Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 3:22 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6295 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Mea bardzo mi przykro :( Trzymaj się kochana...

Tabelka http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=41756

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kurcze MeaCulpa, strasznie mi przykro. Nie mam pojęcia co to jest ciąża biochemiczna. Trzymam kciuki żeby w wakacje się udało, a teraz koniecznie na kontrol do lekarza, bo z tym nie ma żartów!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mea bardzo mi przykro :( ja też przeszłam ciążę biochemiczną, ale dostałam normalnej @... Nie była czarna ani inna niż zwykle... Może udaj się na wszelki wypadek do lekarza... I zajrzyj do nas czasami...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

stella85 jestem z Bełchatowa :)

MeaCulpa przykro mi... :cry: tak to najprawdopodobniej ciąża biochemiczna :( wtedy zarodek zaczyna się zagnieżdżać ale cś idzie nie tak i @ spóźnia się tylko parę dni :(
takiej ciąży bałam się bardzo... dlatego tyle testów robiłam żeby sprawdzić czy beta rośnie...
na szczęście w nieszczęściu podobno jest niegroźna dl kobiety... wszystko bez interwencji w organizm ładnie się oczyszcza....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

elinka - mam do ciebie pytanie, poszlas do lekarza dopiero po krwawieniu ? bo tak na chłopski rozum to przeciez nie mógł by nie teraz zbadać :roll: jak sie to wszystko skonczy to wtedy chyba pójde to skontrolowac.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam :D
chetnie do was dolacze,wczoraj zrobilam test i jest pozytywny, z wyliczen termin na 4 stycznia. jestem w szoku,bo pierwsze dziecko ma tylko 10 miesiecy. po prostu jestem przerazona :oops: :shock:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Po 1 ja się na to nastawiałam - test był pozytywny, ale temperatura spadała. Poszłam więc do ginekologa myśląc. że pewnie progesteronu za mało i dlatego. Lekarka mnie zbadała i kazała przyjść za 3 dni. W międzyczasie zrobiłam betę - wynosiła 42. Następnego dnia zaczęłam krwawić, najpierw ból brzucha, coraz silniejszy, później biegunka, a na samym końcu utrata przytomności - coś strasznego. Dwa dni później - w trakcie krwawienia - poszłam do lekarki jeszcze raz w obawie przed krwotokiem... Kazała mi tylko leżeć, nie wstawać i zrobić później kontrolne usg, czy się wszystko wyczyściło. Na dobrą sprawę z perspektywy czasu ta druga wizyta to 80zł wyrzucone w błoto. Z tym, że tak jak mówię ja miałam normalne krwawienie, nie czarne i niedużo skrzepów... Trzymaj się :sss:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

HEJ LASKI

PRZYKRO MI ZE TAKIE WIESCI ALE CIAŻA BIOCHEMICZNA NIE EJST GROŹNA I NIE TRAKTUJE SIE JEJ JAKO PORONIENIE BO 50 - 80 % KOBIET PRZECHDOZI TAKĄ CIAZE I NAWET NIE WIE BO DOSTAJE NORMALNIE OPÓŹNIONY OKRES ..JA I TU NIEKTORW DZIEWCZYNY DOWIEDZIAŁY SIE O NIEJ BO STARAMY SIE I SZYBKO ROBIŁYSMY TESTY LUB BETE JA TAKĄ PRZESZŁAM W MARCU OKRES SIE SPÓŹNIOJ ZROBIŁAM BETE BYŁA 21 I ZA TRZY DNI KRESKA NA TESCIE SIE NIC NIE WZMACNIAŁA ZROBIŁAM KOLEJNĄ BETE I BYŁO 10 ,5 I PO NASTEPNYCH 3 DNIACH BYŁO OK.2 I MOJA GINKA POWIEDIZAŁA ZE TEGO SIE NEI ZALICZA DO STRATY PO PROSTU NATURALNA SELEKCJA I OKRES JEST NORMALNA TYLKO OPÓŹNIONA ..KTOS JUZ TO PISAŁ TEŻ WCZSNIEJ

U MNIE

JOANNA I WOJCIECH
MAŁOPOLSKA
DOMINIKA ,BARTEK KAROLINKA
1 CYKL

I MUSZE ZAJRZEC JAKIE DANE JESZCZE HEHEHE BO SKLEROZA

02.06.00 ANIOŁEK
08.08.08 WOJTUŚ
http://wojtusderlaga.pamietajmy.com.pl/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

myszka19840511 witamy i gratuluję :)
podaj nam dane do tabelki :)
tak naprawdę to moja córa ma niewiele wiecej ... ale spoko damy radę :) nie my pierwsze i nie ostatnie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Myszka, ja też przerażona jestem, bo mój synek ma 8 miesięcy ( korygowane 6 bo to wcześniak) ale wierzę że damy radę :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dane do tabelki:
Kasia i Radek
25lat
pomorskie
Maciuś
wpadka :oops:
termin 4.01.2010
imiona ??

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ok już uzupełniam :)

monika226 a ty gdzie się dziś podziewasz? hmmm? jak się czujesz? hop hop? :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Myszka witaj :) Masz taką datę jak ja :D Mi się zdaje, że tak różnica między dziecmi to fajna sprawa, bo się lepiej dogadają :)

Kakunia jak mogę się prosic to pisz małymi literami i stawiaj kropki :oops: Bo strasznie ciężko się czyta takie posty...

Myślę, że każda strata ciąży boli, czy to biochemka czy też nie... Bo kobieta się nastawia i cieszy a potem bum. Współczuję wszystkiem, które to przeszły...

A ja się znów stresuję tak, że aż mi się ręce robią zimne a paznokcie sine :( Zawsze tak mam przy stresie... Jeszcze 2 godziny i się wyjaśni.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

saana trzymam kciuki, żeby było dobrze :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

saana pisze:
Myszka witaj :) Masz taką datę jak ja :D Mi się zdaje, że tak różnica między dziecmi to fajna sprawa, bo się lepiej dogadają :)

Kakunia jak mogę się prosic to pisz małymi literami i stawiaj kropki :oops: Bo strasznie ciężko się czyta takie posty...

Myślę, że każda strata ciąży boli, czy to biochemka czy też nie... Bo kobieta się nastawia i cieszy a potem bum. Współczuję wszystkiem, które to przeszły...

A ja się znów stresuję tak, że aż mi się ręce robią zimne a paznokcie sine :( Zawsze tak mam przy stresie... Jeszcze 2 godziny i się wyjaśni.

sorki ale mam zepsutego caps locka juz to pisałam gdzieś i cieżko mi długiego posta pisac trzymajac go nacisnietego ...wiec na razie musi być tak

02.06.00 ANIOŁEK
08.08.08 WOJTUŚ

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

saana masz rację... każda strata boli...
i ja teraz boję się jeszcze bardziej... ehhh

kochana trzymam kciukasy.... głowa do góry :) MUSI BYĆ DOBRZE!

Cytuj:
mam zepsutego caps locka juz to pisałam gdzieś i cieżko mi długiego posta

a to spoko.... damy radę czytać :)

my też chcieliśmy zawsze małą różnicę wieku... choć to ma i dobre i złe strony....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kakunia sorki, że taka "czepialska" jestem :D Jakbyś bliżej mnie mieszkała to bym ci podrzuciła sprawną klawiaturę bo mam w zapasie :D

Giga ja chciałam różnicę ok 3 lat ale nie wyszło... Teraz jak się udało to będzie 3,5 roku więc też nie tak źle :)

Trzymajcie kciuki bo mnie już aż w brzuchu ściska... Chyba wyjdę wcześniej i posiedzę w poczekalni... Czekam tylko na mamę, bo miała przyjechac młodego popilnowac i obiadek mi przywieźc :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

DZIEWCZYNY JA NIE NAPISAŁAM ŻE TO NIE BOLI BO WIEM BO SAMA PRZESZŁAM TO W MARCU I PO RAZ KOLEJNY BORYKAŁAM SIE ZE SWOIMI EMOCJAMI ....ALE JEST TO ZUPEŁNIE INNE UCZUCIE NIŻ STRACIC DZIECKO W 15 TYGODNIU KIEDY URODZIŁAM MOJEGO SYNKA MIALAM GO NA RECE A TERAZ .....ALE NIE CHCE JUŻ O TYM PISAĆ

A GDZIE TA TABELKA JEST BO CHCIAŁAM JĄ ZOBACZYĆ

saana o której masz wynik bety ,bo nie wiem czy przoczyłam coś

aaa i ja mam lapka heheheh i dlatego taki problem ze mi szkdoa go oddac całego do wymiany samą klawiature to bym wymieniła bo moje dzieci maja kompy wiec bym im podebrała

02.06.00 ANIOŁEK
08.08.08 WOJTUŚ

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kakuniu narazie na robiła wątku z tabelką bo za mało danych i sie jeszcze dożo razy będzie zmieniać...
tak wygląda narazie...

Obrazek

edit:
o ale mało foto zrobiłam... w rzeczywistości jest czytelniejsza ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

OKI TAK ZAPYTAŁAM BO CHCIAŁAM UZUPEŁNIĆ
A WIEM ZĘ JAK SIE JA DA W GALERII TAK JAK INNE I NIE WOLNO PISAC POSTÓW POD NIĄ TO ZAWSZE MOŻNA UZUPEŁNIĆ I TAK CHYBA BEDZIE DOBRZE ?????

02.06.00 ANIOŁEK
08.08.08 WOJTUŚ

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6295 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]