Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:10 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4710 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 236  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
.

Cześć Dziewczynki :)

Nashville: to super, że już za 3 tygodnie będziecie w komplecie :)
A co do tych bóli, to co Tobie pomagało, zwłaszcza, że byłaś w ciąży i ketonalu napewno nie mogłaś łykać...? U mnie właśnie ból czasami jest tak silny, że dwie nospy nie pomagają, jedynie ketonal..
Dziś zrobiłam posiew moczu, wyniki będą za tydzień, więc wtedy się okaże co to było, czy też jakaś bakteria tak jak u Ciebie.. zobaczymy..
Już się nie mogę doczekać jutrzejszego usg, mam nadzieję, że to coś wyjaśni.. a jeśli nie, to już sama nie wiem co dalej, w piatek idę kontrolnie do lekarki ogólnej i zobaczymy co mi poradzi. Ostatnio w szpitalu przepisali mi antybiotyk Cipronex, który wczoraj mi się skończył i od dziś dostałam nowy anbytiotyk Augmentin, ale to nic nie daje. Nie miałam typowego parcia na mocz jak zazwyczaj, więc w sumie nie wiem po co te antybiotyki...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jestem.. wpadłam tylko napisać, że prawdopodobnie będę się rozwodzić. Mam dość kłótni o byle gówno za przeproszeniem. O każdą dosłownie pierdołę się kłócimy. A ja jestem o tyle w złej sytuacji, ze mam auto unieruchomione i nie mam jak się dostać z dzieckiem do rodziców albo gdziekolwiek z dala od tego c***. Mam na dzisiaj dość :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Inka Słońce, co się stało...? Wiem, że jesteś podminowana, ale uwierz mi, my też czasem kłócimy się o drobnostki, że później się z tego śmiejemy, ale obydwoje jesteśmy uparci i tak to już jest... U Was też to wkońcu minie i kłótni będzie coraz mniej, zobaczysz..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dorcia a czy Twój mąż chciał Ci złamać nogę ? BO mój tak, za to, że we wkurzeniu a raczej wku***wieniu chciałam go zrzucić z łóżka. Krzywdy by sobie nei zrobił bo łóżko niskie. Ale wcześniej to rzucał we mnie wszystkim, bo nie chciałam mu przynieść smoczka normalnego do butelki. A ja chciałam tylko by się poczuł tak jak ja się czuję jak ja go o coś poproszę a on mnie zlewa. Rzucił we mnie gryzakiem od małej do którego przypięty był taki uchwycik z maty edukacyjnej, odrzuciłam mu to delikatnie i niestety młodej się dostało :oops: poleciałam do niej od razu wzięłam ją na ręce i tylko troszkę zapłakała i tu się zaczęło to co napisałąm na początku. Znowu jestem egoistką, pier*** chamem, brudasem itp itd. Więcej nie piszę bo mam dość :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Inka: to co teraz napisałaś, zmienia postać rzeczy. sądziłam, że naprawdę sprzeczacie się o drobnostki i to są tylko sprzeczki, ale widzę, że to poważniejsza sprawa... przykro mi Kochana.. mam nadzieję, że to się zmieni. Spróbuj spokojnie porozmawiać z mężem jutro jak emocje opadną.. Trzymam kciuki :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Inko trzymam kciuki za rozwiązanie spraw po Twojej myśli...

Dorcia a dla Ciebie dużo zdrówka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Widzę że zostałam wywołana do tablicy :P U nas w miarę ok, nie mam weny do pisania... Artek zdrowy, ja zakatarzona, byłam ostatnio u gina i w sobotę mam mieć wyniki cytologii i z Artkiem na pobieranie krwi po niedzieli pędzimy... Chyba tyle :) Nie karmię piersią od 4 tygodni gdzieś, Artek mnie odstawił bez bólu, niestety do zasypiania dostał w związku z tym smoczek ale nie ma tragedii, nie przywiązuje się do niego, ale ssać coś musi więc wole jak ma smoka niż kocyk, który ssał przed smoczkiem. No ale za to mamy spokojne nocki, wcześniej chodził spać o 20-21 i o 22-23 krzyk i nie spanie do 1 nad ranem...

Inka przytulam... Chamom którzy nie szanują swoich kobiet i damskim bokserom mówimy zdecydowane nie... Także sama wiesz najlepiej, ale chyba pora pożegnać się z tym panem, po co sobie i dziecku życie marnować...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej słoneczka :D

Ja dzisiaj w super chumorku bo wczoraj znowu narobiłam zakupów na allegro :oops: :lol:
No a pozatym dziś tłusty czwartek więc można bezkarnie napchać w siebie pustych kalorii :P :lol: :lol:

A to dla was słonka :D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Inko bardzo mi przykro że wogóle przez coś takiego przechodzisz :( ale nie pozwól żeby cię tak traktował, nie ma do tego prawa a każda wasza kłótnia i sprzeczka odbija się na psychice dziecka, choć jest jeszcze taka malutka to przeżywa to na swój sposób :( Mam nadzieje że wszystko się ułoży po twojej myśli :)

Elinko pokaż nam jakieś fotki Artusia :D A ty nie tęsknisz za karmieniem piersią? Ja karmiłam tylko 4 miesiące a i tak czasem mi się śni że ją karmię i tak strasznie za tym tęsknie że szok :shock:

Piegusku jak dzisiaj czuje się Bartuś? Mam nadzieje że już dobrze :roll:

Madii co u was? Jak Sandrunia? Wróciła już do zdrówka?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczyny.

Przez kilka dni miałam problem z laptopem i tylko podczytywałam forum z netu z telefonu.

U nas odpukać wszystko dobrze, rozszerzam stopniowo Majce dietę, w tym tygodniu wprowadziłam jej żółtko.

Suwaczek pokazuje nam dziś skończony 6 m-c ale w rzeczywistości Majka skończyła go z końcem lutego. Wszystko to przez krótki miesiąc ;).

Inka wspołczuję przejść z m. Mam nadzieję, że dojdziecie jeszcze jakoś do porozumienia i m. zrozumie, że musi Cię szanować.

Ewelko pączki aż ślinka cieknie ;)

Przepraszam, że nie odpisuję w tej chwili wszystkim ale muszę lecieć do mojego śpioszka, bo właśnie się obudziła.
Napiszę jeszcze później.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczynki :)

Dzięki kochane...

Na początku chciałabym podzielić się z Wami dobrą wiadomością, niunia już zdrowa, wszystko wraca do normy i już normalnie je :) :D
Oczywiście gotuję jej lekkostrawne obiadki, żeby nie obciążać brzuszka ;)
Nie chcę wracać do tego co było... chcę o tym szybko zapomnieć, o tym szpitalu itd. Nacierpiłyśmy się strasznie... :( Dzięki Bogu leki nam szybciutko pomogły :)
Jutro rano przyjeżdżają do nas w odwiedziny moi rodzice :) A w sobotę z T jedziemy na cały dzień do CH na wiosenne zakupy :) Trochę poszalejemy... :P

Postaram się potem nadrobić...

Smacznych pączków!!! :lol: :D Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

...no widzę, że forum odżywa :)
...fajnie słyszeć, że wszystkie dzieciaczki zdrowe...

Elinka a po co badania Arturkowi?? chory czy tylko profilaktycznie??

Ewelka dzięki... Bartek już ok... nic a nic mu nie jest... szaleje jak zawsze :)

Właśnie dzwonił A*, że kupił pączki :) a ja właśnie skończyłam piec chrust... nawet się nie spodziewałam, że mi taki dobry wyjdzie... mmmm
...teraz dumam nad weekendem i imprezką ostatkową...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

PIEGUSEK mmm... faworki :P Ja nic nie piekę. Mama ma upiec i przywieźć sernik :P Wybieracie się na imprezkę ? :lol:

ELINKA fajnie kochana, że u Was wszystko OK. No i super, że bez problemu odstawiłaś niunia od cyca :) No w końcu to już duży facet :wink:

INKA Współczuję konfliktu z T :? Kochana mam nadzieje, że wszystko się ułoży :wink: Hmm... Uderzył Cię :?:

EWELKO mniam mniam :P Ja właśnie czekam na T aż przywiezie pączki, pojechał pozałatwić trochę spraw ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

piegusku a co to ten chrust ? Na śląsku się jeszcze faworki robi a ja mam smaka na oponki (ciasto wycina się szklanką i kieliszkiem, a robione jest z twarożkiem)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Inka83 pisze:
piegusku a co to ten chrust ? Na śląsku się jeszcze faworki robi a ja mam smaka na oponki (ciasto wycina się szklanką i kieliszkiem, a robione jest z twarożkiem)

nooo u nas chrust to właśnie faworki :)
...oponki miałam też robić ale młody mi już nie dał... będę smażyć je w sobotę...

MADII raczej na imprezę nie idziemy ale się zastanawiam czy kogoś do nas nie zaprosić na jakiegoś drinka i wyżerkę :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kurde ślinka mi zaczęła cieknąc... a ja ani pączka w pracy ani faworków :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Moja lalka właśnie poszła spać więc mam chwilkę czasu :)

O ja faworki piekłam z mamą w zeszły piątek i tak się ich najadłam że do przyszłego roku mi wystarczy :lol: :lol:
A pączuszka jednego też już dzisiaj wsunełam :P i to oczywiście nie ostatni :twisted:

My weekend mamy w rozjazdach, bo w sobotę jedziemy na zaległe urodziny siostrzenicy D. która skończyła 10 lat ale że Klaudunia chorowała to niemogliśmy pojechać a w niedziele idę do mojej chrześnicy z prezentem bo ma imieninki :D I jeszcze mam zaległe urodzinki mojej bratanicy ale do nich wybiorę się w tygodniu spacerkiem bo blisko nas mieszkają :wink:

Teraz zmykam bo muszę wystawić aukcję na allegro z ciuszkami po Klaudynie, a sporo znowu tego jest więc trochę mi się zejdzie :?

A tu pokaże wam jeszcze moją królewnę :D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

PIEGUSEK acha ;) My też już weekend mamy zaplanowany i zapowiada się miło... :P :)

INKO w naszym małżeństwie też był okres kiedy ciągle się kłóciliśmy... o byle co :? Wiesz, kiedyś ELINKA napisała mi mądrą radę... :P :wink: Zastanowiałam się pewnego razu kto jest temu winny, tych kłótni... W moim przypadku wina była po mojej stronie... Przestałam się czepiać, wrzeszczeć, kpić, dogadywać, robić na złość itd. no i od tamtej pory jest wspaniale... I nawet jak jest jakieś nieporozumienie to T zawsze mnie przeprasza...

My wypijemy kawkę z pączusiami i idziemy na spacerek :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

...młody śpi a ja pewnie z nim się rzucę o mnie ząb boli i podle się czuje...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Za bardzo się pochwaliłam,że jest u nas dobrze. Majce rozwija się katar i jest strasznie marudna. Widać,że się źle czuje :? .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Neti. pisze:
Za bardzo się pochwaliłam,że jest u nas dobrze. Majce rozwija się katar i jest strasznie marudna. Widać,że się źle czuje :? .

wapno + coś do noska odciągać smarki...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4710 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 236  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]