy.
A za maz wychodze 18 czerwca ;) Musielismy zmienic date :D

A co tam u was??
Kto tu jeszcze zaglada?

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Lena no to szkołą się skończy i będzie więcej wolnego czasu... a czemu zmiana daty?? gdzie ślub bierzecie?? gdzie pracujesz??
A zdjęcia możesz starsze pokazać i bo i tak Tomusia dawno nie widziałyśmy...

Generalnie to najczęściej ja z MADII tu zaglądam... reszta dziewczyn to wpada od biedy raz w tygodniu najczęściej... a niektóre raz na miesiąc...

...co u nas?? Ja właśnie dzisiaj znalazłam pracę więc trwają przygotowania. Młody duży, dorosły się robi :P i szaleje bez wytchnienia... trochę chorował - przeszedł rotawirusa, zapalenie płuc ale już jest ok. to tak mega pokrótce...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zmienilismy date, bo bedziemy brac slub w Norwegii :)
W Polsce nam sie nie oplacalo, bo za malo gosci daloby rade przyjechac.
A pracuje w restauracji :) praca fajna, ale czasami sie czlowiek narobi :/
No i papiery na studia zlozylam :D

Tomusia mam tylko chyba ze dwa zdjecia, bo niestety nie mam aparatu :( Dopiero za 2 tyg w Polsce sobie kupie.
Obrazek
Obrazek

a to troche starsze
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej Lena :)
Pokazuj Tomusia!!

Ja miałam więcej pisać, ale wykorzystuję pogodę słoneczną na maxa... albo spacerki z dzieciakiem, albo dzieciak u rodziców a ja troszkę zajmuję się tym co lubię (jazda na moto albo roboty przy aucie :lol: jaaaaak mi tego brakowało). W zeszłym tygodniu wymęczył nas remont u teściowej i się okazuje, że cała robota na marne, bo załatwiła sobie gościa co jej wygipsuje oba pokoje i na nowo trzeba będzie malować :evil: z jednej strony fajnie, bo będzie miała do porządku zrobione a z drugiej... czemu się kurde wcześniej nie zdecydowała ? :/

Piegusku niech Bartuś szybko zdrowieje, i gratuluję pracy :)

Madii jak zazdroszczę wycieczki. Życzę ładnej pogody :)

pokażę Wam troszkę moje dziecko ;)

Taka uradowana jestem :) chwilę wcześniej śmiała się okropnie :)
Obrazek

tak mnie wymęczyły zabawy na placu zabaw
Obrazek

piję soczek przez słomkę (musiałam jej tak dać bo zapomniałam niekapek wziąć a jej się pić chciało, ale sobie poradziła :) )
Obrazek

mój wóz!
Obrazek

no to plusk! :)
Obrazek

z nabytych nowości: pięknie przybija piątkę, gryzie aż niemiło i pełno siniaków, pokazuje ile ma zmartwień na tej małej główce i mówi przy tym ojoj, przykłada rączkę do ucha i mówi halo, coraz bardziej i odważniej chodzi przy meblach, potrafi sama stać przez dłuższą chwilę bez trzymanki i spaceruje z nami za rączkę, tańczy (ma świetne poczucie rytmu), uwielbia patrzeć na ptaszki i inne zwierzaki i muszę ją zacząć temperować, bo zaczyna okazywać swoją złość, ale ja ją wtedy "olewam" i po chwili jest u mnie i się do mnie przytula tak jakby chciała przeprosić :lol: ogólnie to jest przesłodziutka :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hey laski! Ja zaglądam mało, czytam na bieżąco, ale jakoś brak weny na pisanie, troszkę piszę od czasu do czasu na PW. :? U nas po staremu praca, dom, teraz troszkę luźniej mam. Nic nie piszę bo u nas nic nowego. Zbieramy pieniążki na IVI. Poza tym troszkę nie mam nastroju, zaczęła się wiosna i dużo wózków na dworzu a mi jakoś smutno. Ehhh. Dziś odpoczywam, byłam na siłowni i zakupach małych, mąż w pracy będzie gdzieś za godzinkę a ja piekę babkę ziemniaczaną (małe wspomnienie z BS). Zrobiłam też farsz mięsny na pierożki będę robić wieczorkiem, a z wywaru miesnego zrobiłam zupkę pomidorową. Także obgotowana jestem na kilka dni. Jutro nie będzie czasu na gotowanie bo albo idziemy na mały piknik nad zalew, albo jedziemy ze znajomymi do Nałęczowa.

Piegusku kochana doczytałam, że dziś znalazłaś pracę, pochwalisz się nam gdzie? Cieszę się bardzo i gratuluję. Ucałowanka dla Bartusia.

Lenka zaglądaj do nas częściej.Gratulacje z powodu ślubu. Na jakie studia złożyłaś papiery????

Ineczko kochana Justynka słodziutka. Szczególnie na zdjątku ze swoim wozem ślicznie wyszła.

Uciekam doszykować obiadek i troszkę ogarnąć się bo po obiadku może się wybierzemy na spacer mały.

Buziaczki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Piegusku powdzenia w nowej pracy :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

...ooo coś się dzieje na forum u nas... szok - no ale fajnie...

NIKOLLA
nie dziwię Ci się, że humor nie szczególny... ja też chodziłam ostatnio po mieście i mi się za brzuszkiem zatęskniło i za kolejnym dzieckiem... a Ty na pewno za pierwszym dzidziem jeszcze bardziej.... ale wierzę, że i Wam się uda...

...my się zastanawiamy czy młodego nie zawieść do moich rodziców a my sami do znajomych na imprezkę - A* się ma zdecydować bo to on chory i zależy od niego...

Neti. nie dziękuję żeby nie zapeszyć...

...a co do pracy to praca biurowa - wprowadzanie towaru, faktur, wz w system w Realu... niedziele wolne, za sobotę pracującą na tygodniu wolne... 3 zmiany" 6-14, 8:30-16:30 i 11:30-19:30 więc nieźle.... zobaczymy jak będzie w praktyce

Justynka wymiata :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

http://www.youtube.com/watch?v=5ZiokCEfL84

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Witam się poniedziałkowo i zmykam z młodym na kontrolę...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Inka jestem pod wrażeniem :D

Piegusku zapowiada się ciekawie, a kiedy zaczynasz?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam ;)

Jak Wam minął weekend kochane ? Dziś u nas deszczowo i ponuro, rano byliśmy pozałatwić kilka spraw i raczej dziś już nigdzie się nie wybierzemy :roll: Weekend minął rodzinnie... :wink: W sobotę leniuchowaliśmy i grillowaliśmy w domku a w niedzielę pojechaliśmy na wycieczkę :) Mam kilka fotek to potem wrzucę :wink: Pogoda była cudna wczoraj :)
A dziś jestem śpiąca... mam nadzieję, że niunia pójdzie na drzemkę po zupce to i ja pośpię :P bo T jedzie do pracy.

NETI co tam u Was ? Spóźnione ale szczere życzonka dla Twojej perełeczki, duuużo zdrówka z okazji ukończenia 7 mc :D Rany, ale ten czas zasuwa :wink:

PIEGUSKU
super, że znalazłaś pracę :) A Bartek do żłobka ?

INKA Justynka jak zawsze śliczna :) Niedługo będziecie roczek świętować :lol:

LENA gratuluję :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

i u nas weekend rodzinny - chociaż a zaliczył pogotowie z uczuleniem i opuchlizną nie wiadomo po czym...
ja do pracy mam się satwić jak najszybciej a młody do żłobka...

teraz więc zmykamy na polko korzystać z wolnych chwil na ciepełku...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie serdecznie :)

Pamietacie mnie jeszcze ?? ;) Daaaaaaaaaaaaaaaaawno mnie tutaj nie bylo :)

Piegusku gratuluje znalezienia pracy :) A co sie stalo? Kto zachorowal??

Madii fajnie, ze weekend udany, Sandrunia pewnie wyszalala sie na wycieczce :)

Nti corcia juz duza panna :) Wszystkiego najlepszego. Niech rosnie Ci zdrowa :)

U mnie nic ciekawego sie nie dzieje. Moja coreczka za 9 dni ma urodzinki (kurcze, ale to zlecialo), rozrabia na calego, samodzielnie jeszcze nie chodzi, ale jak zlapie sie krawedzi mebli czy lozeczka - to biega.

Obrazek

24.11.2010 pierwszy ząbek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć :)
Piegusku, GRATULUJĘ znalezienia pracy :lol: :lol: :lol: Powodzenia :)
Neti, zdrówka dla Twojej kruszynki :)
Lenka, witaj kochana :) Widzę, że plany życiowe się jakieś wyklarowały ;) Ślub w Norwegii, czyli będziecie tam napewno na stałe mieszkać i ok jak Wam dobrze :) Nie chcą mi się otworzyć zdjecia które wrzuciłaś :? Jak tylko kupisz aparat to pokaż odrazu Tomeczka ;)
Jakie studia masz na oku ?
Inka, fajnie już dziecko odchowane i mamusia może mieć trochę czasu na hobby ;)
Dusiula, STO LAT dla córci :)
Mało tu zaglądam, bo piszę zwykle na prywatnym wątku :roll:
Co u nas?? Ostatnio robiliśmy remont kuchni, nareszcie skończyłam sprzątanie i już mam na święta spokój przy okazji ;)
Ciągle czekamy na bobo, ale jak narazie się nie doczekaliśmy ;)
Nie jesteśmy w trakcie żadnego leczenia, byliśmy u bardzo fajnego lekarza, który po obejrzeniu wyników moich i męża stwierdził, że jesteśmy oboje zdrowi i mamy się starac na spokojnie a nie pod presją jakąś, uwierzyć że nam się uda, a jakby do września jednak nie to mamy się do niego zgłosić i będziemy coś radzić ;) Ale on w to nie wierzy i uważa, że wcześniej zajdę w ciążę naturalnie, bo to pewnie kwestia psychiki ;)
Moja chrześnica rośnie jak na drożdżach, niedługo będzie miała roczek (w maju) i zastanawiam się nad prezentem, może coś podpowiecie :?:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4710 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 236  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]